Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim bu gece deprem desenizee :roflol:
nurcanim hadi tutturun bu defa :))

oo bu gece cok is var yani:)))

kizlar ben bu gece katilamiciym, esim kiziyor. artik onunla ilgilenmem lazim. yarinda isim var. durucum merak etme. insallah Allah yüzümü kara cikarmasin:)

sizi seviyorum kizlar. beni unutmayin opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kizlar ben bu gece katilamiciym, esim kiziyor. artik onunla ilgilenmem lazim. yarinda isim var. durucum merak etme. insallah Allah yüzümü kara cikarmasin:)

by by canımm naniknanik

canımmm tamam enişteyi kızdırmayalım ben korkarım kaydirigubbakcemile3 çık bacım darıltma adamı kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ana hatuna bak 5 dk beşiktaş yapacak yok anam bunda işve cilve yok gibi eşşekte paldum ben seni aldum bitti iş kaydirigubbakcemile3

bak saatl bunun işi 00 da olcakmış:)))))))

eşşekte paldum ben seni aldum bitti işkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım bu iş hiç belli olmaz...kısmet işi sen çalışmaya devam et...bekletme..

meyram sende ilgilen koçişinle:)))))

canim o hic belli olmaz. sen umudunu kesme. veren Allah verir insallah. preseed le deneyin, özellikle bu konuda ise yariyor biliyorsun.
haklısınız kızlar
meyram preseedleri dediğim gibi yazlığa götürecem yumurtalama zamanıma denk geliyo bakalım artık :kahve:

Back
X