E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.061
merhaba arkadaşlar benim kırmızılar geldide gidiyo bile.bugün tatilden dönüyoruz yeni evimize taşınıyoruz yani ben nete fazla giremicem yine.özledim sizi dualarınızda benide unutmayın..öpüyoruuummmm
geçmiş olsun canım... inşallah sonuçlarında temiz çıkar veee gelecek ay seninde hamileyim haberini alırız inşallah... çünkü rahim filmi çektirdikten sonrada hamile kalanlar var birtaneside sen olursun inşallah...
durualyacım arnavut güzelinden haber varmı 7 sini bekliyodu gelmemiştir inşallah kırmızıları
:ecrin_bebek: bademciklerim sisti, basim agriyoooo
saol durucum. havalar bi sicak bi soguk, bugün yine sogudu, sanirim yagmur yagacak bide rüzgar var.
zaman ne cabuk geciyor canim. 12 haftalik olmussun:) insallah sag salin dogar bebegin. kolay gecer insallah. cok heyecanlaniyorum senin icin:)
Ne güzel işe girmiş hayırlı olsun yeni işi.Bende ev hanımlığına terfi etmek istiyorummm kaydirigubbakcemile5 en güzel meslek bana şuan o geliyo valla o kadar bıkmışımm işten demekki :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: bende bende ev hanımlığına terfi etmek istiyommm
:icecream:a.s.merhaba.......sonunda rahim filmi cektirdimalkisalkisalkis sonucunu da aldim ama dr gosteremedim cektirdigim hastanede.yarin kendi dr gostericem bakalim ne diyecek cok merak ediyorum insallah tupler tikali degildir. rahim filmi sonucuyla ilgili bilgisi olan varmi arkadaslar bilgisi olan varsa sonucunu buraya yazarbilirim..durualyam cevabin icin tesekkur ederim kararimi verdim canim allah nasip kismet ederse umut tup bebek merkezinde asilama yapacagim...3-4-5 gun ise gider gelirim hic problem olmaz..tekrar tesekkur ederim..
merhaba arkadaşlar benim kırmızılar geldide gidiyo bile.bugün tatilden dönüyoruz yeni evimize taşınıyoruz yani ben nete fazla giremicem yine.özledim sizi dualarınızda benide unutmayın..öpüyoruuummmm
Meraba arkadaşlar...Bende bugün polen ve bala başladım...Arkadaşlar siz karışımı çiğniyormusunuz yoksa direk yutuyormusunuz .Tadı kötüymüş biraz...Gelişmeleri haberdar ederim sizler...
canııımmm bulantı devam ediyo aşerme henüz yok ama ben acı hiç yemem ama 3-4 gündür turşu acı biber yiyorum minik minik biberlerden delikafadulden
geçmiş olsun canım :teselli::ecrin_bebek: bademciklerim sisti, basim agriyoooo
Arkadaşlar kimse bana cevap yazmamış( Bu topikte yenilere yer yokmu yoksa (
Mehalim ilgin için teşekkür ederim...
Canım benim durumum biraz farklı . ben 4 ay önce ilk bebeğimi 37+5 te kalp atışları durduğu için karnımda kaybettim...Sebebi bilinmiyor...Tekrar bebek sahibi olmayı çok istiyorum...Bebeğimi unutamıyorum ve onu çok seviyorum...Tekrar bir bebeğim olursa ve onu kucağıma alıp koklayabilirsem ve onu büyütebilirsem ancak o zaman acım birazda olsa hafifleyecek...Kolay ve hızlı yoldan nasıl hamile kalınabilir diye araştırırken burayı buldum...inşaallah Allah sizlere ve bana en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder...4 aydır kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum...Rahim temizlensin diye soğan suyu içtim...Şimdide içerdiği vitaminlerden dolayı ve hamile kalmayı kolaylaştırdığı için polen+bal karışımını kullanmaya başladım...3aydır düzenli yürüyüş yapıyorum...Aldığım 20 kilonun 15 ini verdim...Folik asit alıyorum...Tabi tek yapamadığım şey stres yapmamak,bunu başaramıyorum çünkü bebeğim her an gece gündüz aklımda...Neler yaşadığımı neler hissettiğimi bir ben bir Allah bilir...
Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...Kızlar bana önerebileceğiniz başka şeyler var mı?Rahimin çabuk toparlanması açısından soruyorum...
Ben sezeryan oldum.Rahimde sezeryan yarası var dolayısıyla...Tarçın rahimdeki yaraları kapatıyormuş,baş sayfalarda böyle bir yazı okumuştum.Acaba bu sezeryan yarası içindemi geçerli?
Benim polen+bal ile ilgili öğrenmek istdiğim şey şuydu...Çiğneyerekmi yiyoruz yoksa direk ilaç gibi yutuyormuyuz ?Tadı çok kötü...
Mehalim ilgin için teşekkür ederim...
Canım benim durumum biraz farklı . ben 4 ay önce ilk bebeğimi 37+5 te kalp atışları durduğu için karnımda kaybettim...Sebebi bilinmiyor...Tekrar bebek sahibi olmayı çok istiyorum...Bebeğimi unutamıyorum ve onu çok seviyorum...Tekrar bir bebeğim olursa ve onu kucağıma alıp koklayabilirsem ve onu büyütebilirsem ancak o zaman acım birazda olsa hafifleyecek...Kolay ve hızlı yoldan nasıl hamile kalınabilir diye araştırırken burayı buldum...inşaallah Allah sizlere ve bana en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder...4 aydır kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum...Rahim temizlensin diye soğan suyu içtim...Şimdide içerdiği vitaminlerden dolayı ve hamile kalmayı kolaylaştırdığı için polen+bal karışımını kullanmaya başladım...3aydır düzenli yürüyüş yapıyorum...Aldığım 20 kilonun 15 ini verdim...Folik asit alıyorum...Tabi tek yapamadığım şey stres yapmamak,bunu başaramıyorum çünkü bebeğim her an gece gündüz aklımda...Neler yaşadığımı neler hissettiğimi bir ben bir Allah bilir...
Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...Kızlar bana önerebileceğiniz başka şeyler var mı?Rahimin çabuk toparlanması açısından soruyorum...
Ben sezeryan oldum.Rahimde sezeryan yarası var dolayısıyla...Tarçın rahimdeki yaraları kapatıyormuş,baş sayfalarda böyle bir yazı okumuştum.Acaba bu sezeryan yarası içindemi geçerli?
Benim polen+bal ile ilgili öğrenmek istdiğim şey şuydu...Çiğneyerekmi yiyoruz yoksa direk ilaç gibi yutuyormuyuz ?Tadı çok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?