bir kaç gündür karın kasık bölgemde ağrılar hissediyorum ara ara kızlar acaba yumurtluyommu ne
iyi geceler everest hoşgeldiniyi geceler arkadaşlar...
bu kocalar ne kadar umursamazlar yaa siz tehdit edin ya teste gidersin yada ben bankaya gidiyorum dersin sperm bankasıklava:
bende canım bu ay korunduk aşı yüzünden ya bu ayda herkes sözleşmiş gibi inş. bu ay hamile kalırsın diye dua ediyor eşim bile unuttu bir an aşı olduğumu o bile bu ay hamile kalırsın diyor mahsusmu yapıyolar ya anlamadım
adam dicek git onlardan kazan çocuğu bu modda çocukmu olur kaydirigubbakcemile3kedersiz maç sırasında buradakilerin adlarını sayıklıyormuş:roflol: :roflol: :roflol:
31 35 arası oluyorum çok düzenli değil yani en son 23 ünde oldum daha erken ama belkide kürler işe yarıyodur
adam dicek git onlardan kazan çocuğu bu modda çocukmu olur kaydirigubbakcemile3
ooooo moda kalsaydı ben şimdiye boy boy sıralamıştım bebeleri:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
ben ovulasyon testi kullanırsam kendimi robot gibi hissederim çok takarım bebiş falan yapamam şimdiye kadar hiç yumurtlama günümü hesaplamadım hep denk geldi tabi tedaviyle oldu
canım sen işine bak bizi düşünme...kaydirigubbakcemile ha gayret bu kez olacak inşallah
kime dedin cicim :uhm:
kedersizime dedim:))))))))
kaydirigubbakcemile3 bende düşünüyorum yanlış bişemi dedim acep diye :uhm:kaydirigubbakcemile3
kızlar hepinize iyi geceler öpüyorum sizi çok uykum geldi
haa bide çok mutluyum bu gün doktoruma ulaşamıyordum bi kaç gündür ulaştım telefon şebekesinde arza varmı o yüzden ulaşamamışım cuma gidiyorum dr ya bakalım benim yumoşlar ne durumda
kızlar inanın şimdiye kadar bi jinekoloğun sesini duyup bu kadar çok seveineceğim aklıma gelmezdi
canım sen işine bak bizi düşünme...kaydirigubbakcemile ha gayret bu kez olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?