Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arnavutum sen kk pro üye olmuşsun maşallah ne zaman oldun ben daha yeni görüyorum hayırlı olsun

Ya kedersiz çok haklısın ama şu kocam ikna olmuyor bir türlü tutup kolundan götürecem sonundakaydirigubbakcemile

yumurtlama testi ile ilgili soruma cevabı olan yok mu

fatmacım çok haklısın.adete yakın ilişkilerdede eşim orda bişeyi zorluyomuş gibi hissederdim demekki rahim aşağıda olduğu içinmiş..artık her ay denerim parrrrrmakla...ayy ne durumlara geldik ya rabbim şimdide kendimizi parmaklıcaz

benii güldürdüün evet parmaklayın bakalım yaaa işte böğle kadınlık ne yapacazzz ama mesela hamilesin ve sen parmakla baktın hamile old bilmiyosun fazla zorlama hafifce bak çok ilerde değildir zaten hamile değilsen yere çömelerek bakarsan yani sokarsan daha çok belli oluyoo ben şimdi böğle yazıyoruum ama haldur huldur dalmasın kimse haaa bide kocalarımız görürmüş biz öğle ne deriz acaba şok olur kalırıız haaa dikkatli olun :)))
:sm_cool:

esmyrna cım bende her ay yumurtlamadan dolayı ağrı hissediyorum ama şiddeti her ay farklı oluyo.yani senin ağrı hissetmemen normal bence.yumurtlama testiyle gününü öğrenip birlikte olursun daha garanti olur..ama testi yapmasanda gün aşırı birlikte ol.dr.um bana hergün birlikte olursan gebe kalamazsın demişti...

ayy fatmacım ne güzel anlatmışsın kız tam detay..valla kocalar görürse bide başka bişey zannetcek adamlar..artık ben beceremiyomdamı kendin yapıyon deryerimseniben

:roflol: :roflol: oyyy destina çok yaşa emi gözümden yaş geldi bee gülmekten hay allahım aslında parmaklamaya gerek yok ilişkide anlarız ozman :roflol: banada oluyo çünkü öle kafamçokkarıştı

destina teşekkür ederim cevabın için arkadaşıma da dr en önemli günlerin 12. ve 16. günler olduğunu söylemiş. 10 günden başlayıp 18 e kadar gün aşırı birlikte olmak gerekiyor sanırım

:roflol: :roflol: oyyy destina çok yaşa emi gözümden yaş geldi bee gülmekten hay allahım aslında parmaklamaya gerek yok ilişkide anlarız ozman :roflol: banada oluyo çünkü öle kafamçokkarıştı

bende gülmekten öldüüm kızlarrr siz çok yasayıın işey söğlediim konuu nerelere geldiiiiii:)))
:roflol:

arnavut güzeli yaşım 27 ya sen

bende 25 canım:asigim:

arnavutum sen kk pro üye olmuşsun maşallah ne zaman oldun ben daha yeni görüyorum hayırlı olsun

evet canım ya oldum:asigim: bende kartım olsun istedim bir hatıra kalır ilerde,hemde indirimlerden yararlanıcakmışız haa en önemliside beklemiyosun 600 saniyee-tatlicadiarzu-.tekrar teşekürederiiiiiim:1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anam siz varyaaaaakaydirigubbakcemile3 öldürdünüz beniii.kız yeni konuyu okuyan birisi ne düşünecek KIZ BUNLAR KENDİ KENDİNİ PARMAKLIYO ZANNEDECEKLEEEEER YAAAAAAAkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delikafadulden..
DEDİĞİNİZ GİBİ KOCALARA DA YAKALANMAYALIMDAAAAdelikafadulden delikafadulden napıyosun kız deeer ÇEKİL BİDE BEN BAKAM DER OLMAZSAAA :kedi: :1rolleyes: :jeyyar:

canım akşam üzeri aktarcıya gittim aldım polenleri elma yağını ama 2 çeşit vardı yağ bi tatlı elma yağı bide adaçayı elma yağı hangisini almam gerekiyodu
:sm_confused:

canım akşam üzeri aktarcıya gittim aldım polenleri elma yağını ama 2 çeşit vardı yağ bi tatlı elma yağı bide adaçayı elma yağı hangisini almam gerekiyodu
:sm_confused:

canım dediğim gibi 2-3 damla sadece ve varsa SAF ZEYTİN YAĞI DA İKİ DAMLA DAMLATIP KOY..hayırlı uğurlu olsun inşallaah güzel vesilelere sebep olur allahın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
:lepi::lepi::lepi:

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

selam arnavut güzeli bende aldım adçayı yağını ama öyle keskin bir kokusu yok hatta acı elma yağı yazıyor parantez içinde
adetin 6 günü başlamayı düşünüyorum

merhabalar kızlar benim bugün temizlik günümdü kendimi kaptırdımmı işe bitmiyor bir türlü daha yeni oturdum popomun üstüne ve hemen sizin yanınıza geldim bu parmaklama olayını başka bir topikte duyup uygulayanlardanım bende günüm geçince bakmıştım gerçektende elime geldi kıkırdakli et gibi çok acayip bişi ama kızlar önce elimi intimitle yıkamıştım çok hassasım bu konuda mikrop kapmaktan çok korkarım sizde dikkat edin ve bunu denerken alaturka tuvalete oturur gibi oturun o şekilde kolay oluyor bu arada esmyrna canım sanırım sen bu zamana denk korunmuştun dimi eğer doğum kontrol hapı ile korunduysan duyduğum kadarıyla bu hapları bıraktıktan sonra etkisinin geçmesi zaman alıyormuş çok fazla kafana takma bence yeni başlamış sayılırsın sen ben evlendiğimden beri korunmuyorum 2 sene 8 ay oldu tık yok :) takma kafana ama tabi testlerini yaptır bir çok kişi korunuyor ama aslında tedavisiz çocuk sahibi olamayacaklarını bilemiyorlar yeni evlencek birini görsem önce söylüyorum korunmadan önce kendinizden emin olun herşeyiniz normalmi diye gerekirse dr a gidin diyorum valla zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…