arkadaşım yaşadığın acı için gerçekten üzüldüm allah ssabır versin canım .
sen zaten anlattığın gibi kendini çok güzel hazırlıyosun buna inşallah hemencecek sonuç alırsın .
soruna gelince ben tatlı kaşığı ile azıma alıp çiğnemeden yavaş yavaş eritiyorum ve su ile içiyorum canım çörekotunu çiğnemeyi sevmiyorum
canım hoşgeldin topiğimize sorduğun soruya gelince ben polen+balı karıştırdığın zaman polen eriyo zaten çiğnemene bile gerek kalmıyooo...
Hoşbulduk , Amin arkadaşım Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...hoşgeldiniz... yaşadığınız olaylar içinde gerçekten çok üzüldüm.. ama çok azimlisiniz hiç yılmadan azimle mücadele yapmaya çalışıyorsunuz.. Rabbim bu emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.. sorunuza gelince tarçının yara kapatma özelliğini duymuştum bence denemenizde fayda var.. Birde polenle balı ağzıma alıp yutuyordum üstünede su içiyordum. çünkü çiğneyince tadı gerçekten kötü..
Aramıza hoşgeldin canım yaşadıkların gerçekten ağır şeyler.Umarım en yakın zamanda yeniden hamile kalır ve sağlıcakla kucağına alırsın :Saruboceq: Bu arada 15 kiloyu maşallah nasıl verdin bizde deniyelim
sevdanehri bende bir yılda 24 kilo verdim . Seni sorumlusu olduğum diyet grupları bölümüne beklerim. istediğin kilo vermekse bunu orda destek ve paylaşımla çok güzel yaparsın canım :))
geçmiş olsun canım neden ikinciyi istiyorlar
bu ayda olmadı kırmızılar geldi
Sağol canım,bu sabah bende biraz sıcak su ile ağzımda eriterek denemeye çalıştım , neyse katlanıcaz artık...
Hoşbulduk canım...bal içinde bende eritmeye çalışayım yarın , birde bunu deneyim.Hangisi daha iyi gelirse onu denicem artık...
Hoşbulduk , Amin arkadaşım Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...
Çok sağol arkadaşım , inşaallah herkes en kısa zamanda hamile haberlerini verir ve sağlıkla bebeğini kucağına alır...
Canım 15 kiloyu şöyle verdim...
Sabah : 1 dilim ekmek + 1 salatalık+diyet peynir +yeşillik
saat 10.00 : 1 orta boy meyve
saat 11.00 : 1 soda
öğle : 6 kaşık yağsız sebze yemeği + 1 kase yağsız yoğurt + sınırsız salata
saat 14.00 : 1 soda
saat 15.00 1 orta boy meyve
saat 16.00 : 1 soda
akşam : öğlen yemeğinin aynısı
saat 21.00 : 1 orta boy meyve
Ayrıca gün içerisinde 2 litre su ve günde en az 1 saat yürüyüş...
Çok rahat bir diyet . Kilo vermek isteyen herkese önerebilirim...Sürekli bişeyler yediğin yada içtiğin için pek acıkmıyosun...Şu an eskisinden dahada sağlıklı ve dinç hissediyorum kendimi...Yürüyüşümü hiç ihmal etmedim ben...
Ayrıca arkadaşlar 4 ay sonra sonunda bugün rüyamda bebeğimi gördüm hemde ayrıntısıyla.Onu emzirdim rüyamda...Çok mutlu uyandım bugün...
Arkadaşlar dua ederken sadece hamile kalayım diye etmemek lazım , farkında olmuyoruz ama eksik dua oluyo aslında...Hamile kalıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım ve sağlıkla onları yetiştirelim diye dua edelim...Çok zor , kimsenin yaşamasını istemem...
günaydın arkadaşlar
dün rahim filmi çektirdim ve çektircek arkadaşlar lütfen yazılanlara inanıp korkmasın
eylül arkadaşımızın anlattığı gibi çok basit bir işlem bende işlem yapılırken hiç bir ağrı olmadı sadece
bitip kalktıktan sonra adet olacakmışım gibi karnım bi beş on dakka ağrıdı ama bile o kadar azdıki
yumurtlama dönemimdeki kasık ağrım bile daha dayanılmaz oluyo sonuçlarımda temizdi önümüzdeki ay
yumurta takibine başlıyoruz inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız
sevdanehri bende bir yılda 24 kilo verdim . Seni sorumlusu olduğum diyet grupları bölümüne beklerim. istediğin kilo vermekse bunu orda destek ve paylaşımla çok güzel yaparsın canım :))
canım ne güzel benimde acil klilo vermem lazım çocukluğumdan beri tombişimdir bende ciddi kilolar verdim ama ne yazıkki geri aldım belkide fazla kilomdan hamile kalamıyorum yarın tatile çıkcam dönüşte büyük bir değişme giricem ama bu sefer diyetisyen ve spor ile birlikte ayrıca 24 kiloyu vermene de çok sevindim işallah darısı başıma senin diyet gruplarını okumuştum gerçekten motive süper dönüşte bende katılıcam aranıza
kızlar günaydın nasılsınız ben yarın akşam allah nasip ederse tatile gidiyorum 10 gün yokum arnavutum,sevdanehri,durum,esram,mehalim,everest,arzu,meyram,ayşefiliz,kedersiz(bahare),sibel,eylül ,umutsuz,denizsizada,sevimsu (herkesi yazdım galiba unuttuklarımıda) sizi çok özlüycem hepiniz kendinize çok iyi bakın hiçbirşey için üzülmeyin herşey olacağına varır işallah döndüğümde hamile haberleri ile burası yıkılıyor olur :dance:
kızlar günaydın nasılsınız ben yarın akşam allah nasip ederse tatile gidiyorum 10 gün yokum arnavutum,sevdanehri,durum,esram,mehalim,everest,arzu,meyram,ayşefiliz,kedersiz(bahare),sibel,eylül ,umutsuz,denizsizada,sevimsu (herkesi yazdım galiba unuttuklarımıda) sizi çok özlüycem hepiniz kendinize çok iyi bakın hiçbirşey için üzülmeyin herşey olacağına varır işallah döndüğümde hamile haberleri ile burası yıkılıyor olur :dance:
Merhaba, ben şimdi yeni bi doktora başladım. Bana daha önceden rahim şekli bozuktu Histereskopi ile düzeltildi. Yeni gittiğim doktor bu işlemin gereksiz olduğunu ve rahimde yapışıklıklara neden olabileceğini vede daha önce başarısız 2 tüp bebek işleminin nedenini araştırmak için istedi.
Eşimdende Spermiyogram testi istedi, dün sonuçlarını aldık. Sperm sayısı yeterli, fakat hareketlilik biraz düşük %35 lerde. Doktor buna göre ya aşılama yada tüp bebek düşünüyor.
Oh ne güzel tatil. Sana iyi tatiller,iyi eğlenceler dilerim.
Ben de evlendikten sonra ve sigarayı bırakınca baya aldım kilo iştahım çok açıldı bide abur cubur manyağıyımm delikafadulden inşallahh bizde zayıflıcazz kaydirigubbakcemile5
Ay canım sende tatile gidiyon öylemii iyi güzelce tatilini yap stresini at sonra muhteşem suluyazınla geri dön :1hug: Şeniz
İnşallah bu doktorun bebeşini kucağına almaya aracılık eder.Eşinin hareketliliği pekte düşük değil kanımca %25 ten yukarısı normal diye biliyorum.Bizimkiler %7 lerde canım :1no2:
canım ne güzel benimde acil klilo vermem lazım çocukluğumdan beri tombişimdir bende ciddi kilolar verdim ama ne yazıkki geri aldım belkide fazla kilomdan hamile kalamıyorum yarın tatile çıkcam dönüşte büyük bir değişme giricem ama bu sefer diyetisyen ve spor ile birlikte ayrıca 24 kiloyu vermene de çok sevindim işallah darısı başıma senin diyet gruplarını okumuştum gerçekten motive süper dönüşte bende katılıcam aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?