Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada kızlar tanıdığım bi hoca vardı dün bi arkadaşa yardımcı olması için telefonda konuştuk bana halimi hatrımı sordu bebeğin oldumu diye sordu bende hayır dedim durumu anlattım bana elimi karnıma koyarak ya şafi yani allahın 99 isminden birini tesbih çekmemi istedi kızlar yumurtlamam olmuyor dedim eğer bunu yaparsan allah yardımcı olur sana dedi ben daha önceden eşimle yaşadığım sıkıntılarda bu hocanın yine bana allahın 99 isminden bazılarını söyledi ve tesbih çekmemi söyledi yaptım ve rabbim yardımcı oldu dualarım kabul oldu ki zaten allahın her isminin bir anlamı var mesela ya habir herşeyden haberdar olan ya vedud seven anlamında er rahimir rahimin merhametlilerin en merhametlisi demek bunları tesbih çekelim kızlar zaten 3 aylardayız yakında ramazan geliyor allah hepimizin duasını kabul etsin inşallah

arkadaşlar ben çıkıyorum yolcudur abbas yani tren saat 12 de hazırlanmam lazım haftaya bugün gelirim sanırım ama orada internete girme şansım var ama pazartesiden itibaren yüksek ihtimalle sizi seviyorum kader ortakları can yoldaşları kendinize iyi bakın

arkadaslar gunaydın
sunu sormak ıstyorum 3 gundr adacayı yagı kullanıyorum ve dun gecedenberı sol kasıgım da ve belımde cok fena bı agrı var acaba ondan olabılrımı
bıde aynızamnada sut buharınada oturuyorum acama onunlda ılgısı varmıdr ???

ben diyetime sürekli dikkat ediyorum glukofen kullanıyorum
kürü uygularken de hem diyete devam ettim ona rağmen rahatsız oldum
istersen bir dene eğer kendini kötü hissedersen bırakırsın bi kaç gün içinde
zaten kendini belli ediyor ben bir hafta sonra bırakmak zorunda kalmıştım

nazende_n cim bende süt buharını daha yeni 3 defa dün yaptım sistitim geçmek bilmiyor 3 gündür mahvetti beni bu süt buharı bana da gaz yapıyor kasık ve karın ağrısı ile gaz yapıyor.birde ben birşey soracağım bu elmayağı ne kadar acaba birazdan gidip almayı düşünüyorum ama param yetmez diye karasız kaldım çünkü burda 1 tane aktar var oda baya uzak.

evet arnavutum bıçak oğlan demekmiş bakalım hayırlısı
canım cuma gününün yüzü suyu hürmetine duanı yap allahım gönlüne göre versin güzelim
hayırlısı olsun canım arkadaşım benim dediğim gibi sağlığı cinsiyetindeen çok çok daha önemliii..

peki canııım hangi isimlerini zikretmemiz gerekicek bir bilgin varmı..hoca hangisini çekmen gerektğini söyledi ???:uhm:

Günaydııın kızlaaaaar..nasılsınıııııız?????
CUMANIZ MÜBAREK OLSUUUUUN,DUALARINIZ KABUL OLSUUUUUUN..
dilerim bugün size ettiğim dualarım kabul olur rabbim hepinizi anne yapar.kucaklarımızı dolduruuuur.AMıııııııııııN..
ÇOK GÜZEL GEÇTı,HELVA KARDIK,DULAR OKUDUUUK ,NAMAZLAR KILDIIIK YASıNLER OKUNDUU HARıKAYDI HEP SıZı GEÇıRDıM AKLIMDAN.HAYIRLISI OLUR ıNŞ BUNDAN SONRAAA..

canııımmmm iyi kalpli mütevazi arkadaşım allahım bütün dualarını kabul etsin AMİİNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Selam kızlar her birinize güzel dilekleriniz teşekkür ederim a.s.

Arnavutum gitmişsin bu mübarek günlerde rabbim seni boş çevirmesin inşallahh en yakın zamanda bebeğine kavuşursun :Saruboceq: iyi gelecekk her yaptığının özellikle iyiliklerinin mükafatını alacaksın eninde sonunda canım :lepi:

canııımmmm iyi kalpli mütevazi arkadaşım allahım bütün dualarını kabul etsin AMİİNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amiiin duruuuuum amin inş yaaa:Saruboceq: topiğim çok duruldu üzülüyoruuuum rabbim en kısaa e kısaaaa zamandaa halaylar çekmemiiiz dileğileeeeee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallaaaah sevdaa amiin canım beniim inşallah hepimiz kavuşuruuz.dedim arkadaşlarımında yüzünü güldür gelicem helva karıp dağıtacam burda dedim.inşallaaaah gene giderim,yeterki olsun yeterki sonuç alalıım..
sağol canım beniiiim çok sağol:1hug:a.s.

canım iyisin değilmi kanaman yoktur inşallah güzelim en kısa zamanda bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle :Saruboceq:

amiiin duruuuuum amin inş yaaa:Saruboceq: topiğim çok duruldu üzülüyoruuuum rabbim en kısaa e kısaaaa zamandaa halaylar çekmemiiiz dileğileeeeee:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım şimdi yaz tatili, sıcaklar felan derken ister istemez çalışmalara ara veriliyordur merak etme sen çalışmalar başlasın yüce rabbim bebişleri teker teker verecektir teyze olup halaylar çekcez yine :teytey: hihoyyyt zemuszemus :sm_cool:

kızlaar ben çıkıyoruum öptüüm siziiii:)))))))allaha emanet oluuun..

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN YAA DURUUM İNŞALLAAAAAAAAH:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kaydirigubbakcemile5
:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

canım iyisin değilmi kanaman yoktur inşallah güzelim en kısa zamanda bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle :Saruboceq:

Yok canım kanamam falan hiç olmadı dün karnım kasıklarım baya bir şişmişti sanki kaya vardı içimde :roflol: sıcak şeyler koydum karnıma iyicede sardım baktım sabaha birşeyim kalmamış sengözlerimebaksanab şuan çok iyiyim yanii opuyorumnanaktan amin canımmm amin herkesin dilekleri kabul olur inş. :Saruboceq:

canım şişkinlik oluyo tabii neyse atlattın ya zemuszemus

ya arkadaslar bı cevap allahj askına yaaaaaaaaaaaaaaaa:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…