D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.841
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus selam gacılarrrrr nasılsınız bakalımmm yazdıklarınızı okumaya çalışıyordumm arnavutum eşinde hiçbirşey çıkmayacak sende biliyorsun bunu canım benim. durumm futbolcumu yapacaksın sen küçük delikanlıyıı ?? hepiniz iyisiniz dimi kızlarr giremiyorum akşamları hiçbirniz olmuyorsunuz bende okumaya çalışıyorum kimse yok diye pek yazmıyorumm hepiniz kendinize iyi bakın olurmuu aklımdasınızzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
arzuuumm canım nasılsın yoğunsun sanırım iyi olda özlüyoruz seni
sendemi erkek diyon yoksaaa olsun sağlık olsun hayırlısı diyelim artık
durum ben senin göbişi gördüm sivrilme yolunda gidiyor sanki hani öyle derler ya sivri göbiş erkek yana doğru yayılırsa kız olur diye ama allahım hayırlısını nasip etsin önce sağlık ama insan içinden geçiriyor işte kız olsa erkek olsa diye rabbim sana sağlıklı gönlüne göre bir evlat nasip etsinnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydıııııııııııııııın canlaaaar :teytey: günaydıın topiğimin güzel HATUNLARIII..zemuszemusa.s.
NASILSINIZ BUGÜÜN,NASIL HİSEDİYORSUNUZ KENDİNİZİİİİ..ÖNCELİKLE HERKEZİN CUMA GÜNÜ MÜBAREK OLSUN..
YÜCE RABBİM BİZE HAYIRLISIYLA 17.HAMİLEMİZİ MÜJDELESİN..
AMİN DİYEN TÜM DİLLEREDE RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİİN.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: amiiiiin:Saruboceq:.
DURUUM canım arkadaşım beniim polenimin güzel annesi..
eşim bugün gidicek allah nasib ederse kötü birşeyi çıkmadan gelicek bunu biliyorum.bende öyle ümit ediyorum..
ben yanında gidemiycem çünkü dayanamam ,o yüzden ablası gider o çok soğuk kanlıdır..bakalım saat 12 gibi gidicek ya hayırlı haberlerle döner inşallaaah..
imdi evde mışıl mışıl uyuyo benim bebişim:asigim:Şeniz .12 kadar bişey yememesi gerekicek o yüzden uyandırmak istemedim.kalkınca stres yapıp sigaraya saldırır çünkü biliyorum..
Sen nasılsın canım küçük polenimiz nasıllaaar,annesine beli ediyomu hareketleriniii??
bende zanederdimki daha bir haftalıkken hisederim diye sürekli kendi kendimi dinliyorum,serçe parmağımı göbek deliğime sokup kapl atışı varmı diye her akşam kontrol ediyoruumkaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı:bbo:-tatlicadiarzu- buda bir umutkaydirigubbakcemile3
Ben geldim kızlar her işim aksi gittiği gibi buda öyle oldu doktor acil doğumlara girmiş muayene olamadım akşama gidicem artık
sağlık olsun canım akşama git bakalım hayırlı sonuçlarla dön
sağol canım benim artık pazartesi durumumu söyleyebilirim size memlekete gidiceğim için. Yine sakinleşmiş burası.bu arada çok sıcakkk yaa
canım güle güle git güle güle gel :gitme:
sağol canım benim biraz değişiklik olur hem bana da kaynanamı görürüm içim açılır :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlar...
durucum benimde içimde erkek geçiyor.. en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması..
arnavutum canım Allah eşine şifa versin inşallah hiçbişeyi yoktur.. inşallah tahlil sonuçları temiz çıkar..
sevdanehri canım sende memlekete gidiyormuşsun.. Hayırlı yolların olsun..2 günde olsa seni özlüyecez..
bu arada doktor muayenen varmış hayırlı haberlerle dön inşallah...
esram sendemi erkek diyon abbbauuuwww ben şimdi liste yaparmışım kız diyenler erkek diyenler diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Arnavutum sen içini ferah tut arkadaşın eşinin hiç bişeyi çıkmicak inan .Gayet sağlıklı görünüyordu:=)))
evet canım doğru söylüyosun herkez kendi yükünü en büyüğü sanarmış
allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş bunları yaşıyosak demekki yaşamamız gereken şeyler
inan ben hastalıktan korkmıuyorum allah verdiyse bi çaresi vardır diye düşünüyorum yani allahtan gelen şey napcan katlanıyosun ama kazalar öyle değil bir anda hiç birşey yokken bi kaza sonucu hayatın mahfoluyo çok zor bişey sorumlu arıyosun kimse olayın sorumluluğunu üstüne almıyo çıkmaz bi yol gibi anlıcan
neyse çok karışık oldu yazım içim doluda bazen saçmalıyorum galiba neyse kusruma bakmayın artık
allah tüm hastalara acil şifalar versin
zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus selam gacılarrrrr nasılsınız bakalımmm yazdıklarınızı okumaya çalışıyordumm arnavutum eşinde hiçbirşey çıkmayacak sende biliyorsun bunu canım benim. durumm futbolcumu yapacaksın sen küçük delikanlıyıı ?? hepiniz iyisiniz dimi kızlarr giremiyorum akşamları hiçbirniz olmuyorsunuz bende okumaya çalışıyorum kimse yok diye pek yazmıyorumm hepiniz kendinize iyi bakın olurmuu aklımdasınızzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz
arnavut güzelim eşin güzel haberlerle döner inş. güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inş.
arnavutum canım Allah eşine şifa versin inşallah hiçbişeyi yoktur.. inşallah tahlil sonuçları temiz çıkar..
.
bencede kesinlikle bir liste yapmak lazım....:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ilk oy benden: erkek olcakkkkk naniknanik
KIZLAAAR gittik eşim endoskopi oldu hiçte abartılacak kadar zor değilmiş.acı yok bişey yok sadece boğazınızdan geçerken biraz öğürme oluyo okadar.yada benim kocaam çok güçlü ve dayanıklı biriiiopuyorumnanaktanŞeniz Şeniz..
eşimde gastrit başlangıcı varmış ama onada çok şükür rabbimee ilacına düşsün yeter.ne olduğunu bilmiyoduk çünküü..:1rolleyes:..şimdi çok iyi maşalllah midesi biraz büyükmüüüüşkaydirigubbakcemile3 ye anam ye doymuyoduuu.sigarayı bırakma kararı da aldıı hayırlısı inşşşş:Saruboceq::lepi:.
CANLAAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK TEŞEKÜREDERİİİİİİİMa.s. ÇOK SAĞOLUUUN DEDİĞİNİZ GİBİİ HİÇ BÜYÜTÜLECEK BİR PROBLEMİ YOK ŞÜKÜRLER OLSUUN..öpüyorum hepiniziii:1hug: a.s.
olsun erkekler anneye düşkün oluyo ben yine süslerim onu :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?