Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BıRAZ GEÇ OLDU AMA BU HALAYI ,BU KUTLAMAYI ÖZLEMıŞTıM VALLA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

erkek olursa ramazan..kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canım evet biz kutlama yaptık ama sen halaya başlarsan eşlik ederim sana:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ŞİMDİ HATIRLADIM GECE RÜYAMDA BİRİ BANA ULTRASONDA BEBEĞİNİN RESMİNİ GÖSTERİYODU BAK BUNA VESİLEYMİŞ :lepi::lepi:

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

BANA KATILAN YOKMU zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim: :içelim:

aay senin ağzına kurban yaa nede güzel söylüyon inşallah canım yaaa şuan adet oldum ya çıkmaya bilirmi gelecek aya aksarmı güzelim

canımm benim adet oldun ama pekde adet oldun sayılmaz.. dediğin gibi 4 günde ancak bir ped gitmiş dediğim gibi yerleşme kanamasıda olabilir..sen yinede için rahat olsun diye bir kan testi yaptır kesin çıkar.. inşallahh bu ay olmassa bile gelecek ay senden o güzel haberleri alacaz...çünkü çok yeni evlisin ve vucudun uyarılmaya başlamış bile.. sen çok beklemeyecen emin ol..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bahçem sen zaten daha yeni evliymişsin bu ay olmazsa bi dahaki ay olur
daha şimdiden bu kadar umutsuz olunurmu ben ne yapıyım bak günlerdir
uykularım kaçıyo aşılama sonucum ne olucak düşünmekten test yaparak en azından
tereddütten kurtulursun

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

kızlar umutsuzdan ses soluk çıkmıyor merak ettim epeydir gözükmüyor umutsuz nerdesin??????

erkek olursa ramazan..kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canım evet biz kutlama yaptık ama sen halaya başlarsan eşlik ederim sana:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
GEL ESRAM GELL kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ipekcimm inşallahh seninde aşılaman tutmuştur.. ama stres yapmaman gerek.. bakarsın senle bahcemin müjdeli haberini beraber alırız.. ne güzel olur yaa..delikafadulden delikafadulden delikafadulden

:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::dance::dance::içelim::içelim:sırnaşık şeysırnaşık şey:CüvCüv::CüvCüv:hihoyyythihoyyyt:jeyyar::jeyyar:süprizzzzzsüprizzzzzşakkıdışakkıdıdelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi:

kızlar hani 2 ay önce kaynımın kızı evlenmiştiya hatırlarsınız düğüne gitmiştim burda sizlerle paylaşmıştım sıkı durun ilk gece hamile kalmış dün aradı da beni hamileyim diye valla bende şok oldum bu ilk gece hamile kalma işi benim kafamı çok karıştırıyor nasıl oluyor burda herkes senelerce bebek diye uğraşırken bir gecede nasıl işi beceriyorlar biri bana anlatsın nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…