Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mehalim, kimse yokmus burda ben tanitiyim kendimi. 3 yil 3 aylik evliyim canim. ilk birkac ay korunduk sonra istedik. yasim 27. matematik mühendisiyim ama calismiyorum. almanyada oturuyorum, insallah birkac aya dönecem ülkeme temelli. ankaraya yerlesmeyi düsünüyoruz.

canıııııııım beniiim ah aah inşallaaaaah olsundaa şu duyguyuu bir tadim artııık.çok çok merak ediyoruum beni ne bekliyecel küçük bir arnavut daha nasıl oluşucak içimdee çok komik aslındaaa..yanii ben kendimi hala evi görmezken alışamazkeeen nasıl olurda bir can atıcak içimdee..
işte bu yüzden sizi seviyoruum benim şu anda ne hisettiğimi anlayabiliyosunuuz herbiriniiiiz.:1hug: :1hug: size o konuda minnettarım inanıııın:1hug:dilerim olur dileriiim olumsuzluğumun üzerinee süpriz oluuur hep hayal ettiğim gibiii şok olup avazım çıktığı kadar bağırmak istiyoruuum çünküüü en güzelide eşime müjdeyi verirken olucaaak .allahım onu bana nasib etsindeee teyzoşlarıylaa bendee halay çekeriiim nidemekk:dance: :dance:

ooo arnavutum daha nelere alışıcan içinde büyüyecek bebeğin önce ona sonra karnının büyümesine sonra tekmelere sonra doğum anına sonra bebek dünyaya gelince 3 ay bu benimmi ?bu ikimizinmi?ben annemiyim şimdi?onada alışırsın sonra bebek emekler sonra yürür sonra konuşur tabi o kadar emege karşı önce baba der onada alıştın kendi yemek yer her tarafı batırır onada alışırsın sonra anasınıfına başlar bir sürede onun şaşkınlığını yaşarsı onada alıştın bu sefer 1. sınıfa başlar bir hafta yanında aynı sıraları paylaşırsı onada alıştınmı sonra okuma yazmaya başlarsın beraber onuda öğrettinmi artık okuyabiliyor yazabiliyor okula gidişinede iyice alıştınmı sonra benimki gibi 5. sınıfa başlar o zamanda şaşkınlık olur kendi kendine tekrarlarsın benim çocuğum 5. sınıfa gidiyor diye o şaşkınlığıda attınmı üzerinden bu sefer bu kadar seni şaşırtan akıllı uslu söz dinleyen çocuğunun ergenliği yavaş yavaş başlamıştır ve bir canavara dönüşmesini hayretle izlemeye başlarsın sana karşı gelmeler laf söylemeler senle zıtlaşmalar..........v.s...şimdilik biz 6. sınıfa geçtik daha nelere şaşıracağız diye kuzu kuzu beklemedeyiz:uhm: :uhm: :1shok:

mehalim, kimse yokmus burda ben tanitiyim kendimi. 3 yil 3 aylik evliyim canim. ilk birkac ay korunduk sonra istedik. yasim 27. matematik mühendisiyim ama calismiyorum. almanyada oturuyorum, insallah birkac aya dönecem ülkeme temelli. ankaraya yerlesmeyi düsünüyoruz.

oooo canım sende ankaraya hıı sen git bir keşif yap ankarada bende Allah kısmet ederse 2016 da ordayım bizde oraya yerleşmek niyetindeyiz o zaman görüşürüz belki sengözlerimebaksanab

canim beklerim seni.

ben zaten ankarada büyüdüm, üniversite icin gelmistim. 6 yildir burdayim. simdide dönüyorum. zaman cabuk gecse yaaaa :lepi:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, bahare_56, everest+

bahareeeee canimmm hosgeldin sositososito

anlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum vereliniortak :içelim: a.s.

bahare düğün de çok halay çekmekten yorgunmu düştün sesin soluğun çıkmıyor:delphin:

bence gecen sayfalari okuyor

adasim sigarayi braktigina sevdindim. insallah sende etkisini hemen görürsün de hamile kalirsin. icme zaten kaka o kaka, pis:)

çokk şükür bu sigaradan kurtulduk inş. bir daha elimize almayız bu günleride görecekmiydik diyoruz eşimle Allah herkesi kurtarsın :Saruboceq:aminnn inş bebişimiz olur :emir_bebek: :emir_bebek:

az kaldi arnavut güzelinin gününe. insallah yakinda dünyanin en güzel haberini bizimle paylasicak:))))

pozitifligine hayranim valla nurcancim. süpersin

kizlar ben cikiyorum, kendinize iiy bakin. öpüldünüz

hay maşallah 3 sene 3 ayy daha nice aylara yıllara inşallah. evet dön memlekete.ne varsa burda var iyisiyle kötüsüyle ben çok seviyorum yurdum insanını ve yurdumu:)
anlatıyım, 29 yaşındayım,birkızım var ikincisi olmuyor, iki yıldır izmirde ikamet etmekteyim,aslen anadolu kadınıyım, ev hanımıyım , bir mayısta sigarayı bıraktım bişey yeyip içmemeye dikkat ediyorum (aç sefil geziyorum)iki aydır k.k ne takılıyorum yani ekran karşısından ayrılmıyorum bu kadar topikteki diğer arkedeşlere başarılar diliyorum vereliniortak :içelim: a.s.
ahh everestim ikimizde aynı noktadayız allahtan bir kere becerebilmişiz bacum. bana hep çok küçük evlendin derlerdi allahtan evlenmişim küçük evlenmememin hayrı oğlum muş. belki geç evlendeysim oda olmayacaktı. rabbim kimsenin kucağını boş bırakma

mehalim bende tanıtayım kendimi :1closedeyes:bende nerdeyse 6 senem bitiyor 7. senhişşşşttttttttttttt kızlar ben geldim kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 eme giriyorum 2 aşılama 2 tüp bebek ve yumurtlama tedavisi gördüm maalesef hiç sonuç alamadım hep hüsrana uğradım mafoldumben ama hiç bir zaman yıkılmadım her seferinde daha güçlü oldum daha çok mücadele verdim hiç bir zaman umudumu kaybetmedim hiç bir zaman çocuğum olmuyacak demedim olacak diyorum
eğerki kısmetimde varsa rabbim ol dediyse olacak rabbim kulları için her zaman hayırlı olanı ve hayırlı zamanı bekliyor kurban olduğum allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gerçekten çok zorlu süreçler yaşamışın canım elbet yaşayan daha ii bilir. ama bu kadar inatla sarılmışken bu işe bebek özlemin en kısa sürede son bulur umarım :)

ahh everestim ikimizde aynı noktadayız allahtan bir kere becerebilmişiz bacum. bana hep çok küçük evlendin derlerdi allahtan evlenmişim küçük evlenmememin hayrı oğlum muş. belki geç evlendeysim oda olmayacaktı. rabbim kimsenin kucağını boş bırakma

everest=mehalim bu kadar olur yani bende küçük evlendim es kaza bir tane çocuk tutturmuşuz oda olmasa ne yapacaktık 3 sene önce tedaviye başladığımızda dr. ooo senin yaşın küçükmüş hiç acelemiz yok yavaş yavaş tedaviyi yaparız önümüzde uzun yıllar var demişti bak tedavi bitti hala olmuyor ama yaşım hala küçük çocuk için tek tesellim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

mehalim bende tanıtayım kendimi :1closedeyes:bende nerdeyse 6 senem bitiyor 7. seneme giriyorum 2 aşılama 2 tüp bebek ve yumurtlama tedavisi gördüm maalesef hiç sonuç alamadım hep hüsrana uğradım mafoldumben ama hiç bir zaman yıkılmadım her seferinde daha güçlü oldum daha çok mücadele verdim hiç bir zaman umudumu kaybetmedim hiç bir zaman çocuğum olmuyacak demedim olacak diyorum
eğerki kısmetimde varsa rabbim ol dediyse olacak rabbim kulları için her zaman hayırlı olanı ve hayırlı zamanı bekliyor kurban olduğum allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Allah sana ya çocuğunla birlikte yeni bir yol çizsin yada bu sürece katlanman için kat kat sabır versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ama her ne veriyorsada hayırlısını versin
ahhh ahhhh, daha ilk adimi bile atamadik

atarsın be güzelim kaç seneden sonra kimler hamile kalmıyorki benim arkadaşın kardeşi vardı beş senedir olmuyordu bak aralık ayında hamile kaldı iki ay sonra doğum yapacak o ay kaplıcaya gitmişti .............. bu arada hiç sebep yokken hamile kalamıyorsanız kaplıcaya mutlaka bir iki kere gidin böyle hamile kalan çok kişi var ben demiştim ona kaplıcaya gidin diye bak yararı oldu :CüvCüv: :CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar ben adetimin son günü elma yağına başladım 3 gece kullandım sadece ilk gece bana nanemsi bi koku geldi ağzımdan daha sonra hissetmedim ama eşim geliyor diyor koku neyse benim sorum dün gece sabaha karşı sol kasığımda acayip bir ağrıyla uyandım yarım saat falan kıvrandım eşim elma yağı tamponunu çıkarttırdı ondandır diye sonra ağrı dindi ama ondan mı denk mi geldi anlamadım siz kullananlardada böyle bişey oldu mu?

Arnavutum sizleri yeni tanıyorumya kaç yıllık evlisin sen acaba.ya az tanıtsanız isteyen yanii.

ben 31 yaşındayım 13 senelik evliyim 11 yaşında bir oğlum var öğretmenim :))

canıııım maşallaaaah yaaopuyorumnanaktan allah oğluşunu bağışlasın sanaa..:Saruboceq: ne güzel öğretmenmişsiiin,peki ne öğr??
Bende 3 yılımı 18 ağustosta doldurucaz allah kısmet ederse..5 yılda nişanlı kaldık.biz kosovadan savaştan kaçtık liseyi antalyada bitirdim eşimide en yakın dostum tanıştırdı kuzeniydii..marketimiz var beraber çalıştırıyoruuz..5 dilim var rehberlik yaptım.hostes olmak istiyoduum ammaa nasib olmadı evlendiim.ama böylesi daha iyiiŞeniz.1 yıl korunduktan sonra doktorun yanlış tedavileriyle yönlendirmeleriyle ta buralara geldik.taki son doktorumu bulana kadar rahim filminden tut Histeroskopi amelyatı oldum şimdi..ve üç gün sonra herşey belli olucak..böyle işteekaydirigubbakcemile5 ha bende 25 yaşındayım bu araabuyrunnnnnnnnn

vay bee matematik mühendisi haa,valla önüünde eğiliyoruumbuyrunnnnnnnnn matematik okumamak içiin hep dil bölümlerini seçtim nefret ederim kafama girmediği için zor ezberledim çarpım tablosunukaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayi ağlaya ağlayaa hemdee.7x8 diye sorup yarım saat cevap verdikten sonraa tekrar 8x7 sorduklarında ise ağlamaya başlardıımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ama matematiği bilenlere hayranııııım inaan..keşke bir çip olsa da taksak bir tarafımıza biz bilmeyenlerde şakır şakır öğrensee.çok zor geliyo banaa çocuğma derslerde nasıl yardım edicem beeeen:umursamaz: amaa seni çağırırıım teyzesiii ankaraya geliriz olmazsaa haa:dance: :teytey: :1hug:..tebrik ediyorum seniiiiii alkisalkisalkis

allah kızını bağışlasıın canım beniiiiiiim nasıl güzeldiiir o şimdiiii hemde ergenlik çağında yeni yeni keşfediyodur kendinii.allahım korusun onu kem gözdeen.okulunda başarılı olsuuun herzaman..
sanada başarılar canııım:lepi::CüvCüv: + :CüvCüv:=:emir_bebek: :emir_bebek:

hişşşşttttttttttttt kızlar ben geldim kaydirigubbakcemile4

canım beniim hoşgeldiiiiin.döktürmüşsüün haa kurtlarıı oooh oohhh yandaaanzemuszemus benim içinde oynadınmı kıızhihoyyytyerimseniben..
sen çok güçlüsüün ben inanıyorum dönüncee çok güzel şeyler olucaaak..unutma baak her şerde bir hayır vardııır ya bebişin olsaydıı bak o düğüne belki gidemezdin aileni göremezdin.sen şimdi aileni de gördüüüün döndünmüü KAFAYAA TAKMIYCAAN TAK DİYEE BEBİŞİN OLUCAAAAAAAK:lepi: sositososito:dance:

az kaldi arnavut güzelinin gününe. insallah yakinda dünyanin en güzel haberini bizimle paylasicak:))))

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiiiiiiiiiiiiin inşallah son 3 güüün:Saruboceq: allahım noluuur emeklerimin karşılığını ver lütfeen şu kocişimi sevindiiiir lütfeen.gözümün içine bakıyoo,onun temiz kalpliliğine inşşşşşşşşşş oluur..:Saruboceq:
sağol meyraaam sağol bitaneeem beniiiiiim:1hug: :asigim:

Merhaba arkadaşlar ben adetimin son günü elma yağına başladım 3 gece kullandım sadece ilk gece bana nanemsi bi koku geldi ağzımdan daha sonra hissetmedim ama eşim geliyor diyor koku neyse benim sorum dün gece sabaha karşı sol kasığımda acayip bir ağrıyla uyandım yarım saat falan kıvrandım eşim elma yağı tamponunu çıkarttırdı ondandır diye sonra ağrı dindi ama ondan mı denk mi geldi anlamadım siz kullananlardada böyle bişey oldu mu?

canııım hoşgeldin aramızaa vereliniortak..
endişelenmee çıkardıktan sonra geçtiyse bence bu iyi bir haber yumuşlarını uyarmaa etkisi olduğu için sende de kasılma yapmıştır..ikinci seferinde olmadıysa hiç korkmaa ..adetin bitmesine yakın zaten 5-6 günün oluyo tam yumuşların büyümeye başlıyo inaşşalh polenide kullanıyosundurda güzel sonuç alırsıın bu aayy:Saruboceq:..
bende de oluyoduu ,hem ilk günün vermiş olduğu stresden kaynaklanıyo hemde elma yağının uyarma hissi olduğu içiin..
sağlıcakla kaaal:1hug:

everestiiiiiim hele bi doğsundaaa helebi tutunsunda allahın izniylee.rabbim bana o canı emanet gönersindee ben bakmaya hazırıım yeterki o içimde oluşabilsin tutunabilsiiin babasının kolarına verebilim yeteer..
hepimiz yapmadıkmı hepimiz o çağlardan geçmedikmi.bizi büyütenlere papuç kadar dilimizi uzattık erkenlik çağı annesi adı üstündee.sonradan büyüğünce güzel şeyleriyle mutlu olup gururlanıcam yaaa O BANA YETEER..

Back
X