Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavut güzeli acil cevap atarsan sevinirim,bu yağ elma yapımı ada yyağımı adaçiçeği yağımı,acı elma yapımı,o kadar çok yorum okudumki kafam karıştı,hangi yağ ve nasıl yapcaz söylermisin canım

arkadaşlar merhaba :)) bende topiğinize bugün denk geldim ve dikkatlice okudum :))
iş çıkışıda aktarcıya gidip acı elma yağı da (adaçayı yağı) aldım 6 tl
eşimede keçi boynuzu pekmezi aldım o da 6 tl
istanbul avrupa yakasında oturanlar için nerden aldığımı söyleyebilirim
nişantaşı dört yol ağzının köşesindeki aktarcıdan
ben bu ay hem bçt hem de ovulasyon testi yapıyorum bakalım sonuç alabilecek miyim ??
yalnız keçiboynuzu pekmezinden eşime ne kadar vericeğimi bilmiyorum (sizden cevap gelene kadar 1 çorba kaşığı yedirmeyi düşünüyorum )acil cevap yazarsanız sevinirim
not: arnavut güzeli sanada tşkederiz bu bilgileri bizimle paylaştığın için umarım hepimiz biran önce hamiş kalırız
:CüvCüv:

hoşbulduk lolo inşallah canım..sen hangi kürlere başladın neler kullanıyosun..ben hayıt kullanıyorum şimdi birde bu adaçayı yağına başlıycam

canım ben bu ay yeni başladım kürlere bal,polen,tarçın,çörekotu kullanıyorum birde böğürtlen kökü içiyorum bu ay olmassa adaçayı yağını ve hayıtı denicem polenli karışımıda bırakmayı düşünmüyorum birde pazartesi kuru incir alcam ve günde bir kaç tane yicem inşallah olur fazla bekletmez bizi bebişler burda isteyen herkezin tez zamanda yaramaz yavruları olur inşallahh...

hoş geldin canım inşallah sende çift çizgiyi görücen canım fazla takma kafaya ama kürleride bırakma sakın

hoş geldin canım iyiki bu topik dikkatini çekmiş belkide senin bebişinin vesilesi olur bu topik canım keçi boynuzuyla ilgili bi bilgim yok canım arnavut güzeli seni aydınlatır gelince

merhaba kızlar aranıza bede yeni katılıyorum

hoş geldin canım sen ne kadarlık evlisin ne zamandır istiyosun bebiş

yeni arkadaslar hosgelmislerrrrr

a.s.

gangren canim bct nedir? onu anlayamadim :uhm:

meyracım bana sormamışsın amayinede cevap vermek istedim bende önce anlamadım sonra bal çörek otu tarçın gibime geldi

merhaba arkadaslar, bende bu topic e geldim, ben balcorek otu karisimini yapiyorum bu ay, ve bugun su buharini deniyecegim. su buharinda istedigin kadar su kaynatabilirsin dimi? ve maydonoz karabiber atiyorsun? peki bu yolla hamile kalan (bir kac yazan arkadastan) baska varmi? merak ediyorum.

olmadı kızlar 71 den 78 ze çıktı galıba dış gebelı ya da kımıyasal(

meraba...ilayda kanda gebelik değerinmi canım tedavimi olmuştun..hakkında hayırlısı tez zamanda tekrar gelsin meleğin

Son düzenleme:
canımyaa..üzüldüm ne meşaggatli bi süreç tüp bebek ..inşallah rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün...hemende üzülme belki geç döllenmedir doktorunu ara inşallah normal gebeliktirde kucağınada alırsın

merhaba canım sölediğim gibi eskişehirdeyim evde değil o yüzden size yetişemiyorum . eliniz karnına koyup ya şafii dememi söyledi bu arada bu klavye f klavye kullanmakta zorlanıyorum fazla yazamıcam beni unutmayın hep aranızdayım kaydirigubbakcemile3

yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz a.s. a.s. a.s. kürler yapılyor umarım en kısa zamanda gelir melekler :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…