sagol canim cvp verdigin icin...dr'a gittim herseyin normal oldugunu soyledi.yumurtlama gununde boyle lekelenmeler ve agrilar olabilir buda yumurtalarin guzel calistigi anlamina gelir dedi.peki simdi yumurtlama donemimmi dedim hayir atlatmissin dedi,e zaman bu lekelenme ne agri gecmezmi dedim yanitsiz kaldi maalesef normaldir demekle yetindi....ilac yazdi lekelenmeler kesilsin diye.gecen ay hormon testi yaptim daha 1 ay olmadi hersey normal cikmisti.........cocugum yok cok istyrm olmasini,11 aydir denyrz ama sonuc yok........
yaaaaa ben böğürtlen kökünü atlamışım galibaaaa....eğer kızmazsanız nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz..lütfeeeeennnnnnnnfisfisfis
Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
tarif bu canım bende dün başladım inşallah işe yarar bir an önce bebişlerimize kavuşuruz
jinekoljik problemim yok demişsin ama hiç spekülm denilen aleti takıp rahim ağzına baktırmışmıydın?bazen rahim ağzında yara olabiliyo özellikle ilişki sonralarında lekelenme tarzı kanama yapabiliyo.1 kaç seanslık crioterapi[dondurma] tedavisi ile düzeliyo.
Kızlarr amma çok şey denıyoruzz....
ya midem kaldırmıyor artık..
soğan denıcektım ama 2 yudum içtimm gerisi fos.. midem dayanmıyor..
aklıma gelınce bıle mıdem bulanıyor... Ah bebişler gelin artık anneleri üzmeden :)
Böğürtlen Kökü Kürü:
Tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır. Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
tarif bu canım bende dün başladım inşallah işe yarar bir an önce bebişlerimize kavuşuruz
canim nerden buldun bunu? benim okudugum yerde günlük taze hazirlanmasi lazim diyordu da, merak ettim simdi :uhm:[/QUOT
ben öyle içiyorum 2 gündür ,aslında taze olarak hazırlanması mantıken daha iyi olur ama işte biraz üşengeçlik yapıyorummirmirmirmir
bak burda tarifleri yazıyor tıkla http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...incir-kurubal-tarcin-corek-otuari-poleni.html
canlarım bişey soracam şu böğürtlen kökününde belli bir zamanı varmı.. yani adet başlangıcından yumurtlama gününe kadarmı içiliyo yoksa sürekli içebilirmiyiz.. bazı otlar düşük tehlikesi yaptığı için yumurtlama gününde içilmiyoda o bakımdan sordum..
Bedeni güçlendirici toniktir.
Doku ve damar büzücü etkisi vardır.
Diyareyi keser, peklik verir.
İdrar söktürücüdür.
Kadınlarda, aybaşı dönemlerinde aşırı kan gelişini önler.
Gebe kadınlarda sırt kaslarını güçlendirir.
Ciltteki ağrı ve yangıları hafifletir.
Yara iyileştiricidir.
Hafif yanıklara iyi gelir.
Hemoroit tedavisinde etkili olur.
Böğürtlen cildi gerer ve canlandırır.
bu ot gebeler içinde faydalı:CüvCüv:
BSKK..O KÜRÜ BAYANIN DEDİĞİNE GÖRE kavanozun yarısına gelmeden hamile kalmış o üçünüde karıştırıp içmiş ama BEN AKTARCIDAN ALDIĞIMDA sütle kulanmamam gerektiğini söyledi çünkü SÜT PANZEHİR OLDUĞU İÇİN ETKİSİNİ %50 DÜŞÜRÜRMÜŞ bende sadece aç karnına sabahları kalktığımda bi çay k.onadn bide bal alıyorum..istediğin kadar uygulayabilirsiin sadece hamile kalmak için değil ayrıca çok faydaları var..tadı çok çok güzel değil ama ballakarıştırıp içildiğinde güzel oluyo olmadı ılık suya karıştırıp için..EVET İSTEDİĞİN ZAMAN BAŞLAYABİLİRSİİN..Rica ederiiim ayrıca inşallah siz benden öncee hamiş kalırsınızdaa bende bu olaya vesile olmuş oluruum:)
ben bugün aldım polen'i ama toz değil tozunu bulamadım istersem onu blendrda çekebileceğimi söyledi aktar,olurmu çekilse sadece öylede ballada kullanılıyor dedi aktar,ama ben yinede sana bir sorim dedim,cevap yazarsan sevinirim,şimdiden teşekkürler.
arnavutgüzeli saol cnm valla çok kötüydümya iyiyiiiiiim, artık takmayacağımda.(yani inşallah)
yeni arkadaşlarda var baya çoğalmaya başladık negüzel hadi kızlar ha gayret bakalım sayıyı kaça çıkaracağız.canım araştırmayı seviyorsunya sana sorayım yine düşükten sonra genelde kaç ay arayla hamile kalıyolar biliyomusun çünkü bana hemen kalırsın demişlerdi ama bak yok kaç aydır bu aynılgılarında etkisi var bence stres yapmama seni seviyoruz öptüm seni şeker:1hug:
sagol canim cvp verdigin icin...dr'a gittim herseyin normal oldugunu soyledi.yumurtlama gununde boyle lekelenmeler ve agrilar olabilir buda yumurtalarin guzel calistigi anlamina gelir dedi.peki simdi yumurtlama donemimmi dedim hayir atlatmissin dedi,e zaman bu lekelenme ne agri gecmezmi dedim yanitsiz kaldi maalesef normaldir demekle yetindi....ilac yazdi lekelenmeler kesilsin diye.gecen ay hormon testi yaptim daha 1 ay olmadi hersey normal cikmisti.........cocugum yok cok istyrm olmasini,11 aydir denyrz ama sonuc yok........
ben bugün aldım polen'i ama toz değil tozunu bulamadım istersem onu blendrda çekebileceğimi söyledi aktar,olurmu çekilse sadece öylede ballada kullanılıyor dedi aktar,ama ben yinede sana bir sorim dedim,cevap yazarsan sevinirim,şimdiden teşekkürler.
selam arnavut güzeli bende senin müthiş kürünle hamile kaldım biliyorsun . şu an 6 hafta 2 günlük hamileyim pazartesi doktora gittim tahlil verdi birsürüü sonuçlar ayrı günlerde çıktı çarşamba gösterdim
doktor herşey iyi dedi elevit vitamin verdi şu an mide bulantım falan olmamasına rağmen belki olur diye bulantı hapı verdii.neyse eve geldim sevindim tabii bişey yok diye ogün görümceme gittim akşam geç vakit eve geldik sabah namaza kalltım abdest alıcam bi kanama olmuşum öyle böyle değil ödüm koptu ağlayarak eşimi uyandırdım adamcağız kendime getiremedi beni neyse sabah hastanenin yolunu tuttuk numaralar bitmiş doktora durumu anlatınca saolsun benim için kontejanı açtı muayene odasına geç dedi allttan vajinal ultrasonla baktı kesede bi bozukluk yok gayet iyi dedi bazı gebeliklerde olur dedi ama muayenede doktorun bile eli kanlandı progestan hapı verdi 15 gün boyunca hep yatıcam her şey yasak başınızı şişirdim arkadaşlar belki ama kaybetme korkusu çok kötüü doktor önlem için grekli bunlar dedi Raabbim hepimize meleklerini bağışlasın sağlıkla huzurla mutllulukla....
...sevimcim arnavutgüzeli arkadaşımıza sormuşsun ama istersen ben yardımcı olayım.poleni toz haline getirmene gerek yok.balla karıştırarak yaapabilirsin bende aynen o şekilde kullanıyorum."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?