- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #9.441
12 yıldır pc kullanıyorum kız el çabukluğu kaydirigubbakcemile3
masallah masallah poponu cimdikle nazar degmesin :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 yıldır pc kullanıyorum kız el çabukluğu kaydirigubbakcemile3
masallah masallah poponu cimdikle nazar degmesin :roflol:
iyiyim dün sizinle sohbet ettiğim topiği bulamadım durunun adını görünce ana sayfada geldim biraz sizi takip ediyorrum gibi oldu ama kusura bakmayın artık
[/QUOTE]merhaba Arnavut guzeli, ben sana gecen sayfalarda bir soru sormustumama gozden kacirmisin sanirim:) yine tekrarlayim dedim,,
\
Merhaba canim, sana ozelden yazicaktim ama ozel mesaj kabul etmiyormusun oyle yazdi?
neyse , benim kafami karistiran ve her sayfayi okudukca daha cok karistiran sorularim var, sen bu konularda bilgili oldugun icin soruyorum,
Canim oncelikle, ben su buharini yaptim du aksam, yumurtlama olmadan 3 gun once 3 kere yapiliyormus, onun bir zarari yok dimi?
2.sorum ise, benim adetlerim duzensiz oldugu icin, civanpercemi kullaniyorum, yumurtlama gunune kadarmis..
Corekotu bal karisimida yiyorum sabah aksam.
3.sorum,adacayida hamileligi yardimci oluyormus, ve onuda iciyorum, gunde 2 bardak cibapercemi, 2 bardak adacayi, adacayi hakkinda ise,, kullanma diyorlar, ben yumurtlama gunune kadar kullanmayi dusunuyordum, adetim biteli 4 gun oldu, ve 4 gundur iciyorum.sence devam edeyimmi bu bitkilere? yoksa ikisini ayni ayda icmesemmi??
canim cevaplarsan memnun olacagim, simdiden tesekkurler....
kızlar tüp bebek düşünüyorum sizin fikriniz ne acaba siz düşünüyormusunuz
sımdı bak mesela benım ayın 28 ıle 5 arası mutlaka oluyom enfazla 3 gun ondan sonra akıntım arada oluyo b ara fıtıl kullandım artı kıvamlı derken anlamadım cnmmm ve benım goguslerımden akıntı gelıyo dr gıttım dostınex verdı bana onu kullandım bı ara kesıldı arada yıne gelıyo akıl ver anammmmm
arkadasalr , corek otu bal karisimin icine polan tozuda karistirsak olurmu acaba? yoksa polan bal ayrimi yesek daha iyi olur?? bilen varmi acaba
çok güzel canım sevindim senin adına ben bir kez yaptırdım 10 yıl önce tabi o zamanlar çok pahalıydı şimdilerde devlet bile karşılıyor ben düşünmek istiyorum ama bizim bey o kadar yoğun çalışıyorki bir spermiogramı bile verdiremiyorum kaldıki tüp bebek yaptıralım
canim senin esin vermedi mi daha onu. kiz biz sana dedik ya kendini odaya kitle diye :roflol: ise yaramadimi
aslında ne düşündüğümüde bilmiyorum adamı elimden kaçırıcam diye korkuyorum bide kendi elimle izmire götürüp bırakıcam krizlerdeyim çok bunaldım
vermedi valla kız bende çokta umrumda dedim iç şu ilaçları başlarım senin tafrana uyuz herif dedim kaydirigubbakcemile3