- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
-
- #9.481
sayın rütük lütfen arkadaşımın topiğini cezalandırmayın suç tamamen benim dilerseniz beni bipleyebilirsiniz saygılar
kızlar msnleri verin bari biplenirsem keçileri kaçırmayayımkaydirigubbakcemile3
sayın rütük lütfen arkadaşımın topiğini cezalandırmayın suç tamamen benim dilerseniz beni bipleyebilirsiniz saygılar
kızlar msnleri verin bari biplenirsem keçileri kaçırmayayımkaydirigubbakcemile3
:jeyyar: :jeyyar:
kaezen kim yaf fransız kaldım sitenin sahibimi yoksa helee birde adam hemi eyvahh eyvahhhh rezillik tuh bana:kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dıhandııııııım haaaaaaaa ..valla karın kası yaptım sayenizdeee..
tamam kazen affedeeeer bizi yaptık bir hatta deriz saat çok geçti o yüzden günün stresini burda atı verdik sayın kazen beyciiiim..
kaezen kim yaf fransız kaldım sitenin sahibimi yoksa helee birde adam hemi eyvahh eyvahhhh rezillik tuh bana:kedi:
Evet rtük çağırmışsınız çağırmıisınız ahanda geldim zemuszemus
Allah sizi ne etmesin bayıldım gülecem diyee.kaydirigubbakcemile3
tamam amam sizi ispiyon etmicem yönetimeeekaydirigubbakcemile5
Evet rtük çağırmışsınız çağırmıisınız ahanda geldim zemuszemus
Allah sizi ne etmesin bayıldım gülecem diyee.kaydirigubbakcemile3
tamam amam sizi ispiyon etmicem yönetimeeekaydirigubbakcemile5
süpersiniz valla
sizi seviyorum opuyorumnanaktan
hımm arkadşlar ben cezayı buldum . yine içinden geldiği gibi konuşsun bizde tam ortadan yarsınanam rütükte geldi hoş geldi mehalim suç benim he boynum kıldan ince bu kızların hiç bir suçu yok canım cezama razıyım :1rolleyes:
dimi canim yaaa koptuk burda. bence bizi yakinda geyik bölümüne alicaklar :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada hosgeldin canim. sayin rtük yetkilisi
mehalim canım ben benim adama öfkemden yazdım zorla konuşturuyor beni ama aaa valla bir gözüm mezara bakıncamı ana olcam adamın işi hiç bitmiyor ya bende çocuk istiyorum nedir benim çilem ama dimi yaa gün yüzü görmedenmi bitecek ahir ömrüm aaaaa
hımm arkadşlar ben cezayı buldum . yine içinden geldiği gibi konuşsun bizde tam ortadan yarsınnasıl ceza ama:jeyyar:
hb canım saolasın . bak kaç gündür aklım burda uğrayamıyordum.yeni bölümler yüzünden ama neler kaçıyrıyomuşum
mehalim canım ben benim adama öfkemden yazdım zorla konuşturuyor beni ama aaa valla bir gözüm mezara bakıncamı ana olcam adamın işi hiç bitmiyor ya bende çocuk istiyorum nedir benim çilem ama dimi yaa gün yüzü görmedenmi bitecek ahir ömrüm aaaaa
anam sende uykusunda yapı ver nolceeek çaktırmadaaan..haberi bile olmaaaaz:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?