Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bu kadar ümitsiz olma çıkmamış candan ümit kesilmez bi sebebi de psikolojiktir bunun unutma bir çoğumuzda senin gibiyiz pes etmek yok emeksiz olmaz ilk gelinim gözler üzerimde ama pozitif olmaya çalışıyorum konu komşu eş dost psikolojik baskı her ay gelen ümitsizlik ne kadar çewreme belli etmemişsem bile karamsarlık üzüntü inş.rabbim hayırlısını nasip eder cümlemize hayırlısı demek en makbulü

mehalim canım şu an yaşadığın yorgunluk uğraşlarından sonuç alamadığın için kendini çok yorgun ve ümitsiz hissediyosun bence bu ay da hamile olmazsan bir ay dinlen kendine başka bi uğraş bul bebek fikrini beyninden uzaklaştır vicudunu bi dinlendir canım olmuyo diye birşey yok allahın izniyle her derdin çaresi var ölüm hariç bununda var canım bunu unutma ama kendine biraz zaman tanı bebeğin geleceği zamanı biliyo ama sen bilmiyosun bu belirsizlikte doğal olarak insanı zaman zaman sıkıbiliyo ama sabırlı ve güçlü olmamız lazım bu yol çok çetin en azından burda sıkıntını paylaşıp rahatlıyosun çok kişiler var bunu tek başına içinde yaşayan yadırganma korkusuyla herkezden saklayan bak burda biz dostların var canım sıkılmana üzülmene hiç gerek yok güçlü ol malıyızki burada birbirimize destek olabilelim dimi

canım arkadaşım en azından tek değilsin biz varız yanında dimi

seni çok öpüyorum canım görüşmek üzere

Mehalim bitanem nolursun üzme kendini sıkılma... İnan burda hepimiz zaman zaman bu düşündüklerinin aynısını düşünüyoruz.. Biran geliyor hepimiz pes ediyoz.. İnanki rabbim vereceği zamanı biliyor..Herzaman hayırlısını sağlıklısını istedik inşallah az kaldı hepimiz için.. Bak istersen sen 1-2 ay biraz oluruna bırak. Takma kafana kendini kasma olurmu arkadaşım. Lütfen böyle yapma lütfennn..Bua ay olsada olmasada sorun değil.. Önemli olan sensin.. Bak bende 3 gün önce kırmızı kartı yedim.. Hemde 4. yılıma girdim herkes soruyor yokmu bişey diye.. Rabbim vermedikten sonra ne yapsakta boş..İnşallah hepimiz birkaç aya kadar :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: böyle oluruz.. İNŞALLAH...
:1hug: :1hug: :1hug:

canlarım benim hepiniz harikasınız ümit veren destekleyen sözleriniz için gerçekten müteşekkürim hepinize . biliyorum aslında sızlanmaya yada böyle umutsuz olmaya hiç hakkım yok ama bazen insanın tüm pozitifliği gidebliyor.
özellikle durumu bidikleri halde sürekli ee bir kardeş daha yapmıyomusun bak oğlun çok büyüdü ara çok açıldı diyenler yokmu sen aklınan elli kere çıkarmış ol zorla o stresi aklına sokuyorlar.

Çook canım sıkılıyor arkadaşlar diyeceksiniz neden . bende bilmiyorum yani aslında çok karışık duygular içindeyim .Bi bakıyorum bebek istiyorum olmayınca öteki ay devam etmek için hiç hevesim kalmıyor.resmen kaçıyorum.Ne yapacağım ne karar varacağım kafam çok karışıyor.ve sürekli doktora gitmek çok ama çok sıkıcı beni çok iyi anladığınızı biliyorum.çünkü bir .çoğunuz benden daha ağır işlermler yaşadınız ve yaşıyosunuz. hiçbirinize haksızlık etmek istemem yazdıklarımla ama bu ay başarısız olursam ki muhtemelen çöyle görünüyor tedaviye devam edip etmemek konusunda kararsızım :(

canım seni çok iyi anlıyorum pes etme lütfen kafandan atabilsen zaten bu iş olcak çok zor olduğunu biliyorum hepimiz o evrelerden geçtik hadi güzelim toparlan Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

mehalim bak bana doktorum aşağıdaki takvimi vermişti biz bu takvime bazen tam olarak uyduk bazende uymadık belki faydası olur ben bunu daha önceki sayfalarda yazmıştım ovulsayon testiyle kullan istersen hangi gün yumurta çatlar hangi gün çatlamaz bilemiyoruz zaten sadece hamile kalmak için 2 gün varmış

Adetin başlama gününden sayıyoruz
11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler olmuyo onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)

kızlar doktorumun bana verdiği ilişki günleri ama siz mutlaka ovulasyon testi ile uygulayın belki faydası olur

mehalim bak bunuda geçmiş sayfalarda yazmıştım belki sana ve diğer arkadaşlarıma ışık olur canım
benim şansım yarıya inmişti ameliyat ve yaştan dolayı o yüzden pes etme lütfen hepinize dualar ediyorum

polen+bal+çörek otu+tarçın yedim hersabah aç karnına 1 çay kaşığı
adet bittikten sonra 5. gün süt maydanoz buharı yaptım 3 gün .. bir gün yapamadım ertesi gün tekrar yaptım yani toplamda 4 gün oldu .....buhardan sonra adaçayı yağı koydum 5 gün sonra bıraktım...buhar yaparken hergün akşam eve gider gitmez aç karnına 4-5 adet incir yedim kaynatmadım ... akşamda buharı yaparken böğürtlen kökü içtim...böğürtlen kökünün yumurta çatlatıcı özelliği varmışş....böyle ağaç kabğu parçası gibi bana aktarcı hergün 1 tatlı kaşığı kaynamış suya koy demlensin dedi bende 1 fincana 1 tatlı kaşığı koydum birdeeeee 1 adet çubuk tarçııınnnn koydum kaynamış suuuuu demlendikten sonra içtim sadece akşamları içtim yumurtlamanın ortasında 1 tatlı kaşığı miktarı artırdım 2 tatlı kaşığı kadar koydum içtim veeee preseed almıştıımmmm ilişkiye girmeden önce onu kullandımm yalnızzz mutlaka ovulasyon testi ile kullanılmalı ben iki tane almıştım birinci denememde tek çizgiydi ikinci denememde hafif silik bir çizgi yakaladım ve birliktelik ayaklarımı kaldırdım yukarı yarım saat beklettim sonra sağ tarafıma cenin pozisyonda yattım çünkü benim sol tarafımda yapışıklık varr....o kadar aklımada tatili getirdimmmm birdee size bahsetmiştim belki manevi bir inanç ama zemzem suyundan içtim karnıma sürdüm annemde yaşlı bir teyzeden şunu öğrenmiş temiz iç çamaşırını zemzemle ıslat kurusun kızın giysin demiş ben ilişkiden sonra giymedim ertesi gün giydim bu kadar canlarım

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydııııııııııııııııın canlaaaaaar:)))))
GÜNÜNÜÜÜÜÜZ AYDIN OLSUUUUN..MİS KOKULU ÖPÜCÜKLER SİZEEEEEEEE....

Günaydııııııııııııııııın canlaaaaaar:)))))
GÜNÜNÜÜÜÜÜZ AYDIN OLSUUUUN..MİS KOKULU ÖPÜCÜKLER SİZEEEEEEEE....

günaydın güzeller güzelim bende senin manken gibim resimlerine bakıyodum yenilerini görmemişim maşallahhhhh çoookkkkk güzelsin :teytey: :lepi: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

aaaaaaaaaa mankenim arnavutum güzelim sen bugünde erkencisin eşin doktora gitmişti nasıl şimdi

bu arada özel üye olmuşsun tebrik ederim seniiiiii :teytey:

hoş buldum canım iyi dileklerin için teşekkür ederim

evet canım bu topikteki bayanlar çok cana yakın ve sıcak herkez birbirinin derdiyle çok ilgileniyo sanada 10 aydır emek verdiğin için gıpteyle bakıyorum demekki burda böyle güzel dostluklar kurula biliyomuş inşallah bu topik hiç bir zaman canlılığını kaybetmez

eşler hasta oldumu kötü oluyo canım hele bide çocuk varsa çok fazla etkileniyo durumdan ben hala oğlumun psikolojisini toplayamadım
hepinize iyi akşamlar

EVET CANIIIIIM ÇOK GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURDUUUK..BEN KIZLARA DA DEDİM ALLAHIMDAN HERZAMAN MELEK DİLEDİM BANA BEBİŞİMİ GEÇ YOLLAYACAK AMA BANA GERÇEKTEN MELEK GİBİ ARKADAŞLAR KAZANDIRDIII..burda ne hüzünlü ne duygulu günler yaşadık,neler paylaştııııık beraber sevindik ,beraber ağladık üzüldüüüüük..değil 10 ay gerekirse ve dediğin gibi topiğim kapanmazsa eğer ben daha 10 yıl burda HİZMETİNİZDEYİMzemuszemus:1hug:a.s...

CANIIIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUUUN EŞİN İÇİN özeliklede oğluiun için daha çok üzüldüm malesef onlar herşeyden daha çok etkileniyolar.boşuna piskiyatristler çocukluğuna inmiyolaaar..

Çook canım sıkılıyor arkadaşlar diyeceksiniz neden . bende bilmiyorum yani aslında çok karışık duygular içindeyim .Bi bakıyorum bebek istiyorum olmayınca öteki ay devam etmek için hiç hevesim kalmıyor.resmen kaçıyorum.Ne yapacağım ne karar varacağım kafam çok karışıyor.ve sürekli doktora gitmek çok ama çok sıkıcı beni çok iyi anladığınızı biliyorum.çünkü bir .çoğunuz benden daha ağır işlermler yaşadınız ve yaşıyosunuz. hiçbirinize haksızlık etmek istemem yazdıklarımla ama bu ay başarısız olursam ki muhtemelen çöyle görünüyor tedaviye devam edip etmemek konusunda kararsızım :(

ohooo ne haksızlığıı MEHALİİİİİM.ben nelerini gördüüüüm sen en azından azminden umudundan vazgeçmiyosun..kürü birkaç gün kullanıp birdaha hiç uğramayanda vaaar,3-4 ay kullananda vaaar hiç yığılmadaan..sen en azından burdasın çabalıyosun emin ol sonuçta göreceksiiiin.ama nezamanki kafandan az da olsa attığında vazgeçer gibi yaptığında rabbimde sana süpriz yapıcaaktır..arkadaşlarımında dediği gibii bir ay bile olsa dinlen toparlan,ilişkiden de uzak dur çok iyi geliyo piskolojik olarak çok faydası oluyo..şarz et bi kendini ve nolur olumsuz konuşmaa.BAK DURUMA ONU HEP ÖRNEK ALMAYA ÇALIŞIYORUUM.ONUNLADA BERABER AĞLADIK GÜN SAYDIK HERSEFERİNDE ADETİNEE,HER ADET OLDUĞUNDA HEP TESELİ ETTİK VE BÖYLE BÖYLE ALITŞI PASTA BÖREK BİLE YAPIYODU GELEN ADETİNEkaydirigubbakcemile3ALLAHIM YAA NE GÜZEL ANILAR KALDIII BİZEE,SONRA BİR BAKTIKKİİİ ÇİFT ÇİZGİİ TESTİNİ YAPMIŞ ALLAHIM TOPİĞİMİZ YIKILDI YIKILDIIIIIIIIII:lepi: HEPİMİZ HAMİLE KALMIŞÇASINA SEVİNDİK AĞLADIK HALAYLAR ÇEKTİİİİK..
BEN DAHİL HEPİMİZ HAMİLE OLARAK ÇIKICAZ BURDAN GÖRECEKSİN BAK.YETERKİ UMUDUNU KAYBETME ARADA BÖYLE OLUR BUNALIRSIN AMA PES ETMEE SAKIIIIIIN.RABBİMİZİN BİZDEN İSTEDİĞİDE BU ZATEN SABRIMIZI ÖLÇMEEEK..
o yüzdeeeen hadi toparlaaaan ve bize hayırlı güzel haberler vermek için akıntıya karşı kürek çekmeye devam ett bizler gibiiiii:1hug: a.s.

Günaydın kızlar..zemuszemus zemuszemus zemuszemus .Gününüz aydın şansınız bol olsun.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin...

canıııım sanada günaydııın kuşuuuuum..AMİİİİİİİN GÜLÜM SANADAA AMİİİİİİİİN CÜMLEMİZE TÜM İSTEYEN ANNE ADAYLARINAAA:Saruboceq: :Saruboceq:a.s.

gününüz aydın yüreğiniz daima umutlu olsunnnnnnnnnn:teytey: :teytey:

günaydın polen güzellleri

nasılsınız bakalım haftanın ortasına geldik.az kaldı haftasonuna:)))

Arnavutum özel arkadaşım benim.a.s.kutlarım

günaydın güzeller güzelim bende senin manken gibim resimlerine bakıyodum yenilerini görmemişim maşallahhhhh çoookkkkk güzelsin :teytey: :lepi: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

aaaaaaaaaa mankenim arnavutum güzelim sen bugünde erkencisin eşin doktora gitmişti nasıl şimdi

bu arada özel üye olmuşsun tebrik ederim seniiiiii :teytey:

günaydıın annelerin en güzeliiiiiiiiiiiiiiii:1hug:a.s.opuyorumnanaktan..
nasılsıın bu sabaaaah polen tanem nasııılllaaaar??:ecrin_bebek: yerimseniben

canım beni çok utandırıyosuuun amaa :utangac: senin kalbin güzelyaa benide güzel görüyosuuun sen ondaaan..hayır herkez güzel sanıp fotoraflara saldırıcaak.şaka yapıyo arkadaşlaar beni seviyoya ondaaaaan:1hug: :1hug: :1hug:...

canım dün doktora gitilerya tahil istemiş bişey dememiş tahlili görmeden.
şimdide kuzum kan veriyoduur.bakalım allahımdan hayırlısını diledim artık ona emanet.ama ilacına düşsün diye dua ediyorum..yoksa öteki türlü yani sipastik kolon derlersee çok zor ne ilacı var ne bişeyi,ömür boyu çekeeer busefer..:umursamaz:

EVET ŞİMDİ SEN SÖYLEDİN DİYE ŞAŞRDIIIIIIIM:1shok: NEOLUCAK ŞİMDİİİ:uhm:BENİM KONUMUM NE ACEBAA,YETKİM NEDİR??KEDERSİZ OLSAYDI ŞİMDİ ANLATIRDI BANAA.O HABİRE GEZSİN KOCASIYLA FİNK ATSIIIN,GELMESİN BURAYA HABİRE ÖZLETSİN KENDİNİİİİ:dilcikar: YOKSA BU KAÇTIMIII ÖTEKİ MİSAFİR GİBİİ DURUUUUM:lepi: :jeyyar:

günaydııııın everestiiiiiiiiim EKART GÜZELİİİİİİİ..topiğimi şenlendiriyosunuuuz efendiiiiiiiim...a.s.

gününüz aydın yüreğiniz daima umutlu olsunnnnnnnnnn:teytey: :teytey:

günaydın polen güzellleri

nasılsınız bakalım haftanın ortasına geldik.az kaldı haftasonuna:)))

Arnavutum özel arkadaşım benim.a.s.kutlarım

sende hoşgeldiiiiiiiiiiiiin ANTALYANIN ÇITI PITISIII KİBARIIM BENİİİİİMa.s. ..sağol gülüüüm teşekürederiiiiiiim..DURUM SÖYLEMEZSEE BEEN HİİİİİÇ FARKINA VARMIYCAAM..gerçi inan benim için hiç bir önemi yok ceza aldıktan sonra hevesim kırıldı ben sadece bu topikteki fıstıklarla ilgileniyorum veee çıkıyorum ..böylede dvam ediceemm..

yerim ben seni ya ... :)))

kedersizim bizi bırakmaz daha hamiş olcak diğer misafir gibi. ama o hamiş olsa bile durum gibi bizimle kalır yegenimizin her evresini bizimle paylaşır

günaydıın annelerin en güzeliiiiiiiiiiiiiiii:1hug:a.s.opuyorumnanaktan..
nasılsıın bu sabaaaah polen tanem nasııılllaaaar??:ecrin_bebek: yerimseniben

canım beni çok utandırıyosuuun amaa :utangac: senin kalbin güzelyaa benide güzel görüyosuuun sen ondaaan..hayır herkez güzel sanıp fotoraflara saldırıcaak.şaka yapıyo arkadaşlaar beni seviyoya ondaaaaan:1hug: :1hug: :1hug:...

canım dün doktora gitilerya tahil istemiş bişey dememiş tahlili görmeden.
şimdide kuzum kan veriyoduur.bakalım allahımdan hayırlısını diledim artık ona emanet.ama ilacına düşsün diye dua ediyorum..yoksa öteki türlü yani sipastik kolon derlersee çok zor ne ilacı var ne bişeyi,ömür boyu çekeeer busefer..:umursamaz:

EVET ŞİMDİ SEN SÖYLEDİN DİYE ŞAŞRDIIIIIIIM:1shok: NEOLUCAK ŞİMDİİİ:uhm:BENİM KONUMUM NE ACEBAA,YETKİM NEDİR??KEDERSİZ OLSAYDI ŞİMDİ ANLATIRDI BANAA.O HABİRE GEZSİN KOCASIYLA FİNK ATSIIIN,GELMESİN BURAYA HABİRE ÖZLETSİN KENDİNİİİİ:dilcikar: YOKSA BU KAÇTIMIII ÖTEKİ MİSAFİR GİBİİ DURUUUUM:lepi: :jeyyar:

günaydın tadlum polen tanende iyi a.s ayy utanma şekerim wallah süper manken gibisin abbauuwwww bide yakından görsem ağzım açık sana bakakalırım kesin :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

inşallah çok kötü değildir iyi sonuç alır

özel üye olunca ne oluyo bende bilmiyorum

kedersizi özledik wallaa yok yok kaçmaz bırakmaz bizi galiba ağustos başında gelecekti olsun gezsin dinlensin

günaydııııın everestiiiiiiiiim EKART GÜZELİİİİİİİ..topiğimi şenlendiriyosunuuuz efendiiiiiiiim...

evet canım topiğimiz şenlensin güne renkli,neşeli ,pozitif başlayalım diye bu ekartlar ..................................opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

boşver cezayı puanı önemli olan bizim burdaki muhabbetimiz bazen bana sanki bu topik k. k. dan bağımsız sadece bizim olan bir yermiş gibi geliyor sositososito hihoyyyt

yerim ben seni ya ... :)))

kedersizim bizi bırakmaz daha hamiş olcak diğer misafir gibi. ama o hamiş olsa bile durum gibi bizimle kalır yegenimizin her evresini bizimle paylaşır

bırakmam tebiiii allah sağlık verdiği sürece elimden geleni yaparım ama doğum zamanı ilk zamanlar giremeyebilirim önce iyileşme süreci gelen giden uykusuzluk sanırım zor olur hem bu arada kaç hamilemiz çıkcak bilmem lazım walla çatlarımda meraktan

Herkese Günaydınlarrrr

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri, durualya+, laledusunceli, latsibel, nazanım, present78, sibel'ce

maşallahhhh bu sabah kalabalık başlamışsınız oku oku bitmedi

Kızlar bende akşam 11 sularında kırmızı kartı yedim artık başka aylara inşallahhh diyorumm kaydirigubbakcemile4

Herkese Günaydınlarrrr

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevdanehri, durualya+, laledusunceli, latsibel, nazanım, present78, sibel'ce

maşallahhhh bu sabah kalabalık başlamışsınız oku oku bitmedi

Kızlar bende akşam 11 sularında kırmızı kartı yedim artık başka aylara inşallahhh diyorumm kaydirigubbakcemile4

canım sevdammm olsun bitanem bak hepinize tek tek dua ediyorum inşallah olacak üzülmek pes etmek yok :ecrin_bebek: :emir_bebek:

bırakmam tebiiii allah sağlık verdiği sürece elimden geleni yaparım ama doğum zamanı ilk zamanlar giremeyebilirim önce iyileşme süreci gelen giden uykusuzluk sanırım zor olur hem bu arada kaç hamilemiz çıkcak bilmem lazım walla çatlarımda meraktan

biz ozamanları gayet mutlulukla karşılarız bu durumu sonuçta yegenimiz nurtopumuz gelicek....... senin kulağınıda bol bol çınlatırız sen merak etme

Herkesin yazısını okuyamadımm maaleseff

Mehalimmm inan senin ümitlizliğini hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bizler daha hamile kalabiliyormuyuz onu bile bilmiyoruz.sen ne güzel bir çocuğun var demekki olunca oluyor ikincisininde zamanı var unutma canım.Her nekadar uğraşsakta o ay rabbim vermediyse vermiyo yada hiçbirşey yapma o ay rabbim veriyo bu hiç belli olmaz canım hayırlı zaman ne zaman ise ozaman olur inşallah hepimiz için üzme tatlı canını Şeniz

bakma hepimiz içten içe çok acı çekiyoruz dün 11 de yattım 1 e kadar yatağın içinde ağladım sessizce mafoldumben en çok eşimin adet oldum sancım var dediğimde beni öpücüklere boğması beni bebek gibi sevmesi beni bi nebze olsada sakinleştiriyo.Aslında ben ona destek olmam lazımken o bana oluyo opuyorumnanaktan

Back
X