Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anasonmu sarhoş olma sakın ....canım eşin nasıl sonuçları nasıl asıl sen nasılsın anlat bakemm

Son düzenleyen: Moderatör:
Şeniz Şeniz Şeniz durcum sen nasılsın... bebişko nasıl...

sendemi uykulusun delikafadulden yaaa bugün sabahtan beri çok uykum var dayak yemiş gibiyim sadece ben öyleyim sanıyodum mirmirmirmir abbaauuwww havalardan dimekki

iyiyiz esram a.s içerde keyfi yerindedir herhalde kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

sen idrarını tutup yeğenimizi boğmasan iyi olacakta...:roflol: :roflol: :roflol:

HEPİMİZ ÖYLEYİZ DEMEKKİ VALLA PARMAKLARIM BİLE OTOMATİK YAZIYO O KADAR KENDİMDEN GEÇMİŞİM sırnaşık şey

sen idrarını tutup yeğenimizi boğmasan iyi olacakta...:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: heeeeeeeee bak bide şu var bazen bacak bacak üstüne atıyorum (eskiden daha iyi atıyodum kaydirigubbakcemile3 ) o zamanda bir kramp giriyooo hemen indiriyorum geçiyoooo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sıkışıyo demekki

yahu kazasız belesız bir 6 ayıda geçirsek.. bacak bacak üstüne atıyomuşşş:roflol: :roflol: :roflol:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
esramm82, ArnavutGüzeli, durualya+, emeru, kekecb

misafirimiz geri döndü heralde...bir bakayım ne var ne yok diyordur..:roflol: :roflol: :roflol:

yahu kazasız belesız bir 6 ayıda geçirsek.. bacak bacak üstüne atıyomuşşş:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: atamıyorum artık içerde ne yapıyosa kramp giriyo bacağımı indiriyorum otomatik olarak geçiyooo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şimdi masamın altında çekmeceli dolap var sağ bacağımı onun üstüne atıyorum onunla idare ediyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

illa bacağını bir yerlere aracan yani...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya bebişimizi sıkıştıracan yda çekmecenin üstüne...:roflol: :roflol: :roflol:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
esramm82, ArnavutGüzeli, durualya+, Lolo

misafir gitmiş..lmaz:

illa bacağını bir yerlere aracan yani...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya bebişimizi sıkıştıracan yda çekmecenin üstüne...:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: atınca rahat ediyooo evden taburemi getirsem ne :roflol: :roflol: ayaklar şişiyooo oturmaktan hayır ayıp olmasa burda önüme koltuk alıp iki ayağımıda uzatcam ama olmuyo işte :roflol:

kızlar günaydınn nasılsınız bu gün a.s.
kızlar ben dün aktardan bişeyler aldım geldim böğürtlen kökü hayıt tohumu kabuk tarçın toz tarçın bal polen şimdi deyin bana ben bunları kendimi zehirlemeden nasıl kullancam hepsi çok gelmezmi acaba bide akşam benimkiler geldi kaç gün kullanıcam yazarsanız sevinirim kaydirigubbakcemile3
dün böğürtlen kökünü kaynattım 1 bardak içtim ıyyy çok kötü tadı var sırnaşık şey polen bal tarçın karıştırdım tarçını çok koymuşum rezil ettim kızlar :tomato: napcam ben şimdi polende amma pahallıymış kilosu 80 milyon altın değerinde yanidelikafadulden :uhm:

:roflol: :roflol: atınca rahat ediyooo evden taburemi getirsem ne :roflol: :roflol: ayaklar şişiyooo oturmaktan hayır ayıp olmasa burda önüme koltuk alıp iki ayağımıda uzatcam ama olmuyo işte :roflol:

valla canoşum sen rahat ette bebişkomuz rahat etsinde taburede olur koltukta... :icecream:

amma çok şey almışsın canım... ben hayıt tohumunu bilmiyom ama diğerleri için şöyle bir tarif yapayım...

polen+bal+tarçın sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı iç... günde bir fincan böğürtlen kökü kaynat içine çubuk tarçın koy iç.. bence adetinin 5. günüde maydanoz süt buharı yaparsan iyi olur... inşallahhhh bu ay senden müjde alırız artık...

UFF çok pahalıya almışsın burda yanlış olmasın ama 10 tl idi sanırım çörek otu ile karıştırmıyosam ama bundan daha fazla değildi CADIARZU ben hayıt otu böğürtlen kökü kullanmadım o yüzden bilmiyorum.Polen karışımıda tarçını fazla koymuşsun ama sorun olmaz istersen diğer malzemelerden biraz daha koyup orantılayabilirsin. yerimseniben

inşallah canım ama süt buharını yapmıcam tüplerim açık bi sorun yok yani benim sorunum yumurta kalitesi ve çatlamasıyla ilgili hayıt tohumu rahim duvarını güçlendiriyo bebeğin tutunmasında yardımcı oluyo diye biliyorum adetide düzenliyo böğürtlen kökünün tadı çok kötü yaa toprak gibi tuhaf bişey yani ama napim içmek zorundayım bal karışımıda fena halde miğde yanması yaptı bende gastritim var kesin o yüzden

amaaaan kızllar taramalı tüfek gibisiniiz haaaa.
yetişmemiyorum sizee..
bende eski sayfamda kalmışım kimse yazmıyo heralde dedim ,benden ümidi kestiler dedim.anam iyiki sayfayı yenilediiiiiiiim:))))))
evet anason kesin sarhoş olucam içince ama yapıcak bişey yok kullanıcam bananneeeee...
bide sarhoş kafayla hamile kalayım barii..

duruum eşimin tahlileri çok iyi maşallaaah hepisi güzel.dün telefonda bana bir sonuç söyledi ödüm koptu ağladım yanlış bakmışım bende internetteen çok ağladım.meğerse o hastalığa bağışılığı varmış biz daha önce aşısını yaptırmıştıık.ama çooook şüküüür herşey yolunda.yanlız pimpirikliğinden cuma günü ENDOSKOPı YAPILICAK ALLAHIN ıZNıYLEE bakalım çok zor bir işlem ama yaptırmak istiyoo..inşallah onun sonucuda iyi çıkar ..

polen 80 liramıııııııııııı?????inanmıyoruuum bu ne altın kaplamamııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…