Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben yılbaşında soğan suyu ile hamile kaldım yüzde 90 ikizdi bebek ama doktorumu sevmedim ilk muayneye gittiğimde alttan kamerayla baktı ben korktuum bi kaç gü sonrada düştü bebek

sevgili esmyrna bencede zamanınızı boşa harcamayın benimde bildiğim dr lar hem bayandan hem erkekten tahlil ister senin dr un yanlış bir program seçmiş sizin için bence bir an önce eşinde gidip bir tahlil versin en azından içiniz rahat eder ...rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı eli ayağı düzgü bir bebiş nasip eder

kızlar ben yılbaşında soğan suyu ile hamile kaldım yüzde 90 ikizdi bebek ama doktorumu sevmedim ilk muayneye gittiğimde alttan kamerayla baktı ben korktuum bi kaç gü sonrada düştü bebek
canım benim çok geçmiş olsun :teselli: ama sana şunu söyliyim bence alttan kamerayla falan drum baktı dedin ya onunla alakası yok bebeğinin düşmesi o düşünceyi kafandan çıkar daha çok üzülürsün :teselli: benim tanıdığım çoğu arkadaşımın ilk haftalarda hep alttan bakıldı diye duydum onlardan çok şükürki bebişlerine bişey olmadı yani bence kısmet değildi arkadaşım herşeyde bir hayır vardır rabbim en kısa zamanda sana o duyguyu tekrar yaşatsın (9 ay boyunca)

esmerya slm umarım allah herkeze nasip eder bebek ama ben şu elma yağı olayını deneyeceğim inşallah vesile olur tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı 3 aydır korunmayı bıraktık

inşallah herkeze bebek bekleyen isteyen herkeze allahım ben eşime yaklaşık 1 aydır keçi boynuzu içiriyorum bende soğan suyu içiyorum sistit oldumı üşüttüm antibiyotikt kullanıyorum umarım ters tepmezama kızlar ben annemden şunu biliyorum adetiniz yaklaşınca hamile olup olmadığınızı anlamak için test yapmanıza gerek yok evde anlayabilirsinizadetiniz bi kaç gün geçtiğinde parmağınızla anlaşılıyoı

esmerya slm umarım allah herkeze nasip eder bebek ama ben şu elma yağı olayını deneyeceğim inşallah vesile olur tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı 3 aydır korunmayı bıraktık

fatma48 ben 2 gündür tampon yardımıyla kullanıyorum henüz akıntı vs gibibirşey gelmedi. arnavutgüzelide illa gelmek zorunda değil diye yazmıştı. ayrıca ben de öyle yanma falan da olmadı perşembeye kadar akşamları koyacağım. sonra bırakacağım.inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder allah hepimize.arkadaşım yeni hamile kaldı diyor ki önce olcak mı olmayacak mı diye stres şimdi acaba kalp atışlarını duyacakmıyım diye stres sonraın da organları tam mı diye stres yani stres dolu bir hayata merhaba diyoruz

adet olmaya yakın rahim aşağıya iniyo parmağınızla dokunduğunuzda elinize bi raz et gibi sert bişey geliyosa hamile değilsiniz hamileyseniz rahim yukarıda oluyoo ananem benim eski köy ebelerinden doğum yaptırırmış kadınara annemde ordan biliyo hamileyken denedim evet hiçbişey gelmiyoduu sonra her ay adetime yakın bakıyorum aşağıda elime biraz sertçe et geliyoo işte o zaman hamile değilsin hem boşu boşuna her ay para vermeyin testlere kızlar

evet canım alllahhayırlı ve sağlıklı nasip etsin herkeze canım bitincemi başliyosun bu yağa ben bu gün abdest aldım bitti yani bu gecemi koyuyosun yağı ve 1 hafta boyunca hergünmü koyacaz yumurtlama günümüzde beraber koyduktan sonrada koysak olurmu

ben bu test olayını bu sitede okumuştum ve çoğu arkadaşımızda bunun yanlış ve zararlı olabileceğini yazmıştı
açıkçası bende pek katılmıyorum

evet ben de denedi bu yöntemi ve doğru...gerçekten idrar testinden daha güvenilir bence

evet daha güvenli çünkü hamile olup olmadığını bilmediğin için sonuçta hepimiz evliyiz beraber oluyoruz bi tehlikesi yok güsul abdesti alıkende yapıyoruz bunu bence çok güvenilir

kızlar pıasa varya o yöntemle hamile kalma var pırasa kovanın içine konuyor üzerine kaynar su dökülüyo buharının üstüne oturuyosun ve o gece ilişkiye giriyosuun köylerde böğle yaparlarmış bilginiz olsun ben daha yapmadım hangi birini yapacağıma şaşırdım artık bilginiz olsun

ben 5. günü koymaya başladım 10. güne kadar koyacağım öyle yazmışlardı 10. gününden sonra zaten yumurta çatlamaya başladığı için konulmuyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…