- Konu Sahibi EU2
- #8.601
canım bu kadar ümitsiz olma çıkmamış candan ümit kesilmez bi sebebi de psikolojiktir bunun unutma bir çoğumuzda senin gibiyiz pes etmek yok emeksiz olmaz ilk gelinim gözler üzerimde ama pozitif olmaya çalışıyorum konu komşu eş dost psikolojik baskı her ay gelen ümitsizlik ne kadar çewreme belli etmemişsem bile karamsarlık üzüntü inş.rabbim hayırlısını nasip eder cümlemize hayırlısı demek en makbulü
mehalim canım şu an yaşadığın yorgunluk uğraşlarından sonuç alamadığın için kendini çok yorgun ve ümitsiz hissediyosun bence bu ay da hamile olmazsan bir ay dinlen kendine başka bi uğraş bul bebek fikrini beyninden uzaklaştır vicudunu bi dinlendir canım olmuyo diye birşey yok allahın izniyle her derdin çaresi var ölüm hariç bununda var canım bunu unutma ama kendine biraz zaman tanı bebeğin geleceği zamanı biliyo ama sen bilmiyosun bu belirsizlikte doğal olarak insanı zaman zaman sıkıbiliyo ama sabırlı ve güçlü olmamız lazım bu yol çok çetin en azından burda sıkıntını paylaşıp rahatlıyosun çok kişiler var bunu tek başına içinde yaşayan yadırganma korkusuyla herkezden saklayan bak burda biz dostların var canım sıkılmana üzülmene hiç gerek yok güçlü ol malıyızki burada birbirimize destek olabilelim dimi
canım arkadaşım en azından tek değilsin biz varız yanında dimi
seni çok öpüyorum canım görüşmek üzere
Mehalim bitanem nolursun üzme kendini sıkılma... İnan burda hepimiz zaman zaman bu düşündüklerinin aynısını düşünüyoruz.. Biran geliyor hepimiz pes ediyoz.. İnanki rabbim vereceği zamanı biliyor..Herzaman hayırlısını sağlıklısını istedik inşallah az kaldı hepimiz için.. Bak istersen sen 1-2 ay biraz oluruna bırak. Takma kafana kendini kasma olurmu arkadaşım. Lütfen böyle yapma lütfennn..Bua ay olsada olmasada sorun değil.. Önemli olan sensin.. Bak bende 3 gün önce kırmızı kartı yedim.. Hemde 4. yılıma girdim herkes soruyor yokmu bişey diye.. Rabbim vermedikten sonra ne yapsakta boş..İnşallah hepimiz birkaç aya kadar :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: böyle oluruz.. İNŞALLAH...
:1hug: :1hug: :1hug:
canlarım benim hepiniz harikasınız ümit veren destekleyen sözleriniz için gerçekten müteşekkürim hepinize . biliyorum aslında sızlanmaya yada böyle umutsuz olmaya hiç hakkım yok ama bazen insanın tüm pozitifliği gidebliyor.
özellikle durumu bidikleri halde sürekli ee bir kardeş daha yapmıyomusun bak oğlun çok büyüdü ara çok açıldı diyenler yokmu sen aklınan elli kere çıkarmış ol zorla o stresi aklına sokuyorlar.