canımcığım merhaaba hipoglisemi için dr bana glucophage vermişti ama ebn kullanmıyorum yediklerime dikkat ederek heleki son aylarda çok daha iyi hissediyorum kendimi ama bu incirden korktum şimdi aklımada gelmiyor değildi yani peki incir kürünü uygularken glucophageımı kullansammı acaba hem oda yumurtamaya destek biliyorsun ama bu kadar ilaç bana ağır gelmezmi zaten antibiyotikleirmde var adetim bi başlasa zaten biter bitmez antibiyotik kullanacağım bu ay kullanmadığım şey kalmayacak gibi :)
hayırlısı olsun canım arkadaşım benim dediğim gibi sağlığı cinsiyetindeen çok çok daha önemliii..
evet arnavutum bıçak oğlan demekmiş bakalım hayırlısı
canım cuma gününün yüzü suyu hürmetine duanı yap allahım gönlüne göre versin güzelim
bu arada kızlar tanıdığım bi hoca vardı dün bi arkadaşa yardımcı olması için telefonda konuştuk bana halimi hatrımı sordu bebeğin oldumu diye sordu bende hayır dedim durumu anlattım bana elimi karnıma koyarak ya şafi yani allahın 99 isminden birini tesbih çekmemi istedi kızlar yumurtlamam olmuyor dedim eğer bunu yaparsan allah yardımcı olur sana dedi ben daha önceden eşimle yaşadığım sıkıntılarda bu hocanın yine bana allahın 99 isminden bazılarını söyledi ve tesbih çekmemi söyledi yaptım ve rabbim yardımcı oldu dualarım kabul oldu ki zaten allahın her isminin bir anlamı var mesela ya habir herşeyden haberdar olan ya vedud seven anlamında er rahimir rahimin merhametlilerin en merhametlisi demek bunları tesbih çekelim kızlar zaten 3 aylardayız yakında ramazan geliyor allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah
Günaydııın kızlaaaaar..nasılsınıııııız?????
CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUUUN,DUALARINIZ KABUL OLSUUUUUUN..
dilerim bugün size ettiğim dualarım kabul olur rabbim hepinizi anne yapar.kucaklarımızı dolduruuuur.AMİİİİİİİİİİİN..
ÇOK GÜZEL GEÇTİ,HELVA KARDIK,DULAR OKUDUUUK ,NAMAZLAR KILDIIIK YASİNLER OKUNDUU HARİKAYDI HEP SİZİ GEÇİRDİM AKLIMDAN.HAYIRLISI OLUR İNŞ BUNDAN SONRAAA..
canııımmmm iyi kalpli mütevazi arkadaşım allahım bütün dualarını kabul etsin AMİİNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Selam kızlar her birinize güzel dilekleriniz teşekkür ederim a.s.
Arnavutum gitmişsin bu mübarek günlerde rabbim seni boş çevirmesin inşallahh en yakın zamanda bebeğine kavuşursun :Saruboceq: iyi gelecekk her yaptığının özellikle iyiliklerinin mükafatını alacaksın eninde sonunda canım :lepi:
Selam kızlar her birinize güzel dilekleriniz teşekkür ederim a.s.
Arnavutum gitmişsin bu mübarek günlerde rabbim seni boş çevirmesin inşallahh en yakın zamanda bebeğine kavuşursun :Saruboceq: iyi gelecekk her yaptığının özellikle iyiliklerinin mükafatını alacaksın eninde sonunda canım :lepi:
amiiin duruuuuum amin inş yaaa:Saruboceq: topiğim çok duruldu üzülüyoruuuum rabbim en kısaa e kısaaaa zamandaa halaylar çekmemiiiz dileğileeeeee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım şimdi yaz tatili, sıcaklar felan derken ister istemez çalışmalara ara veriliyordur merak etme sen çalışmalar başlasın yüce rabbim bebişleri teker teker verecektir teyze olup halaylar çekcez yine :teytey: hihoyyyt zemuszemus :sm_cool:
kızlaar ben çıkıyoruum öptüüm siziiii:)))))))allaha emanet oluuun..
canım iyisin değilmi kanaman yoktur inşallah güzelim en kısa zamanda bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle :Saruboceq:
Yok canım kanamam falan hiç olmadı dün karnım kasıklarım baya bir şişmişti sanki kaya vardı içimde :roflol: sıcak şeyler koydum karnıma iyicede sardım baktım sabaha birşeyim kalmamış sengözlerimebaksanab şuan çok iyiyim yanii opuyorumnanaktan amin canımmm amin herkesin dilekleri kabul olur inş. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?