- Konu Sahibi EU2
-
amin canim amin allah duysun sesini.....evet dr.stres yaparsan hic olmaz stresten oldugunca uzak dur dedi...evet okudum sayende bayagi kisi bebeklerine kavusmus,rabbim bu iyiligini karsiliksiz birakmayacktr.allah hepimizin yardimcisi olsun.eminim bir gun hepimiz anne olacagiz....sadece biraz sabir gerektiriyor ama oda cok zor((
slm, belki benimde olurda sende 8 zinci kez teyze olursun canım sağol paylaşım için,gerçekten duyumlar çok işe yarıyo,ben hiç duymamıştım polen ve balı.Verici RABBİM ama vesilede çok önemli bana göre çok sağol arkadaşım:Belki bizlerdede işe yarar.
canım bilgiler icin sağol bir yeri sorucam yağı hastayken mi sürüyoruz cevp yazarsan sevinirim
slm kıslar kürler nasıl gidiyooo...bende polen bal çörekotubal ve incir kürü yapıyorum ...bugün doktora gittim adet düzensizliği yuzunden...incirin 15.günü acaba inciri bırakıp soğana başlasam mı...pko ii geliyomuş die okudumm ne dersiniz kafam ççokkk karışıkk...45 gün oldu adet görmeyeli(
slm kızlar dün hasta olmam gerekiyoduya olmadım.Amaaaaaaan beni bi görseniz hemen moda girdim eşimi aradım söledim çünkü gününü asla aksatmaz 27.günde kesin sabah yada öğlen gelir.Sabahı atlattım öğlende geçti bende bi sevinç ki, göğüslerimde nasıl şiş buda hastalık belirtisidir ama umut işte... Bu sabah kalktığımda ise kırmızı kartı yedim senmisin sevinen der gibi geldi gıcık şey, valla bıktım haaaaa.Aslında umudum yoktu biliyodum olucamı ama poleni yağı kullandımya ona heveslendim birazda.
Kızlar yağı sormuşsunuz adetin beşinci günü koyuyoruz.Ben yatarken yapıyorum mesela, daha rahat oluyo ama arkadaşlarında dediği gibi kokusu keskin, sonra çevrenizdekiler bu viks kokusu nerden geliyo diye başlarlarrrrrrrhihoyyyt.
yok zannetmem adetle ilgili değildee..ya bebişin yerleşiyoo..inşallaaah.yada herhangi bir yanlış pozisiyondamı bulundunda zedelendi birşeyler içerde????hadi dene bakalım şu konu açma meselesini,hem yapa yapa örenirsiiin..bak bende yeni üye olur olmaz konu açmıştım nerdeeeen nereyee geldik allahın izniylee..
uuuuyyy kuzuma beniiim kıyamaam daaaa..sen vikis koksan noluuur hıııh haltetmiş onlaaar misçe kokuu bikeree..sen eminim daha yenii olmuştur kullanalı polenii o yüzden poleni sadece 3 ay kullanın kızlar tamam ,vucudunuz aradabi dinlenmesi gerekiyomuş..ama seen canını hiiiç sıkmaaa sabret ve devam et seni değil kırmızı kartlar hiç birşey bizii yıldıramaz..ya o bebişlerimiziii alıcaaaaz YA ALICAAAAAZ BAŞKA YOLU YOK SÖKE SÖKE KOCALARIMIZIII zayıflatıcaz ha gayreeet...kaydirigubbakcemile5 :içelim:..anacııım been gitikçe haydar dümen kesilicem başınızaa..valla diyorum bazen kızmayın iyikii bebişim beklemektee..yaw biziim bir gezintimiz olucakmış yazaa,açıkçası benim gezesim vaaar(ÇAKTIRMAYIN ÖYLESİNE YAZIYORUM KENDİMİ KANDIRIYORUUM)..:sm_cool:.yaz gelsin denize giricem yeni mayokiniler alıcam beeeen:icecream:..KK06 SEN ÜMİDİNİ KAYBETME CANIM BENİİİM,BAK BENDE BEKLİYORUM HERGÜN BAŞLIYORUM GÖĞÜSLERİMİ MINCIKLAMAYA ACEBA SIZLIYOLARMI DİYEEEkaydirigubbakcemile3 ..SONRA KIRMIZI KARTI YİĞİNCEEE Bİ BAKIYORUUM KIRMIZILAR BANA ÇOK YAKIŞIYOOOkötükedihüso..hem valla biraz tatile giriyorum eşim bana o sıralar dokunamyıookaydirigubbakcemile
canım çok saol sende olmasan sizde olmasanız bu bunalım günlerini nasıl geçircem bilmiyorum.çevremdekilere iyi görünmeye çalıştıkça,takmıyomuş gibi yapmaktan,takmamaya çalışmaktan bıktım artık sonunda patladım iki gündür ağlamaktan şişti gözlerim halada ağlıyorum.olmuyor kızlar elimde değil her ay umutlarım boşa çıkıyor etrafındakilere bakıyosun kimi istemediği halde kalıyo kimi aldırıyo keyfi için...
düşük yapmasaydım bu ay doğum olcaktı belki bunun için çok kötüyüm bilmiyorum ama gerçekten çok kötüyüm yaaaaaaaaaa.ben bu stresle nasıl başetcem bilmiyorum.
slm kıslar nasılsınız.....ben 6 haftalık yenı anne adyıyım....lutfen moralınızı yuksek tutun stres yapmayın....8 aydır bende aynı boleydım.neden neden nedennnn....dıyordum kı arnavut guzelı ve kuruyle karsılastım....ılk ay denedım veeeee olduuuuuuu......sızlere dua edıyorum kurlere devam edınnn....
asuuu canııım noluur kusuruma bakmaa..ben biliyorum seniii sadecee karıştırdıım..bi asu daha vaar oda çok uğraşıyo özelden yazıyo geneldee,o zannetim bir an..SENİN bebiş büyüo artık,kuzum beniim .umarım herşey yolundadır..kalp atışlarını dinledinizmi pekii???cinsiyet için erken sanırıım ama inşallah eli ayağı düzgün olur en önemlisi ooo..sağlıcakla kaal kendine çok iyi baak ki yeğenim de iyi olsun annesiii..duanıda esirgemee benden nolur,,HEPİMİZEE DEE:Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?