merhaba herkeze
canım benim çok geçmiş olsun :teselli: ama sana şunu söyliyim bence alttan kamerayla falan drum baktı dedin ya onunla alakası yok bebeğinin düşmesi o düşünceyi kafandan çıkar daha çok üzülürsün :teselli: benim tanıdığım çoğu arkadaşımın ilk haftalarda hep alttan bakıldı diye duydum onlardan çok şükürki bebişlerine bişey olmadı yani bence kısmet değildi arkadaşım herşeyde bir hayır vardır rabbim en kısa zamanda sana o duyguyu tekrar yaşatsın (9 ay boyunca)kızlar ben yılbaşında soğan suyu ile hamile kaldım yüzde 90 ikizdi bebek ama doktorumu sevmedim ilk muayneye gittiğimde alttan kamerayla baktı ben korktuum bi kaç gü sonrada düştü bebek
esmerya slm umarım allah herkeze nasip eder bebek ama ben şu elma yağı olayını deneyeceğim inşallah vesile olur tahlillerimi yaptırdım herşey normal çıktı 3 aydır korunmayı bıraktık
ben bu test olayını bu sitede okumuştum ve çoğu arkadaşımızda bunun yanlış ve zararlı olabileceğini yazmıştıadet olmaya yakın rahim aşağıya iniyo parmağınızla dokunduğunuzda elinize bi raz et gibi sert bişey geliyosa hamile değilsiniz hamileyseniz rahim yukarıda oluyoo ananem benim eski köy ebelerinden doğum yaptırırmış kadınara annemde ordan biliyo hamileyken denedim evet hiçbişey gelmiyoduu sonra her ay adetime yakın bakıyorum aşağıda elime biraz sertçe et geliyoo işte o zaman hamile değilsin hem boşu boşuna her ay para vermeyin testlere kızlar
adet olmaya yakın rahim aşağıya iniyo parmağınızla dokunduğunuzda elinize bi raz et gibi sert bişey geliyosa hamile değilsiniz hamileyseniz rahim yukarıda oluyoo ananem benim eski köy ebelerinden doğum yaptırırmış kadınara annemde ordan biliyo hamileyken denedim evet hiçbişey gelmiyoduu sonra her ay adetime yakın bakıyorum aşağıda elime biraz sertçe et geliyoo işte o zaman hamile değilsin hem boşu boşuna her ay para vermeyin testlere kızlar
evet canım alllahhayırlı ve sağlıklı nasip etsin herkeze canım bitincemi başliyosun bu yağa ben bu gün abdest aldım bitti yani bu gecemi koyuyosun yağı ve 1 hafta boyunca hergünmü koyacaz yumurtlama günümüzde beraber koyduktan sonrada koysak olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?