- Konu Sahibi EU2
-
- #10.641
sence diyarbakırlılar nasıl insanlar gerizekalımı, kültürsüzmü nedemek istemişsin bacım anlamadım
lolo inşallah hayırlı haberlerini alırız. mübarek günlerde dualarımız kabul olur.
inşallah canım yaa aslında normalde ümitlenmem ama bu ay kürler uyguladım bide klomen kullandım hani bi ihtimal ya tutarsa kafamçokkarıştı
1 hafta oldu canım dün yaptım ama yokk..benim durum biraz farklı arkadaşlar yani 2 aydır normal ilişkiye girebiliyorum vajinusmusu atlattım yeni...bide pkolar çıktı başıma 6 aydır falan yoğunlaştı adet düzensizliklerim falan..kısa zamnada doktora gitmem lazım pkolar için falan ama ialaç kullanmak istemiyorum artık..bide doktora gittimde pkolar için ilaç yazcak kesin dicek yeni ilişkiye girmişsin olur bebek zaman ver dicek :uhm: ayy derdin biri başlıyo biri bitiyo ne zor kadınlık bazen yavvdenizcek kaç gün geçti idrar testi yaptıysan hemen belli olmuyormuş
Arkadaşlar lütfen AİLEVİ PROBLERİMİNİZDEN BAHSETMESENİZ çok seviniriim ..onun için ayrı bir bölüm bile var.burda hepimizin derdi başınddan aşkın ama gerçekten ortak olan konularımızdan bahsedersek çok iyi olur hepimizin açısından.böylece hem konu dağılmaz hemde KIRICI OLMAYIZ.
ÖZELİKLE İNSAN AYIRIMI YAPMAZSAK VE BİRBİRİMİZİ KIRMAZSAK DAHA MEMNUN OLURUM.lütfen bu topik çok saygılı en baştan beri ve hiç bir zaman uyarı alınmamış,yazdıklarımız silinmemiştir.kavgaya sebebiyet YAZILAR YAZMAYIN LÜTFEN..
yazdıklarınızı iyice düşününki kimseyi kırmadan devam etirelim..lütfen hepimizin amacı ANNE OLMAK SONUÇTA ,kayınvalelerimizi bile kötülerken unutmayalımki bizde bir gün KAYINVALDE OLUCAZ..
eminim bu yazımı dikkatte alırsınız,çünkü burdaki herkez çok anlayışlı çok şükür.beni kırmayacağınızı biliyorum..
UNUTMAYALIM HEPİMİZ İNSANIZ,HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUZ ..
klomeni nasıl kullandın tek başınamı ya lolocum peki sende sorun varmıydı ay kusura bakma ben seninle muhabbet ettim bi geece biliyorum 1 oğlun olduğunu eşinin mesleğini başına bi kaza geldiğini filan ama sorun ne hatırlayamadım
1 hafta oldu canım dün yaptım ama yokk..benim durum biraz farklı arkadaşlar yani 2 aydır normal ilişkiye girebiliyorum vajinusmusu atlattım yeni...bide pkolar çıktı başıma 6 aydır falan yoğunlaştı adet düzensizliklerim falan..kısa zamnada doktora gitmem lazım pkolar için falan ama ialaç kullanmak istemiyorum artık..bide doktora gittimde pkolar için ilaç yazcak kesin dicek yeni ilişkiye girmişsin olur bebek zaman ver dicek :uhm: ayy derdin biri başlıyo biri bitiyo ne zor kadınlık bazen yavv
KAYINVALİDENE İSTERSEN KÜLTÜRSÜZ DE NE DERSEN DE BENİM TAKILDIĞIM YER BÜTÜN DİYARBAKIRLILARI AYNI KAYNANIN SEVİYESİNE GETİRMEN KÖTÜ ANLAMI ORDAN ÇIKARDIM İŞTE NEYSE ZATEN HATANI ANLAMIŞ ÖZÜR DİLEMİŞSİN vereliniortak vereliniortak vereliniortak vereliniortakben diyarbakır insanları tanımıyorum kaynanam öle söledi diyarbakırdan kültürlü kız alıcam bunun nasıl ağır bi hakaret oldunu sanırım anlamadın benim lafım kayınvalideme ve orda yaşayan akrabalarına diğerlerine lafım yok ben kimseyi aşağılayamam okadar terbiye aldım ben ailemden orda 3 gün yaşadım canım batılıların doğuluları sevmediğini sölerler hani öle bişe yok 3gün boyunca benimle tek kelime türkçe konuşan olmadı ki 5dayısı 1teyzesi üniversite mezunu ve öğretmen hepsi eşimin dayısının eşi haricinde kimse konuşmadı neden oda el kızıymış oyüzden karşımda kürtçe konuşup gülüşmeler bide dalga geçer gibi sen nie gülmüyon işte benim kayınvalidemin kültürlü dediği insan bunlar
lafımda neden kötü bi mana aradın bilemedim:sm_confused: çünkü sölediğimin düşündüğünle alakası yok vereliniortakvereliniortakvereliniortak
1 hafta oldu canım dün yaptım ama yokk..benim durum biraz farklı arkadaşlar yani 2 aydır normal ilişkiye girebiliyorum vajinusmusu atlattım yeni...bide pkolar çıktı başıma 6 aydır falan yoğunlaştı adet düzensizliklerim falan..kısa zamnada doktora gitmem lazım pkolar için falan ama ialaç kullanmak istemiyorum artık..bide doktora gittimde pkolar için ilaç yazcak kesin dicek yeni ilişkiye girmişsin olur bebek zaman ver dicek :uhm: ayy derdin biri başlıyo biri bitiyo ne zor kadınlık bazen yavv
kuzunaz canım ben progestan diye bi ilaç var onu kullanıyorum adetim geçince...5 gün sabah akşam içip 3 4 günü adet görüyorum..hayıt çayı bana iyi gelmedi midemede ağrı ve sini r yaptı bende neden bilmiyorum yani ben ona bağladım çünkü farklı bişe yemedim içmemiştim...çörek otu bal karışımını bende yapıyorum süte oturmaya başlıcam yarın belki adetimi sööker deniyim bi
Ama istersen kan testide yaptır ki garanti olsun.. Allahın izniyle hepsini atlatıp bebiciğini kucağına alırsın. Büyüdüğü zaman da neler çektiklerimizi anlatırız:)[/QUOTaminn canım allah isteyen herkese versin inşallah tabi sağlıklı sıhatli hayırlı evlat versin herkese yanısırada bana :Saruboceq:
kullanmadım canım ben zaten düzenli hiç kullanmadım yani her ay bazen oluyodum bazen geçiyodu geçince başlıyodumbu ay progestanını kullanmana rağmenmi adet olmadın yoksa kullanmadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?