Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama napim hayatım ne emmeye geliyor ne gömmeye tamam adım azize ama bende meryem ana değilimya bir başıma yapim çocuğu aaaaaaa kaydirigubbakcemile3aboowwwww hele hüsssss ne demis adama :roflol:
sen vermezsen ben gidip vericem deseydin :roflol: :roflol:
aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:allahım bizlere yardım etsinde kavuşayım artık meleklerimize:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5 EEE BENDE SENDEEEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM HOCAAAAAMŞenizyok canim poeln cörek otu vitamin takviyesi gibi bisey oldugu icin birakma, yaninda civanpercemini kullanabilirsin:)
uzman oldum valla arnavut güzelinin sayesinde :)))
ArnavutGüzeli, Duru_+, SadeceMeyra slm güzeller nasılsınıza.s.
EVET BEN BU 1-2 AY İÇİNDE KISMETSE DOĞR TÜPÇÜYEEE:çok üzgünüm:kızlar tüp bebek düşünüyorum sizin fikriniz ne acaba siz düşünüyormusunuz
ben buralardayım kızlar hepinize iyi akşamlarŞeniz
allahım bizlere yardım etsinde kavuşayım artık meleklerimize:Saruboceq:
ben buralardayım kızlar hepinize iyi akşamlarŞeniz
arnavutçum kusura bakma benim çenem biraz düşük idare ediverin şu garibi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5 EEE BENDE SENDEEEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM HOCAAAAAMŞeniz
SENDE HOŞGELDİİİİİİİN BACIIIMkaydirigubbakcemile5 NASILSIIIIN??
EVET BEN BU 1-2 AY İÇİNDE KISMETSE DOĞR TÜPÇÜYEEE:çok üzgünüm:
[
KIZ MEYRAAM ANAM YETİŞEMİYORUM SİZEEE..ABUU DUYAN GELMİİŞ.KEŞKE BİR HAMİLEMİZ ÇIKSADA HAZIR BURDAYKEEN BİR HALAY ÇEKSEEEEK:lepi: :lepi:..
YETİŞMEİYORUM SİZEEEE YAVAAAAAŞ..TOPİK ALDI BAŞINI GİDİYOOOOOO:içelim:
arnavutçum kusura bakma benim çenem biraz düşük idare ediverin şu garibi kaydirigubbakcemile3
ama napim hayatım ne emmeye geliyor ne gömmeye tamam adım azize ama bende meryem ana değilimya bir başıma yapim çocuğu aaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5 EEE BENDE SENDEEEN ÇOK ŞEY ÖĞRENİYORUM HOCAAAAAMŞeniz
KIZ MEYRAAM ANAM YETİŞEMİYORUM SİZEEE..ABUU DUYAN GELMİİŞ.KEŞKE BİR HAMİLEMİZ ÇIKSADA HAZIR BURDAYKEEN BİR HALAY ÇEKSEEEEK:lepi: :lepi:..
YETİŞMEİYORUM SİZEEEE YAVAAAAAŞ..TOPİK ALDI BAŞINI GİDİYOOOOOO:içelim:
AMİİİİİN BİLGEEN AMİN CANIIIIIM:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
TAMAM GÖRÜŞÜRÜÜÜZ TAKIL SEEN ,SONRA BİZİ KAYBETTİNMİ MEYRAYI BUL ÖNCE O BURALARDADIIIRyerimseniben hihoyyyt hihoyyyt
ama napim hayatım ne emmeye geliyor ne gömmeye tamam adım azize ama bende meryem ana değilimya bir başıma yapim çocuğu aaaaaaa kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
kiz o laf cok ayip :roflol: yani ne ikizleri öpmeye geliyor, nede alttakine gömmeye demek :roflol:
/QUOTE]
çaktırma bacım biz bizeyiz kaydirigubbakcemile3
ABUUU TOPİĞİİM BİPLENCEEEEKK..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ALLAH CANINI ALMASIIIN CÜMLEYE BAAAK AZİZEEEEkaydirigubbakcemile3
estagfirullah yaw :kedi:
ne hocasi
valla everest bide tembihleyip gitti :roflol:
demirbas benim burda bide duru gündüzde diger duru bekcilik yapiyor burda
kacinnn kazen geliooo :roflol:
yaninda da rtük var :roflol:
hallederim hemen kızlar korkmayınkaydirigubbakcemile3