sevgili esmyrna bencede zamanınızı boşa harcamayın benimde bildiğim dr lar hem bayandan hem erkekten tahlil ister senin dr un yanlış bir program seçmiş sizin için bence bir an önce eşinde gidip bir tahlil versin en azından içiniz rahat eder ...rabbim en kısa zamanda sanada hayırlı eli ayağı düzgü bir bebiş nasip eder
Canım benim çok haklısın eşime de anıştırdım ama o hnüz test yaptırmaya yanaşmıyor doktor 6 ay dedi ya onu bekleyelim diyor CADIARZUsanırım bu test olaından tedirgin olduğu için istemiyormafoldumbenben de bu ay inşallah olur ama olmzsa doktora gidelim diyeceğim. çok haklısınız çünkü nden zaman kaybedeyim ki. ben şimdi her sabah polen tozu ve bal yiyorum 2 akşamdır adçayı yağını koyuyorum eşimle de birer kaşık keçiboynuzu pekmzi yiyoruz. Bilgilerin için allah binlerce razı olsun senden ve diğer arkadaşlardan. İnsanın bu dönemde rahatlamaya çok ihtiyacı oluyormuş.
Ben bir şeyde sormak istiyorum. Korunmayı bıraktığım ız ay yumurtamın çatladığını hissettim kasıklarım çok ağrıyrdu hatta o dönemde doktorada gittim çatlamış birlikte olun dedi ama kısmet birlikte olmamıza rağmen olmadı. neyse geçen ay yumurtamın çatladığına ilişkin hiçbirşey hissetmedim. yumurta her ay çatlamayabiliyor mu? bu ay ovulasyon testi alsam yarımı olur mu sizce?şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkür ederim.opuyorumnanaktan
adet olmaya yakın rahim aşağıya iniyo parmağınızla dokunduğunuzda elinize bi raz et gibi sert bişey geliyosa hamile değilsiniz hamileyseniz rahim yukarıda oluyoo ananem benim eski köy ebelerinden doğum yaptırırmış kadınara annemde ordan biliyo hamileyken denedim evet hiçbişey gelmiyoduu sonra her ay adetime yakın bakıyorum aşağıda elime biraz sertçe et geliyoo işte o zaman hamile değilsin hem boşu boşuna her ay para vermeyin testlere kızlar
fatmacım çok haklısın.adete yakın ilişkilerdede eşim orda bişeyi zorluyomuş gibi hissederdim demekki rahim aşağıda olduğu içinmiş..artık her ay denerim parrrrrmakla...ayy ne durumlara geldik ya rabbim şimdide kendimizi parmaklıcaz
fatmacım çok haklısın.adete yakın ilişkilerdede eşim orda bişeyi zorluyomuş gibi hissederdim demekki rahim aşağıda olduğu içinmiş..artık her ay denerim parrrrrmakla...ayy ne durumlara geldik ya rabbim şimdide kendimizi parmaklıcaz
esmyrna cım bende her ay yumurtlamadan dolayı ağrı hissediyorum ama şiddeti her ay farklı oluyo.yani senin ağrı hissetmemen normal bence.yumurtlama testiyle gününü öğrenip birlikte olursun daha garanti olur..ama testi yapmasanda gün aşırı birlikte ol.dr.um bana hergün birlikte olursan gebe kalamazsın demişti...
:roflol: :roflol: oyyy destina çok yaşa emi gözümden yaş geldi bee gülmekten hay allahım aslında parmaklamaya gerek yok ilişkide anlarız ozman :roflol: banada oluyo çünkü öle kafamçokkarıştı
arnavut güzeli yaşım 27 ya sen
arnavutum sen kk pro üye olmuşsun maşallah ne zaman oldun ben daha yeni görüyorum hayırlı olsun
B]aman amaaaan maşallaaaaah bomba gibiii haa ne güzeeeel:dance:..
evet ya kilotla yattım napiiiim:1rolleyes: utancımdaaaan:kedi:
evet bende yaptırdım bende çok az bakteri çıkmıştı oda su içmediğimden kaynaklanıyooo antibiyotik kullanmıştıım okadar.
sende kendine çok iyi baaak öpüyoruum tatlım seni[/B]
canım maşallaah dee maşallaaah:teytey:
canım akşam üzeri aktarcıya gittim aldım polenleri elma yağını ama 2 çeşit vardı yağ bi tatlı elma yağı bide adaçayı elma yağı hangisini almam gerekiyodu
:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?