Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm bende bugün bal,çörek otu,polen ve tarçınlı macuna başladım gerçi adetin 16. günü bugün ama olsun diğer aya hazırlık olsun demimm...hayıt ve adaçayı yağınıda kullandım ben buay..allah tan hayırlısı çoookk istiyorum bende bi evlat sahibi olmayı

inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine varmı bir rahatsızlığın bu arada arnavut güzeli senin neyin var neden olmadı bu zamana kadar

canım bilinen bir engel yok...artık bu duruma üzülüp sevinememe arasındayım..geride 6 koca yılı bıraktık heray korkmaya başladım hiç olmayacakmı duygusuna kapılıyorum yavaş yavaşş...en son geçenyıl tüp bebek yaptırdık döllendi fakat tutunamadı...birgün yaşadım o mutluluğuu

pardon canım sayfalar çok acayip yazdıklarını almak geç oluyor yada ben kaptırıyorum kendimi internette araştırmalara ben 2 sene 8 aydır evliyim evlendiğimden veri istiyorum yani acele etmedim tabi ama korunmadım çünki pko hastası olduğumu biliyordum

sebepsiz infertilite mi yani seninki eşinin spremlerinde senin yumurtlamanda veya tüplerinde bir sorun yokmu yani 6 yıldır mı evlisin yoksa bebek düşüneli mi 6 yıl oluyor

evet canım evleneli 6 yıl beş ay oldu 5,5 yıldır istiyoruz bebek eşimdede sorun yok..sperm hareketli sayısı biraz düşükmüş ama olması gerekiyor diyor tüm doktorlar şimdiye kadar gittiğim doktorların sayısı bilmiyorum hepsi sorun yok diyoo hani şu deseler onunla baş edecem ama yokki...bende ne duysam onu yapıyorum otlara verdim kendimi artık neyapayım :)) pko olup çook hamile kalan var inşallah birgün sende bende hamile kalırız

hayıt tohumunu özellikle ben çok duydum pkolu arkadaşlar verdı gebe kaldılar inşallah sendede işe yarar

Senın durumunda gerÇekten zormuŞ bu arada ben hayıtın tohumunu deĞıl ılacını aldım agnucaston bılıyorsundur sence ıŞe yararmı ıncırde kullanıyorum bÖĞÜrtlen kÖkÜde ama ıncırı bırakıcam ÇÜnkı pko var ya halıyle hıpoglısemıde var bende dokunuyor Şekerı Çok yÜksek

destina teşekkür ederim cevabın için arkadaşıma da dr en önemli günlerin 12. ve 16. günler olduğunu söylemiş. 10 günden başlayıp 18 e kadar gün aşırı birlikte olmak gerekiyor sanırım

esmyrna cım benim adet 27 günde bir oluyo.dr.um adetin ilk gününden say 7. günü birlikte ol sonra 3 gün bekle 10. günü başla ve gün aşırı olun demişti.tabi biz 7. günden sonra ki3 günü pek sabredemedik ama 12. 14. ve 16. günlere dikkat ettik...

destina benimde 27 günde bir hatta bugün 7. günü ama hala anormal olarak kanamam geliyor gerçi çok değil ama korunmayı bıraktığımızdan beri kanamam arttı. inşallah diyorum 10.günde bitmiş olsun ramazanda geliyor biraz zor olacak bu ay ama inşallah allah yüzümüze güler hepimizin ramazanın hürmetine. Bu ay ayaklarımı da sıcak tutmaya çalışıyorum çünkü çok üşür benim ayaklarım ve süt içiyorum daha ne yapayım di mi:1shok:

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMıLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

Günaydııııın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan geçmişi okudum geldim anam ne çok yazmışsınız zemuszemus zemuszemus hepiniz süpersiniz ve azimlisiniz :lepi:
bütün dualarınızın gerçekleşmesini diliyorum :Saruboceq: :Saruboceq:

geçmiş sayfalarda yazmıştım belki faydası olur :

Adetin başlama gününden sayıyoruz
11.gün
13.gün
14 gün
16 gün
18 gün
20 gün
22 günlerde ilişkiye girin (22. günden sonra her gün hatta adete kadar devam edebilirsiniz...bir
hastasına da aynı takvimi vermiş doktorun önerdiği bu takvim günlerinde
ilişkiye girmiş.. sonrasına amaannn demişler onlarda doktor söylemeden 22. günden sonra her gün beraber olmuşlar ve hamile kalmış meğer o ay geç yumurtlamış ve tutmuş)

kızlar doktorumun bana verdiği ilişki günleri ama siz mutlaka ovulasyon testi ile uygulayın belki faydası olur

özür mözür kabul etmem ben banane küstüm ben saanaaa :dilcikar: demek sesimizi taa antalayalardan duydun öylemi deliii seniiilülülülülülü
preseddin tadı güzeldi de devamı gelmedi ama:1no2: çünkü ben daha yumurtlamadım mafoldumben bu saaaten sonrada yumurtlamam herhalde 1 hafta sonra adet oluyorum
meyrad gitmiş evet inşallah bir an önce yerleşip aramıza geri döner
evim yine batmış durumda temizliğide dokunamıyorum bu aralar badana yapılacak eve onun için temizlik badanadan sonrayaya kaldı
öptüm seniopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan dopiğin en güzeli,arnavutların en merhametlisi en inatçısı veeee en delisiiiiilülülülülülü

preseed güzeli kedersiz de burdaymış tatilciler dökülüyor yavaş yavaş naber nasılsın bende uzun süredir yoktum tatil dönüşü insan bir tuhaf oluyor ya
sendemi tatildeydin oh ne güzel valla dediğin gibi insan bir tuhaf oluyor bir işe dokunmak istemiyorsun tatilin yorgunluğundan herhalde
bir an önce kış gelsin istiyorum artık :smiley-cool:

ayy valla 11de zor uyandım 3te yattım gece azcık işim vardı :kedi: sorada dua kitabımdan dualar okudum öle yattım :Saruboceq: çok enteresan rüyalar gördüm :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…