D
durualya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.201
gunaydın arkadaslar
uzun zamandr taıp edıyrum ama yenı yazıyorum 3 gundr polen ve bal karısımısnı sabahları ac karnına ıcıyorum
dun gecede adacaı yagına basladım
ılk gın ama bnde akıntı felkan olmadı
ama agzımve genzımde cok fena nanemsı bı yanma ve acılık hısettm kı hala var
akıntı ne zaman baslar bılgısı olan varsa !!!!!
bıde tamponla yapııyorum ama dun ılk yaptım yagın yarısını emdı sıse yarıa ındı :kedi:
tahmin ettigim gibi iltihapmis akan onca sey. sanirim kullandigim adacayi yagi iceriyi bi güzel temizledi. birde kiraz sapi suyu icmistim iltihap icin iyi gelir diye saracoglu demisti bende kurutmustum biraz onu ictim. ikisi birlesince böyle oldu. kötü bisey yok.
insallah tamamen kurtulmusumdur. bunca iltihapla yasamisim bugüne kadar iyyyyy igrencccc.
sizden naber kizlar
a.s.
tahmin ettigim gibi iltihapmis akan onca sey. sanirim kullandigim adacayi yagi iceriyi bi güzel temizledi. birde kiraz sapi suyu icmistim iltihap icin iyi gelir diye saracoglu demisti bende kurutmustum biraz onu ictim. ikisi birlesince böyle oldu. kötü bisey yok.
insallah tamamen kurtulmusumdur. bunca iltihapla yasamisim bugüne kadar iyyyyy igrencccc.
sizden naber kizlar
a.s.
durulaya çok saol canım verdiğin bilgiler için. allah, sağlıkla, huzurla çocuğunu doğurmayı nasip etsin.
canım bende senden umutluyum iltihapda gitti ohhhh hihoyyyt :teytey:
amin canım hepimiz için geçerli allahım sizlerinde kucağına bebişleri biran önce versin bende teyze olayım hihoyyyt alkisalkisalkis
kızlar dün gece rüyamda bıçak gördüm rüya tabirine baktım hamile bayanın bıçak görmesi erkek çocuk olacağına yorumlanırmış CADIARZU
sizden naber kizlar
a.s.
kızlar dün gece rüyamda bıçak gördüm rüya tabirine baktım hamile bayanın bıçak görmesi erkek çocuk olacağına yorumlanırmış CADIARZU
Allahim arkadaslarimin umutlarini bosa cikarma, kendim icin bisey istemiom:))))
ben didiydimmmmm :lepi:
geçmiş olsun meyracım...çok güzel bir şekilde için temizlenmiş.. inşallah bu ay müjdeli haberini verirsin..:1hug:
hadi hayırlısı..:teytey: :teytey: :teytey:
rüyada bile çıktı kesin erkek duru
evet canim iki gün sonra akinti ile gidiyor. maydonozu süte koysaydin keske. öyle daha cok iyi oluyor. adacayi yagi da mükemmel sonuc veriyor. ben adetime iki gün kala kullandim adetimin ilk 3 günü nasil iltihap akti böyle yumruk kadar nerdeyse kocaman parcalar attim. ama gebelik düsünüyorsa adetine yakin kullanma düsük filan olur.
BAK SEN 6. HİSSİMLE ALAY EDERSİN HEE kötükedihüso ÇARPILIRSIN ALİM ALLAH :mymeka:kedersiz de kiz dio. bakalim altinci hissin kalitesi test edilecek :roflol: TSE onayli altinci his olcak :roflol:
BAK DEMEK 6. HİSSİM KUVETLİYMİŞ BEN DİDİYDİM SANA İÇİN TEMİZLENİYOR DİYE sengözlerimebaksanabtahmin ettigim gibi iltihapmis akan onca sey. sanirim kullandigim adacayi yagi iceriyi bi güzel temizledi. birde kiraz sapi suyu icmistim iltihap icin iyi gelir diye saracoglu demisti bende kurutmustum biraz onu ictim. ikisi birlesince böyle oldu. kötü bisey yok.
sizden naber kizlar
a.s.
canım benım de hamıle kalmadan oncekı adetımın son gunu et parcası gıbı bısey gelmıstı bozuk para buyuklugundeydı acık renkteydı ben de cok korkmustum bebek var da dusuk yapıyorum falan sanmıstım ama bır ay sonra hamıle kaldım :)canimm saol. agrim sizim yok ama cok büyük parcalar geliyor. yani nasil desem, et parcasi gibi. düsük sandim ben ama günün gecmemis düsük degil dedi annem. yarin görcez bakalim.
canim test yaptim negatif cikinca adet öncesi kullandim ki acsin yollari rahat gecsin diye. normal agrim oldu abartili degildi. ama bu kanama beni korkuttu. insallah icim temizlenmistir.
yarin sabah gidice, haber veririm mutlaka. iyki tlf yokmus bu arada :)))
canim olsada sesini duysam:) :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?