- Konu Sahibi EU2
-
- #10.241
valla kzılar eşlerinize muhakkak tahlil yaptıırn. bizim sadece ilk denemde olmayınc eşim doktora gitti. ben daha önce gitmiştim. içimiz rahat olsun diye eşim de gitti. yıkıldık. sperm sayısı az çıktı. bakalım destekleyeici ilaçlar kullanıyoruz. inşallah artar. sakın beklemeyin 6 ay. zaten bir sorun varsa düzelmesi en az 6 ay alır. o da düzelirse zaten.
evet yaklaşık 4saattirokuyorum ne ümitler ne hayal kırıklıkları ne sevinçler yaşanmış bi anda sizleri çok uzun zamandır tanıyormusum gibi geldi belkide aynı şeyi istiyoruz o yüzden ama aranıza benide kabul ederseniz çok seviniriim beimde desteğe ve morele çok ihtiyacım var
kimse yokmuuu bende bisürü şey kullanıyorum bu ay bugün adetimin 4. günü 2 gündür incir kürü uyguluyorum sabahları tarçın bal çörekotu karışımı yiyorum gece yatmadanda bal polen arısütü karışımı yiyorum ben pko hastası olduğum için hipoglisemimde var bu kadar tatlıdan korkuyorum bu yüzden glucophage ımı da kullanmaya başladım zaten oda yumurtlamaya yardımcı birde agnucaston aldım hayıt ın hap şeklinde olanı 2 gündür bunuda kullanıyorum hastalığım bitsin adaçayı yağı almıştım onuda fitil olarak kullanıcam ve bu ay ovülasyon testi alıcam inşallah rabbim yardım ederde tutar
kimse yokmuuu bende bisürü şey kullanıyorum bu ay bugün adetimin 4. günü 2 gündür incir kürü uyguluyorum sabahları tarçın bal çörekotu karışımı yiyorum gece yatmadanda bal polen arısütü karışımı yiyorum ben pko hastası olduğum için hipoglisemimde var bu kadar tatlıdan korkuyorum bu yüzden glucophage ımı da kullanmaya başladım zaten oda yumurtlamaya yardımcı birde agnucaston aldım hayıt ın hap şeklinde olanı 2 gündür bunuda kullanıyorum hastalığım bitsin adaçayı yağı almıştım onuda fitil olarak kullanıcam ve bu ay ovülasyon testi alıcam inşallah rabbim yardım ederde tutar
BEN GELDİMMM sositosositoGÜNAYDIN KIZLARR HAYIRLI SABAHLAR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
BENİM DÜN GECE TATİLİM SONA ERDİ :1rolleyes:1 HAFTAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ NE DERT NE KEDER O KADAR GÜZEL GEÇTİKİ 1 HAFTA NASIL GEÇTİ ANLAMADIM :sm_confused: KÖTÜ OLAN TEK ŞEY PRESEEDLERİMİ GÖTÜRMÜŞTÜM YA HANİİ OVULASYON TESTİNDE BUGÜN 18. GÜN OLMASINA RAĞMEN 2. ÇİZGİYİ SİLİKTE OLSA GÖREMEDİM BU YÜZDEN O GÜZELİM TATİLDE PRESEEDLERİ KULLANAMADIK :çok üzgünüm: AMA BEN VE EŞİM MERAKIMIZA YENİK DÜŞÜP BİR TANE DENEME AMAÇLI KULLANDIK :kedi: SÜPER BİŞEY YAA :asigim:TAVSİYE EDERİM KIZLAR:jeyyar:
EEE SİZDEN NABER KIZLAR SAYFALARI DOLDURMUŞSUNUZ YİNEYENİ HAMİLEMİZ YOK SANIRIM benneyaptımkiBEN MERAKIMDAN TATİLDE BİLE ARNAVUTGÜZELİNİ ARADIM YENİ HAMİLEMİZ VARMI DİYE AMA TELEFONA EŞİ ÇIKTI ,EŞİM ŞUANDA YOK BİRAZDAN GELİR DEDİ,BENDE GELİNCE BANA ÇAĞRI BIRAKSIN BEN YİNE ARIYACAM DEDİM AMA ARNAVUTGÜZELİMİZ ARAMADI:dilcikar:
Canım benim çok haklısın eşime de anıştırdım ama o hnüz test yaptırmaya yanaşmıyor doktor 6 ay dedi ya onu bekleyelim diyor CADIARZUsanırım bu test olaından tedirgin olduğu için istemiyormafoldumbenben de bu ay inşallah olur ama olmzsa doktora gidelim diyeceğim. çok haklısınız çünkü nden zaman kaybedeyim ki. ben şimdi her sabah polen tozu ve bal yiyorum 2 akşamdır adçayı yağını koyuyorum eşimle de birer kaşık keçiboynuzu pekmzi yiyoruz. Bilgilerin için allah binlerce razı olsun senden ve diğer arkadaşlardan. İnsanın bu dönemde rahatlamaya çok ihtiyacı oluyormuş.yok tatlııııım niyee kafamızı şişiriceksiin daha duuuur,asıl sen sıkılma bize yazıcaklarınıkaydirigubbakcemile5
çok sevindiim birşeyin çıkamdığınaa gerçekteen hayırlısı olsuun.
ama kafama takıldı nolur kusuruma bakma ben çok pimpirikliyim sende okumuşsundur.artık doktorluk mesleğimi yapmak üzereyim bu gidişlekaydirigubbakcemile3 ..eşinden neden tahlil istemiyoda 6 ay senin üzerinde deney yapıcakmış.lmaz:her doktor mutlaka hem senden tahlil ister hemde eşinden..doktorlar çok uyanıklar aslında eğer 7 ay içinde sen sonuç görmezseeen eşine bakıcaklar busefer sil baştan.emin ol senin tahlilin kadar basit bir tahlil vericek doktorun .tamam illaki bişey vardır demiyorum ama neden aceba diye birşey geçiresin aklından.belki bir vitamin takviyesi alıcaktır eşin.daha şimdi diğer topikte okudum istersen bak İNCİR KÜRÜNDE HAMİLE KALAN BİR ARKADAŞIM VARDI GENE YAZMIŞ ONU RESMEN 1 BUÇUK YIL OYALADILAR BİKEREDE EŞİNDEN TAHLİL İSTEMEMİŞLER HEMDE.MEĞERSE EŞİNDE VARİKOSEL ÇIKTI VE AMELYAT OLDU ,OLDUKTAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDI..nolur bana kızma en kötüsünü konuşalımkii sen tedbirini al diye.biliyorum sıkıyorum seni ama olsun genede yaptır raporunla doktoruna git.ve lütfen sakın çok kafana takma istediğini yap,hopla zıpla hareketlerine engel olma,kısıtlama yani kendiniii.görürsün bak hemen sonuç alırsın allahın izniyle.sen poleni tarçını ve eğer beni dinlersen mutlaka çekilmiş keçiboynuzunu sen ve eşin kullan.tamam tatlım öpüyorum seni asıl ben uzattım bak şimdiiiiikaydirigubbakcemile3
HOŞBULDUM CANIM opuyorumnanaktan zemuszemushoşgeldin canııımmm opuyorumnanaktan zemuszemus demek meraktan kullandın :jeyyar: :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?