Bu yaza hamiş giricez inşAllah Ecrin :))) sositososito
Ben çıkıorum kızlar,öpüorum hepinizi.. zemuszemus
inş.canım yaaa yapmadıgımız kür kalmadı valla ne duyarsak yapıyoruz hee.inş.rabbim bu emeklerimizin karşılığı verir canımm.hayırlısı bakalım ne zaman gelcek bizim bebişlerrrrropuyorumnanaktan
Gelicek hiç merak etmeyelim biz arkadaşım :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin :)
bu arada işim var bebiş isteyen kankimin güzel arkadaşlarııııııııı hepinize rabbimmmm bol bol bebişler versin sekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
,
İşte bu be Arnavut Güzeli....Allah senden razı olsun.Öyle bir dokundunki tam tamda üstünden hemde.Şu ağzında akan inciler var ya...Allah seni hiçbir zaman üzmesin.Az önce kendinle ilgili yazdıklarına bende çok duygulandım.Birşey dicem,ne olur fazla gezme,ayakta durma,kolunu kesinlikle kaldırma.Son düşüğüm,kolumu kaldırınca gerçekleşti.Tabi hemen diil.Bir hafta sonra kanamam oldu.Lütfen sürekli yatmaya bak.Sakın evde iş yapmavarsın olmasın işler.
Öyle bir noktaya temas ettin ki,madem öyle bende açılayım o zaman,bu muska demişsin,ilk düşüğümde anlamadım ne olduğunu,ama ikinci düşüğümde hasta yakınları ablalarıma,TABE denen birşey varmış,korkutma yani,nitekimde bir hafta önce rüyama girdiler.Zaten hafta geçti ben kolumu kaldırma bahanesi ile bir sızlama adet ağrısı gibi yani üffff,gitti yavrum.Şimid. ondan beri aklımda,diyorlarki hamile kalınca git,muska yazsın bilinen hocalar.
Yani sende inanıyorsun dimi bu hocalar olayına?
,
Bir tane var,ona gittik,oda bol bol üzerime okudu.Okurkende çok fena esniyorduki.Ama hiçbir yorum yapmadı.Sadece onun zamanı ve saatini Allah bilir dedi.Geçen yıl bu zamanlar namaza başladım,ve öyle rüyalar görüyorum ki,anlatıcam sonra...
Şimdilik hepinizi öpüyorum.....hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum.Karşılamanız bir harikaydı..(Arnavutçum sen bir harikasın)Allah hepinizden razı olsun....Yarın görüşmek ümidiyle...
herkese iyi akşamlar arkadaşlarrr yarın görüşürüz hepinizi öpüyorumm bu muhabbet bırakılmaz ama malesef çıkmak zorundayımmm benım içinde bol bol dua edın kızlarr
slm arkadaşlar. cesaretimi toplayıp bugün gebelik testi yaptırdım sonucunu yarın alıcam. Ne olur benim için dua edin yine hayal kırıklığı yaşamayım. sizlerin duasını bekliyorum, inşallah yarın hayırlı haber alırım. ya hamile değilsem adet söktürücü ilaç kullanmak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum. inşallah hayırlı bi haber alırımda gerek kalmaz. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Selam arkadaslar bende uzun zamandadir istiyorum bebek ama olmuyor.........tahlillerimizde bir sey cikmadi sadece ilk hormon tahlilimde fsh yuksek cikti sonra kullandigim bitki caylariyla 2 ye dustu neden onceki tahlilde yuksekti dedigimde doktor strestendir dedi.....................
Daha sonra Serephene ve ovitrelle kullandim yine olmadi reglim duzensizlesti onceden duzenliydi 15 gundur cok az kirmizi ve kahverengi akinti 2 gundurde normal adetim geliyor .......bu durumda olan var mi? sizce neden boyle oldu sizce ltfen bana yardim edin.
yok tekrar etmedim 2. dusuk oldugu icin baska yaptirmadilar...yasim 34 maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?