Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim eşiminde sperm hareketliliği %33 gibi doktor biraz düşük dedi sigara içiyomusun dedi benimkine benimkide . doktordan çıkar çıkma hemen sigarayı bıraktı.. ben aylardır diyorum bırak diyee :))) doktordan duymak işe yaradı

arzucum sanada günaydın bitanem.. yeni işin hayırlı uğurlu olsun..a.s.
bu ayda olmadı kırmızılar geldi

canım üzülme inşallah önümüzdeki 1-2 aya kadar hepimiz hamile kalacaz.. hayırlısını isteyelim rabbimde hayırlı zamanda hayırlı evlat versin tatlım..:teselli:
sevdanehri bende bir yılda 24 kilo verdim . Seni sorumlusu olduğum diyet grupları bölümüne beklerim. istediğin kilo vermekse bunu orda destek ve paylaşımla çok güzel yaparsın canım :))

maşallahhh iyi vermişsin valla bendede 7-8 kilo fazlalık var.

sibelcim bizdede hareketlilik %35 ama doktor bu hareketlilik normal dedi.. bizde sayı problemi var belki bendede problem vardır... ama rahim filmi henüz çektirmedim.. inşallah doktora tedaviye gerek kalmadan bebişiniz size süpriz yapar..

oooo susuz yaz tatil süper yaa...güle güle git eylen gez stres at güle güle gel canım..

kızlar ya istanbul kaynıyor durduğum yerde ter boşaltıyorum dışarıda çıkmam lazım işlerim var napcam sıcakta bunaldım yaaaa

Eee doktor daha etkili olmuştur aklı başına gelmiştir.Eşim ve ben 15 ay kadar oldu bıraktığımız allaha şükür evimde bile sigara içilmez misafirlere mutfakta içiriyorum düşün okadar rahatsız oluyorum artık alkisalkisalkis valla sen zaten başarıların mükemmel yaa imrendim sana a.s.

Bu arada arkadaşlar birşey sorucam bilenler varsa eşim geçen sene varikosel ameliyatı olmuştu sperm sayısı ve hareketliliği düşük bunu da söylemiştim.Bikaç gündür farkettimki eşimin yumurtalıkları baya bayaa bi küçülmüş hatta bu akşam eşime de dedim oda farkındaymış doktora gidelim dedikte merak ediyorum varikosel mi oldu yine acaba Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm: offf düzelicek derken daha da bitmesinden korkuyorum valla :sm_confused:

bişey daha sormak istiyorum size sağ yumurtalıktakine 20mm dedi bu iyi bir sonuç değil mi arkadaşlar çatlama iğnesi yapmadı umarım çatlama olur.

kızlar az önce eltim aradı tatile gidicez ya iyi tatiller demek için baa baaa baa laf sokmak için miş meğersem bana ne dedi dersiniz ay ne güzel tatile çıkıyorsun ben hamileyim ya bir yere kıpırdayamıyorum ay sen çöpsüz üzümsün ne güzel gittiğiniz yerde deneyin birde bakarsın tutar dedi birşey demedim işallah seneye sende çıkarsın tatile dedim oda kopardı zaten beni ay şekerim ben 3.çocuğuda yapcam ara vermiycem seneye yazda hamile olurum diyor ben suratına kapattım teli sonra aradı tekrar tel kesildi dedim şimdi kızlar bu karının amacı açık değilmi beni uyuz etmek biz kendimizi paralayalım eltim 90 kiloyla hamile kaldı fosur fosur kocasıyla sigara içiyor ve 6 aylık hamile hala içmeyede devam ediyor biz neler yapıyoruz olmuyor gelde sinirlenme şimdi

canım lütfen kendini böyle anlayışsız patavatsız insanlar için üzme..eminim kıskançlıktan patlıyordurda başka şekilde seni kıskandırmaya çalışıyor... sen tatili düşün eşinle geçireceğiniz güzel günleri düşün.. hem herşeyin hayırlısı eminim bebişin kısa bir süre sonra oda katılacak aranıza.. ama hiçbişeyi kendine dert etme psikolojini gereksiz insanlar için yıpratma tamammı tatlım..:1hug:

boşveeeeer hiiç takma kafana bugün kendini senden üstün görüyo aklınca ama allah böyle
bir dert verir öyle bir imtihana sokarki nerden geldiğini şaşırır

bişey daha sormak istiyorum size sağ yumurtalıktakine 20mm dedi bu iyi bir sonuç değil mi arkadaşlar çatlama iğnesi yapmadı umarım çatlama olur.

maşallahh canımm çok iyi inşalah çatlamasıda kendinden olur merak etme sen opuyorumnanaktan

susuz yazım iyi tatiller çok güzel eglen gel dinlenmiş bi şekilde

Boşver canım kafana takma böyle dangalaklar var maaleseff sen muhattap olma tatile gitmeden de hemen moralini bozma opuyorumnanaktan rabbim herşeyi görüyo "rabbim sevdiği kullarını isteklerini geç yaparmışki beni unutmasın diye" bizler eksik değiliz ama bazıları insanlıktan eksik işteee Çok üzgünüm çoook

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

boşveeeeer hiiç takma kafana bugün kendini senden üstün görüyo aklınca ama allah böyle
bir dert verir öyle bir imtihana sokarki nerden geldiğini şaşırır

susuz yazım iyi tatiller çok güzel eglen gel dinlenmiş bi şekilde

kızlar sağolun alah sizden razı olsun iyiki varsınız yoksa nasıl moral bulucam allah kalbinize göre versin cümlemizin işallah:Saruboceq:

bu ayda olmadı kırmızılar geldi

canımmm :1hug: üzülme bir dahaki ay olur a.s

anladım bu doktor araştırma yapacak bak benimde sol yumurtalığımda yapışıklık vardı daha önce miyom ameliyatı olmuştum ondanmış a.s rahim filmi ile senin yapışıklık açılır inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebişin sürpriz yapar :ecrin_bebek:

canımmmm iyi tatiller güle güle git güle güle gel bi tanem :gitme: şu eltinin sözlerine de aldırma boşver dengesiz demekki seni çok kıskanıyoooo öyle hava atıyoo ama allah hayırlı evlatlar versin her zaman

bildiği birşey vardır eğer senin yumurtalarının çatlaması iyiyse vermemiştir

arnavutum güzelim nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm:

arnavutum güzelim nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn :çok üzgünüm:

evet yaa arnavutumuz nerde.. dün akşammmıydı daveti belkide çok yorulmuştur.. birde hasta olmuşsa uzanıyordun.. kötü düşünmeyelim ama bizi merakta bırakma arnavutgüzelim..

Bence biraz zamana ihtiyacı var gelir yakında bizi bırakmaz merak etmeyin sadece kendisini toparlaması lazım opuyorumnanaktan birde misafirleri felan vardı bu aralar yoğunluktan giremiyodur süprizzzzz

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1.sırada................................emeru.... ...................................5 temmuz
2.sırada...............................everest... ..................................16 temmuz
3.sırada................................Sevdanehr i ..............................17 temmuz
4.sıraca................................esram82... .................................18 temmuz
5.Sırada................................latsibel. ... ................................22 Temmuz
6.Sırada...............................Mehalim... ................................27 Temmuz

emerudan haber yokmu yaa 4 gün geçmiş..:uhm: :uhm: :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…