Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar benim kırmızılar geldide gidiyo bile.bugün tatilden dönüyoruz yeni evimize taşınıyoruz yani ben nete fazla giremicem yine.özledim sizi dualarınızda benide unutmayın..öpüyoruuummmm

destinacım yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah... kendini fazla özletme dualarımız seninle...:1hug:

canimmmm cok cok tesekkur ederim insallah ya...insallah canim ya insallah kendiliginden film sonrasi hamile kalirim...allah hepimizin yardimcizi olsun.....

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, beyz@, engelk82, latsibel+, SadeceMeyra+, sibel'ce, xxeylulxx+, _arzu_+

ooo herkes burda....a.s. a.s. a.s.

durualyacım arnavut güzelinden haber varmı 7 sini bekliyodu gelmemiştir inşallah kırmızıları

destinacım kırmızıları geldi üzüldük hepimiz :çok üzgünüm: ama ben bu ay kendiliğinden olcak diyorum :lepi:

saol durucum. havalar bi sicak bi soguk, bugün yine sogudu, sanirim yagmur yagacak bide rüzgar var.
zaman ne cabuk geciyor canim. 12 haftalik olmussun:) insallah sag salin dogar bebegin. kolay gecer insallah. cok heyecanlaniyorum senin icin:)

saol durucum. havalar bi sicak bi soguk, bugün yine sogudu, sanirim yagmur yagacak bide rüzgar var.
zaman ne cabuk geciyor canim. 12 haftalik olmussun:) insallah sag salin dogar bebegin. kolay gecer insallah. cok heyecanlaniyorum senin icin:)

canım işte bi soğuk bi sıcak olması kötü vücutta şaşırıyor dikkat et kendine cetveli düzeltmem lazım 11 haftalığız çok sağol teyzesi bende heyecanla sizlerden gelecek haberi bekliyorum :ecrin_bebek:

Ne güzel işe girmiş hayırlı olsun yeni işi.Bende ev hanımlığına terfi etmek istiyorummm kaydirigubbakcemile5 en güzel meslek bana şuan o geliyo valla o kadar bıkmışımm işten demekki :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: bende bende ev hanımlığına terfi etmek istiyommm

arzucum yeni işin hayırlı olsun.Kızlar sakın evde oturmaya özenmeyin heleki şu kriz ortamında ben yıllardır çalışan biri olarak 1 senedir evdeyim inan hiç güzel değil çalışma hayatını özlüyorum zaten yeni yıla kadar bebişim olmazsa tekrar çalışacağım

canım geçmiş olsun işallah bir problemin yoktur allah gönlüne göre versin

merhaba arkadaşlar benim kırmızılar geldide gidiyo bile.bugün tatilden dönüyoruz yeni evimize taşınıyoruz yani ben nete fazla giremicem yine.özledim sizi dualarınızda benide unutmayın..öpüyoruuummmm

canım arnavutum malesef negatif mafoldumben yeni evin hayırlı olsun işallah tatilin süper geçmiştir.

Meraba arkadaşlar...Bende bugün polen ve bala başladım...Arkadaşlar siz karışımı çiğniyormusunuz yoksa direk yutuyormusunuz .Tadı kötüymüş biraz...Gelişmeleri haberdar ederim sizler...

Arkadaşlar kimse bana cevap yazmamış ( Bu topikte yenilere yer yokmu yoksa (

canııımmm bulantı devam ediyo aşerme henüz yok ama ben acı hiç yemem ama 3-4 gündür turşu acı biber yiyorum minik minik biberlerden delikafadulden

canım ya ben sana ilk baştan beri kız diyorum tahminlerimde yanılmam genelde
eskiler bile ye ekşiyi doğur ayşeyi ya tatlıyı doğur hakkıyı derler boşuna dememişler yinede yaradanın bileceği iş sağlıklı olsuda ayşe yada hakkı ne fark eder........

:ecrin_bebek: bademciklerim sisti, basim agriyoooo
geçmiş olsun canım :teselli:
Arkadaşlar kimse bana cevap yazmamış ( Bu topikte yenilere yer yokmu yoksa (

yer olmaz olur mu arkadaşım sadece gözden kaçmıştır.
İnşallah sende bebek sahibi olursun canım . kaç yııllık evlisin ne zamandır bebek istiyosun ve nasıl tedaviler uygulandı az anlatırmısın

Mehalim ilgin için teşekkür ederim...

Canım benim durumum biraz farklı . ben 4 ay önce ilk bebeğimi 37+5 te kalp atışları durduğu için karnımda kaybettim...Sebebi bilinmiyor...Tekrar bebek sahibi olmayı çok istiyorum...Bebeğimi unutamıyorum ve onu çok seviyorum...Tekrar bir bebeğim olursa ve onu kucağıma alıp koklayabilirsem ve onu büyütebilirsem ancak o zaman acım birazda olsa hafifleyecek...Kolay ve hızlı yoldan nasıl hamile kalınabilir diye araştırırken burayı buldum...inşaallah Allah sizlere ve bana en kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip eder...4 aydır kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum...Rahim temizlensin diye soğan suyu içtim...Şimdide içerdiği vitaminlerden dolayı ve hamile kalmayı kolaylaştırdığı için polen+bal karışımını kullanmaya başladım...3aydır düzenli yürüyüş yapıyorum...Aldığım 20 kilonun 15 ini verdim...Folik asit alıyorum...Tabi tek yapamadığım şey stres yapmamak,bunu başaramıyorum çünkü bebeğim her an gece gündüz aklımda...Neler yaşadığımı neler hissettiğimi bir ben bir Allah bilir...
Allahım hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmaz inşaallah...Kızlar bana önerebileceğiniz başka şeyler var mı?Rahimin çabuk toparlanması açısından soruyorum...
Ben sezeryan oldum.Rahimde sezeryan yarası var dolayısıyla...Tarçın rahimdeki yaraları kapatıyormuş,baş sayfalarda böyle bir yazı okumuştum.Acaba bu sezeryan yarası içindemi geçerli?

Benim polen+bal ile ilgili öğrenmek istdiğim şey şuydu...Çiğneyerekmi yiyoruz yoksa direk ilaç gibi yutuyormuyuz ?Tadı çok kötü...

arkadaşım yaşadığın acı için gerçekten üzüldüm allah ssabır versin canım .
sen zaten anlattığın gibi kendini çok güzel hazırlıyosun buna inşallah hemencecek sonuç alırsın .
soruna gelince ben tatlı kaşığı ile azıma alıp çiğnemeden yavaş yavaş eritiyorum ve su ile içiyorum canım çörekotunu çiğnemeyi sevmiyorum

:ecrin_bebek: bademciklerim sisti, basim agriyoooo

geçmiş olsun canım yaa biz pişiyoruz sen yaban ellerde hasta oluyorsun kıyamam sana az kaldı vatan toprağı iyi gelir sana hiç bir derdin kalmaz Allah ın izniyle ben sabahtan beri koştur koştur evde duramadım sıcaktan daha yeni kendime geldim kolum kalkmıyordu pc de oturacak dermanım bile yoktu sıcaklar birden bastırdı

canım hoşgeldin topiğimize sorduğun soruya gelince ben polen+balı karıştırdığın zaman polen eriyo zaten çiğnemene bile gerek kalmıyooo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…