Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar ne güzel ve yararlı bir topic açmışsın arnavut güzeli bugün fark ettim ve hemen eşimi arayıp bana eve gelmeden önce aktarcıya uğrayıp böğürtlen kökü ve elma yağını al eve öyle gel dedim adam neye uğradığını şaşırdı:)))böğürtlen kökümü az önce söndürdüm bir an önce soğumasını ve hemen içemeye sabırsızlanıyorum:)) inşallah tadı çok kötü değildir olsa bile katlanacam ne yapalım nelere katlanmadıkkidelikafadulden.arnavut güzeli elma yağını sadece o bölgeyemi uyguluyacambir fincan suyun içine bir kaç damla koyup içsem nasıl olurşakkıdı

canım benim allah tamamınada erdirsin inşallah darısı biz isteyenlerinde başına :CüvCüv:

olurmu canım ne kusuru ...hangıbırımızı aklında tutacaksın....ben senı karıstırmam cunku sen BITANESINNN.....Allah nasıp ederse pazartesı kalp atıslarını duyacagız canımmmmm...dualarım hepınızleeee

KEDERSİZ canıım hoşgeldin aramızaa:teytey:..bir anne aday adayı dahaaa:CüvCüv:iyi yapmışsın başlamaklaa hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun senin içiin tez zamandaa müjdeli haberlerini almamııız dileğileeee:dance:..kuzum böğürtleni bende denemek istiyorum vallaa iyiki almışsın..adaçayı yağını suya damlatacağına normal ada çayı iç daha iyi..aşaya koymaktan kurtulamazsıııııın:icecream:..aşaya koymamızıın sebebiii;EĞER RAHİMDE YADA TÜPLERDE HERHANGİ BİR YAPIŞIKLIK(İLTHAB GİBİ)VARSAAA,ONUN ALLAHIN İZNİYLE KESKİN KOKUSUYLA AÇIYO..BİLİYOSUN Mikrop öldürücü ve yara iyileştirici olarak kullanılmaktadır aynı zamanda.Adaçayı bir antiseptiktir..Dölyatağı (Rahim) kaslarını uyardığı da bilinmektedir..yani rahmin kasılmaya başladığında (BUNU AYNI ZAMANDA ORGAZIM OLMA DA DİYOLAR)SPERMLERİ VAKUMLAMAYA BAŞLIYO TÜPLERE DOĞRU O YÜZDEN İNTERNETTE DE YAZAR MUTLAKA BAYANLAR İLİŞKİ ESASINDA ORGAZIM OLMAYA ÇALIŞSINLAR..çünkü rahim yatay bir vaziyetteyken siz org.olduğunuzda rahim dik şeklini alıyomuş..bunu isterseniz araştırın..o yüzden canım ben alltan koyun diyorum..nasılsa sen içten ağızdan destekliyosun onu..POLEN ,BAL VE TARÇIN MUTLAKA ONLARIDA KULLAN BÖĞÜRTLENİDE..benim babaannem sağolsun bunu benimle paylaşıncaaa bende hemen size aktardıım ÇOOOOK ŞÜKKÜR RABBİMEE:Saruboceq: 8.KEZ TEYZE OLDUUUM HEMDE 5 AYDA:hooray:a.s.

Arkadaslar,
birde yumurtlama gunlerinizi belirleyen idrarla bunu test eden kitler var, iki cizgi ciktigi an 48 saatte yumurtlayacaginizi belirtiyor. 48 saat icinde iliskiye girerseniz yumurtayi yakalama ihtimali cok yuksek.
birde tam yazilanlari okumadim cok uzun oldugu icin mirmirmirmir ama spermler cok hizli ilerlemiyor vajinaya girdikten sonra oraya ulasmalari 24 saati alabiliyor, o yuzden iliskiden sonra hemen oraya yag koyarsaniz spermleri oldurur, piyasadaki kayganlastiricilarda ayni sekilde spermleri olduruyor.
birde internette okudum iliskiden 1 saat once erkek kahve icerse kafeinden dolayi spermleri daha hizli hareket edermis.
arnavut guzeli, insallah senin de guzel haberlerini okurum burdan. bende evleneli 3 yil oldu ama biz yeni istemeye basladik( sartlar yeni rayina oturdu)

anaaamm neler biliyon sen öyleekaydirigubbakcemile3 korktum senden kıızzz şaka bi yana saol yaaaaa senin sayende bende birşeyler öğreniyorum...polen bal çörek otu tarçın devam ediyooo sadece adaçayı yağını bu ay yapacam benimde yapışıklıkları açacak umarım..adetime 3-4 gün var.... gelişmeleri yazarım öpüyorum canım senia.s.

SElamm kızlar... adayağıı aldım ben de 5 gundur yapıyorum...

Dualar da var ... insallah bu ay bebeklerimiz gelecek sağlıkla insallah...

amanın ben nasıl olduda görmedim bu topiği delikafadulden kızlar benide alın aranıza bende 10 aylık evliyim ve hiç korunmadığımız halde ve doktora gittik eşimle ben hiçbişi yok ama gelmiyor bebeğimiz senağlama ben aylardır folik asit kullanıyorum belki bu ay belki bu ay diye diye bitirdim hapları.çalışıyorum o yüzden incir kürünü biliyorum ama yapamadım.burda sabah öğle akşam zor olur içmem.sizin uyguladığınız yöntemleri benlede paylaşın sayfaların hepsini okuyamadım tam olarak en son yaptığınız nedir bende hemen yapmaya başlayım :dance:

canım benim saol inşallah ben dün akşam ve bu sabah böğürtlen kökü içtim tadı fena değil -tatlicadiarzu-ama bu elma yağı beni öldürdü varya nasıl yaktı anlatamam :1no2:zeytin yağı sürmedim ondanmı acaba? ama yaksada kanatsadakaydirigubbakcemile3 1 hafta dayanacam ne yapayım denemediğim yol kalmadı bunada katlanırımkafamçokkarıştı

anacım napiiim araştıra araştıraa bende bunları bulmuştum ozamaaan:1rolleyes:..bide şimdi allah için meraklıyımda,bir sohbet esasında ne konuşucağımı bilmem lazım,ben sadece bu konuda değil her konuda bilgim vardır..severim araştırp ,PAYLAŞMAYI..ama bazı insanlar kıskançlarından dediklerimi yapmayıp onlar zararlı çıktıkları için bende susmayı tercih ediyoruuum..ama siiiiz çok farklısınııız gerçekten,siz beni daha fazla araştırmamı sağlıyosunuz..Sen hele bi yapmaya başla şu yağı ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın,yeterki çok damlatma 2-3 damla olsun tamam canııım..inşallaah canım tüplerin YAPIŞIK DEĞİLDİR ONLAR SADECE AMELYAT AÇABİLİR,,BENİMKİ TIKALIYDI SOL TÜPÜM DA RAHİM FİLMİNDEN SONRA İYİCE AÇILIP TEMİZLENMİŞ.ÇÜNKÜ BENDE AYNI ZAMANDA KİST VARDI O SEBEBİYET VERİYOMUŞ İLTHABLA DOLMASINI..AMA ÇOK ŞÜKKÜR ADAÇAYI YAĞI BAYAĞI İÇİMİ AÇTI DİYEBİLİRİİİM..kesin seninklerde öyledir..rabbim tez zamndaa o meleğini karınıa kondursuun :1hug:beni mutlaka haberdar et inşallah 4 gün sonra burda senin çığlıkların yankılanıııır BENDE TEYZE OLURUUUUUUM:teytey: :hooray: :dance:

EVET CANIM ÇOK SAĞOL BENDE UYGULADIM OVULASYON TESTİNİ.gerçekten eğer yumurtlama günlerini takip edebeyen varsa bunu bende almalarını tavsiye ederim,ettimde zaten alan oldu..CANIM AYRICA BİZ YAĞI yumurtlamaya başladığımızda kesinlikle koymuyoruz o yüzden kesinlikle adetin 5. günü yapıp 7 gün kullanıyoruz..ben yapmıştım mesela ilişkiden sonrada koymuştum denemek için oda tutmamıştı:sm_confused:..CANIM ARKADAŞIM BENİİİİM ÇOK SAĞOOL ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİM:1hug:İNŞALLAH BENDE O DUYGUYU TATARIM RABBİM NEZAMAN İSTERSEE:Saruboceq:..hadi bakalım sizde başlayıın çalışmalaraaakaydirigubbakcemile..kolay gesliiin

GEL GEL ARAMIZAAA HOŞGELİRSİİN SEFALAR GETİRİRSİİİİN:teytey:...valla güzeliim ben elimden geleni yapıyorum bu topiği heryere kopyalayıp yazıyorum inan her gün ama hiç kimse hemen hemen bakmıyo bilee..üzülüyorum çünkü ben tamamen doğal şeyleri tavsiye ediyorum,belki bir umut olurum vesile olurum ,bir allah rızası için herşey inan. ne mutlu bana kii keşfetmişsin burayııı..hadi bakalım el birliylee sende POLEN TOZU 1 REÇEL KAŞIĞI VE BALI HER SABAH AÇ KARNINA YE..BİDE TARÇINI BALLA KARIŞTIRIP çay kaşıyla ye canıım..diyorum bazıları daha kavanozun yarısına gelmeden hamile kalıyolar :dance:..dilerim sendee öyle olursuuun..ADAÇAYI YAĞINIDA MUTLAKA YAP..BEN HER SAYFADA DEFALARCA AÇIKLADIM İSTEDİĞİN YERDEN BAŞLAYIP OKUYABİLİRSİN NASILSAA..yeterki inaan tamam yeterki pozitif ol.DEKİ polenle hamile kal,ve sakın stres yapmaa sakın...:1hug:folik asit kullanıyomuşsun bende öyle yaptım ama gittikçe kilo almaya başladım sonra bıraktım..dedim nasılsa hamile kalınca 3 ay kullanman gerekiyomuş..İSTERSEN İNCİRİDE İÇtadı çok hoş bence..en azından için temizlenir canıım..gene uzattıım been neysee öpüyorum senii hadi bakalıım hayırlı uğurlu olsuuuuun:Saruboceq:gelişmeleri mutlaka yaz

[COLOR="Magenta]ooyy kıyamaaam canım beniim,yandımııı??? üfletseydin eşineeyerimseniben..sormaa ilk koyunca biraz yanıyoo amaa napalım ordan bide koca çocuğu çıkarıcaaz-tatlicadiarzu-allah kolaylık versin sanada hepimizedee bütün zorlukları çaba çekmeden aşılmıyo sonuçtaa..o yüzden yakmasın diyee saf zeytin yağıda yapabilirsin oda doğal sakın çekinme ,güven bana:1hug:hadi bakalım allah bu çabalarımızı görsüün bize acısıın rabbim yüzümüzü güldürsüüüünn..hadii hamilee kalma zamanıı gedliiiiii,yakında bu topik gene patlama yaşıyacaaak kızlaaar..:dance: :dance:[/COLOR]

oy oy oy sağolun canlar inşallah hepimizin en yaramazından bebişlerimiz olur kaydirigubbakcemile3 şimdi ben eşimi arıyorum ve hemen polen tozu aldırıyorum.aktarlardan değil mi? ne kadarlık alalım? bir reçel kaşığı olan polen tozumu balmı CADIARZU yani atıyorum 100 gr polen tozunu 100 gr bal ile karıştırıp yememmi gerekiyor CADIARZU çok soru sormadım inşallah.

PARDON CANIM BAŞTAKı MESAJDA YAZIYORMUŞ OKUDUM ŞıMDı ÇOK HEYECAN YAPTIM GALıBA :)

Son düzenleyen: Moderatör:

ayyy tatllı diillim benim yaaaaa...wallahi şu an ağlattın beni senağlama .sen çok iyi bir insansın a.s. zaten daha önce misafir olarak okuyodum senin başlattığın bu topikteki mücadeleni baştan sona hepsini bi solukta tek tek okuduktan sonra üye olmaya karar verdim canım ben rahim filmide çektirdim tüplerim açıktı sorun yok...iltihap yok akıntı yok tek sorun ameliyat olduğum için yapışıklık ama rahimdemi nerde bilinmiyor...bunun için laporoskopi oluyomuş ben önerdim doktoruma ama doktorum hayır dedi ben senden çok ümitliyim yumutlamanda iyi dedi (kendimi tavuk gibi hissediyorumkaydirigubbakcemile3) kendi halime bıraktı yani.... sonra ilaç verdi çatlatma iğnesi.....yine yok yok yok...kırmızı kartımı bekliyorum olsunda hemen adaçayı yağını yapacam.....bakalım bende çok merak ediyorum canım......Allah sana benden önce bebiş versin bi tanem...o güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim..a.s.a.s. İYİKİ VARSIN Şeniz

kızlar nasılsınız görüşmeyeli çalışmalara devam yeni gelen arkadaslara da selam hosgeldınız,ben ıkı haftalık bır tatıle cıkıyorum umarım guzel haberlerle donerım ve burdan guzel haberler alırım kendınıze cok cok ıyı bakın kkızlaaaaaaaaaaaaar kaydirigubbakcemile5

Arnavut guzeli senin tavsiyenle bende bugun polene basladim, karadenize tura gittigimizde almistim, ama bir turlu kullanamamistim. evde balda yok, bende bir cay kasigi agzima atip uzerine su iciyorum. acaba bir cay kasigi az mi?
bende yumurtlama testi aldim, gecen ay deneme amacli kullandim. bu ayda kullanacagim. su an hala adetteyim. bitmesini 4 gozle bekliyorum. :1rolleyes:

merhab arkadaşım,aynısı benim başıma geldi,doktoruma gittim bana tahlil yaptırdısonra nasıl yol takip edeceğini söylüyor,çocuğun varmı bilmiyorum ama geciktirmeden bir dr a git bence,çünki bende hormon bozukluğu çıktı yani adet düzensizliği başlangıcı olabilir,ihmal etme derim,geçmiş olsun.

arnavutgüzeli saol cnm valla çok kötüydümya iyiyiiiiiim, artık takmayacağımda.(yani inşallah)
yeni arkadaşlarda var baya çoğalmaya başladık negüzel hadi kızlar ha gayret bakalım sayıyı kaça çıkaracağız.canım araştırmayı seviyorsunya sana sorayım yine düşükten sonra genelde kaç ay arayla hamile kalıyolar biliyomusun çünkü bana hemen kalırsın demişlerdi ama bak yok kaç aydır bu aynılgılarında etkisi var bence stres yapmama seni seviyoruz öptüm seni şeker:1hug:

yaaaaa ben böğürtlen kökünü atlamışım galibaaaa....eğer kızmazsanız nasıl kullanılacağını anlatabilirmisiniz..lütfeeeeennnnnnnnfisfisfis

sagol canim cvp verdigin icin...dr'a gittim herseyin normal oldugunu soyledi.yumurtlama gununde boyle lekelenmeler ve agrilar olabilir buda yumurtalarin guzel calistigi anlamina gelir dedi.peki simdi yumurtlama donemimmi dedim hayir atlatmissin dedi,e zaman bu lekelenme ne agri gecmezmi dedim yanitsiz kaldi maalesef normaldir demekle yetindi....ilac yazdi lekelenmeler kesilsin diye.gecen ay hormon testi yaptim daha 1 ay olmadi hersey normal cikmisti.........cocugum yok cok istyrm olmasini,11 aydir denyrz ama sonuc yok........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…