E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
- #8.581
eşinmi hasta arnavutum..geçmiş olsun..nesi var.?
canıııım evet hasta kıyamam onaaa..ya bağırsaklarda bir sorunu var yarın belli olucak işte..
sağol tatlım:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinmi hasta arnavutum..geçmiş olsun..nesi var.?
çok geçmiş olsun canım ozaman...
ben yine yedim kırmızı kartı ne olacak heray ki seranomi işte
Günaydııııın esrammmmmm ..nasılsıın tatlııııım?????polenleri yedinizmiiii bu araaa??*
günaydın kızlarr bende bu kürü denediğim ay hamile kaldım korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra geldi bebek
Rabbim isteyen kullarını bekletmesin en kısa zamanda hayırlısıyla yolasın bebbeğinii biizmkii 6.ayını doldurdu bir oğlum olucak nasipsee hep dualarımdasınızz en çok vesile olan arnavut güzeliii opuyorumnanaktan
evet canım saat 10 gibi gönderdim.... ben bugun pek iyi deilim feci şekilde karnım agrıyooooooooooooooo
klimacılarda geldi kartı yanmış aldılar gittiler hala gelmediler...
sıcak rüzgarlarla bogusuyom:
geçmiş olsun eşin sancılanmış.canım benim bol bol kayısı yesin hatta sabah aç karnına biliyosun bende de var aynı sorun ama bu şekilde önlüyom
güzelim yanaklarında kocaman öpüyorum
canın sağolsuuuuun tatlım beniiiiiim..
napalım vardır rabbimin biir bildiğiiii..
tutturdun benle hamile kalmayı bak bekletiyorum seniiiiii-tatlicadiarzu-
boşver lafını geri al deki arnavut tan önce hamile kalıcam deeee...:teytey:
geçmiş olsun canımm..Nasıl oldun..
arnavutum canım ben iyiyimde... senin eşin hastaymış geçmiş olsun çok üzüldüm.. Rabbim senin yanından eksik etmesin onu.. Rabbim şifalar versin.. Derdi veren rabbim dermanınında verir inşallah..
vardır elbet bu isyanımız yok...
yok yavrum sözümü mözümü geri alamam ana beraber kanca beraber. olcak inşallah günün birinde beklicez artık..Bizim payımızada sabırla beklemek düştü naapalım
arnavut güzeli canim, gecmis olsun. artik herseyin caresi var. insallah esin iyilesir hemen. bizim orda derler ki böyle büyük bisey hastalik filan oldugunda : Allah tren kazasi vermesin:))) sanirim insanlarin gördügü en büyük ve agir sey tren oldugu icin sanki kaza yapsa icindeki herkes ölür gibi mi düsünmüsler.
Allah hepimize saglik sihhat afiyet versin önce. sonrada hayirli evlat versin.
esracım nasıl olayım kıvranıp duruyom ağrıkesicilerle ayaktayım
sibelcimm canim hemen bir yesim tasi al, gercek olsun ama. cok pahali degil zaten, 10 liraya bulursun. onu karnina koy. bak gör nasil kesiyor agrini. ilaca gerek kalmadan gececek:)))
arnavut güzeli canim, gecmis olsun. artik herseyin caresi var. insallah esin iyilesir hemen. bizim orda derler ki böyle büyük bisey hastalik filan oldugunda : Allah tren kazasi vermesin:))) sanirim insanlarin gördügü en büyük ve agir sey tren oldugu icin sanki kaza yapsa icindeki herkes ölür gibi mi düsünmüsler.
Allah hepimize saglik sihhat afiyet versin önce. sonrada hayirli evlat versin.
sevdacim hadi insallah güzel haberlerini alalim. tertemiz evini güzel bir müjdeyle senlendirsin Rabbim:)
hoşgeldin canım bende, mehalim arkadaşımızda seninle aynı durumdayız inş. vesile olur tez zamanda sağlıklı hamile kalıp 9 ayı tamamlarsın ben ilk çocuktan sonra hiç hamile kalamadım sen yine şanslısın olsada olmasada yapacak birşey yok bak bu topiğe gelmeden önce ben çok kafama takıyordum ama şimdi hiççççç takmıyorum burası bana huzur, neşe verdi inş. sende burda stresinden kurtulursuna.s. :teytey: :teytey: :teytey:
k..
arnavut güzeli eşin hastaymış canım geçmiş olsun allah şifasını versin canım bilirim eşin hasta olması çok zor benimde eşim 1 yıldır hasta baya bi uğraştık hala daha iyileşemedi inşallah tez zamanda allah eşlerimize şifa verir canım
ne güzel hamişler var çok seviniyorum böyle sizi duydukça
inanıyorumki bütün bebek isteyenler hamile kalıcak burda
kızlar daha yeni olduğum için bu topikte hepinizi tanımıyorum ama çok sıcak kanlı olduğunuzu biliyorum yazılarınızdan
kızlar bende sizdenimbenimde 8 yaşında kızım var çok kardeş istiyo bende 1 senedir korunmama rağmen olmuyor ayrıca troit hastasıyım ve ilaç kullanıyorum daha önce arnavut güzelinin kürünüde kullandım bakalım bu hafta doktora gideceğim o ne diyecek
lolo hoşgeldin canımm... Rabbim sana oğluşunu bağışlasın inşallah ona bir kardeş gelir..
canım beniim çok teşekürederiiiiiim iyi dileklerin için..
amin canııım sanada geçmiş olsuun dediğin gibii çok zooor allah onlara şifa versiiiin.onlara bişey oldumu sanki bizede bişeyler oluyooo,o yüzden onlar sağlıklıı bizde sağlıklı oluruuuz..
dimiii ben sana dedim biz hepimiz akraba gibi olduuuk..topiğim çok şükür çok yardım severler,çok candan davranıyolar ben boşunamı burda 10 aydır hergün aktifiiiim..kızlardan vazgeçmeeem
opuyorumnanaktanonlar benim ablalarım kardeşleriiiiiiiiiimkaydirigubbakcemile5:asigim: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
Çook canım sıkılıyor arkadaşlar diyeceksiniz neden . bende bilmiyorum yani aslında çok karışık duygular içindeyim .Bi bakıyorum bebek istiyorum olmayınca öteki ay devam etmek için hiç hevesim kalmıyor.resmen kaçıyorum.Ne yapacağım ne karar varacağım kafam çok karışıyor.ve sürekli doktora gitmek çok ama çok sıkıcı beni çok iyi anladığınızı biliyorum.çünkü bir .çoğunuz benden daha ağır işlermler yaşadınız ve yaşıyosunuz. hiçbirinize haksızlık etmek istemem yazdıklarımla ama bu ay başarısız olursam ki muhtemelen çöyle görünüyor tedaviye devam edip etmemek konusunda kararsızım![]()