evet canım aynen öle 3defa döndüm ama hep ellerinde çiçekler kapımda sırılsıklam olarak :)) acaip kavga ederiz böle ertesi gün liseli aşık gibi bu yüzden oda dengesiz oldu bende bazen kavga ederiz şakalaşırız bağırarak şarkı söleriz evde halay çekeriz zıplarız sora dönüp ne gerizekalı bi çiftiz deyip gülmekten yerlere yatarız gerisini sölemicem :) böle işte bigün iyi bigün dengesiz evt sanırım sperm sayısı az 3kere tahlil oldu üçüde farklı çıktı geçen hafta doktorun sölediğine göre hiç bi sorunum yok ama çok kızdım oyüzden öle dedim kırıldı ama farkettim banane hep ben uğraşıyorum kendimi üzüyorum. biliyomusun kaynanam ilk zmanlar dedikodumu çıkarmışdı aşağılık iltihabı var çocuğu olmuyo die şimdi bigör pislik nefret ediyorum o kadından her ay günün geçtimi günün geçtimi en sonunda bağırdım aaaa yeter bee bidaha bana bu soruyu sorma canımı sıkıyosun doğduğunda haberin olmucak heralde uğu zman öğrenirsin dedim korktu kadın:roflol::roflol:
Bels41 üzme kendini
her evlilikte olan sorunlardan yaşıyorsun . inan bana şu anda anlattıkların gayet normal şeyler .
ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ben 4 yıl boyunca haftada en az 3-4 kez kavga ederdim eşimle
zamanla insanlar birbirlerine alışıyorlar emin ol herşey yoluna giriyor ama arada ciddi bir sorun yoksa
bu anlattıklarınında ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum evliliğin cilveleri bunlar :)
Allahım sana dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşl kısa zamanda :)[/Q
normalmi dersin eylülün 3nde 3 yılımız bitecek 3yıl nişanlılık ondan öncede 3yıl flört koskoca 9yıl aslında okadar ciddi konular varki napalım gittiği yere kadar
hadi bee ne kaynanalar var ne isterler gelinlerden ben bilmem bizimki açık ve net yüzüme söledi ben seni istemiyodum oğlum istiyo die aldım die bende çok susuyodumki acaip kavgacı bi yapım vardır biyerde patlıyo ama insan bidaha gittiğimde sölicem doğurmuyorum çocuk falan demiştim başkasını alırsa görürsün demişti kaynanacım ben doğurmuyorum başkasını alsın gidiyorum ben diyim hihoyyyt bu arada kocam azcık anneci neseki 11ay önce şehir değiştirdik :lepi:
ah nasıl duruyon bununla kimse yaşadığını bilmiyoki nasıl duruyon derler ama sora benim canciğer bi komşum 2 ay annemde kalmıştımta iyi bişe olsaydın gelmezdin babanın evine demişti
:enbuyukkk::enbuyukkk: oh iyi olmuş yaşasın gelinler rabbim işte öle uğraşırlarsa öylede kalıyolar işte ortada sana hangi birisini anlatayım ki bi tane gelini var işte bu bahsettiğim eltim hani kocası bizi bu hale getiren hep yedi içti gezdiler bu gelini bunun bacısının kızıydı ve benle acayip uğraşır kıskanç habire ikisi bir araya gelir bana imalı konuşur zaten bu kadının huyunu herkes bilir ama benimle hiç anlaşmadı ben hep abla diye konuşurdum saygılı davranırdım hiç bir zamanda uymadım ama asla sevilecek biri değil asla denesemde olmadı zaten neyse ben bunlara dedimki allah size öyle dert versin ki benimle değil oturun derdinizle uğraşın dedim ve kayınvalidemle bana nispet can ciğer kuzu sarmasıydı benim yanımda özellikle bana nispet yapıyolar imalı konuşuyolardı hep ben allah sizi birbirinize düşürsün başka bişi demiyorum derdim içimden şimdi o gelin kaynanama hiç birimizin yapmadığını yaptı ve konuşmuyolar ve allahım affetsin beni kimsenin kötülüğüne sevinimez ama o kadın şimdi kendi sorunlarıyla uğraşıyor benimle değil ama yinede yanyana gelince bana laf sokmadan durmaz akıllanmaz yani allah bildiği gibi yapsın kocalara gelince benimkisi sadece anneci değil sülaleci mübarek
Bels41 üzme kendini
her evlilikte olan sorunlardan yaşıyorsun . inan bana şu anda anlattıkların gayet normal şeyler .
ne kadar oldu evleneli bilmiyorum ama ben 4 yıl boyunca haftada en az 3-4 kez kavga ederdim eşimle
zamanla insanlar birbirlerine alışıyorlar emin ol herşey yoluna giriyor ama arada ciddi bir sorun yoksa
bu anlattıklarınında ciddi bir sorun olduğunu düşünmüyorum evliliğin cilveleri bunlar :)
Allahım sana dünya güzeli bir bebek nasip etsin inşl kısa zamanda :)[/Q
normalmi dersin eylülün 3nde 3 yılımız bitecek 3yıl nişanlılık ondan öncede 3yıl flört koskoca 9yıl aslında okadar ciddi konular varki napalım gittiği yere kadar
CANIM deneyimlerime dayanarak söylüyorum yaşadığın ufak tefek tartışmalar cidden normal
bizde eşimle 5 yıl çıktık ben daha çok küçüktüm ve çok küçük yaşta evlendim
öyle sıkıntılar öyle sorunlar yaşadım ki
inan bana benim yerimde başkası olsa elli kere boşardı bu adamı :)
ama uzun uğraşlar ve emeklerim sayesinde nihayet yola geldi
5 senedir çok şükür kedi gibi oldu birde ben çok agrasif biriyimdir :)
önceden onun dediği olurdu şimdi ortak bir noktada hep buluşuyoruz
dediğim gibi ciddi sorunlar yok ise (bunu kendin daha iyi bilirsin canım ) bunları kafa hiç takma derim ben
ciddi sorunlardan kastım ;
eşin evine bakmaz alkol alır sana kötü davranır ne bilim döver aldatır vs vs vs bunlar uzar gider
diğer türlü kavgalar evliliğin cilveleri
sen bunları düşünüp de kendini hiç üzme
birde şunu söylemeliyim ki kızlar eşlerimize çok yüz verdiğimiz zaman tepemize çıkabiliyorlar durduğumuzu yeri bilmek lazım
tabiki bu bir genelleme değildir
kişisel görüşlerim
CANIM deneyimlerime dayanarak söylüyorum yaşadığın ufak tefek tartışmalar cidden normal
bizde eşimle 5 yıl çıktık ben daha çok küçüktüm ve çok küçük yaşta evlendim
öyle sıkıntılar öyle sorunlar yaşadım ki
inan bana benim yerimde başkası olsa elli kere boşardı bu adamı :)
ama uzun uğraşlar ve emeklerim sayesinde nihayet yola geldi
5 senedir çok şükür kedi gibi oldu birde ben çok agrasif biriyimdir :)
önceden onun dediği olurdu şimdi ortak bir noktada hep buluşuyoruz
dediğim gibi ciddi sorunlar yok ise (bunu kendin daha iyi bilirsin canım ) bunları kafa hiç takma derim ben
ciddi sorunlardan kastım ;
eşin evine bakmaz alkol alır sana kötü davranır ne bilim döver aldatır vs vs vs bunlar uzar gider
diğer türlü kavgalar evliliğin cilveleri
sen bunları düşünüp de kendini hiç üzme
birde şunu söylemeliyim ki kızlar eşlerimize çok yüz verdiğimiz zaman tepemize çıkabiliyorlar durduğumuzu yeri bilmek lazım
tabiki bu bir genelleme değildir
kişisel görüşlerim
haklısın aslında ama benim eşime yüz vermem gibi bişi söz konusu olamaz çok mükemmeliyetçi biriyim oda herşey iyi olsun diye uğraşır bu arada eşim hiç çocuk meselesinden bahsetmez bile ama elinde olan imkanlarla ne desem yapmıştır git sperm testi yaptır dedim yaptırdı yani yapar elinde imkanı varsa
canlar bana müsade az gezmeye gidecem opuyorumnanaktan kendinize iyi bakın hayatta kendinizden daha değerli hiç bişe yok
Benim bugüüün evlilik yıldönümüüüüüüüüümmafoldumben ve hiç biriniz farketmediniiiiiiiiiz:dilcikar: KÜSTÜÜÜÜÜÜÜM GELMİYCM BİRDAHAA ÇOCUĞUMUN YÜZÜNÜDE GÖSTERMİYCEM İŞTE SİZEEEElülülülülülü
ANAM 3 YILI DEVİRDİİİİİİİİİK DİLE KOLAAAY 3 delikafadulden ..
AŞKIMI ÇOK ÇOK SEVİYORUUUUUUUUM RABBİM ONU BAŞIMDAN EKSİK ETMESİİİİİİİİN:Saruboceq: RABBİM BİZE HAYIRLI BİR EVLAT GÖNDER ARTIK LÜTFEEEEN ŞU TEMİZ KALPLİ KOCİŞİMEE BABA OLUCAĞINI MÜJDESİNİ VEREYİM NOLUR ALLAHIIIIIIIIM..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?