Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydın canım sorduğun soruya topiğimizi başlatan arkadaşımız arnavut güzeli cevap verecektir ben yinede bildiğimi söyleyim eğer ağzında ve genzinde nanemsi bir koku varsa bu senin tüplerinin açık olduğunu gösterir

tahmin ettigim gibi iltihapmis akan onca sey. sanirim kullandigim adacayi yagi iceriyi bi güzel temizledi. birde kiraz sapi suyu icmistim iltihap icin iyi gelir diye saracoglu demisti bende kurutmustum biraz onu ictim. ikisi birlesince böyle oldu. kötü bisey yok.
insallah tamamen kurtulmusumdur. bunca iltihapla yasamisim bugüne kadar iyyyyy igrencccc.
sizden naber kizlar
a.s.

canım çok geçmiş olsun bak hiç bişey yokmuş...ohhh nekadar kötü pis şey varsa atmışsın...
bu ay ben senden umutluyum inşallah güzel haberi sen verirsin bize

saol sibelcim insallah. bir gün hepimiz mutlu haberler vercez:))

durulaya çok saol canım verdiğin bilgiler için. allah, sağlıkla, huzurla çocuğunu doğurmayı nasip etsin.

canım bende senden umutluyum iltihapda gitti ohhhh hihoyyyt :teytey:

durulaya çok saol canım verdiğin bilgiler için. allah, sağlıkla, huzurla çocuğunu doğurmayı nasip etsin.

amin canım hepimiz için geçerli allahım sizlerinde kucağına bebişleri biran önce versin bende teyze olayım hihoyyyt alkisalkisalkis

kızlar dün gece rüyamda bıçak gördüm rüya tabirine baktım hamile bayanın bıçak görmesi erkek çocuk olacağına yorumlanırmış CADIARZU

canım bende senden umutluyum iltihapda gitti ohhhh hihoyyyt :teytey:

amin canım hepimiz için geçerli allahım sizlerinde kucağına bebişleri biran önce versin bende teyze olayım hihoyyyt alkisalkisalkis

Allahim arkadaslarimin umutlarini bosa cikarma, kendim icin bisey istemiom:))))

kızlar dün gece rüyamda bıçak gördüm rüya tabirine baktım hamile bayanın bıçak görmesi erkek çocuk olacağına yorumlanırmış CADIARZU

ben didiydimmmmm :lepi:

geçmiş olsun meyracım...çok güzel bir şekilde için temizlenmiş.. inşallah bu ay müjdeli haberini verirsin..:1hug:

hadi hayırlısı..:teytey: :teytey: :teytey:

Allahim arkadaslarimin umutlarini bosa cikarma, kendim icin bisey istemiom:))))

ben didiydimmmmm :lepi:

:roflol: :roflol: meyram heee dediydin canım bakalım doktor amca bu hafta görebilecekmi

geçmiş olsun meyracım...çok güzel bir şekilde için temizlenmiş.. inşallah bu ay müjdeli haberini verirsin..:1hug:

hadi hayırlısı..:teytey: :teytey: :teytey:

hayırlısı bakalım a.s annem sevmiş bile siyah saçlı beyaz tenli allhım çok güzel bir bebek dedi sevmeye doyamadım didi :roflol:

rüyada bile çıktı kesin erkek duru

ipeğim bilmiyorumki bide tersi olurmuş ne gülerim haaa:roflol: zaten hamileliğin başında 2 kez kız görmüştüm o zaman rüyam ters olacak dimektir a.s

kedersiz de kiz dio. bakalim altinci hissin kalitesi test edilecek :roflol: TSE onayli altinci his olcak :roflol:

kızlar size birşey sormak istiyorum topiğin başını okudum elma yağı bana uygun geldi denemek istiyorum şuanda inanılmaz derecede altımda yanma ve ağrı var çünkü sistitim yine ortaya çıktı 3 5 ayda bir böyle oluyorum acaba diyorum bu elma yağı benim sistitide geçirirmi?ben bugün 2 kez su ve maydonoz buharına oturdum acaba o buharda hem sistit hemde tüpler için etkili olurmu?çok uzattım ama son soru iltihabın aktığını nasıl anlayacağız iç çamaşırımızamı dökülcek beni bir aydınlatsanız....

evet canim iki gün sonra akinti ile gidiyor. maydonozu süte koysaydin keske. öyle daha cok iyi oluyor. adacayi yagi da mükemmel sonuc veriyor. ben adetime iki gün kala kullandim adetimin ilk 3 günü nasil iltihap akti böyle yumruk kadar nerdeyse kocaman parcalar attim. ama gebelik düsünüyorsa adetine yakin kullanma düsük filan olur.

evet canım ya hamile kalmak çok istiyorum adetime daha 3 hafta var neyse tam başladığı gün elma yağını deneyim önümüzdeki haftada yumurtlama günlerim olacak acaba o zaman yapsam olurmu hem süt maydonoz buharı hemde elma yağı fayda görürmüyüm?

Sevgili SadeceMeyra,

yumruk kadar kocaman parcalar attim diyorsun ya, o parcalar ne renkti ve nasildi tam olarak tarif edermisin lütfen? Bana da ona benzer bisey olmustuda acaba aynisi mi diye merak ettim, yani benden cikanda iltihap miydi acaba.

Cevabin icin simdiden tesekkür ederim canim.

BAK DEMEK 6. HİSSİM KUVETLİYMİŞ BEN DİDİYDİM SANA İÇİN TEMİZLENİYOR DİYE sengözlerimebaksanab

Selam arkdaşlar bugun doktora gittim . gözüm aydın aynen arnavutun dediği gibi çatlamayan yumurta kist olmuş dolayısla bu ay bebek çalışması yok bu doğum kontrol haı verdi doktor böylece yumurtalıkları daha çok uyarırız dedi bakalım gelecek aya belkide ikiz olurmuş ondan sonraki tekrar klomen ve çatlaması iğnesi olacak . doktor rahim filimini unuttu heheheh söylemedi bende korkudan hatırlatmadım vallaha. ama kilo alma diye gözüme bakıyor doktor bende bu ay hazır çalışma yokken kilo verme sürecine bir aylıkta olsa girecem aldığım 3-4 kiloyu ve kalan falzalardan ne kadar veririsem şanstır.

sevdacım rahim filim çekinecekti ne olduki acep yazdıda benmi kaçırdımkii

durnun bebeişte erkek diyorsun öylemi yaaa ne kadar çok kız istiyorum ben sanki yanımda olacak sevecem ama olsun doğunca resimlerini koyar süt kokulu kuzumuzun değilmi durucu allahım sağlıkla mutlulukla kucağına almak nasip etsin canım ya şimdi nasıl sevimli olacak bu bebeş oyy içim kaynadı vallaha..

meyra okadar endişelenmiştin bak kurtulmuşun iltihaptan maşallah yaaa tertemiz olmuştur için hadi bebek gel artık yatağında temizlendi deil mi:))

canım benım de hamıle kalmadan oncekı adetımın son gunu et parcası gıbı bısey gelmıstı bozuk para buyuklugundeydı acık renkteydı ben de cok korkmustum bebek var da dusuk yapıyorum falan sanmıstım ama bır ay sonra hamıle kaldım :) ınsallah senınkını de de hayra yoralım canım ıcın temızlenıyodur ınsallah alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…