Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sayın rütük lütfen arkadaşımın topiğini cezalandırmayın suç tamamen benim dilerseniz beni bipleyebilirsiniz saygılar

:roflol: :roflol: :roflol: dilekce bile yazmissss :roflol:

kızlar msnleri verin bari biplenirsem keçileri kaçırmayayımkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: ah canim biliosun olanlari

sayın rütük lütfen arkadaşımın topiğini cezalandırmayın suç tamamen benim dilerseniz beni bipleyebilirsiniz saygılar

kızlar msnleri verin bari biplenirsem keçileri kaçırmayayımkaydirigubbakcemile3

:jeyyar: :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dıhandııııııım haaaaaaaa ..valla karın kası yaptım sayenizdeee..
tamam kazen affedeeeer bizi yaptık bir hatta deriz saat çok geçti o yüzden günün stresini burda atı verdik sayın kazen beyciiiim..

kaezen kim yaf fransız kaldım sitenin sahibimi yoksa helee birde adam hemi eyvahh eyvahhhh rezillik tuh bana:kedi:

ayyy ölüyorum gülmektennnn :roflol: :roflol: telledim vallaha

kazen abi kusura bakma ben şahsen senin varlığını bilmiyodum yoksa kurarmıyım böyle bir cümle saygılar abii sen yinede kapama topiği laf benden çıktı

Evet rtük çağırmışsınız çağırmıisınız ahanda geldim zemuszemus

Allah sizi ne etmesin bayıldım gülecem diyee.kaydirigubbakcemile3
tamam amam sizi ispiyon etmicem yönetimeeekaydirigubbakcemile5

anam rütükte geldi hoş geldi mehalim suç benim he boynum kıldan ince bu kızların hiç bir suçu yok canım cezama razıyım :1rolleyes:

dimi canim yaaa koptuk burda. bence bizi yakinda geyik bölümüne alicaklar :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada hosgeldin canim. sayin rtük yetkilisi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

anam rütükte geldi hoş geldi mehalim suç benim he boynum kıldan ince bu kızların hiç bir suçu yok canım cezama razıyım :1rolleyes:
hımm arkadşlar ben cezayı buldum . yine içinden geldiği gibi konuşsun bizde tam ortadan yarsın nasıl ceza ama:jeyyar:
dimi canim yaaa koptuk burda. bence bizi yakinda geyik bölümüne alicaklar :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada hosgeldin canim. sayin rtük yetkilisi

hb canım saolasın . bak kaç gündür aklım burda uğrayamıyordum.yeni bölümler yüzünden ama neler kaçıyrıyomuşum

mehalim canım ben benim adama öfkemden yazdım zorla konuşturuyor beni ama aaa valla bir gözüm mezara bakıncamı ana olcam adamın işi hiç bitmiyor ya bende çocuk istiyorum nedir benim çilem ama dimi yaa gün yüzü görmedenmi bitecek ahir ömrüm aaaaa

anam sende uykusunda yapı ver nolceeek çaktırmadaaan..haberi bile olmaaaaz:jeyyar::jeyyar:

süpper cezaaaa. bu kiz beni hep böyle güldürüyor zaten opuyorumnanaktan

sende haklisin canim. sen bi ayar cek bakalim. olmazsa zorla el koy spermelrineeee :roflol: :roflol: :roflol:
bu saatte mantikli bi cvp vermek imkansiz kafam calismiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…