Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim adetin bitince basliyorsun yumurtlama gününe kadar 7 gün yapiliyor. tampona sadece 1-2 damla damlatip vajinanin icine iyice yerlestir. sabah cikar. benim bildigim bu. arnavt güzeline de sorabilirsin

kızlar bende yenı katıldım aranıza arnavut guzelı bana bıde kantaron yagı demıstı ıc dıye

sağol canım teşekkürler kızlar tanışalım buarada ben havva..öğretmenim 6 yıllık evliyiz 5 yıldır bebek istiyoruz..bi sorun yok çok şükür ama bebekte yok :) geçenyıl tüp ebbek yaptırdık döllendi fakat tututanamadı..5 yılda ilkkez çift çizgiyi görmülştüm ama kısa sürdü şimdi 1 yıldır dinlenmedeyim..kendiliğinden olsun diye devam edeceğiz çalışmalara fakat bu kürleride denemek istiyorum..bu siteye yeni üyeyim bu tür iyi sonuç alınan başka bitkilerde varsa..hazır adetin 1. günü hepsini deneyebilirimmkaydirigubbakcemile2 çoook istiyorum çünküüü bi evlat sahibi olmayı

hmm kantaron mide icin degil mi? ben gastrit hastasiyim da ordan biliorum

ooo sen hemen bi aktara git. polen tozu, cubuk tarcin ve bal al. bende bugün cubuk tarcin almaliyim. elin degmisken bana da al kaydirigubbakcemile3 tembellikten canim cikio :roflol:

biz 3,5 yillik evliyiz. 3 yildir istiyoruz olmuyor. daha bi defa bile göremedim cift cizgiyi(
canim bence sen birde preseed denemelisin bunlarin yaninda.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
burdan bakabilirsin.
bu topikteki duru arkadasimiz bu anlattiklarimi yaparak hamile kaldi. tabi bunlar bir sebep. veren Allah sonucta. seni de bebegine hemen kavusturur.

bu arada aramiza hosgeldin canim. bende meyra. 27 yasindayim. matematik mühendisiyim ama calismyiorum. almanyada yasiyorum. ekimde ankaraya yerlescez ama :teytey: günler gecmek bilmio benim icin:))

muhakkak meyracım hepsi sebep rabbim ol desin yeterki hepimiz birgün anne olacağız..canım görürüz inşallah çift çizgiyi bu arada memnun oldum tanıştığıma verdiğin linkede bakıcam sağoll..buarada çubuk tarçın kaç gr istiyonnkaydirigubbakcemile3

bu arada aramiza hosgeldin canim. bende meyra. 27 yasindayim. matematik mühendisiyim ama calismyiorum. almanyada yasiyorum. ekimde ankaraya yerlescez ama :teytey: günler gecmek bilmio benim icin:))
oo negüzl memlekete dönüşmü yapacaksınız..geçer canım sayılı gün negüzel senin adına sevindim meyracım..bakarsın 3 kişi olarak yerleşirsizinz

hoş geldin havva83 bende bu ay yeni başladım kürlere bakalım ne olucak inşallah canım tez zamanda emeklerinin karşılığını alırsın

hoşbulduk lolo inşallah canım..sen hangi kürlere başladın neler kullanıyosun..ben hayıt kullanıyorum şimdi birde bu adaçayı yağına başlıycam

slm kızlar ben casper28 6 yıllık evlıyım tup bebek hıc denemedık dr gıttım bısey yok dedı hersey kafada dedı ben o cıft cızgıyı hıc gormedım ben cok ıstıyorum esım panık atak hastası o benım kadar ıstemıyo ama ben cok ıstıyorum sonra arnavut guzelının kur lerını okudum kantorono bana o dedı daha almadım offffffffff bızde bırgun anne olur oduyguyu yasarız ınsallahhhh

öncelikle hg canım allah gönlünün dileğini vrsi .
sormak istediğim bişey var eşinden bahsetmişsin acaba hastalığı için ilaç alıyor mu.
çünkü bildiğim kadarı ile ilaç eşinin sperm sayısı ya da kalitesini etkileyebilir

casper28 ve havva83 hoşgeldiniz kızlar...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan umarım en kısa sürede hamile haberlerinizi alırız...

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra sizlere kavuştum.sayfalar çok artmış okumaya çalışıyorum da yeni hamiş varmı yav????????????????????????????????????????

yok canim maalesef yeni hamilemiz. ama yakinda olur insallah. hic bu kadar uzun ara olmamisti sanki. yakinda cikar bi tane

hoşbuldum esraam inşallah canım...senin varmı bebek

yok canım yaa..bende çok istiyorum ama olmuyor malesef... inşallah rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin..

kızlar merhaba uzun bi aradan sonra sizlere kavuştum.sayfalar çok artmış okumaya çalışıyorum da yeni hamiş varmı yav????????????????????????????????????????

hoşgeldin.. sende ne var ne yok...malesef canım henüz hamilemi yok..

http://www.kadinlarkulubu.com/site-icin-onerileriniz/300705-ozel-uyelik-derken.html

kizlar özel üye olmustuk ya hani. ne oluomus diye sorduydum, iste cvp :roflol:
meger basimiz göge ermissssss :roflol: :roflol:

evet okudum meyracım... yorumlara koptum...:roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…