- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #9.601
ben geldim bu gece deprem desenizee :roflol:
nurcanim hadi tutturun bu defa :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maç başladı hadi ozaman iiii geceler kızlar
ben geldim bu gece deprem desenizee :roflol:
maç başladı hadi ozaman iiii geceler kızlar
00:00 a kadar burdayım :içelim:kaydirigubbakcemile3 tamam canım msj alınmıştır hadi siz gidin işinize bakın iyisimi tutmayalım sizi kaydirigubbakcemile3
yok canım benim umudum yok adamın sonucu iyi çıkmadı :gitme:ben geldim bu gece deprem desenizee :roflol:
kolay gelsin bacummkaydirigubbakcemileevet bğün 14.günüm byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
00:00 a kadar burdayım :içelim:
yok canım benim umudum yok adamın sonucu iyi çıkmadı :gitme:
oo bu gece cok is var yani:)))
kizlar ben bu gece katilamiciym, esim kiziyor. artik onunla ilgilenmem lazim. yarinda isim var. durucum merak etme. insallah Allah yüzümü kara cikarmasin:)
sizi seviyorum kizlar. beni unutmayin opuyorumnanaktan
yok canım benim umudum yok adamın sonucu iyi çıkmadı :gitme:
oo bu gece cok is var yani:)))
kizlar ben bu gece katilamiciym, esim kiziyor. artik onunla ilgilenmem lazim. yarinda isim var. durucum merak etme. insallah Allah yüzümü kara cikarmasin:)
sizi seviyorum kizlar. beni unutmayin opuyorumnanaktan
ana hatuna bak 5 dk beşiktaş yapacak yok anam bunda işve cilve yok gibi eşşekte paldum ben seni aldum bitti iş kaydirigubbakcemile3
ana hatuna bak 5 dk beşiktaş yapacak yok anam bunda işve cilve yok gibi eşşekte paldum ben seni aldum bitti iş kaydirigubbakcemile3
senin su atasözlerim beni öldürüo valla :roflol:
canım bu iş hiç belli olmaz...kısmet işi sen çalışmaya devam et...bekletme..
meyram sende ilgilen koçişinle:)))))
haklısınız kızlarcanim o hic belli olmaz. sen umudunu kesme. veren Allah verir insallah. preseed le deneyin, özellikle bu konuda ise yariyor biliyorsun.