Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim iltihabin varsa adacayi yagini kullan derim, ama önce bir dr gitmelisin.
hormonlarinda normal. polen dengeyi kuran bir besin. kullanabilirsin sonucta zarar gelmez. ama önce bi bilsen keske neyin var

ArnavutGüzelinin :asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822................:CüvCüv:

10-nehir67..................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Günaydın akide şekerleriiiiiiiiiii a.s. a.s. yeni hafta hepinize uğur getirmesi dileğiylee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

destinacım hoşgeldin eşin askere gidiyormuş allah kavuştursun..uzun bir tatil yaptın dinlenmişsindir zemuszemus
canım bebişin cinsiyeti belli değil :1no2:

GÜNAYDINLAR...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

esracım sen bi sakızcı teyzeye gitmiştin faydası oldumu.....

canım malesef bir faydasını göremedim... Sen neler yapıyorsun... Eşin askere gidecekmiş hayırlı teskereler...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... inşallah topiğe giren herkes :CüvCüv: böyle olsun inşallahhh..

:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

CANM ADETIN BITTIG GUN BASLADIM 4 GUN KULLANDIM AMA SIMDI YUMURTLAMA GUNUNDEYIM O YUZDEN BIRAKTIM
BIRDE BN ILSKIYE GIRDUKTEN SONRA KULLANMIYORUM DOGRUMU YAPIYORUM BILMIYORUM AMA ..ILSKIYE GIRMEDIGIM GUNLLERDE KULLANDIM SIMDIDE BIRAKTIM:sm_confused:

selam kızlar nasılsınız bakalımmm
ben idare eder işte
birşey sorucam kızlar yaaa :kedi: bu hsg den sonra ilişkiye girdiğimde çok canım yandı ağrım oldu derinlerde sizdede böyle oldumu yoksam iltihapm falan mı oldum :kedi: mide bulantısı çok yaşıyorum ama mide sorunumda olduğu için iltihaptanmı bilemedim.akıntım her zaman olduğu gibi kokuda yok niye böyle oldum yaaa eski halime geri dönmek istiyom :sinifsinif: valla yarıda bıraktım düşünün :roflol:

selam hanımlar
ben uzun zamandır giremiyorum hepinizi çok özledim sileri kocaman öpüyorum:1hug:
bizim burada yaz sezonu genelde köylerde geçtiği için bizim köydede internet yok ondan giremiyorum malum fındık ayı işte 1 ay daha en az böyle gider
nasılsınız duru bebeğin nasıl

canım benim ilk dr. filmden sonra ilişkiyi yasaklamıştı yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadardı
ben öyle sorun yaşamamıştım doktruna danışsan iyi olur canım

sevimcim özledik walla nasılsın şekerim çalışmalar nasıl :jeyyar: .. ben iyiyim bebişte iyi bu hafta dr. cinsiyetini yine göremedi .... fındık sezonu başladı demek çok zor fındık toplamak allah yardımcı olsun herkese kendine iyi bak canım öptüm

sevimcim özledik walla nasılsın şekerim çalışmalar nasıl :jeyyar: .. ben iyiyim bebişte iyi bu hafta dr. cinsiyetini yine göremedi .... fındık sezonu başladı demek çok zor fındık toplamak allah yardımcı olsun herkese kendine iyi bak canım öptüm[/QUOTE]

canım tşk ediyorum bende sizleri özledim
bayrama kadar böyle olur yoğun yani çalışmalar ii canım:kedi:
yumurtalar çoğalmış çok şükür bakalım bu ay ne olacak hayırlısı
cinsiyeti 4 ayına girince net belli olur sanırım ama sağlıklı olsun yeter allah inş sağlıklı şekilde kucağına verir canım

hoşgeldin canım özlettin kendini valla bilirim fındık olaylarını bende gidicem inş.fındık toplamaya allah kolaylık versin canım özletme kendini arada bir kaç gel

canım benim ilk dr. filmden sonra ilişkiyi yasaklamıştı yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kadardı
ben öyle sorun yaşamamıştım doktruna danışsan iyi olur canım

:1shok: 1 ay mı ciddimi bana hiçbirşey demedi herşey normal herşeyi yapabilrisin dedi hatta 1 gün sonra lazere gircektim hiç sorun değil dedi amanınnnn bir ay beklemem zatennn :roflol: :roflol:

ilk doktorum evet cinsel perhiz vermişti bu doktoruma söylediğimde kızdı olmaz öyle şey ne perhizi herşeyin bir çaresi vardır allah allah diye ilk doktoruma kızmıştı

destinacım hoşgeldin eşin askere gidiyormuş allah kavuştursun..uzun bir tatil yaptın dinlenmişsindir zemuszemus
canım bebişin cinsiyeti belli değil :1no2:

erkek olucak :jeyyar:

canim gecmis olsun. bende idrar yaparken yanma olmustu. filmi cektirdigimde annemlerdeydik, bisey yapamamistik o ay. ama dr yasak dememisti fisfisfis insallah eski haline hemen dönersin canim. eger iltihap olursa yanma filan kiraz sapi veya sogan kürü yap. hemen kesilir

kolay gelsin canim. kiz agactan neyin düsme sakin yasakkelime dikkat et kendine

:1shok: 1 ay mı ciddimi bana hiçbirşey demedi herşey normal herşeyi yapabilrisin dedi hatta 1 gün sonra lazere gircektim hiç sorun değil dedi amanınnnn bir ay beklemem zatennn :roflol: :roflol:

azgin kari seniiii :jeyyar: :roflol: :roflol:

yoksa kocan sana bazen 'basim agriyor hayatim' diyor mu :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…