kızlar günaydın aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş biz tatildeyken yeni arkadaşlar üye olmuş
ayrı ayrı tanışamadık hepiniz aramıza hoşgeldiniz diğer tatilcilerde çabuk dönün artık topiğimiz eski günlerine kavuşsun
Kimse yokmu :)
herkes yazıp kaçıomu kızlar
günaydın sana da sende hoşgeldin
ben burdayım canım
sağol bahcem
Pek anlamıyorum bu forum işlerinden bakıyorum yazıp kaçıyorsunuz :)
yok canım ben burdayım yazıp kaçmıyorum kimilerin işleri var o yüzden arada giriyo yzıp çıkıyolar
doğrudur ya aslında benimde bir dünya işim var masam evrak dolu aama bugün nedense çalışasım falan yok
sanki buraya gelmeyince işlerim ters gidecekmiş gibi şartlıorum kendimi
hep takip ediyorum biri güzel bir haber verir yada yeni bir şey paylaşılır diye
gözüm kulağım sizlerde :)
herkese selamlar arkadaşlar
meyra vatanına hoşgeldin canım inşallah vatanımız sana uğur getirsin
arnavut sanada eşinle nice mutlu yıllar sağlıkla inşallah
esracım çok büyük geçmiş olsun en kısa zamanda güzel haberi verirsin inşallah
arkadaşlarım şimdide kendimden haber vereyim dualarınıza ihtiyacım biz yumurta
takibine başlamıştık ama son anda doktorumuzla ortak bir karar aldık ve geçen hafta
aşılama yaptık şimdi sonuç bekliyorum çok fazla hayallere kapılıp sonradan üzülmek istemiyorum
ama genede dua etmeden inşallah olur demeden duramıyorum
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:
birşey soracam kızlar
ovülasyon testleri varmış bilgisi olan varmı
vede doğru bilgiyi veriyormu :S
ben onlardan kullandım canım evet işe yarıyor gebelik testi tarzında oluyor
slm sonunda preseed ve ovulasyon testi siparişi verebildim..
kızlar bu bal,çörek otu,polen ve tarçınlı kürü yaptım dün sabah ve akşam bir tatlı kaşığı yedim fakat yedikten bir saat sonra miğde ağrısı oldu bende neden oldu anlamadım...daha önce bu tür macunlar yemiştim hiç böyle olmamıştı...bişeyi fazlamı koydum neyaptım..bende bugün yemedim bıraktım
bahçem allah razı olsun canım
peki canım iyi geceler bende rabbimi elinde olduğunu düşünüyorum ama bişiler sebep olabilir yani öylece durup beklememeliyiz farkındaysan kimi incir diyor kimi böğürtlen kimi soğan suyu ile hamile kaldım diyor rabbimin izniyle demiyorlar aslında rabbim incirle işifa verdi ona veya soğan suyuyla veya dr la ilaçla yani kiminde soğan suyu işe yarıyor kimi ise bu berbat ben böle yaptı şöle yaptı diyor herşey allahtan valla ne olursa olsun ben dr lada olsa bitkisel kürlerle olsa rabbimin izniyle derim çünki canı veren o atıyorum tüp bebek yapıyorlar haşa aynı ne bilim bi madde yapar gibi eşya yapar gibi sperm alıyolar yumurta toplayıp cam tüpler içinde döllendiriyorlar ve rahme transfer ediyolar bi bakıyorsun tutmamış neden çünki zamanı değildi rabbim istemedi o kadar incelikleri varki es selam diye ya şafi diye es samed es semi ya habir diye tesbih çek esmaül hüsnayı araştır anlamlarına bak rabbim nelere kadir görürsün ki biliyorsundur aslında ben çok söylüyorum bunu burda ibadetin gizlisi makbuldür ama ben hep insanlarda bilsin onlarda dua etsin onlarda rabbimin hazinesi ve mucizesinden faydalansınlar istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?