D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #8.821
dün eşimin yeğenlerine bebek kıyafetleri alıyorum kendi yeğenim içinde doğum takımı sorim dedim kız hamilesin galiba ne güzel bende yeni evliyim dedi mafoldumben yok değilimm dedimm öyle diyince arkadan hemen 2.soru kaç yıllık evlisinklava: 3.soru düşünmüyomusunuz yapın sorularını sormadan hemen çıktımmm :roflol: :roflol:
canım tekmelemesi içn daha erken 4. ay bitsin 5. ayın içinde 6. aya doğru hissedersin tekmelemeye başlayınca hiç durmaz haberin olsun karnında top oynarmışcasına hissedersin
durucum ben hamileyken oğlum bi tekmelerdi dışardan görülürdü tekmesi gerçekten şaka yapmıyorum bu yüzden çok dar giymemeye çalışırdım kıyafetlerimi yol iz dinlemez vururdu hep benim fırlamam gerçi şimdide çok hareketli enerjisini boşaltamamış demekki napsın
Arkadaşlar benimde 12 de randevum var çok iyi bir doktora gidicem bakalım artık yol katetmek istiyorum.Aşılama tüp bebek yada ne derse bakalım bekle bekle 3 sene olacak :umursamaz: insanların artık çocuk sormasından bunaldımm kimseyi tanımadım yerlere gitmek istiyorum rahat ederim belki ozaman :teytey: bu akşamda 2 günlüğüne memlekete gidicez birde orda duy şimdi bebek muhabbetlerini :dilcikar: hakkımızda hayırlısııı diyelimm
canım hayırlı haberlerle dönersin inş. dr.dan bak söylüyorum sonbaharda herkes arka arkaya hamile kalacak memeleketteki insanlarıda duymamazlıktan gel boşver..... bana çocuk yapmıyormusun sorularına ben esprili yanıt veriyordum gülmekten devamını getiremiyorlardı geçen sene mart ayında eltim aramış daha çocuk yokmu diye soruyor bende dedimki yenge mart ayındayız bu ay tuttu tuttu tutmadı seneye kaldı artık dedim kadın gülmekten tlf. konuşamadı kapattı :roflol: :roflol: :roflol:
dün eşimin yeğenlerine bebek kıyafetleri alıyorum kendi yeğenim içinde doğum takımı sorim dedim kız hamilesin galiba ne güzel bende yeni evliyim dedi mafoldumben yok değilimm dedimm öyle diyince arkadan hemen 2.soru kaç yıllık evlisinklava: 3.soru düşünmüyomusunuz yapın sorularını sormadan hemen çıktımmm :roflol: :roflol:
yok kızzz bu ay hamile kalmamam lazım dün kızamıkçık aşısı oldum yalmaz:
bu arada avukat tanıdığı olan varmı birşey sormanızı istiyeceğim de :kedi:
allah yardımcısı olsun hiç acı hissetmeden bitsin işlem sonuç iyi çıkacak eniştemin :lepi:
inan bebişin hiçbişisini duymuyorum herhalde 5. ayda tekme tokat atar kaydirigubbakcemile3 :roflol: biz daha 4. ayımıza girdik
arnavutcum eşinde bi sorun çıkmaz korkma benim eşimin yaşadıklarını bilsen şu son 1 yıl içinde gerçekten hastalık buymuş derdin en azından ne olduğu belli belirsiz olmak daha zor inanki eşinde iyi olucak yeterki sen stres yapma çünkü senin stresin eşine yansır eşine stresin yasak olduğunu söylemiştinya onun için serin durman lazım canım
malesef canım yapıcak bişey yok,hepimize aynısını yapıyolar.ben alıştım artııık ve herkezeee neee çocukmuuu yok artık daha küçüğüm been biz çocuğuz diyorum.hem ben arnavutum yaa bizim orda avrupalılar 5 yıldan önce çocuk yaparsam kınarlar diyoruum kaydirigubbakcemile3 napim uyduruyoruum.oysaki bide önce hamile kalıp sonra evleniyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende kızıyorum bizimkilere keşke bende önce doğursaydımdaa öyle evlenseydiim unutulurdu herşeey diyoruum..
allah sabır versin bize napim soranlarında günahımız boynunaa..
bak öyle diysunda gerçekten dikkattet valla tutarmı tutaaaar.istemedikten sonraa ikiz bile tutarmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çifter çifter korunun baaaaaahkaydirigubbakcemile3:jeyyar:..
sevda canım bebek soranlara DAVA MI AÇICAN YOKSAAAkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne edecen sen avukatı hıı??:jeyyar:
sağol duruum teşekürederiiiim güzel anneciiiik.
biliyorum hisetmezsin ama işte ben piskolojimi zorladığım için,genede dinliyorum kendimiiikaydirigubbakcemile3 naparsııınkaydirigubbakcemile3
bencede lolonun dediği gibi seninkide hareketli olucaaaak veee GEÇEN SORMUŞTUNYA BANA CİNSİYETİ NEDİR DİYE SÖYLÜYORUM SIKI DUR.BENİM İÇİME SENİN KARNINDA BİİİİİR prens TAŞIDIĞINA KANATİNDEYİM..WÜÜÜÜÜÜŞ CÜMLEYE BAK DURUM BUNU KAYDET BİRYERE ARNAVUT OLDUM OLALI BÖYLE BİR GÜZEL CÜMLE KURMAMIŞTIIM.SAYENDE VE SENİN OĞLAN SÖYLETTİİİ...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3a.s.sağlıklı olsunda en önemlisi ooo
:roflol: :roflol: :roflol: ayyy arnavutum güldürdün beni evet bana bebek sorana dava açıcamm :roflol: :roflol: valla bu gidişle onuda yapabilirimklava:
yaa canım hukuk bölümüne yazdım sorunumuda daha cevaplanmadı bugün sonuçlandırmam lazım bir bakın isterseniz sizde
aabbbbbbaauuuwww hani kız diyodun şimdi erkek diyon CADIARZU ne yapalım hayırlısı
e diyoduum duruuum sen istiyodun diyee :1hug: bak ama rüyalarında da kız görüyomuşsunyaa hep tersi çıkarmış canım arkadaşım..boşver sen allahın zoruna gidermiş rabbimizden sağlıklısını isteyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?