• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hay hadi kızlar gelin neden okuyup kaçıyosunuz hadi buyrun paylaşın bebek çalışmalarınızı

kızlar ben hala adet olmadım ama göğüslerim baya bi acıyo ve büyüdü biraz kızlar neden acab bu ay klomen ve polen çörek otu tarçın bide böğürtlen kökü kullandım acaba onların etkisi olabilirmi ne dersiniz

canım hayırlı olsun inşallah kürlerin...bilemiyorum ama ben kür uygulamasam da hormonların etkisiyle adete yakın göğüslerim hassaslaşıyor...inşallah canım bu gebeliğe ilişkin bir belirtidir...kaç gün var adetine...

canım benim adetim geçeli 6 gün oldu ama 5. gün kanda 1 çıktı şimdi acaba geç döllenmem ondanmı çıkmadı diye düşünüyorum belkide normal gecikmedir kafam çok karışık bu konudda

normalde adetten önce acıyan göğüslerim bu ay adeti 5 gün geçe başladı

canım benim adetim geçeli 6 gün oldu ama 5. gün kanda 1 çıktı şimdi acaba geç döllenmem ondanmı çıkmadı diye düşünüyorum belkide normal gecikmedir kafam çok karışık bu konudda

normalde adetten önce acıyan göğüslerim bu ay adeti 5 gün geçe başladı

ayy canım inşallah sonucun değişir o zaman belki kürler de tarihte oynama yapmış olabilir...ben de şimdi ovulasyon dönemimdeyim 2 aydır bal tarçın ç. otu kürü ve preseed kullanıyorum eşime de keçiboynuzu kürünü uyguluyorum bakalım 1 yılı aşkın süredir deniyoruz ama henüz olmadı artık rabbim hayırlısını versin inşallah...

kızlar ben hala adet olmadım ama göğüslerim baya bi acıyo ve büyüdü biraz kızlar neden acab bu ay klomen ve polen çörek otu tarçın bide böğürtlen kökü kullandım acaba onların etkisi olabilirmi ne dersiniz

canımmmm inşl gec döllenme olmuştur
dikkat et bu ay yaptığın kürlerin etkisi olmuştur tabiki bol bol dinlen fazla iş falan yapma
inşl müjdeli haber veririsin canım ya

ayy canım inşallah sonucun değişir o zaman belki kürler de tarihte oynama yapmış olabilir...ben de şimdi ovulasyon dönemimdeyim 2 aydır bal tarçın ç. otu kürü ve preseed kullanıyorum eşime de keçiboynuzu kürünü uyguluyorum bakalım 1 yılı aşkın süredir deniyoruz ama henüz olmadı artık rabbim hayırlısını versin inşallah...

1 yıllık mı evlisin canım sen
sakın ümidin yitirme çok yeniymişsin
yaptığın kürlerin etkisi olur bence inşl sende hamile kalırsın en kısa zamanda hayırlısıyla

1 yıllık mı evlisin canım sen
sakın ümidin yitirme çok yeniymişsin
yaptığın kürlerin etkisi olur bence inşl sende hamile kalırsın en kısa zamanda hayırlısıyla

canım 2.5 yıllık evliyim 1 yıl eşim askerdeydi yaklaşık 15 aydır da bebek istiyoruz 1 yılın sonunda dra gittik tüm testler tahliller hsgler spermiyogramlar filan ypıldı herşey normal dendi...klomen başlandı ve ben 3 ay klomen kullandım yine olmadı 2 aydır bıraktım bişey kullanmıyorum kürleri deniyorum...artık rabbim bu mübarek günlerde yüzümüze baksın inşallah...senin hikayen nedir tatlım...

ay kızlar inşallah geç döllenme olmuştur 1 hafta beklicem gene olmazsam doktora gidicem inşallah bebiş vardır

ama olmazsada üzülmücem adet gecikince rahim bebek arar derler benim önceki hamileliğimde öyle olmuştu 2 ay 10 gün gecikmeli olmuştum 3. ayda hamile kalmıştım herşeyin hayırlısı olsun

kuukuleta canım benim inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canım inşallah yaptığın kürler vesilen olu

aselk cm canım çok teşekkür ederim söylediklerin için inşallah burda bebek isteyen herkez bir an önce anniş olur

kızlar ben bu gün cildiyeye gittim bana ilaç verdi emzirme yada hamilelik varmı dedi bende 5. günümde test yaptığımı 1 çıktığını ama hala adet olmadığımı söyledim olabilir dedi adet görürsen kullan ilaçları dedi yani böyle şeyler olabiliyomuş inşallah bendede öyle olmuştur

kızlar bide adete 1 gün kala sağ yumurtalığımda aşırı bi ağrı oldu 20 dk falan sürdü geçti acaba bu nedir böyle bişey ilk kez yaşadım

canım 2.5 yıllık evliyim 1 yıl eşim askerdeydi yaklaşık 15 aydır da bebek istiyoruz 1 yılın sonunda dra gittik tüm testler tahliller hsgler spermiyogramlar filan ypıldı herşey normal dendi...klomen başlandı ve ben 3 ay klomen kullandım yine olmadı 2 aydır bıraktım bişey kullanmıyorum kürleri deniyorum...artık rabbim bu mübarek günlerde yüzümüze baksın inşallah...senin hikayen nedir tatlım...
canım daha çok yenisin olur inşl
herşey normal çıktıysa canını hiç sıkma kafana takma biliyorsun herşey beyinde bitiyor
ama kürlerde işe yarar emin ol
burda kaç kişi hamile kalmış bu kürlerle darısı senin başına bakalım

ay kızlar inşallah geç döllenme olmuştur 1 hafta beklicem gene olmazsam doktora gidicem inşallah bebiş vardır

ama olmazsada üzülmücem adet gecikince rahim bebek arar derler benim önceki hamileliğimde öyle olmuştu 2 ay 10 gün gecikmeli olmuştum 3. ayda hamile kalmıştım herşeyin hayırlısı olsun

kuukuleta canım benim inşallah sende en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canım inşallah yaptığın kürler vesilen olu

aselk cm canım çok teşekkür ederim söylediklerin için inşallah burda bebek isteyen herkez bir an önce anniş olur
kız inşllllllllllll bebek vardır :)))))))))))
ama yoksa bile seninde dediğin gibi moral bozmak yok hep birlikte destek olmaya ve yola devam :)))

arkadaslar arnavutguzelı buraya daha gekmıcekmı neden boyle oldu .onun bılgılerı ıle burası cok guzel herzaman acardım acaba hamıle kalan varmı yenı bılgıler kurler Çok üzgünüm çoook

Günaydınnnnnn Kızlar Nasılsınız ?

LOLO canım ben seni göremedim baktım topicte kimse yok bende gittim :((
nasılsın bugün varmı bir gelişme

arkadaslar arnavutguzelı buraya daha gekmıcekmı neden boyle oldu .onun bılgılerı ıle burası cok guzel herzaman acardım acaba hamıle kalan varmı yenı bılgıler kurler Çok üzgünüm çoook

canım topic de bişiler olmuş üyeliğini sildirmiş sanırım
bende çok üsüldüm gitmelerine ne güzel burda birbirimize moral veriyorduk pozitif bir insandı
geri dönmelerini isterim bende :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

aselk canım benim durumum aynı beklemedeyim 1 hafta beklicem olmazsam kanda baktırırım çıksada çıkmasada doktora giderim kesin

herkeşlere merhaba

kıslar çok helecanlıyım 9 günüm kaldı dua edin nolur. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizin haberini duymayı nasip etsin mübarek ramazanda

lolo inşallah hayırlı haberler verirsin. Rabbim büyük

Back
X