Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arzuuumm canım nasılsın yoğunsun sanırım iyi olda özlüyoruz seni
sendemi erkek diyon yoksaaa olsun sağlık olsun hayırlısı diyelim artık

arzuuumm canım nasılsın yoğunsun sanırım iyi olda özlüyoruz seni
sendemi erkek diyon yoksaaa olsun sağlık olsun hayırlısı diyelim artık

durum ben senin göbişi gördüm sivrilme yolunda gidiyor sanki hani öyle derler ya sivri göbiş erkek yana doğru yayılırsa kız olur diye ama allahım hayırlısını nasip etsin önce sağlık ama insan içinden geçiriyor işte kız olsa erkek olsa diye rabbim sana sağlıklı gönlüne göre bir evlat nasip etsinnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aslında hep kız geçiriyorum tabiki ne yalan söyliyim ama allah hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: yine çeker koyarım canlarım

Ben geldim kızlar her işim aksi gittiği gibi buda öyle oldu doktor acil doğumlara girmiş muayene olamadım akşama gidicem artık

arnavut güzelim eşin güzel haberlerle döner inş. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inş.

sağlık olsun canım akşama git bakalım hayırlı sonuçlarla dön

sağol canım benim artık pazartesi durumumu söyleyebilirim size memlekete gidiceğim için. Yine sakinleşmiş burası.bu arada çok sıcakkk yaa

slm kızlar...

durucum benimde içimde erkek geçiyor.. en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması..

arnavutum canım Allah eşine şifa versin inşallah hiçbişeyi yoktur.. inşallah tahlil sonuçları temiz çıkar..

sevdanehri canım sende memlekete gidiyormuşsun.. Hayırlı yolların olsun..2 günde olsa seni özlüyecez..
bu arada doktor muayenen varmış hayırlı haberlerle dön inşallah...

sağol canım benim biraz değişiklik olur hem bana da kaynanamı görürüm içim açılır :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: kaynanasını görüpte içi açılanı ilk defa duyuyorum :roflol: :roflol: demek çok esprili şimdi sen tam olarak nereye gidiyosun şekerim

esram sendemi erkek diyon abbbauuuwww ben şimdi liste yaparmışım kız diyenler erkek diyenler diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

esram sendemi erkek diyon abbbauuuwww ben şimdi liste yaparmışım kız diyenler erkek diyenler diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bencede kesinlikle bir liste yapmak lazım....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Arnavutum sen içini ferah tut arkadaşın eşinin hiç bişeyi çıkmicak inan .Gayet sağlıklı görünüyordu:=)))

arnavut güzelim eşin güzel haberlerle döner inş. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inş.

arnavutum canım Allah eşine şifa versin inşallah hiçbişeyi yoktur.. inşallah tahlil sonuçları temiz çıkar..

.

KIZLAAAR gittik eşim endoskopi oldu hiçte abartılacak kadar zor değilmiş.acı yok bişey yok sadece boğazınızdan geçerken biraz öğürme oluyo okadar.yada benim kocaam çok güçlü ve dayanıklı biriiiopuyorumnanaktanŞeniz Şeniz..
eşimde gastrit başlangıcı varmış ama onada çok şükür rabbimee ilacına düşsün yeter.ne olduğunu bilmiyoduk çünküü..:1rolleyes:..şimdi çok iyi maşalllah midesi biraz büyükmüüüüşkaydirigubbakcemile3 ye anam ye doymuyoduuu.sigarayı bırakma kararı da aldıı hayırlısı inşşşş:Saruboceq::lepi:.
CANLAAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİMa.s. ÇOK SAĞOLUUUN DEDİĞİNİZ GİBİİ HİÇ BÜYÜTÜLECEK BİR PROBLEMİ YOK ŞÜKÜRLER OLSUUN..öpüyorum hepiniziii:1hug: a.s.

olsun erkekler anneye düşkün oluyo ben yine süslerim onu :roflol: :roflol:

bencede kesinlikle bir liste yapmak lazım....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ilk oy benden: erkek olcakkkkk naniknanik

iki guruba ayrılalım,olmadıııı bahse iddaya gireliiiiiiiim,büyütelim bu konuyuu dışardakilerede test olara soralıım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

BENİMDE İLK OYUM : erkek olucağına dairgamyoncuiremsu

canım çok şükür bak demiştik biz sana geçmiş olsun tekrar bize bilgi verdiğin için sağol canım benim ...a.s. a.s. a.s. a.s.

olsun erkekler anneye düşkün oluyo ben yine süslerim onu :roflol: :roflol:

evet annelerine tapıyolar valla ,oğlan anaya kız babayaa..
hatta evlendiklerinde bile aynı annesi gibi eş ararlarmııış..yerimseniben

kuzum benim olsunda süsleriz biz onu.sende benim gibiii oğlanı pembe pembe giydirirsinkaydirigubbakcemile3.ben öyle yapıcam valla bir yaşınıda doldurdumuu çaaat küpe takıcam kullağına babası gibii dayıları gibii:))kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…