mehalim canım ben benim adama öfkemden yazdım zorla konuşturuyor beni ama aaa valla bir gözüm mezara bakıncamı ana olcam adamın işi hiç bitmiyor ya bende çocuk istiyorum nedir benim çilem ama dimi yaa gün yüzü görmedenmi bitecek ahir ömrüm aaaaa
anam sende uykusunda yapı ver nolceeek çaktırmadaaan..haberi bile olmaaaaz:jeyyar::jeyyar:
hayatım yine beni konuşturcan şimdi ben nası yapim yafff kaydirigubbakcemile3
çok tatlısın yaaa:)))
vallaha ahklısın anacım ne desen arkandayım . hatta bende gelim kolundan tutup götürelim olmadı kafasına davaynan vuralım bayıltıp tıp alemine teslim edelim :roflol:
hayatım yine beni konuşturcan şimdi ben nası yapim yafff kaydirigubbakcemile3
kız bacım bayıltınca nasıl alcaz örneği hipnoz yoluyla falanmı hani baygın insan işlevsiz olur o açıdan kaydirigubbakcemile3çok tatlısın yaaa:)))
vallaha ahklısın anacım ne desen arkandayım . hatta bende gelim kolundan tutup götürelim olmadı kafasına davaynan vuralım bayıltıp tıp alemine teslim edelim :roflol:
ya evet çok güzel fikir tek kale maç kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: senin de fikrin güzelmis
peki sustum kaydirigubbakcemile3:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen konusma yoksa biz bu gece yanak agrisindan gitcez. Allahim sen bilirsin
kız bacım neye benziyorum ordan vışşş çokmu edepsizim ne kaydirigubbakcemile3kız dene diyoruuuuuum ...anaam biliyorum diyeceğini suuuuuuuuuskaydirigubbakcemile3..
sen bak bir yap neler olucaaak uyku sersemiii.
abu yarın kızlar çok gülecek benii..benidee kendinizee benzettiniiiz..yıktınız kariyerimiii abooooooooow gara başıma gelenleeerlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen konusma yoksa biz bu gece yanak agrisindan gitcez. Allahim sen bilirsin
:roflol: :roflol: :roflol: senin de fikrin güzelmis
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yanakmıııı onlaaar baldır kaslarımdan dahaaa da kaslaştıı .masaj yaptırıyorum eşimeeee:mymeka:
kız bacım neye benziyorum ordan vışşş çokmu edepsizim ne kaydirigubbakcemile3
değilsiin değilsindeeee tam bu saatteee bizii coşturmaa barii..bizde saldırmayalım kocişlereekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..
vay anam site sahibi yetmedi eniştelerde görecek cidden ben stop yapim yoksa adım kötü kadına çıkacak kaydirigubbakcemile3
canim ya beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
kız fenamı belki gaza gelip birşeyler olur allah allah allahh allahhhh cenk zamanı kaydirigubbakcemile3
yok kıııız okumaz o garibiiiiiim.ama merak ta ediyo ben gülme krizine girinceee noldu gene ne diyolar diyo yaniiiii...bende söylemeeeeeem diyorum ..lmaz:..
yaaa ne güzel konuşuyoduuk ne stopuuu:icecream:
öyleyse başka canım ben bilmiyodum afedersin tarla çamurluysa olmaz tabii :bbo:anam adetli adetlii yok kalsıın benimkideee saldırmak için yer arıyo boşveeer kalsııııııııııın..-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:mymeka:
kız bacım bayıltınca nasıl alcaz örneği hipnoz yoluyla falanmı hani baygın insan işlevsiz olur o açıdan kaydirigubbakcemile3
3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?