Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağol canım,bu sabah bende biraz sıcak su ile ağzımda eriterek denemeye çalıştım , neyse katlanıcaz artık...

canım hoşgeldin topiğimize sorduğun soruya gelince ben polen+balı karıştırdığın zaman polen eriyo zaten çiğnemene bile gerek kalmıyooo...

Hoşbulduk canım...bal içinde bende eritmeye çalışayım yarın , birde bunu deneyim.Hangisi daha iyi gelirse onu denicem artık...

Hoşbulduk , Amin arkadaşım Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...

Çok sağol arkadaşım , inşaallah herkes en kısa zamanda hamile haberlerini verir ve sağlıkla bebeğini kucağına alır...

Canım 15 kiloyu şöyle verdim...

Sabah : 1 dilim ekmek + 1 salatalık+diyet peynir +yeşillik

saat 10.00 : 1 orta boy meyve

saat 11.00 : 1 soda

öğle : 6 kaşık yağsız sebze yemeği + 1 kase yağsız yoğurt + sınırsız salata

saat 14.00 : 1 soda

saat 15.00 1 orta boy meyve

saat 16.00 : 1 soda

akşam : öğlen yemeğinin aynısı

saat 21.00 : 1 orta boy meyve

Ayrıca gün içerisinde 2 litre su ve günde en az 1 saat yürüyüş...

Çok rahat bir diyet . Kilo vermek isteyen herkese önerebilirim...Sürekli bişeyler yediğin yada içtiğin için pek acıkmıyosun...Şu an eskisinden dahada sağlıklı ve dinç hissediyorum kendimi...Yürüyüşümü hiç ihmal etmedim ben...

Ayrıca arkadaşlar 4 ay sonra sonunda bugün rüyamda bebeğimi gördüm hemde ayrıntısıyla.Onu emzirdim rüyamda...Çok mutlu uyandım bugün...
Arkadaşlar dua ederken sadece hamile kalayım diye etmemek lazım , farkında olmuyoruz ama eksik dua oluyo aslında...Hamile kalıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım ve sağlıkla onları yetiştirelim diye dua edelim...Çok zor , kimsenin yaşamasını istemem...

bozo negatif sonuç almış arkadaşlar oda çok üzgün dolayısal bende.(

sevdanehri bende bir yılda 24 kilo verdim . Seni sorumlusu olduğum diyet grupları bölümüne beklerim. istediğin kilo vermekse bunu orda destek ve paylaşımla çok güzel yaparsın canım :))

sevdanehri bende bir yılda 24 kilo verdim . Seni sorumlusu olduğum diyet grupları bölümüne beklerim. istediğin kilo vermekse bunu orda destek ve paylaşımla çok güzel yaparsın canım :))

canım ne güzel benimde acil klilo vermem lazım çocukluğumdan beri tombişimdir bende ciddi kilolar verdim ama ne yazıkki geri aldım belkide fazla kilomdan hamile kalamıyorum yarın tatile çıkcam dönüşte büyük bir değişme giricem ama bu sefer diyetisyen ve spor ile birlikte ayrıca 24 kiloyu vermene de çok sevindim işallah darısı başıma senin diyet gruplarını okumuştum gerçekten motive süper dönüşte bende katılıcam aranıza

geçmiş olsun canım neden ikinciyi istiyorlar

Merhaba, ben şimdi yeni bi doktora başladım. Bana daha önceden rahim şekli bozuktu Histereskopi ile düzeltildi. Yeni gittiğim doktor bu işlemin gereksiz olduğunu ve rahimde yapışıklıklara neden olabileceğini vede daha önce başarısız 2 tüp bebek işleminin nedenini araştırmak için istedi.
Eşimdende Spermiyogram testi istedi, dün sonuçlarını aldık. Sperm sayısı yeterli, fakat hareketlilik biraz düşük %35 lerde. Doktor buna göre ya aşılama yada tüp bebek düşünüyor.

kızlar günaydın nasılsınız ben yarın akşam allah nasip ederse tatile gidiyorum 10 gün yokum arnavutum,sevdanehri,durum,esram,mehalim,everest,arzu,meyram,ayşefiliz,kedersiz(bahare),sibel,eylül ,umutsuz,denizsizada,sevimsu (herkesi yazdım galiba unuttuklarımıda) sizi çok özlüycem hepiniz kendinize çok iyi bakın hiçbirşey için üzülmeyin herşey olacağına varır işallah döndüğümde hamile haberleri ile burası yıkılıyor olur :dance:

Canım paylaşımın için sağol.

Evet haklısın eksik dua ediyoruz sağ salim kucağımıza almak nasip etsin rabbim hepimizinn :Saruboceq: Ne güzel rüyana girmiş rüyada olsa onları yaşamak çok güzel değilmi :1no2:

canım geçmiş olsun temiz çıkması çok güzel işallah en kısa sürede bebiş haberini alırsın

Mehalimmm ne yaptın senn yılda 24 kilo maşallahh nasıl verdin yaaa.Bi bakim bende o bölüme.Gerçi biraz bakmıştım ama herkes farklı şeyler yapmıştı kafam karışmıiştı benimde.Sende bana yaptığın diyeti atarmısın özelden canım opuyorumnanaktan

Ben de evlendikten sonra ve sigarayı bırakınca baya aldım kilo iştahım çok açıldı bide abur cubur manyağıyımm delikafadulden inşallahh bizde zayıflıcazz kaydirigubbakcemile5

Ay canım sende tatile gidiyon öylemii iyi güzelce tatilini yap stresini at sonra muhteşem suluyazınla geri dön :1hug: Şeniz

Oh ne güzel tatil. Sana iyi tatiller,iyi eğlenceler dilerim.

İnşallah bu doktorun bebeşini kucağına almaya aracılık eder.Eşinin hareketliliği pekte düşük değil kanımca %25 ten yukarısı normal diye biliyorum.Bizimkiler %7 lerde canım :1no2:

Oh ne güzel tatil. Sana iyi tatiller,iyi eğlenceler dilerim.

canım sağol bu aralar pek takılamadım topiğe malum yaz senlede fazla tanışamadık işallah dönünce pekiştiririz muhabettimizi allaha emanet ol

aynen bende canım evlenene kadar iyiydim evlendikten sonra kilo aldımcokacimcoook aman ne güzel sigarayı bırakmışsın ben sigara içmeye devamşu mereti bırakamadım eşimde içiyor zaten işallah bizde bırakırız
işallah orda sulanırımda susuz gelmem buralara sağol canım

İnşallah bu doktorun bebeşini kucağına almaya aracılık eder.Eşinin hareketliliği pekte düşük değil kanımca %25 ten yukarısı normal diye biliyorum.Bizimkiler %7 lerde canım :1no2:

Bendede yumurtama problemi ve adet düzensizliği var. Ben her ay regl olamıyorum. İlaç kullanarak olabiliyorum. İki problem üst üste gelince zor. Bakalım doktor HSG filmine göre belki aşılama yapar.

canım her zaman bekleriz
ayrıca doktorum son halimi görünce tamam dedi kesinlikle çok ii yapmışsın diyerek şunuda ekledi. verdiğin her 5 kg gebe kalma şansını % 20 artırır dedi
geçen sene ümitsizce tüp bebek diyen doktor. bu sene herşey normal diyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…