Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim dün sizinle sohbet ettiğim topiği bulamadım durunun adını görünce ana sayfada geldim biraz sizi takip ediyorrum gibi oldu ama kusura bakmayın artık

merhaba Arnavut guzeli, ben sana gecen sayfalarda bir soru sormustumama gozden kacirmisin sanirim:) yine tekrarlayim dedim,,
\

Merhaba canim, sana ozelden yazicaktim ama ozel mesaj kabul etmiyormusun oyle yazdi?
neyse , benim kafami karistiran ve her sayfayi okudukca daha cok karistiran sorularim var, sen bu konularda bilgili oldugun icin soruyorum,

Canim oncelikle, ben su buharini yaptim du aksam, yumurtlama olmadan 3 gun once 3 kere yapiliyormus, onun bir zarari yok dimi?

2.sorum ise, benim adetlerim duzensiz oldugu icin, civanpercemi kullaniyorum, yumurtlama gunune kadarmis..

Corekotu bal karisimida yiyorum sabah aksam.

3.sorum,adacayida hamileligi yardimci oluyormus, ve onuda iciyorum, gunde 2 bardak cibapercemi, 2 bardak adacayi, adacayi hakkinda ise,, kullanma diyorlar, ben yumurtlama gunune kadar kullanmayi dusunuyordum, adetim biteli 4 gun oldu, ve 4 gundur iciyorum.sence devam edeyimmi bu bitkilere? yoksa ikisini ayni ayda icmesemmi??

canim cevaplarsan memnun olacagim, simdiden tesekkurler....
[/QUOTE]

canım benim arkadaş listene eklemen gerekicek beni özelden atman için..
kusura bakma dediğin gibi farketmemişim:1hug:..
1..yaptığın su buharının hiç bir zararı olmaz tatlım hiç endişelenmeeyerimseniben.kaslarını gevşedip ilthabınada iyi gelmiştir..
2..dediğin gibi güzel bir program uygulamışsın kendine.ben şahsi fikrimi söyliycem sadece benim alternatif tıpta bir yetkim yokii tatlım:sm_confused:..
ama civan perçemi çok iyi biliyorum ayrıca hayıt tohumuda kullanabilirsin.ADAÇAYINA GELİNCE ADETİN İLK GÜNLERİNDE İÇ AMA DEDİKLERİ GİBİ EĞER GEBELİK OLUŞUCAKSA BUNA ENGELLİYOMUŞ..ONUN ÖZELLİĞİ KASLARINI GEVŞEDİP TIKANIKLIKLARI AÇIYO RAHMİNİ ,İDRAR YOLLARINI TEMİZLİYOYA HANİİİİ İŞTE BEBK OLURSA DÜŞMESİN DİYE İÇİLMİYO TATLIM.O YÜZDEN.SEN SADECE ADETİN İLK GÜNLERİNDE İÇ SONRA KES..
BU İÇTİKLERİNİN HİÇ BİR ZARARI DOKUNMAZ SANA SADACE BİRER FİNCAN İÇ HERBİRİNDEN YETER.HEM 3 AY KULLANIYOSAN BİRAZ ARA VER..vucudun bi dinlensin..
umarım yardımcı olabilmişimdirr..:1hug: inşallaah yaptığın bukadar zahmetin karşılığını rabbim sana verirr..:Saruboceq::1hug:

kızlar tüp bebek düşünüyorum sizin fikriniz ne acaba siz düşünüyormusunuz

çok güzel canım sevindim senin adına ben bir kez yaptırdım 10 yıl önce tabi o zamanlar çok pahalıydı şimdilerde devlet bile karşılıyor ben düşünmek istiyorum ama bizim bey o kadar yoğun çalışıyorki bir spermiogramı bile verdiremiyorum kaldıki tüp bebek yaptıralım

canim ben tr ye döncem dedimya o zamana kadar olmazsa asilama düsünüyorum, Allah verir insallah ben oralardan cok korkuyorum insallah kimseninde gerek kalmadan bebegi olur.

sımdı bak mesela benım ayın 28 ıle 5 arası mutlaka oluyom enfazla 3 gun ondan sonra akıntım arada oluyo b ara fıtıl kullandım artı kıvamlı derken anlamadım cnmmm ve benım goguslerımden akıntı gelıyo dr gıttım dostınex verdı bana onu kullandım bı ara kesıldı arada yıne gelıyo akıl ver anammmmm

göğüslerindeeeen akıntımııı kız o süt süüüüüt..
nebiçim doktor bunlar.o geliyosa SENİN PROLAKTİNİN YÜKSEKTİR O YÜZDEN SENİ SÜT KORUYO HAMİLE KALAMIYOSUUUUUUUUUUUN..
KUZUM BAK SEN MUTLAKA BİR KAN TAHLİLİ İSTE ONU BİR DÜŞÜRSÜN DOKTORUN ONDAN SONRA POLENİ BIRAKMA MUTLAKA ODA SANA YARDIMCI OLUCAKTIR..
NEYSE ŞİMDİ GELELİM AKINTINA..GENELDE 15- YADA 16. GÜNLER ÇATLAR SENİN YUMURTAN GENE KASIĞINDA SANCI OLUR BELİNE AĞRI GİRER VE MUTLAKA ATEŞ BASAR.VE AKINTIN İKİ PARMAK ARASINA ALDIĞINDA UZARSA VE ŞEFAFSAAA SÜMÜK GİBİİ AFFEDERSİİİİN.OZAMAN ÇATLAMIŞTIIR.AMA SEN O ÇATLAMAYI BEKLEMEDEN HABİRE ÇALIŞICAN KUZUUUM HA GAYREEEETkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

aslında ne düşündüğümüde bilmiyorum adamı elimden kaçırıcam diye korkuyorum bide kendi elimle izmire götürüp bırakıcam krizlerdeyim çok bunaldım

çok güzel canım sevindim senin adına ben bir kez yaptırdım 10 yıl önce tabi o zamanlar çok pahalıydı şimdilerde devlet bile karşılıyor ben düşünmek istiyorum ama bizim bey o kadar yoğun çalışıyorki bir spermiogramı bile verdiremiyorum kaldıki tüp bebek yaptıralım

canim senin esin vermedi mi daha onu. kiz biz sana dedik ya kendini odaya kitle diye :roflol: ise yaramadimi

adam kaçmaz bacım korkma nereye kaçacak allahın izniyle herşey yoluna girer kalbini bozma sen kötü şeyler düşünme

prolaktin yüksekligine hayit iyi geliyor diye hatirliyorum, yanlis miyim düzeltin kizlar

aslında ne düşündüğümüde bilmiyorum adamı elimden kaçırıcam diye korkuyorum bide kendi elimle izmire götürüp bırakıcam krizlerdeyim çok bunaldım

canim 7 sene az degilki, sana alismistir artik, biraksanda gitmez:)) korkma canim. sen güzel tut adami gitmez biryere

vermedi valla kız bende çokta umrumda dedim iç şu ilaçları başlarım senin tafrana uyuz herif dedim kaydirigubbakcemile3

aboowwwww hele hüsssss ne demis adama :roflol:
sen vermezsen ben gidip vericem deseydin :roflol: :roflol:

Back
X