Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adacayi yumurtlama gününe kadar icilir düsük yapar yoksa diye biliyorum. bende hevesle ictim ama bir iki gün sonra böbrek agrisiyla uyaninca hemen biraktim. benim apandisitim yok, böbreklerime cok iyi bakmaliyim o yüzden. onlarida kaybetmek istemiyorum. ama icip hamile kalanda cok kisi var.

yani sence yumurtlama gunune kadar devam edeyimmi? off kafam cok karisik. valla et desen edicem hemen:)

adacayi yumurtlama gününe kadar icilir düsük yapar yoksa diye biliyorum. bende hevesle ictim ama bir iki gün sonra böbrek agrisiyla uyaninca hemen biraktim. benim apandisitim yok, böbreklerime cok iyi bakmaliyim o yüzden. onlarida kaybetmek istemiyorum. ama icip hamile kalanda cok kisi var.

saol canim ya, hiziriye gibisin opuyorumnanaktan
tr den nasil oluyor bilmedigim icin ben ilgilenemedim.
Şenizkaydirigubbakcemile5

durucugum, sen memnunmusun, yumurtlama gunlerini net iki cizgi cikartiyormu?

hayatım bende ilk kez kullanıcam bakalım ne olacak bende bilmiyorum açıkçası a.s

meyram benim myom için civanperçemi çayını öneriyorlar siz ne dersiniz bir zararı olurmu acep :uhm:

duru ilk kez kullancaksan keske o kadar cok almasaydin, ama almisin artik..

yani sence yumurtlama gunune kadar devam edeyimmi? off kafam cok karisik. valla et desen edicem hemen:)

et canim yerimseniben

meyram benim myom için civanperçemi çayını öneriyorlar siz ne dersiniz bir zararı olurmu acep :uhm:

canim civanpercemi cok iyiymis, adet sancisi icinde kullaniyorlar hamilelik icinde, baska kür yapmiyorsan kullan hemen

canım bak sayfanın en üstünde sayfa sayılarının altında seçenekler yazar oraya tıkla konuya abone ol yazısı çıkacak o yazıyada tıkla hepsi bu yanlız anlık bildirilsin istiyorsan anlık mail istiyorum seçeneğini de seçmeyi unutmaa.s

et canim yerimseniben

canim civanpercemi cok iyiymis, adet sancisi icinde kullaniyorlar hamilelik icinde, baska kür yapmiyorsan kullan hemen
hormaon tahlillerim normal çıktıya bişey kullanmıyorum yanlız dün çörekotu bal tarçına başladım ovulasyona kadar kullanayım dedim onu kesmem gerekirmi civanperçemini içerken
:uhm:

yok canim poeln cörek otu vitamin takviyesi gibi bisey oldugu icin birakma, yaninda civanpercemini kullanabilirsin:)

uzman oldum valla arnavut güzelinin sayesinde :)))

ArnavutGüzeli, Duru_+, SadeceMeyra slm güzeller nasılsınıza.s.

Back
X