Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adacayi hakkinda bir bilginiz varmi peki ?

bende böbrek agrisi yapmisti:((

pardon bacım ben karıstırdım haklısın valla ben yarın o testı alıyom dua et bacımmm yarın yapsam olurmu hemen adetımın 10 gun oldu bıtelı

canim adetini bekle. testler gelene kadar gec olur. adet olunca baslarsin. zaten yaziyor adet bitince 1-2 gün icinde baslarsin yapmaya. birde durunun verdigi yere bak, ayrintilar orda canim

pardon bacım ben karıstırdım haklısın valla ben yarın o testı alıyom dua et bacımmm yarın yapsam olurmu hemen adetımın 10 gun oldu bıtelı

Casper, yumurtlama testi almayi dusunuyorsan, cok ucuzundan alma cunki cizgiler belirsiz cikiyor, sana clear blue yumurlama testini onerebilirim. dijitalde var ama o biraz pahali..

yumurtlama gununu biliyorsun yaklasik olarak, yumurtlama gununden 2,3 gun once baslayabilirsin, yada icinde 30 pakatler var, onda ise adetin bittikten yumurtlama bitinceye kadar takip ediyorsun...
ama almadan once bence arkadasin verdigi siteden bir arastir, hangisi iyiyse onu al canim.. hadi kolay gelsin.

buarada adetin biteli 10 gun olmus, hemen yarin alsan olur, cunki yumurtlama 10 12 14 16 .gunler oluyor, tabi kisiden kisiye degisir, eger 28 gunde bir adet oluyorsan, daha vaktin var demektir..

canım bu gece sipariş versen yarın kargolarlar g.g de sadece ankaralı bir satıcıda kalmış testler ben dün gece sipariş verdim bu gün kargolandı yarın burda olacak inşallah yetişir sen yinede işini sağlama al bol bol çalışınyerimseniben

bende böbrek agrisi yapmisti:((

canim adetini bekle. testler gelene kadar gec olur. adet olunca baslarsin. zaten yaziyor adet bitince 1-2 gün icinde baslarsin yapmaya. birde durunun verdigi yere bak, ayrintilar orda canim
baktım sekerım tukurukle bıle yapılan varmı

e tabi fikirler farkli:))

yetisirse hemen basla canim ama yetismezse adetini bekleyeceksin. yerinde olsam bu geceyi degerlendirirdim:)

meyram yeşil saplıları önermişti ben onlardan sipariş ettim core test markası

idrar yada tükürükle yapilanlar var, tercihini sen yap. ben idrar olandan kullniyorum memnunum

adacayi mi adacayi yagi mi?

canim adacayi, hergun iciyordum adetten sonra, bugun adetin 9.gunu bazi topicleri okduktan sonra dun biraktim adacayini, sadece corek otu karisimi ve civanpercemi iciyorum..

bende bir rahatsizlik yapmadi, kararsiz kaldim acikcasi

ana bı ısım deyın de alım yarın baslımmmmm kızlar bu gece senlık var oleyyyyyyyyy:bbo:Şeniz

ben kıtlıktan çıkmışım gibi 32 tane birden sipariş ettimkaydirigubbakcemile3

ben isim verdim casper ;) fakat ben yurtdisinda yasadigim icin, arkadaslar turkiyede markalari daha iyi bilir , zaten duru mesaj atmis sana, yarin al kullan, zaten bugunden itibaren calismalara baslasan olur, zamani gelmis..

canim adacayi, hergun iciyordum adetten sonra, bugun adetin 9.gunu bazi topicleri okduktan sonra dun biraktim adacayini, sadece corek otu karisimi ve civanpercemi iciyorum..

bende bir rahatsizlik yapmadi, kararsiz kaldim acikcasi

adacayi yumurtlama gününe kadar icilir düsük yapar yoksa diye biliyorum. bende hevesle ictim ama bir iki gün sonra böbrek agrisiyla uyaninca hemen biraktim. benim apandisitim yok, böbreklerime cok iyi bakmaliyim o yüzden. onlarida kaybetmek istemiyorum. ama icip hamile kalanda cok kisi var.

canım ben özeline link atıcam özelin açıksa

saol canim ya, hiziriye gibisin opuyorumnanaktan
tr den nasil oluyor bilmedigim icin ben ilgilenemedim.

durucugum, sen memnunmusun, yumurtlama gunlerini net iki cizgi cikartiyormu?

Back
X