kzunaz tüylerim diken diken oldu paylaşımın için çok teşekkürler tevekkül edip rabbime sığınmak en iyi çözüm. mutlaka kullarının dualarını kabul edecektir.bir gün Hz. Musa a.s böyle vaaz verir gibi hani bir toplantı yapıyormuş ordan bir karı koca çıkıp gelmiş yanına ey musa demiş biz uzun süredir çocuk istiyoruz olmuyor demiş ve çok üzülüyoruz demiş rabbimizle konuşurmusun bizim evladımız olacakmı demiş ve bunun üzerine hz. Musa rabbiyle bir konuşmasında falanca ile falanca nın çocukları olacakmı diye sormuş Allah c.c demişki ya musa söyle onlara onların kaderinde yok onlar hiç bir zaman döl tutmayacak demiş ve hz. Musa da bunu o çifte söylemiş üzülerek evlerine gitmişler. Sonra yine böyle bir toplantıda aradan 4-5 yıl kadar geçmiş toplantıda bu çiftle karşılaşmış fakat yanlarında 4 yaşlarında küçük bir çocuk varmış ve hz. MuSA nın dikkatini çekmiş ve rabbimizle bir konuşmasında sormuş Allahım sen bana bu çift hiç bir zaman döl tutmayacak deöiştin ama gördüğüm kadarıyla onların çocuğu var demiş Allah cc de demişki ya Musa evet ben sana öle söyledim gerçektende onların kaderine yazmamıştım ama onlar bunu bile bile benden hiç bir zaman ümidi kesmedi ve alın yazılarında olmadığını bile bile hep dua ettiler ümit ettiler istediler demiş ve bende onlara verdim evlat demiş. yani kıslar dua edelim ümit edelim rabbimizden ümit etmek kadar güzel bir şey yok kısacası bu bi hikayede olabilir bilmiyorum ben başkasının anlattığını duydum ama sonuçta söylenmek istenen şu rabbimin hazinesi çok büyük ve istersek ümit edersek kaderimizi bile değiştirmek onun elinde
Günaydın Kızlar .
Gece burda olduğunuzu bilsem gelirdim ya
saat 3 e kadar ders çalıştım :)
muhabbete katılırdım :)
bu gece beklerizkaydirigubbakcemile5
bu kür ne işe yarıyor canım :S
ne için kullanıyorsun
mideni arıyan çörek otudur diğerlerinin mide ağırısı yapacağını düşün müyorum
bn bu sayfadan öğrendim bunu yumurtaları geliştirmeye ve hamile kalmaya yardımcıymış...ama dediğim gibi miğdemi fena ağrıttı
arnavut güzeli sizi tebriik ederiim inşallah eşinle beraber yaşlanırsınız sağlıklı bişekilde
ben kötüyüm güzelim morel sıfır kürler derken ne demek istedin ben anlamadım çünkü ben kür falan içmiyom
:dilcikar:
arnavut güzeli nasılsıın canıım hoşbuldukbu güün nasılsıın ben soğan suyuna polenle bala çörek otuna ve elma yağına devam hepsini bi arada yapıyooruum inşallah bişey yapmaz demii
hoş geldiniz kızlar..Arnavutum nice yıllara bi yastıkta inşallahhh:;
herkese selamlar arkadaşlar
arnavut sanada eşinle nice mutlu yıllar sağlıkla inşallah
arkadaşlarım şimdide kendimden haber vereyim dualarınıza ihtiyacım biz yumurta
takibine başlamıştık ama son anda doktorumuzla ortak bir karar aldık ve geçen hafta
aşılama yaptık şimdi sonuç bekliyorum çok fazla hayallere kapılıp sonradan üzülmek istemiyorum
ama genede dua etmeden inşallah olur demeden duramıyorum
merak ettim bu arkadaş bu ürü deneyince hamiş kalmışmı göremedim ama inşallah işe yaramıştır
hayat nasıl gidiyoo güzelim
slm arkadaşlar dün akşam açılmadı sayfa bozuk falan dedi 30kere denedim çok kızgındım çünkü ben artık bebek falan istemiyorum dün akşam eşime preseed dan bahsettim gerek yok falan muhabbeti yaptı çok sinirlendim ve sorunun büyüğü sende benden çok çocuk istiyosun ama nedense hiç dert etmiyosun uğraşmıcam bende artık banane dedim biyerde bebek görüyoo karıcıııım bende bunlardan istiyorum dio üzülüyorum ozman uff kafam çok karışık ya aslında eşimle bigün iyisek ertesi gün kavgalıyız 3kere boşanmadan döndük adetim gelsede şu hormon testlerini yaptırsam ondan sora hiç uğraşmıcam sinirlerim çok bozuk
herkese selamlar arkadaşlar
meyra vatanına hoşgeldin canım inşallah vatanımız sana uğur getirsin
arnavut sanada eşinle nice mutlu yıllar sağlıkla inşallah
esracım çok büyük geçmiş olsun en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah
arkadaşlarım şimdide kendimden haber vereyim dualarınıza ihtiyacım biz yumurta
takibine başlamıştık ama son anda doktorumuzla ortak bir karar aldık ve geçen hafta
aşılama yaptık şimdi sonuç bekliyorum çok fazla hayallere kapılıp sonradan üzülmek istemiyorum
ama genede dua etmeden inşallah olur demeden duramıyorum
slm arkadaşlar dün akşam açılmadı sayfa bozuk falan dedi 30kere denedim çok kızgındım çünkü ben artık bebek falan istemiyorum dün akşam eşime preseed dan bahsettim gerek yok falan muhabbeti yaptı çok sinirlendim ve sorunun büyüğü sende benden çok çocuk istiyosun ama nedense hiç dert etmiyosun uğraşmıcam bende artık banane dedim biyerde bebek görüyoo karıcıııım bende bunlardan istiyorum dio üzülüyorum ozman uff kafam çok karışık ya aslında eşimle bigün iyisek ertesi gün kavgalıyız 3kere boşanmadan döndük adetim gelsede şu hormon testlerini yaptırsam ondan sora hiç uğraşmıcam sinirlerim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?