Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım benim mesaim bitiyo 4 günlük bi izne çıkıyorum.Ablamlarla beraber yarın ıspartaya ailemin yanına gidecem
malesef köyde internetimiz olmayacak.oyüzden sizlere yazamam .Sizi çok özleyecem beni unutmayın vede sakın unutturmayın ok

hepinizi çok seviyorum ...sevgiyle muhabbetle kalın

kızlar herkeze hayırlı cumalar....

canım sanada hayırlı cumalar

güzelim iyi dinlen iyi eğlen zemuszemus opuyorumnanaktan
kendine iyi bak :gitme: :gitme:

ooooooooh tatillere de gidermiiiiiiiişzemuszemus.
gez toz tadını çıkaaar kuzuuuum beniiiiim.
hiç önemli değil gelince nasılsaaa seni sorguya çekiceeez o yüzden yazmasanda olur..hadi bende sana izin veriyoruuuumyerimseniben..
özletme ama gendiniiiiii:1hug:
ne unutmasıı beee ben seni ararım şimdii rahat bırakmaam valla yoksa merakımdan çatlarım veee bol bol resim çekin baaaaaah..:dance: :dance:öpüyorum tatlım seni iyi yolculuklaar aradabi çalışın oluryaa iyi gelir oranın havasıııı:dance::jeyyar: Şeniz Şeniz Şeniz sositososito

muhabbet etmek icin benim gitmemi mi beklediniz :mymeka: :mymeka: :mymeka:

kizlar zaman gecmio yaaa
interntette gitti gidecek, her an kesilebilir, garantisi yok :)))
duramadim geldim yine
valizler bir kösede ben bir kösedeyim:)))

muhabbet etmek icin benim gitmemi mi beklediniz :mymeka: :mymeka: :mymeka:

kizlar zaman gecmio yaaa
interntette gitti gidecek, her an kesilebilir, garantisi yok :)))
duramadim geldim yine
valizler bir kösede ben bir kösedeyim:)))

ahhh kıyamam ya üzülme :gitme: :gitme:yarın bende sevdanehride gidiyor yalnız değilsin bak senin yine valizler bi köşedeymiş benimkiler daha yerinden bile çıkmadılar delikafadulden

merhaba oncelıkle sabırlı olmak gerekıyor arkadasım bende gecen sene adetten kesılmıstım hep uzuntuden oldu yasım 28 doktor artık cocugun olmaz dedı 1 hafta agladım sonra mısır carsısına gıdıp cıvan percemı aslan pencesı hayıp bunları alıp karıstırdım bana yumurtam olsun dıyede zambak yagı verdıler bunları 3 ay kadar sabırla kullandım tabı hamıle kalamadım o ayrı cunku esımde sorun varmıs sonra ogrendık neyse doktorumu degıstırdım hormon testlerı yapıldı ultrasondan bakıldı yumurtlamamda var Allaha sukur hersey ıyı fakat esım doktora gıtmedıgınden halan hamıle kalmıs degılım bence sende bır dene zambak yagı yumurta olusumuna cok ıse yarıyor hemen uzuntuye kapılma ayakta dımdık durmaya calıs sabırla bıtkılerı kullan derım ınsallah faydasını gorursun

Herkese Selam ;
Bu Başlığa ilk defa yazıyorum
sayfaların tamamını okumak mümkün değil ama bende sizler gibi hamile kalmak için uğraşıyorum
bu bölümde hemen hemen her başlığa bakmaya çalıştım
özellikle incir kürü ile hamile kalanlar dikkatimi çekti .
burada değişik kür uygulayarak hamile kalanlar varmı arkadaşlar
9 yıllık evliyim ve artık benimde bir bebişim olsun istiyorum
bilgi paylaşımı yaparsanız sevinirim

Sevgiler

iyi dileklerin ve önerilerin için sağol allah yardımcın olsun zambak yağını hiç duymamıştım adetliyim şu an aşırı halsiz ve yorgunum ağrımda çok yemek bile yiyemedim ki ve kanamam da çok bu yüzden hiç bir şey yapamadım incire başlayacaktım güya sadece sabah çörekotu bal tarçın karışımı akşamda bal polen arısütü karışımını yiyebiliyorum çok üzgün ve bitkinim allah yardımcımız olsun sanada geçmiş olsun rabbim tez zamanda miniğine kavuştursun tesbih çekiyordum ya şafi diye onud unuttum üzüntüden 2 gündür

arkadaşlar tamam utanılcak bişe yokmuş ama canımı yaktı o kameralı çubuk kasıklarım ağrıdı ve sora kanama oldu :sinifsinif: ayrıca o soğuk görünümlü sandalyeye oturmadım hihoyyyt NETİCE:hiç bişeyim yokmuş sağ,sol yumurtalarım çok iyi çalışıyomuş,rahmim normal şekildeymiş yara ve iltihabımda yokmuş eee nie öle oluyo dedim hormonal değişiklikler olurmuş bebek içinde önce verdiğim tahlilleri yaptır sora eşinin tahlilleriyle beraber değerlendiririz dedi anlamadım gitti. ayrıca hastaneden çıktık kaza yaptık neseki büyük değildi

çok sevindim bişey çıkmamasına tabi eşininde tahlili önemli sende tahlillerini yap bakalım onlarda normalmi herşey normalse ufak bi yardımla çok çabuk hamile kalırsın

:1shok:kazamı yaptınız inşallah bişeyiniz yoktur canım çok geçmiş olsun a.s.

sağol canım yok bişeyimiz çok şükür alıştım zaten kocam sağolsun araba görmemiş gibi kullandığı için.inşallah dedğin gibi ufak bi yardımla gelir bebiş ama tahlilleri adetin ilk 5günü içinde yaptır dedi daha 16gün var gününde olursa tabiii:1no2:

susuz yaz canım nerelerdesin geldin yok oldun :sinifsinif:

canım geldim de ev berbat dış cephe yapılıyor bizim binada geldiğimden beride temizlik vs.birde şirket arabası bizdeydi eşim patronunun özel işleriyle ilgileniyor fırsat buluncada eve geliyor beni gezdiriyor kahvaltı çay içmeye felan sağolsun 5 dk boş vakti olsa soluğu yanımda alır allah razı olsun ondan anlıycan vakit bulamadım nete girmeye neyseki ramazan başlıyor artık çıkmam burdan bende p.tesi 2 de doktora gidicem randevu aldım ilk gidişim bakalım ne diycek merak içindeyim,bu arada yokken yazılanları tam okuyamadım ama bebişimiz erkek galiba o kadar da kız dedim bak görüyormusun neyse canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez öpüyorum seni çok

Arnavut güzeli ve diğer arkadaşlar hepinize merhaba... Forumu uzun süredir takip etdiyorum ve özellikle arnavut güzeli başta olmak üzere bilgilerini esirgemeyen herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. çünkü çok şey öğrendim sayenizde . Biz de eşimle haziranda bıraktık korunmayı 4,5 yıllık evliyiz. Hemen olur zannettik tabii insan işin içinde olmayınca çocukça düşünüyormuş 2 ay tutmadı bakalım bu 3. ay. Adteimin 6 .günü arnavut güzeli senin polen ve adaçayı yağı bilgilerini uygulamaya başladım. Mübarek üç ayların hürmetine Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve en önemlisi hayırlı bir evlat nasip etsin. Keşke daha önce korunmayı bıraksaydık diyorum ama herşeyde bir hayır hikmet vardır herhalde. Beni de aranıza alın

Canııııııım beniiiiiiiim hoşgeldiin hoşgeldiiiiiiiiin:1hug:..
Bende sana çok çok teşekürederim okuduğun için hepisini..
işte ben herzaman onu diyorum mutlaka okumaya çalışın 2 günde biter nasılsaaa.ama her okuduğunuz sayfada birsürü bilgi paylaştık neler neler yazıştık bu senin açından da çok güzel oldu farkındasın dimi..
ben bilee neler öğrendim arkadaşlarımın sayesinde..sende bire bir yaşamış oldun o duyguları..
canım beniiiiiim o güzel duanaaa AMİN DİYORUUM ÇOK ÇOK SAĞOL ALLAH HEPİMİZE TEZ VAKİTE HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİİİN.
SEN CANINI HİÇ SIKMA DAHA ÇOK YENİ SAYILIRSIN ÖNCE BU KÜRLERİ KULLAN AMA MUTLAKA BİR KAN TAHLİLİ DE YAPTIR BENCE TAMAM TEDBİRLİ OL.HEM SEN HEMDE EŞİN.boşa kürek çekmeyelim neyin olduğunu bilellim.tatlım.inşallah ilacın alternatif tıbdır.sen gönlünü ferah tut en kısa süredede sonuç alırsııııın..
ARAMIZA HOŞGELDİİİİİİİİİN TATLIM BENİİİİİİİİİM:asigim::1hug:a.s.

selam kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var.eşim askerde ve ben onun yokluğuna dayanamıyorum.bebişi falan unuttum.e zaten unutmasamda
tek başıma yapamıyom da..oooofffff kocamı çok özledim çok 12 gün sonra yemin törenine gitcem inş.sanki dakikalar saat ,günler ay gibi geçiyoooooooo....dua edin bana..öptüm hepinizi...

canım benim hayırlı tezkereleeer.önceliklee nolur sabırlı ol.biliyorum çok zor bir süreç.bendee bekledim eşimi nişanlıykeen o yüzden iyi biliriiiim.
ama inan sayılı gün geçer diyolardı inanmadım..kendini birşeylerle avutmaya bak yapıcak bişey yok güzel şeyler düşün sakın karamsar olma kötülüğü çağrıştımra..
dua et bol bol bizde edicez ,ama öncelikle sen iyi ol birde seni düşünmesin eşin oralarda bak 12 gün kalmıış hem..a.s
eşin kaç ay askerlik yapıcak tatlım??
bence o süre içinde bol bol kürleri kullan tatlım..

Güzel kalpli arnavut güzeli mayıs gibi gittim doktora ..muayne etti alaha şükür bişey yok dedi ayrıca kan tahlillei de yaptı çok şükür bişey çıkmadı ama eşime bakmadı. işte ilk ay olmasının zor olduğunu bunun 6-8 ay bir süreç olduğunu iletti. eğer bu zaman zarfında olmazsa o zaman eşime de bakılacak. Sadece sarılıka bağışıklığım yokmuş aşı verdi ama ben ürktüm yaptırmadım.
Ama sanki filmlerdeki gini yatçam kalkçam hamile olcam gibi bişeyin olmadığını çok iyi öğrendim. Kayınvalidemler artık benden haber bekliyorlar arkadaşlarımda maalesef düşünmeye başladığımızı onlara söyledim.keşke söylemeseydim.Eltimin hamile olduğu haberini bugün aldım tabi ister istemez bir burukluk oluyor. neyse kafanızı ço şişirdim dimiCADIARZU

yok tatlııııım niyee kafamızı şişiriceksiin daha duuuur,asıl sen sıkılma bize yazıcaklarınıkaydirigubbakcemile5
çok sevindiim birşeyin çıkamdığınaa gerçekteen hayırlısı olsuun.
ama kafama takıldı nolur kusuruma bakma ben çok pimpirikliyim sende okumuşsundur.artık doktorluk mesleğimi yapmak üzereyim bu gidişlekaydirigubbakcemile3 ..eşinden neden tahlil istemiyoda 6 ay senin üzerinde deney yapıcakmış.lmaz:her doktor mutlaka hem senden tahlil ister hemde eşinden..doktorlar çok uyanıklar aslında eğer 7 ay içinde sen sonuç görmezseeen eşine bakıcaklar busefer sil baştan.emin ol senin tahlilin kadar basit bir tahlil vericek doktorun .tamam illaki bişey vardır demiyorum ama neden aceba diye birşey geçiresin aklından.belki bir vitamin takviyesi alıcaktır eşin.daha şimdi diğer topikte okudum istersen bak İNCİR KÜRÜNDE HAMİLE KALAN BİR ARKADAŞIM VARDI GENE YAZMIŞ ONU RESMEN 1 BUÇUK YIL OYALADILAR BİKEREDE EŞİNDEN TAHLİL İSTEMEMİŞLER HEMDE.MEĞERSE EŞİNDE VARİKOSEL ÇIKTI VE AMELYAT OLDU ,OLDUKTAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDI..nolur bana kızma en kötüsünü konuşalımkii sen tedbirini al diye.biliyorum sıkıyorum seni ama olsun genede yaptır raporunla doktoruna git.ve lütfen sakın çok kafana takma istediğini yap,hopla zıpla hareketlerine engel olma,kısıtlama yani kendiniii.görürsün bak hemen sonuç alırsın allahın izniyle.sen poleni tarçını ve eğer beni dinlersen mutlaka çekilmiş keçiboynuzunu sen ve eşin kullan.tamam tatlım öpüyorum seni asıl ben uzattım bak şimdiiiiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…