Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kzunaz tüylerim diken diken oldu paylaşımın için çok teşekkürler tevekkül edip rabbime sığınmak en iyi çözüm. mutlaka kullarının dualarını kabul edecektir.

bu kür ne işe yarıyor canım :S
ne için kullanıyorsun
mideni arıyan çörek otudur diğerlerinin mide ağırısı yapacağını düşün müyorum

bn bu sayfadan öğrendim bunu yumurtaları geliştirmeye ve hamile kalmaya yardımcıymış...ama dediğim gibi miğdemi fena ağrıttı

bn bu sayfadan öğrendim bunu yumurtaları geliştirmeye ve hamile kalmaya yardımcıymış...ama dediğim gibi miğdemi fena ağrıttı

çörek otunun ölçüsüne dikkat et canım onu fazla kaçırmış olabilirsin belki
yada midende herhangi bir sorun varmıydı daha önceden .
değişik bir karşım olmasından dolayı belki mide hazımsız kalmıştır
karışımı yedikten sonra üzerine bir lokma ekmek falan ye ağrına iyi gelir

kızlar şimdi gidiyorum
ama dönüşüm muhteşem olacak .
işlerimi bitirim bari çok çalışmam lazım çok
grşz cici kalın

arnavut güzeli sizi tebriik ederiim inşallah eşinle beraber yaşlanırsınız sağlıklı bişekilde

AMİN CANIM TEŞEKÜREDERİİİİİM,ÇOK SAĞOL:1hug:

ben kötüyüm güzelim morel sıfır kürler derken ne demek istedin ben anlamadım çünkü ben kür falan içmiyom

neden canım moralin bozuk noldu:teselli:
yani kürlerden hiçbirini kullanmıyormusun???CADIARZUYANİ KUSURA BAKMA BEN ÖZGEÇMİŞİNİ HATIRLAYAMADIM bir sorun yoktu dimi sende??

iyim tatlım bendee çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz.fal baktırdım şimdi maşallah çok güzel şeyler söylediler banaa :asigim:..
yok tatlım bir zararı kesinlikle olmaz gönül rahatlıyla kullan ama aralarında en az 15 dk geçsin yada yarım saat falan..sonra miden hangi birini eritsin yorma yani ..çörek otunu mümkünse bir aktara çektirt,daha iyi olur çünkü başları sivri diye bağırsağını delebilme özelliğine sahip.onuda DURU ARKADAŞIMIZ İLAVE ETMİŞTİ VE O ŞEKİLDE ÇOK ŞÜKÜR HAMİLE KALMIŞTI..yerimseniben.

hoş geldiniz kızlar..Arnavutum nice yıllara bi yastıkta inşallahhh:;

sağol tatlııııııııım sağol güzeliiiiiiiiim amiiiiin amiiiin:Saruboceq:
:1hug:

canım çok sağol iyi dileklerin için teşekürlera.s. sanada hayırlı uğurlu olsun bakalım inşallah herşey gönlünce olur tatlım merak etme seen bizim dualarımız güçlüdüür hiç korkma çok güzel sonuçlar alıcaksın allahın izniyle..:Saruboceq:

merak ettim bu arkadaş bu ürü deneyince hamiş kalmışmı göremedim ama inşallah işe yaramıştır

yok canım hamile kalamadım

slm arkadaşlar dün akşam açılmadı sayfa bozuk falan dedi 30kere denedim çok kızgındım çünkü ben artık bebek falan istemiyorum dün akşam eşime preseed dan bahsettim gerek yok falan muhabbeti yaptı çok sinirlendim ve sorunun büyüğü sende benden çok çocuk istiyosun ama nedense hiç dert etmiyosun uğraşmıcam bende artık banane dedim biyerde bebek görüyoo karıcıııım bende bunlardan istiyorum dio üzülüyorum ozman uff kafam çok karışık ya aslında eşimle bigün iyisek ertesi gün kavgalıyız 3kere boşanmadan döndük adetim gelsede şu hormon testlerini yaptırsam ondan sora hiç uğraşmıcam sinirlerim çok bozuk

tünaydın kıslar maşallah bu ne kalabalık maşallah allah nazardan saklasın bayağı kalabalık burası hızınıza yetişemiyorum okumaya kalksam sayfalar bi yandan ileriliyor güya 1100 leri bulmadan ben hamilelik haberimi verecektim ama nerde bu hıza benim günüm bile yetişmez :) maşallah

ah canım canım bizde öyleyiz ama iyiykende çifte kumrular gibiyiz deli aşıklar gibi ama çokta kavga ederiz ikimizde sabit fikirliyiz çünki dua et tartışma bazı erkekler çok anlayışsız olur mesela bizimkinin bi huyu var beni mutlu edicem diye kendini yıpratır üstelik bu çaba içindeyken sıkıntıya girer bu sıkıntıda bana yansır çok tuhaf biri anlayacağın ben hastayım desem çok kafana takıyorsun der yani ben rahatsız olmaya göreyim adam benden daha çok kafasına takıyor bizde çoğu kez ayrılmadan döndük ama o dönüşler sevgiden emin ol ama vurdumduymaz biriyse de ona biraz ders vermelisin ve kavgalarda ayrılık kelimesini asla kullanmayın çünki söz kuvvetini yitiriyor ve çiftler hep nede olsa lafta kalır ayrılamaz diye daha da rahatlıyor sıkma canını sorun eşindemi

bu arada meyra hoşgeldin ben herkesi çok iyi tanımıyorum yetişemiyorum buranın hızına yada evde pek durmuyorum ondan yada ben burdayken herkes gitmiş oluyor şu andaki gibi o yüzden yeni gelenler vara tatilden dönenler varsa herkese hoşgeldin diyorum

hadi kıslar Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
kuzunaz2, bels41, iipekkk, reses

ne var ne yok yazın bakalım işimi gücümü bıraktım yanınıza geldim

evet canım aynen öle 3defa döndüm ama hep ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam olarak :)) acaip kavga ederiz böle ertesi gün liseli aşık gibi bu yüzden oda dengesiz oldu bende bazen kavga ederiz şakalaşırız bağırarak şarkı söleriz evde halay çekeriz zıplarız sora dönüp ne gerizekalı bi çiftiz deyip gülmekten yerlere yatarız gerisini sölemicem :) böle işte bigün iyi bigün dengesiz evt sanırım sperm sayısı az 3kere tahlil oldu üçüde farklı çıktı geçen hafta doktorun sölediğine göre hiç bi sorunum yok ama çok kızdım oyüzden öle dedim kırıldı ama farkettim banane hep ben uğraşıyorum kendimi üzüyorum. biliyomusun kaynanam ilk zmanlar dedikodumu çıkarmışdı aşağılık iltihabı var çocuğu olmuyo die şimdi bigör pislik nefret ediyorum o kadından her ay günün geçtimi günün geçtimi en sonunda bağırdım aaaa yeter bee bidaha bana bu soruyu sorma canımı sıkıyosun doğduğunda haberin olmucak heralde uğu zman öğrenirsin dedim korktu kadın:roflol::roflol:

canım dualarımdasın :Saruboceq: :ecrin_bebek:

Bels41 üzme kendini
her evlilikte olan sorunlardan yaşıyorsun . inan bana şu anda anlattıkların gayet normal şeyler .
ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ben 4 yıl boyunca haftada en az 3-4 kez kavga ederdim eşimle
zamanla insanlar birbirlerine alışıyorlar emin ol herşey yoluna giriyor ama arada ciddi bir sorun yoksa
bu anlattıklarınında ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum evliliğin cilveleri bunlar :)
Allahım sana dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşl kısa zamanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…