E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.741
günaydınnn topiğinnn güzellerriiii a.s. A.s. A.s.
günaydın sevdam..nasılsın
iyiyim canımm sen nasılsınnn bugünn eşin gitmiş tez zamanda kavuşursun inş.eşine
bende hiç ayrılığa gelemem eşimle :kedi: hemen özlerim nefes alamam bi yanım eksik hissederimm :kedi: bizim zaten ayrılığımız 2 gün sürüyo sonra ne zaman gelicen hadi gel özledim demeleri başlıyo :kedi: allahhh hepimizi kocişlerimizlee mutluluğumuz bozmasın :Saruboceq:
erkek kısırlığı bölümünde bi yazıya takıldım da 1,5 yıllık evli eşinde sorun var evlatlık düşünüyo CADIARZU
Ben uykusuzum bir türlü uyuyamadım yanlız olunca koridorun ışıklarını yaktım diğer odaların kapılarını kilitledim, bi garip oldum ya.Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin yoklugunu ilk geceden anladım. allahtan çok kalmicak pazar sabah burda.
link atsana bende yazayım.çok erken ya
evettt kızlar gittim kızamıkçık aşısı yaptırdım sibelcim hiççç hissetmedim iğneyi ben alışmışım kan aldırmaya kolumun içini uzattım hemşire omuzdan olacak dedi, kan aldırırken acıyodu ama kızlar sizlerde mutlaka hamilelik öncesi yaptırın temmuz eylül arası kampanyası var bu aşının bedavaya sağlık ocağı yapıyor eğer hamileyken ilk üç ayda kızamıkçık olursanız bebekte çok büyük hasarlar oluşuyormuş(kalp hasarı,sağırlık,beyin hasarı,katarakt)ayrıca aşı vurulunca 4 hafta hamile kalmıyacakmışız yani bir ay es geçecek ihmal etmeyinlmaz:ya biz şimdi korunmayıda unutmuşuzdur beş senedir korunmuyoruz:roflol: :roflol:
sibelcim allah kavuştursun.. zaten pazar günü geliyormuş.. kıyamam sana ya şimdi sabahlara kadar ne sıkıntılar yaşıyorsundur.. şu pazar bir gelsede sende rahat bir uyku uyusan..
everest verdiğin bilgiler için çok sağol.. bende en kısa zamanda gidip bir sorayım..
sevdanehrim bugün erkencisin işler nasıl meslekdaşım..
hoşgeldin canım benim
işler kdvleri ayarlamaya çalışıyom tabi kar durumuna da bakmam lazım o yüzden uzadı bitiremedim daha opuyorumnanaktan sen bitirdin galibaa CADIARZU
evettt kızlar gittim kızamıkçık aşısı yaptırdım sibelcim hiççç hissetmedim iğneyi ben alışmışım kan aldırmaya kolumun içini uzattım hemşire omuzdan olacak dedi, kan aldırırken acıyodu ama kızlar sizlerde mutlaka hamilelik öncesi yaptırın temmuz eylül arası kampanyası var bu aşının bedavaya sağlık ocağı yapıyor eğer hamileyken ilk üç ayda kızamıkçık olursanız bebekte çok büyük hasarlar oluşuyormuş(kalp hasarı,sağırlık,beyin hasarı,katarakt)ayrıca aşı vurulunca 4 hafta hamile kalmıyacakmışız yani bir ay es geçecek ihmal etmeyinlmaz:ya biz şimdi korunmayıda unutmuşuzdur beş senedir korunmuyoruz:roflol: :roflol:
sibelcim allah kavuştursun.. zaten pazar günü geliyormuş.. kıyamam sana ya şimdi sabahlara kadar ne sıkıntılar yaşıyorsundur.. şu pazar bir gelsede sende rahat bir uyku uyusan..
everest verdiğin bilgiler için çok sağol.. bende en kısa zamanda gidip bir sorayım..
sevdanehrim bugün erkencisin işler nasıl meslekdaşım..
kızlar ben birazdan aile hekimliğine gidicem kızamıkçık aşısı kampanyası varmış 35 yaş altı bütün kadınların vurulması gerekiyormuş özellikle hamile kalmadan önce opuyorumnanaktan
yahu bugün bura çok sessizzz :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
selaaaaam kızçeleeeer..
nasılsııınz?
bende iyiiim aslında biraz bitkinim bu havalar bizi bitirdi dayak yemiş gibiyiiim..
kızlar ben geçen ANASON diye birşey varmış onu alıp içicem..bitkiymiş ya bu kaynatıp içiliyomuş..
tuncelide bir bayanın 20 yıl sonra çocuğu olmuş hemde kullandığı ilk ay.önce ben bi deneyeyim eğer BANA BİR FAYDASI DOKUNMAZSAA MUTLAKA SİZDE DENEYİN..ÇÜNKÜ BANA YARAMAYAN ŞEY SİZE İİYİ GELİYOO.
:))))))))
selaaaaam kızçeleeeer..
nasılsııınz?
bende iyiiim aslında biraz bitkinim bu havalar bizi bitirdi dayak yemiş gibiyiiim..
kızlar ben geçen ANASON diye birşey varmış onu alıp içicem..bitkiymiş ya bu kaynatıp içiliyomuş..
tuncelide bir bayanın 20 yıl sonra çocuğu olmuş hemde kullandığı ilk ay.önce ben bi deneyeyim eğer BANA BİR FAYDASI DOKUNMAZSAA MUTLAKA SİZDE DENEYİN..ÇÜNKÜ BANA YARAMAYAN ŞEY SİZE İİYİ GELİYOO.
selaaaaam kızçeleeeer..
nasılsııınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?