E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #10.841
canım yaa sana bişi sorabilirmiyim güzelim yaaa
Sibelcim mutluluktan sanırım sorumu görmedin,yardımcı olursan sevinirim cnm
tabiki sor canım... inşallah zor değildir..:1hug:
sibeliiimmmm canııımmmm çok sevinçliyim sabahtan kan tahlili yaptırdım geldim bir ara girdim fakat okuyamadım işlerden dolayı canııımmm beniimmm çok tebrik ederiimmmmm seni ve eşini walla bugün ramazanın ilk günü çok güzel bir haber verdin bizi sevindirdin allahım seni ve eşini bir ömür boyu sevindirsin Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ben bi halay çekiimmmm lü lü lü lü lü lü
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ne sorusu canım ben yardımcı olayım sitersen!! sibel şu an bilgisayar başında değil..
mafoldumben ya süpeeeeeeeeer bir duyguuu allahııııııııııııııııım şükürler olsun sanaaaa ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYNININ İLK GÜNÜÜÜ RABİİİİİİİİİİİİİİİİİİM:Saruboceq: ÇOK ÇOK SEVİNDİİİİİM.DULARAIMDAYDIIIN SİBELİİİİİİİİİİİİM.
CANIM ARKADAŞIM HAYIRLI UĞURLU OLSUUUUUN TATLIM BENİİİİİİİİİİİİİİM.RABBİM TEMİZ KALBİNE GÖREEE EVLADINIDA SAĞLIKLISINI,HAYIRLISINI VERSİİİİİİİİİİİN..HAYIRLI DOĞUMLAAAARIN OLUR İNŞALLAAH..
kuzum beniiiiim tebrik ederiiiiiiiiim,tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: senin adını listelerde görmeeek harika bir duyguu şu an ifade edemiyorum kendimiiii.öpüyorum kocamaaan seniiiiiiiiiiii.:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hoşgeldiiiiiiiiiiiiin bebeişimizzz hoşgeldiiiiiin ramazanın çocuğuuuuuuuuuuuuu:dance::dance::dance::dance::dance:
ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah
1-BSKK.....................:CüvCüv:
2-Ebrum....................:CüvCüv:
3-Roka.......................:CüvCüv:
4-arzu38....................:CüvCüv:
5-Zeynomh.................:CüvCüv:
6-asu1984..................:CüvCüv:
7-destna......................:CüvCüv:
8-sevdiceğim...............:CüvCüv:
9-Cemre822.................:CüvCüv:
10-nehir67...................:CüvCüv:
11-papatyaaa..............:CüvCüv:
12-nefican...................:CüvCüv:
13-durualya.................:CüvCüv:
14-Sudennnaz...............:CüvCüv:
15-Denizsizada.............:CüvCüv:
16-Serap _5434..............:CüvCüv:
17-latsibel.......................:CüvCüv:[/COLOR][/B]
Ayyyyyyy çok heyecanlandım listenizi görünce.Allah bizlerede nasip etsin inşallah
canım ya ben regle oldum ama bu sefer diğerlerine göre çok çok az oldum sence bunun sebebi ne olabilir bi fikrin var mı güzelim yaa
ne kadar az... rengi nasıll... normal zamandamı oldun yoksa gecikmelimi..
bazen kahverengi leke şeklinde çok az regl olanlarda hamilelikte olabiliyor.. yerleşme kanamasıda olabilir.. test yaptırdınmı
ne sorusu canım ben yardımcı olayım sitersen!! sibel şu an bilgisayar başında değil..
Huhu kızlar gelİn artık ya
Şİmdİ halay zaamanı
Ayyyyyyy çok heyecanlandım listenizi görünce.Allah bizlerede nasip etsin inşallah
inşallaahh mısracımm inşallahhhh hepimiz bu listede olacaz inşallahhh...
ne demek durucum keşke hergün hamilemiz çıksada hergün şu listeyi düzenlesek
canım ben de sorup öğrenmek istiyorum...bal polen tozunu ayrı ayrı alıp mı karıştırıyoruz yoksa birlikte satılan hazırlardan mı alıyoruz...bir de kendimiz yapıyorsak ölçüleri ne kadar, sadece sabah aç karnına mı alınıyor bir de ada yağı çamaşıra nasıl ve ne sıklıkta sürülüyor....canım çok sordum ama rica etsem açıklayabilir misin? bize de bi umut ışığı olsun...çok sağol şimdiden.
Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn
hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?