aldık bile melikecim... hoşgeldin... :icecream:
hoş geldin canım gel buyur sende aramıza:))))))))))
hemen başla kürlere..öpüldün
huuu slm kızlar dokturmussunuz yıne hava cok sıcaka ama yumurtlama gunlerım 240 km yaptık valla bu arada melıkecıgım aramıza hos geldın kocıs dıyo sabah ıse gıderken tavugum benım hadı ıyı yumurtlamar
canım eczanler satmıyor sanırım bizim ilçede şubesi var ben aldım arkdaşların bir kısmı internetten sipariş ettiler
okudum esrammm. Allah ım duaları geri çevirmez biliyorum.. Bende evli olduğum eşim için 4444 salatı tefriciye okudum, çünkü çok sorunluydu bizim ilişkimiz, eşim psikikojik sorunları vardı, ayrıldığı eşi çoçuğu hiç rahat bırakmadılar, biz hep huzursuzduk,, Allahıma binlerce kez şükür dualarımı kabul etti, bende bebeğimiz için dua etmediği ve yine 4444 adet salatı tefriciye yi okumayı düşünüyordum, yarın kandil başlamaya niyetlenmiştim senin mesajını gördüm.. Çok mutlu oldum..
öpüyorum seni canım, allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlarından versin. Anneye babaya devlete hayırlı evlat kurban olduğum rabbim...
esramm canım arkadaşım gelde sıkma canını 15 milyondan 7'5 milyona düşmüş gelde üzülme :gitme:canım dolapta keçi boynuzu pekmezi duruyor ama içmiyor zorlada içirememki :mymeka:
Günaydın canlar bugün nasılsınız bakeemm gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım opuyorumnanaktan
arnavutguzelı canım ya ben bırazdan doktora gıdıcem benden ya ıltıhap dokuluyorkanlı gelıyor yada kıst var dıye dusunuyorum malesef ılıskıdıden bır kac saat bekleyıp kaltım bu sefer bayagı kırlı bır kan geldı normal bır adet veyatahrıs kanına benzemıyor o yuzden ne oldugunu ogrenmek ıcın doktora gıdıyorum
GÜNAYDIN HANIMLARRopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan NASILSINIZ DÖKTÜRMÜŞSÜNÜZ DÜN GECE :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
BEN KAÇ GÜNÜDÜR YOKTUM YATILI MİSAFİRİM VARDI mirmirmirmir
KIZLAR DÜN EŞİM SPERM TAHLİLİ YAPTI HERZAMANKİNDEN DAHA KÖTÜ ÇIKTI MORALİM SIFIR ........BU AY PRSEEDLERİDE KULLANMAK İSTEMİYORUM BİLİYORUMKİ BOŞA GİDEECEK ONLARDA :1no2R BİZE TÜPBEBEK DENEYİN YİNE DEDİ AMA EŞİM EV ALMAYANA KADAR TEDAVİYE BAŞLAMAK İSTEMİYOR:gitme:
ben geldimmmm
kandiliniz mübarek olsun canlarimmmm a.s.
durualya arzu sibel prenses88 nabersiniz bakem?
Günaydın canlar bugün nasılsınız bakeemm gününüzün güzel geçmesi dileğiyle
günaydın kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?