E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.621
bencede yapma ılk once sutu yap ben denedım ıgrenctı yanı one var ne yok bosltıyo vallacasper canım çok saol ilgilendin için.a.s...ben o yazıyı sayfadaki yazılar kopmuşta onun için yazmıştım:)))))) canlarım bende vajinusmusu 2 yıl sonra atlattım ve şimdi bebek telaşı başladı..pkolarım var malesef adet düzensiz vs..ama bu arada neler yapabilirim araştırma içindeyim bebek için belki allahım banada ksımet eder TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH.:Saruboceq:.2 ay çörek otu bal karışımı 15 günde hayıt çayı kullandım ama bana hiç iyi gelmedi.:sinifsinif:..süte oturanları falan okudum onuda yapmayı düşünüyorum bakalım ama bu elma yağıda dikkatimi çekti ama hem süt hem elma yağı yapmim dimi :1no2:
kızlar herkeze iyi akşamlar börekler kekler yapıldımı çaylar hazırmı bende çekirdeğimi aldım geldim
:uhm: casper datlım iğrenç olan hangisi elma yağımı ne var ne yok boşaltıyo dedin sütmü...özürdilerim anlamadımbencede yapma ılk once sutu yap ben denedım ıgrenctı yanı one var ne yok bosltıyo valla
seker konu bılmıyorum sadece yukardakı yazıyı okudum bende ondan oyle yazdım senı kırdıysam ozur dılerım opuyorumnanaktan
bu arada ıstanbul bugun kan agladı ben bu ayda bosum ne yazık kımafoldumben
Hoşgeldin herşeyimiz hazır şimdi sıcacık sohbet sırasısositososito
:uhm: casper datlım iğrenç olan hangisi elma yağımı ne var ne yok boşaltıyo dedin sütmü...özürdilerim anlamadım
bencede yapma ılk once sutu yap ben denedım ıgrenctı yanı one var ne yok bosltıyo valla
casper üzülme canım bu ay olmadı gelecek ay olur kafana takma sen kürlere devam et canım bebişin geleceği zamanı biliyo
kızlar hadi ama sirkelenin bakim
sloganımız neydi no stres
yes bebek
hadi sıkıntılı şeyleri bir kenara bırakında doğacak bebişlerimizden kürlerimizden bahsedelim hadi
benim son 3 günüm kızlar ama ben yumurtladığımı hissetmedim bakalım geriye sayım başladı
hoş buldum canım senden başkası görmedi yazılarımı :1closedeyes: malesef
bu ay geçti gene günüm test yaptım bişecik yok hemen o sütü yapsam yarın :1shok: acaba adetimide sökermi..dr ye gidemedim bu ay bitkisel yollardan halletmek istiyorum ilaç işi beni çok baydı artıkkk...deneyim size yazarım a.s.
bu ay geçti gene günüm test yaptım bişecik yok hemen o sütü yapsam yarın :1shok: acaba adetimide sökermi..dr ye gidemedim bu ay bitkisel yollardan halletmek istiyorum ilaç işi beni çok baydı artıkkk...deneyim size yazarım a.s.
lolocum inşallah tutturmuşsun yumurtlamayı bir çok kadın bilmiyor aslında 3 tane çocuğu olanlar ben anlatınca duyuyorlar biz çok ilgilendiğimiz için biliyoruz belki farketmemişsindir inşallahta öle olmuştur ve hamilseindir düşük yapıyordun dimi sen eğer öyleyse şu sürhubat duasını araştır ve oku yani aman sende deme sakın bana dua her kapıyı açar çok güzel şeyler yazılı içind eunutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?