- 15 Temmuz 2008
- 2.299
- 43
- 163
- Konu Sahibi EU2
- #9.621
sibelde bu gece burda ama tüh. gidemiomda biri beni kaldirsin burdan :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım 6 senedir yapıyorumda ne oldu yoruldum artık![]()
kaldırsa kaldırsa eşin kaldırı seni bize kalsaaaa sengözlerimebaksanabsibelde bu gece burda ama tüh. gidemiomda biri beni kaldirsin burdan :roflol:
:gitme:
:a015::a015::gitme:Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
SadeceMeyra, Duru_+, havva83, htcvlkn, KEDERSİZ+, latsibel+, ozbek83, Princess of Rain
bu kadar kisi var bu gece. bensiz olmaz ama yaaa. kocis hemen kalk dio
son defa byyyy kaydirigubbakcemile
canım çocuk için olmasada yapıyoruz napalım yorulucaz benim eşimdede sorun var varikosel ameliyatı olmuştu çok oluyor tabi gnc arginmax adında bir ürün aldık şimdi onu kullanıyor iyi olur inşallah moralini bozma sen
sibelde bu gece burda ama tüh. gidemiomda biri beni kaldirsin burdan :roflol:
canım çocuk için olmasada yapıyoruz napalım yorulucaz benim eşimdede sorun var varikosel ameliyatı olmuştu çok oluyor tabi adında bir ürün aldık şimdi onu kullanıyor iyi olur inşallah moralini bozma sen
benimde eşim 3 sene önce varikoselden ameliyat oldu ama bir düzelmedi olmadı maalesef :1no2: eşinin kullandığuı ilaç nasıl yükselme oldumu spermlerde CADIARZU
dün geceki feryadımı duymadınmı kız bacım diyorumya adamı gönderemiyorum spermiograma işim çok işim çok ömrümü yedi
evet meyram dünkü sohbetinizi okudum süpperdiniz bende geldim bugun:))))))
geçmişolsun canım ...benimde eşimde morfoloji sorunu var.gnc arginmax ilaç ne işe yarıyo
zevk almak lazım kedersizim yoksa çekilmiyo be anam
durum sen kaç yıldır istiyorsun.kaç yaşındasın
hayatım ürologlar öneriyormuş spermlere iyi geliyormuş besin takfiyesi tamamen bitkisel sperm sayı hareket ve morfolojiye iyi geliyormuş bizim morfoloji iyi ancak hareket ve sayı düşük
Nasıl gitmezler Arkadaşlar ne diyorum ben sizeÇok üzgünüm çoook vurun kafalarına davaynan :mymeka:bak nasıl gidiyorlarmışş.
tek başımıza yapmıyoruzz bu bebeyi:CüvCüv:
Nasıl gitmezler Arkadaşlar ne diyorum ben sizeÇok üzgünüm çoook vurun kafalarına davaynan :mymeka:bak nasıl gidiyorlarmışş.
tek başımıza yapmıyoruzz bu bebeyi:CüvCüv:
canım ben yaşlanıyorum artık ondan bu telaşem kaydirigubbakcemile3 35 yaşındayım 14 yıl olmak üzere evliyim 13 yıldır bebek istiyorum hiç korunmadık[/QUO
yok yok çok da yaşın yok be ya.....
adamlardan o testi istemek ölüm gibi geliyo