Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
5 gün kullanılıyor normalde ama olur ya klomen kullanırken içim rahat etsin diyosan 3 gün kullan..opuyorumnanaktan

sagol canım benım o zaman bu akşam başlayayım ben pamukla yapcam ben olur herhalde dimi

bir de kızlar ben bu hamile kalma muhabbetinden 3-4 kilo aldım..olur da hamileysem diye pek spor falan yapmıyorum 2 yıldır..önceden evde kendi kendime hoplayıp zıplıyordum en azından formumu koruyordum....artık spora başlayacağım bir de aman iyi besleneyim yumurtalarım falan kaliteli olsun diye homili gırtlak yiyorum..

boshayallersmile

AYNEN CANIM AYNEN BENDE PASO YİYORUM YUMURTAM OLSUN DİYEE PANTOLONLARIM OLMUYOR ARTIKKKkaydirigubbakcemile3

sagol canım benım o zaman bu akşam başlayayım ben pamukla yapcam ben olur herhalde dimi

olur cnm da pamuk sanki yağı emiyor gibi geliyor bana...ben havlu peçeteden yaptım daha iyi oluyor sanki...pamukta yağ kayboluyor...

Şaka 1 yana,alınan her 1 kilo da yumurtlama bozukluğu yapıo kızlar Uygun beslenmek ve ağır olmamak şartı ile spor şart ..! Özellikle benim gibi pakolu olanların ,normal kilolarından hiçç şaşmamaları lazım..!

:icecream::icecream::teytey: çok iştahım açıldı bu kürlerden kızlar eşimden bile çok yer oldumşakkıdı adam benle dalga geçiyor bu ne ya oturan boğa falan deyoosempatiksalakcinni

olur cnm da pamuk sanki yağı emiyor gibi geliyor bana...ben havlu peçeteden yaptım daha iyi oluyor sanki...pamukta yağ kayboluyor...

o zman bende peçetyle yapayım bugun hastalıgıım 4,günü yaa tereddüt ediyorum yapıp yammam akta

Evet kızlar dıkkat edelım valla yedıklerımızee

sıze katılıyorum valllaaaa

o zman bende peçetyle yapayım bugun hastalıgıım 4,günü yaa tereddüt ediyorum yapıp yammam akta

havlu peçete ile yaparsan çok içine sokma hatta günlük pede döküp yapan da varmış..bir de tamponla yapıyorlar o iyice içine giriyormuş ama yakar diye düşünüyorum ben...

AMAN maşallaaah maşallaaah kimleri görüyoruum..ne güzel muhabetleriniz oku oku bitmedii.
hayranlıkla okudum..benim topiğimde nedense hep yardım sever kızlar geliyo,çok mutlu oluyorum..

bu doktorum yeni zaten..
daha önce gittiğim doktoru sevmediğim için buna gittim bide..
herzamnki gibi farlutal verdi...
ve adetten sonra hsg çekiliceni söledi...
hsg çektiren varmı aranızda?

canım yeni doktorun hayırlı uğurlu olsun inşallaah güzel sonuçlar alırsın:Saruboceq:
bende rahhim filmi çektridim ..ben kendime güvenemedim ve anestezi ile yaptırdım.hemen korkma sakın.ben normal muayenede bile kendimi sıktığım için doktorum kendi tavsiye etti.acıyacak diye değil.sadece kendimi kasarsam içeriye verilen sıvı geçmez zorlanırsın diyee demişti..
bencede herkezin ilk başta yapması gereken bir işlem aslına..malesef sonuncu şık olarak seçiyoruz oysa hemen yapılsa ilk 6 ay hamile kalma olasılığı çok yükseliyor..

,

canım bende de oldu bu adetten önceki akıntılar.normal yani tedirginolma.bazen vucudumuz yılda bikere o temizliği yapıyo.biriken tortu ilthaplar,eski pıhtılaşmış adetimizle beraber sperm birikimleri falan..korkma çoğu kadın yaşıyo bunu..polende bunu atman için yardımcı olmuştu..hatta inşallah üstüne görüyosundur.bencede arkadaşlarımın dediği gibi bir kanda test yap.inşallah aramıza güzel haberlerle dönersiiiiiiiin:Saruboceq:

kızlar ben geldim şimdi hataneden doktorum bana kloımen verdı bıtınce yumurta takıbıne başlayacam hayırlısı artık

hayırlısı olsun canıııım.stres yapma herşeyi oluruna bırak artık unutmaya çalış sen bu olayı biraz aklından çıkar..inşallah bebişin süpriz yapar allahımın izni ilee:teytey: :dance:

ben demiştim çok iştah açıcıdır.ama bu polene özgü bir şey değil folik asid bile iştah açıyo..HA BU ARA AKLIMA GELMİŞKEN FOLİC ASİD KULLANIYOSUNUZ DİMİ KIZLAAAR???KULLANMIYOSANIZ İÇİN..hiç şikayet etmeyin valla içicekseniz

KIZLAR BİŞEY SORCAM YAAA BEN YARIN KLOMENE BAŞLIYORUMM YARINDA ADTEİMİN 5,GÜNÜ OLUYORRR.AKŞAM ADAÇAYI YAĞINA BAŞLASAM MI ACABA KARAR VEREMEDIMDEEEbilmiyorumkismile

bencede sadece 3 gün yap..

,aradabi küçük egzersizlerde yapın bence.özelliklede yürüyüş..
kanınızın popalamaya yardımı olur asıl ozaman yumuşlarınız düzenli çalışır..şimdi yaz geliyo yüzme yürüyüş yapın..hem yiğin hem zayıflayın..ben bile bu halime yürüyorum valla fıldır fıldııır

havlu peçete ile yaparsan çok içine sokma hatta günlük pede döküp yapan da varmış..bir de tamponla yapıyorlar o iyice içine giriyormuş ama yakar diye düşünüyorum ben...

seninkide iyi fikir peçete ile.ama yumuşak peçete seç olmazsa.sert se kazıma biryerleriniaklinialirimsmile
BEN TAMPONLA YAPTIM MESELAA OOOOOOH FERAH FERAAH..kaydirigubbakcemile3AMA İŞTE EN KÜÇÜK BOYUNU ALIN OLMAZSA .BENİ GECE RAHATSIZ EDİP ÇIKARTIYODUM..ama pedle yapınca daha yakıyodu bende (her yere temas ediyo yaa):kedi:

Arnavut gÜzelı canım sagol yaa nerelerdesın ben bu akŞam yapcam adaÇayı yaĞını yarında tedavıye baŞlıyorum ınŞ..

Arnavut gÜzelİ canım sagol yaa nerelerdesın ben bu akŞam yapcam adaÇayı yaĞını yarında tedavİye baŞlıyorum İnŞ..

BUGÜN DOKTORA GİTTİK CANIM üçlü tarama için.çok şükkür herşey yolunda canım..
EVET öyleymiş çok heycanlıyım senin adına.hadi bakalım hayırlı uğurlu olsuuuun tedavin rabbim göbüşünü meleğinle doldursuun herşey güzel gönlünce olsuuun.DUALARIM SENİNLEE:Saruboceq:..öpüyorum senii inşallah en yakın zamanda müjdelersin haberini..
bol bol allahın isimlerini elin karnındayken oku..özellikle bunları okuyun herkeze tavsiyem..

EL-BARRİ
EL-MUCİB
EL-FETTAH
EL-KAFİ
EL-KAHHAR
EL-HAFIZ
EL-ŞAFİ
EL-CABBAR
EL-VAHHAB
ER-RAHMAN
ER-RAHİM..
sürekli boş zamanınızda eliniz karnında bu MÜBAREK İSİMLERİ TEKRARLAYIN..rabbim sizinle olsun:1hug::Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar smear sonuçlarım temiz çıkmış..
valla nedemek oldugunu bilmiorum ama bişilerin yolunda gitmesi moralimi düzeltio:)))

valla nedemek oldugunu bilmiorum ama bişilerin yolunda gitmesi moralimi düzeltio:)))

Çok sevindim arkadaşım..! Demekki rahim ve rahimağzında herhangi 1 sorun yok,mantar,enfeksion,virüs gibi..! Bunlar spermin yumurtaya ulaşmasını engellio ..! :lepi:

Hoşgeldin Arnavut güzeliii :) Annem bendeydi 2 gündür,bu akşam gidio ama pazartesi itibariyle uzunca 1 süre bizde kalacak inşAllah..! yarın itibariyle yürüyüşe başlıorum kızlar,annem gelince o da bana katılacak :)

Çok sevindim arkadaşım..! Demekki rahim ve rahimağzında herhangi 1 sorun yok,mantar,enfeksion,virüs gibi..! Bunlar spermin yumurtaya ulaşmasını engellio ..! :lepi:

bumu demek oluomuş..
valla bilmiodum içimi rahatlattın...
olumunekankayizsmile

günaydın canım senın adına çok sevindim rabbim yüzümüzü güldürcek hadı bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…