K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım benim allah tamamınada erdirsin inşallah darısı biz isteyenlerinde başına :CüvCüv:slm kıslar nasılsınız.....ben 6 haftalık yenı anne adyıyım....lutfen moralınızı yuksek tutun stres yapmayın....8 aydır bende aynı boleydım.neden neden nedennnn....dıyordum kı arnavut guzelı ve kuruyle karsılastım....ılk ay denedım veeeee olduuuuuuu......sızlere dua edıyorum kurlere devam edınnn....
herkese merhabalar ne güzel ve yararlı bir topic açmışsın arnavut güzeli bugün fark ettim ve hemen eşimi arayıp bana eve gelmeden önce aktarcıya uğrayıp böğürtlen kökü ve elma yağını al eve öyle gel dedim adam neye uğradığını şaşırdı:)))böğürtlen kökümü az önce söndürdüm bir an önce soğumasını ve hemen içemeye sabırsızlanıyorum:)) inşallah tadı çok kötü değildir olsa bile katlanacam ne yapalım nelere katlanmadıkkidelikafadulden.arnavut güzeli elma yağını sadece o bölgeyemi uyguluyacambir fincan suyun içine bir kaç damla koyup içsem nasıl olurşakkıdı
olurmu canım ne kusuru ...hangıbırımızı aklında tutacaksın....ben senı karıstırmam cunku sen BITANESINNN.....Allah nasıp ederse pazartesı kalp atıslarını duyacagız canımmmmm...dualarım hepınızleeee
KEDERSİZ canıım hoşgeldin aramızaa:teytey:..bir anne aday adayı dahaaa:CüvCüv:iyi yapmışsın başlamaklaa hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun senin içiin tez zamandaa müjdeli haberlerini almamııız dileğileeee:dance:..kuzum böğürtleni bende denemek istiyorum vallaa iyiki almışsın..adaçayı yağını suya damlatacağına normal ada çayı iç daha iyi..aşaya koymaktan kurtulamazsıııııın:icecream:..aşaya koymamızıın sebebiii;EĞER RAHİMDE YADA TÜPLERDE HERHANGİ BİR YAPIŞIKLIK(İLTHAB GİBİ)VARSAAA,ONUN ALLAHIN İZNİYLE KESKİN KOKUSUYLA AÇIYO..BİLİYOSUN Mikrop öldürücü ve yara iyileştirici olarak kullanılmaktadır aynı zamanda.Adaçayı bir antiseptiktir..Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı da bilinmektedir..yani rahmin kasılmaya başladığında (BUNU AYNI ZAMANDA ORGAZIM OLMA DA DİYOLAR)SPERMLERİ VAKUMLAMAYA BAŞLIYO TÜPLERE DOĞRU O YÜZDEN İNTERNETTE DE YAZAR MUTLAKA BAYANLAR İLİŞKİ ESASINDA ORGAZIM OLMAYA ÇALIŞSINLAR..çünkü rahim yatay bir vaziyetteyken siz org.olduğunuzda rahim dik şeklini alıyomuş..bunu isterseniz araştırın..o yüzden canım ben alltan koyun diyorum..nasılsa sen içten ağızdan destekliyosun onu..POLEN ,BAL VE TARÇIN MUTLAKA ONLARIDA KULLAN BÖĞÜRTLENİDE..benim babaannem sağolsun bunu benimle paylaşıncaaa bende hemen size aktardıım ÇOOOOKŞÜKKÜR RABBİMEE:Saruboceq: 8.KEZ TEYZE OLDUUUM HEMDE 5 AYDA:hooray:a.s.
canım benim saol inşallah ben dün akşam ve bu sabah böğürtlen kökü içtim tadı fena değil -tatlicadiarzu-ama bu elma yağı beni öldürdü varya nasıl yaktı anlatamam :1no2:zeytin yağı sürmedim ondanmı acaba? ama yaksada kanatsadakaydirigubbakcemile3 1 hafta dayanacam ne yapayım denemediğim yol kalmadı bunada katlanırımkafamçokkarıştıolurmu canım ne kusuru ...hangıbırımızı aklında tutacaksın....ben senı karıstırmam cunku sen BITANESINNN.....Allah nasıp ederse pazartesı kalp atıslarını duyacagız canımmmmm...dualarım hepınızleeee
KEDERSİZ canıım hoşgeldin aramızaa:teytey:..bir anne aday adayı dahaaa:CüvCüv:iyi yapmışsın başlamaklaa hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun senin içiin tez zamandaa müjdeli haberlerini almamııız dileğileeee:dance:..kuzum böğürtleni bende denemek istiyorum vallaa iyiki almışsın..adaçayı yağını suya damlatacağına normal ada çayı iç daha iyi..aşaya koymaktan kurtulamazsıııııın:icecream:..aşaya koymamızıın sebebiii;EĞER RAHİMDE YADA TÜPLERDE HERHANGİ BİR YAPIŞIKLIK(İLTHAB GİBİ)VARSAAA,ONUN ALLAHIN İZNİYLE KESKİN KOKUSUYLA AÇIYO..BİLİYOSUN Mikrop öldürücü ve yara iyileştirici olarak kullanılmaktadır aynı zamanda.Adaçayı bir antiseptiktir..Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı da bilinmektedir..yani rahmin kasılmaya başladığında (BUNU AYNI ZAMANDA ORGAZIM OLMA DA DİYOLAR)SPERMLERİ VAKUMLAMAYA BAŞLIYO TÜPLERE DOĞRU O YÜZDEN İNTERNETTE DE YAZAR MUTLAKA BAYANLAR İLİŞKİ ESASINDA ORGAZIM OLMAYA ÇALIŞSINLAR..çünkü rahim yatay bir vaziyetteyken siz org.olduğunuzda rahim dik şeklini alıyomuş..bunu isterseniz araştırın..o yüzden canım ben alltan koyun diyorum..nasılsa sen içten ağızdan destekliyosun onu..POLEN ,BAL VE TARÇIN MUTLAKA ONLARIDA KULLAN BÖĞÜRTLENİDE..benim babaannem sağolsun bunu benimle paylaşıncaaa bende hemen size aktardıım ÇOOOOKŞÜKKÜR RABBİMEE:Saruboceq: 8.KEZ TEYZE OLDUUUM HEMDE 5 AYDA:hooray:a.s.
anaaamm neler biliyon sen öyleekaydirigubbakcemile3 korktum senden kıızzz şaka bi yana saol yaaaaa senin sayende bende birşeyler öğreniyorum...polen bal çörek otu tarçın devam ediyooo sadece adaçayı yağını bu ay yapacam benimde yapışıklıkları açacak umarım..adetime 3-4 gün var.... gelişmeleri yazarım öpüyorum canım senia.s.
Arkadaslar,
birde yumurtlama gunlerinizi belirleyen idrarla bunu test eden kitler var, iki cizgi ciktigi an 48 saatte yumurtlayacaginizi belirtiyor. 48 saat icinde iliskiye girerseniz yumurtayi yakalama ihtimali cok yuksek.
birde tam yazilanlari okumadim cok uzun oldugu icin mirmirmirmir ama spermler cok hizli ilerlemiyor vajinaya girdikten sonra oraya ulasmalari 24 saati alabiliyor, o yuzden iliskiden sonra hemen oraya yag koyarsaniz spermleri oldurur, piyasadaki kayganlastiricilarda ayni sekilde spermleri olduruyor.
birde internette okudum iliskiden 1 saat once erkek kahve icerse kafeinden dolayi spermleri daha hizli hareket edermis.
arnavut guzeli, insallah senin de guzel haberlerini okurum burdan. bende evleneli 3 yil oldu ama biz yeni istemeye basladik( sartlar yeni rayina oturdu)
amanın ben nasıl olduda görmedim bu topiği delikafadulden kızlar benide alın aranıza bende 10 aylık evliyim ve hiç korunmadığımız halde ve doktora gittik eşimle ben hiçbişi yok ama gelmiyor bebeğimiz senağlama ben aylardır folik asit kullanıyorum belki bu ay belki bu ay diye diye bitirdim hapları.çalışıyorum o yüzden incir kürünü biliyorum ama yapamadım.burda sabah öğle akşam zor olur içmem.sizin uyguladığınız yöntemleri benlede paylaşınsayfaların hepsini okuyamadım tam olarak en son yaptığınız nedir bende hemen yapmaya başlayım :dance:
canım benim saol inşallah ben dün akşam ve bu sabah böğürtlen kökü içtim tadı fena değil -tatlicadiarzu-ama bu elma yağı beni öldürdü varya nasıl yaktı anlatamam :1no2:zeytin yağı sürmedim ondanmı acaba? ama yaksada kanatsadakaydirigubbakcemile3 1 hafta dayanacam ne yapayım denemediğim yol kalmadı bunada katlanırımkafamçokkarıştı
anacım napiiim araştıra araştıraa bende bunları bulmuştum ozamaaan:1rolleyes:..bide şimdi allah için meraklıyımda,bir sohbet esasında ne konuşucağımı bilmem lazım,ben sadece bu konuda değil her konuda bilgim vardır..severim araştırp ,PAYLAŞMAYI..ama bazı insanlar kıskançlarından dediklerimi yapmayıp onlar zararlı çıktıkları için bende susmayı tercih ediyoruuum..ama siiiiz çok farklısınııız gerçekten,siz beni daha fazla araştırmamı sağlıyosunuz..Sen hele bi yapmaya başla şu yağı ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın,yeterki çok damlatma 2-3 damla olsun tamam canııım..inşallaah canım tüplerin YAPIŞIK DEĞİLDİR ONLAR SADECE AMELYAT AÇABİLİR,,BENİMKİ TIKALIYDI SOL TÜPÜM DA RAHİM FİLMİNDEN SONRA İYİCE AÇILIP TEMİZLENMİŞ.ÇÜNKÜ BENDE AYNI ZAMANDA KİST VARDI O SEBEBİYET VERİYOMUŞ İLTHABLA DOLMASINI..AMA ÇOK ŞÜKKÜR ADAÇAYI YAĞI BAYAĞI İÇİMİ AÇTI DİYEBİLİRİİİM..kesin seninklerde öyledir..rabbim tez zamndaa o meleğini karınıa kondursuun:1hug:beni mutlaka haberdar et inşallah 4 gün sonra burda senin çığlıkların yankılanıııır BENDE TEYZE OLURUUUUUUM:teytey: :hooray: :dance:
merhab arkadaşım,aynısı benim başıma geldi,doktoruma gittim bana tahlil yaptırdısonra nasıl yol takip edeceğini söylüyor,çocuğun varmı bilmiyorum ama geciktirmeden bir dr a git bence,çünki bende hormon bozukluğu çıktı yani adet düzensizliği başlangıcı olabilir,ihmal etme derim,geçmiş olsun.gunaydin arkadslar.... bir problemim var yardimci olursaniz cok sevinirim...23 subatta regl oldum.herzaman 4 gun suren reglim 7 gun surdu ve 2martta bitti.cok ozur dileyerek yaziyorum,dun gece lavoboya gittigimde pecetede cok hafif pembe kan vardi aldirmadim tabi 3 gundur ara rara araliklarla karin agrisi cekiyordum.bu sabah uyandigimda yine pecetede kan ama daha koyu ve dune gore daha fazla....regl olmama daha cok var..reglimde hep duzenlidir.yerlesme kanamasi olsa oda bukadar erken olmazmis.yumurtlama gunu kanamasi hic degil....l peki bu kan ne..herhangi bir jinekolojik bir hastaligimda yok..lutfen beni aydinlatirsaniz sevinirim...
merhab arkadaşım,aynısı benim başıma geldi,doktoruma gittim bana tahlil yaptırdısonra nasıl yol takip edeceğini söylüyor,çocuğun varmı bilmiyorum ama geciktirmeden bir dr a git bence,çünki bende hormon bozukluğu çıktı yani adet düzensizliği başlangıcı olabilir,ihmal etme derim,geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?