slm bende bugün bal,çörek otu,polen ve tarçınlı macuna başladım gerçi adetin 16. günü bugün ama olsun diğer aya hazırlık olsun demimm...hayıt ve adaçayı yağınıda kullandım ben buay..allah tan hayırlısı çoookk istiyorum bende bi evlat sahibi olmayı
destina teşekkür ederim cevabın için arkadaşıma da dr en önemli günlerin 12. ve 16. günler olduğunu söylemiş. 10 günden başlayıp 18 e kadar gün aşırı birlikte olmak gerekiyor sanırım
esmyrna cım benim adet 27 günde bir oluyo.dr.um adetin ilk gününden say 7. günü birlikte ol sonra 3 gün bekle 10. günü başla ve gün aşırı olun demişti.tabi biz 7. günden sonra ki3 günü pek sabredemedik ama 12. 14. ve 16. günlere dikkat ettik...
özür mözür kabul etmem ben banane küstüm ben saanaaa :dilcikar: demek sesimizi taa antalayalardan duydun öylemi deliii seniiilülülülülülüamanında amanındaaaa kimler gelmiiiiiiş yanaklarıda al al olurmuuuuuş:kedi: yerim beeen onuuu taze geliniim balayınız nasıl geçti efendiiiiiiiiiim.
maşallaaah çığlıklarınız taaa antalyaya duyulduu hatuuuuuunzemuszemus delikafadulden.
kız cadııı allah canını almazsın senin oynak cevriye pre-seed güzeldi haa dayanamadın haaa.ben sana dediim çok güzel bak tadı damağında kalıyıo dediiim dimiiiii:1rolleyes:.
yaa telefon için özüüüüür :çok üzgünüm: benim koca ismini söyledi yaa bende başka biri daha var o sandım bide kadıncazı aradım oda bozmadı artık şimdi okuyunca anladııım-tatlicadiarzu-.kız sen olduğunu nerden biliim tatildesin diyee anam adımı hatırlamazsın diyeeerahatsız etmek istemedim heeeem:dilcikar:hıııh yoksa niye aramiyiiiim:dilcikar:..
anacım bu kızlaar burda muhabbet ede edeee bende takip edemiyorum napiim gördünmü bak hele seeen taa başa gidip dönmen lazıım okuman için..kaydirigubbakcemile3çok sessizleşti buralar canikom sende yoksun,hamiş haberimiz de çıkmadı zateeen:gitme: herkez deniz derdindee herkez tatilde kimse şey etmiyo galibaaaa,bir ben harıl harıl çalışıyoruuuuumŞeniz :1rolleyes:
valla döndüğüne çok çok sevindiiim meyramız bu aralar ankaradarır söylimde aklımdaykeeen..
bak sakın kendini yorma tamamı deli gibi evi temizleme bir günde zaten belin sakat bak noluuuuuur..öpüyorum seni tekraaar HOŞGELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN:1hug: a.s. :teytey: :teytey:
sendemi tatildeydin oh ne güzel valla dediğin gibi insan bir tuhaf oluyor bir işe dokunmak istemiyorsun tatilin yorgunluğundan herhaldepreseed güzeli kedersiz de burdaymış tatilciler dökülüyor yavaş yavaş naber nasılsın bende uzun süredir yoktum tatil dönüşü insan bir tuhaf oluyor ya
günaydın arkadaşlarr
sanada günaydın canım
bugün burası çok sakin dimi kimsecikler yok [/QUOT
geç yatmışlardır belki uyanamamışlardır kaydirigubbakcemile3
sanada günaydın canım
bugün burası çok sakin dimi kimsecikler yok [/QUOT
geç yatmışlardır belki uyanamamışlardır kaydirigubbakcemile3
tembel olduğumuz herhalimizden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?