Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sibeliiimmmm canııımmmm çok sevinçliyim sabahtan kan tahlili yaptırdım geldim bir ara girdim fakat okuyamadım işlerden dolayı canııımmm beniimmm çok tebrik ederiimmmmm seni ve eşini walla bugün ramazanın ilk günü çok güzel bir haber verdin bizi sevindirdin allahım seni ve eşini bir ömür boyu sevindirsin Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
ben bi halay çekiimmmm lü lü lü lü lü lü
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

benide al yanınaa benideeee koca göbüşlüüüüüüühihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ArnavutGüzelinin
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:
[/B][/COLOR]

Esram ellerine sağlık canım listemizi düzenlediğin için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan senide bu listede görmek dileğiyle opuyorumnanaktan

ne sorusu canım ben yardımcı olayım sitersen!! sibel şu an bilgisayar başında değil..

İlgin için teşekkür ederim cnm.
Sibel polen ve bal karışımı kullandım demiş.
1-Bu karışım kilo aldır mıyor mu?Benim çok zayıf arkadaşlarım yerlerdi
2-Bu karışımın ölçüsü nedir ne kadar bal ne kadar polen?
3-Bal çiçek balı mı?
4-Özellikle tercih ettiğiniz marka var mı polen ve balda?
5-Birde nereden aldınız aktardan mı?

arkadaşlar bu hamile kalanların uyguladığı arnavurgüzelinin ilk sayfada söylediği tarif değil mi? bal polen tozu ve ada yağı dimi arkadaşlar....

canım ya ben regle oldum ama bu sefer diğerlerine göre çok çok az oldum sence bunun sebebi ne olabilir bi fikrin var mı güzelim yaa

ne kadar az... rengi nasıll... normal zamandamı oldun yoksa gecikmelimi..

bazen kahverengi leke şeklinde çok az regl olanlarda hamilelikte olabiliyor.. yerleşme kanamasıda olabilir.. test yaptırdınmı

inşallaahh mısracımm inşallahhhh hepimiz bu listede olacaz inşallahhh...

ne demek durucum keşke hergün hamilemiz çıksada hergün şu listeyi düzenlesek

ne kadar az... rengi nasıll... normal zamandamı oldun yoksa gecikmelimi..

bazen kahverengi leke şeklinde çok az regl olanlarda hamilelikte olabiliyor.. yerleşme kanamasıda olabilir.. test yaptırdınmı

bi ped dolmadı 4 gündür ama normalde 4 gün için de 4 düde doluyodu ama bu sefer olmadı gecikmeli değil hatta 7 gün önce oldum canım rengi aynı kafamda soru işareti var kaçgündür yaa bu gün 4gün olmasına ragmen olmuyoo gibi bişey yani

ne sorusu canım ben yardımcı olayım sitersen!! sibel şu an bilgisayar başında değil..

canım ben de sorup öğrenmek istiyorum...bal polen tozunu ayrı ayrı alıp mı karıştırıyoruz yoksa birlikte satılan hazırlardan mı alıyoruz...bir de kendimiz yapıyorsak ölçüleri ne kadar, sadece sabah aç karnına mı alınıyor bir de ada yağı çamaşıra nasıl ve ne sıklıkta sürülüyor....canım çok sordum ama rica etsem açıklayabilir misin? bize de bi umut ışığı olsun...çok sağol şimdiden.

Huhu kızlar gelİn artık ya

Şİmdİ halay zaamanı

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt
canımmm benim tebrik ederimmmmm çoookkkk sevindimmmm allahhh kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah gözün aydın :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ayyyyyyy çok heyecanlandım listenizi görünce.Allah bizlerede nasip etsin inşallah

inşallah mısra inşallah bak bu topiğin başından buraya kadar okursan çok güzel bilgiler paylaştık senide bu listede görmek isteriz

inşallaahh mısracımm inşallahhhh hepimiz bu listede olacaz inşallahhh...

ne demek durucum keşke hergün hamilemiz çıksada hergün şu listeyi düzenlesek

esramm az kaldı uzun bir süre sessiz kalmıştık bak gör yine her hafta hamilemiz çıkcak zemuszemus

sibelime ve bebeğine gelsin

sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_hihoyyytcool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebekhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytnazar::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemussositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Geçmişi okuyarak topladığım bilgiler cnm;
*1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH

*ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koy-ne kadar aralıkla bu yapılıyor henüz çözemedim

Kızlar herkesİn burda olmasını bekledİm ama dayanamıcam artık bu sessİzlİk bİtsİn

hamİİeyİmmmmmm hamİllleeeeeee

canım gönülden tebrik ederim . Allah kucağına almayıda nasip etsin darısı bütün isteyenlere yaa
çok sevindim :)):dance::dance::dance::dance::dance::dance::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…