E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.761
amanda aman kapris yaparmış yirim seniiiiii naniknanik Şeniz
selaaaaam kızçeleeeer..
nasılsııınz?
bende iyiiim aslında biraz bitkinim bu havalar bizi bitirdi dayak yemiş gibiyiiim..
kızlar ben geçen ANASON diye birşey varmış onu alıp içicem..bitkiymiş ya bu kaynatıp içiliyomuş..
tuncelide bir bayanın 20 yıl sonra çocuğu olmuş hemde kullandığı ilk ay.önce ben bi deneyeyim eğer BANA BİR FAYDASI DOKUNMAZSAA MUTLAKA SİZDE DENEYİN..ÇÜNKÜ BANA YARAMAYAN ŞEY SİZE İİYİ GELİYOO.
:))))))))
Şeniz Şeniz Şeniz durcum sen nasılsın... bebişko nasıl...
sendemi uykulusun delikafadulden yaaa bugün sabahtan beri çok uykum var dayak yemiş gibiyim sadece ben öyleyim sanıyodum mirmirmirmir abbaauuwww havalardan dimekki
iyiyiz esram a.s içerde keyfi yerindedir herhalde kaydirigubbakcemile3
sendemi uykulusun delikafadulden yaaa bugün sabahtan beri çok uykum var dayak yemiş gibiyim sadece ben öyleyim sanıyodum mirmirmirmir abbaauuwww havalardan dimekki
iyiyiz esram a.s içerde keyfi yerindedir herhalde kaydirigubbakcemile3
sen idrarını tutup yeğenimizi boğmasan iyi olacakta...:roflol: :roflol: :roflol:
HEPİMİZ ÖYLEYİZ DEMEKKİ VALLA PARMAKLARIM BİLE OTOMATİK YAZIYO O KADAR KENDİMDEN GEÇMİŞİM sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: heeeeeeeee bak bide şu var bazen bacak bacak üstüne atıyorum (eskiden daha iyi atıyodum kaydirigubbakcemile3 ) o zamanda bir kramp giriyooo hemen indiriyorum geçiyoooo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: sıkışıyo demekki
yahu kazasız belesız bir 6 ayıda geçirsek.. bacak bacak üstüne atıyomuşşş:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: atamıyorum artık içerde ne yapıyosa kramp giriyo bacağımı indiriyorum otomatik olarak geçiyooo :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şimdi masamın altında çekmeceli dolap var sağ bacağımı onun üstüne atıyorum onunla idare ediyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
illa bacağını bir yerlere aracan yani...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ya bebişimizi sıkıştıracan yda çekmecenin üstüne...:roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: atınca rahat ediyooo evden taburemi getirsem ne :roflol: :roflol: ayaklar şişiyooo oturmaktan hayır ayıp olmasa burda önüme koltuk alıp iki ayağımıda uzatcam ama olmuyo işte :roflol:
kızlar günaydınn nasılsınız bu gün a.s.
kızlar ben dün aktardan bişeyler aldım geldim böğürtlen kökü hayıt tohumu kabuk tarçın toz tarçın bal polen şimdi deyin bana ben bunları kendimi zehirlemeden nasıl kullancam hepsi çok gelmezmi acaba bide akşam benimkiler geldi kaç gün kullanıcam yazarsanız sevinirim kaydirigubbakcemile3
dün böğürtlen kökünü kaynattım 1 bardak içtim ıyyy çok kötü tadı var sırnaşık şey polen bal tarçın karıştırdım tarçını çok koymuşum rezil ettim kızlar :tomato: napcam ben şimdi polende amma pahallıymış kilosu 80 milyon altın değerinde yanidelikafadulden:uhm:
kızlar günaydınn nasılsınız bu gün a.s.
kızlar ben dün aktardan bişeyler aldım geldim böğürtlen kökü hayıt tohumu kabuk tarçın toz tarçın bal polen şimdi deyin bana ben bunları kendimi zehirlemeden nasıl kullancam hepsi çok gelmezmi acaba bide akşam benimkiler geldi kaç gün kullanıcam yazarsanız sevinirim kaydirigubbakcemile3
dün böğürtlen kökünü kaynattım 1 bardak içtim ıyyy çok kötü tadı var sırnaşık şey polen bal tarçın karıştırdım tarçını çok koymuşum rezil ettim kızlar :tomato: napcam ben şimdi polende amma pahallıymış kilosu 80 milyon altın değerinde yanidelikafadulden:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?