sağol bitanem teşekkür edeirm
opuyorumnanaktan
bu ay sadece adaçayını yapmıştım
başka bişi yapmamıştım kendime ödül vermiştim :)kaydirigubbakcemile3
dinlencektim
bide sadece preseed kullandım ama nemlendirici niyatine yumurtlama zamanımı bile bilmiyodum
canım doktora sordum tabi düşürme sebebini
kimyasal gebelikmiş
yani korkulcak bişi değilmiş
hiç birşeyede engel değilmiş
bu ay korun dedi
sonra çalışmaya devam Şeniz
ama h,ç korunmayanlarda var
bilmiom yani
hıı ben zaten aldım adaçayı yağından dediğin gibi ama
ben acısını almışım onu uyguladım zaten bida tatlısı varmış yeni duydum oyüzden sordum:))))))))
ecrin canım mrb
SELAM KIZLAR..
iyim ecrinim sen nasılsııın bakalım??
Elmiray canım hoşgeldiiiiiin..söyle tatlım ne sorucaktın BURDAYIZ
CANIM BENİİİİM maşallah sana .olgunluğuna hayran kaldım..böyle hızlı atlattıysan seni kimse tutamaz..dediğin gibi ilk bir ay çok çok öenmli..sonraaa gene devam mutlaka pre-seed al gene oda çok faydalı bir ürün..
çok şükür madem herşey yolundaymış çok sevindim tatlım..
tatlı elma yağını hiç duymadım gülüm yaa CADIARZU valla kusuruma bakma.ama acısının mantığı nanemsi olduğu için kanalları açıp ısıtması ve akıntıların çabuk atmasını kolaylaştırıyo ama tatlısınıda KOCİŞİN İÇİN KULLANABİLİRSİİN:kedi:yerimseniben ANLADIN SEN ONUU datlı datlıııopuyorumnanaktan
mrb canımmmm
hoşbulduk canım ben msj konusunda çok becerikli değilim yani şuan yazışıyoruz ya sonra bu sayfayı bulamıyorum ben kapattıktan sonra belki bir arkadaş bana yazmış olabilir sonra nasıl görebilirim tşk edr.
bu arada ben de bebek için mücade verenlerdenim 1 yıldır tedavi görüyorum sabah ecrinle konuştuk fakat ben o sayfayı tekrar bulamadım çok üzüldüm belki ben çıkınca bişeyler yazdı göremedim
canım sag üst köşedeki isminin üstüne tıklaa sonra istatikler diyorrr oraya tıklaa.
sonra elmiray bütün msj oku var oaraya tıkla yazdıgın msj görürsün canımmm
canım benim ecrinin dediği gibi de yap hiç olmazsada sayfa sayısı var altta ordan takip et .olmazsa geri giderek bul..
üzülme bizde acemiydik sonra alıştınmı ohooo buralarda fink atarsın bak..
sen iyi kötü yaz bakalım ne tedavisi görüyosun?neler yapıyosun.yaşın kaç ve kaç yıllık evlisin ?:1hug:inşallah bir faydamız dokunur arkadaşlarımla
[/QUOT
saol canım ben 2 yıllık evliyim pko luyum 1 yıldır tedavi görüyorum bebek için yarın ilk kez klomene başlayacam bakalım hayırlısı
ecrincim benim istatistik bölümünde sadece yazdığım msj lar var ya bana gelen msj yok yada yine becerenedim :sinifsinif:
bende iyiim işte sagol canımmm.bugun klomene başladım işte c.tesi yumurta takıbım var bakalım hayırlısı.yanlız karnımda bi şişlik vaarr anlamadım neden çok rahatsız ettı benı
:sm_cool::roflol:
ben okadar tatlıyımki gerek yok tatlandırıcılara:)))))))))
bu ay kullanmayım ozaman bende iyice dökülsün ne var ne yoksa dediyidm:))sırnaşık şey
ozamab böğürtlen köküyle soğan suyu içiyim bari
boş durmamam lazım:))))))
Hepinize selam olsun kızlar....Nihayet bende sizlere katılmaya karar verdim...Yazın başından beri sizleri okuyordum...(Hele hele Arnavut Güzeli yok mu...Bu arada seni çok öpüyorum,güzeller güzeli iyi niyetli Arnavutçum.Seni burada tekrar görünce tanışmak istedim.Bebeklerin,sana ve ailene hayırlı uğurlu olsun.Umarım dünyada şansları çoook güzel olur.)Kendi sorunuma gelim dicem ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.Dediğiniz kürlerin hepsini denedim sonuç,maalesef...Ama herkesin elbetteki vücut yapısı farklı.Kimisi hemen tepki verir,kimiside benim gibi bekler işte.Benim iki düşüğüm oldu,6 aylıklardı.biri ikizdi,şimdi konusunu açınca yine ağlama tutacak beni neyse,aradan 1,5 yıl geçti hala gebe kalamıyorum,hsg'den tutunda kan tahlillerine kadar her türlü testi yaptırdım,birşey çıkmadı.Şu anda doktor kontrölündeyim,bana 2 aydır klomen veriyor,yumurtlamada sorun yok.Artık ne yapacağımı şaşırdım.Sizlerin önereceği bir iki kelime bile beni çok mutlu eder....
:sm_cool::roflol:
ben okadar tatlıyımki gerek yok tatlandırıcılara:)))))))))
bu ay kullanmayım ozaman bende iyice dökülsün ne var ne yoksa dediyidm:))sırnaşık şey
ozamab böğürtlen köküyle soğan suyu içiyim bari
boş durmamam lazım:))))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aman aman seni ballııııaklinialirimsmile
e madem öyleyse kullanma aşkım sen bana ne bakıyonsositososito..
yerim seni ben:jeyyar:
anam böğürtleni iç te soğana gerek yook bak abuuu garıştırdın hepisinii haaasempatiksalakcinniakannehir
ben diyorum bu enerjiyle bu motivasyonla sen hiç birşey kullanmaaa anacım:dance::dance:zemuszemus
ecrin sen klomene bugün başlamıştın dimi ben adetin 5. günü başlıcam sede mi öyle başladın canım bazılarına dr. 3. günü başla diyormuş ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?