5 gün kullanılıyor normalde ama olur ya klomen kullanırken içim rahat etsin diyosan 3 gün kullan..opuyorumnanaktan
bir de kızlar ben bu hamile kalma muhabbetinden 3-4 kilo aldım..olur da hamileysem diye pek spor falan yapmıyorum 2 yıldır..önceden evde kendi kendime hoplayıp zıplıyordum en azından formumu koruyordum....artık spora başlayacağım bir de aman iyi besleneyim yumurtalarım falan kaliteli olsun diye homili gırtlak yiyorum..
sagol canım benım o zaman bu akşam başlayayım ben pamukla yapcam ben olur herhalde dimi
boshayallersmile
AYNEN CANIM AYNEN BENDE PASO YİYORUM YUMURTAM OLSUN DİYEE PANTOLONLARIM OLMUYOR ARTIKKKkaydirigubbakcemile3
Şaka 1 yana,alınan her 1 kilo da yumurtlama bozukluğu yapıo kızlarUygun beslenmek ve ağır olmamak şartı ile spor şart ..! Özellikle benim gibi pakolu olanların ,normal kilolarından hiçç şaşmamaları lazım..!
olur cnm da pamuk sanki yağı emiyor gibi geliyor bana...ben havlu peçeteden yaptım daha iyi oluyor sanki...pamukta yağ kayboluyor...
o zman bende peçetyle yapayım bugun hastalıgıım 4,günü yaa tereddüt ediyorum yapıp yammam akta
bu doktorum yeni zaten..
daha önce gittiğim doktoru sevmediğim için buna gittim bide..
herzamnki gibi farlutal verdi...
ve adetten sonra hsg çekiliceni söledi...
hsg çektiren varmı aranızda?
merhaba arkadaşlar ben sizlere yine bişey soracağım. 12 ocakta adet oldum 22 ocaktada arı polenine başladım. 5 şubatta kahverengi akıntılarım başladı ben adet kanaması beklerken kanamam olmadı 5-6 gün kahverengi geldi ama çok az akıntı şeklinde. yine şubatın 25 inde kaverengi akıntım başladı ve hala kanamam gelmedi yine akıntı şeklinde kahverengi geliyo ama çok az günde 1-2 defa falan akıntı şeklinde kahverengi geliyo en son 12 ocakta kanamam oldu birdaha olmadı. test yaptırmayı düşünüyoruum ama hayalkırıklığına uğramaktan korkuyorum. sizce ne yapayım sizlerdede böyle oluyormu hiç.
kızlar ben geldim şimdi hataneden doktorum bana kloımen verdı bıtınce yumurta takıbıne başlayacam hayırlısı artık
valla bende öyle canım yaaa göbek benden önce gidiyor goreen hamıle sanıyorr yaa 2gündür göbegim çok şişti hastayım bideeekaydirigubbakcemile3 hamıle olunca ne kadar şişcm allah bilir valla şimdiden böyleysemkaydirigubbakcemile3
canım ben geçen ay polen arısutu bal yedım 1 kavonoz.3gündürde bal tarcın çörekotu yiyorum sabah akşam aç karınla.bidee incir kürü yapıyorum7 gündür canımmm
Allah nasip eder de hamile kalabilirsek,doğumdan sonra zayıflama kürlerine bakınır dururuz artık kaydirigubbakcemile3
Çörekotu felaket derecede iştah açıo,kendime 1 aydır 3 beyazı yasakladım..! meyva ve sebzelerle yaşamaya çalışıorum,lakin prolagtinden dolayı imkanı yok kilo veremiorum
KIZLAR BİŞEY SORCAM YAAA BEN YARIN KLOMENE BAŞLIYORUMM YARINDA ADTEİMİN 5,GÜNÜ OLUYORRR.AKŞAM ADAÇAYI YAĞINA BAŞLASAM MI ACABA KARAR VEREMEDIMDEEEbilmiyorumkismile
bir de kızlar ben bu hamile kalma muhabbetinden 3-4 kilo aldım..olur da hamileysem diye pek spor falan yapmıyorum 2 yıldır..önceden evde kendi kendime hoplayıp zıplıyordum en azından formumu koruyordum....artık spora başlayacağım bir de aman iyi besleneyim yumurtalarım falan kaliteli olsun diye homili gırtlak yiyorum..
havlu peçete ile yaparsan çok içine sokma hatta günlük pede döküp yapan da varmış..bir de tamponla yapıyorlar o iyice içine giriyormuş ama yakar diye düşünüyorum ben...
Arnavut gÜzelİ canım sagol yaa nerelerdesın ben bu akŞam yapcam adaÇayı yaĞını yarında tedavİye baŞlıyorum İnŞ..
kızlar smear sonuçlarım temiz çıkmış..
valla nedemek oldugunu bilmiorum ama bişilerin yolunda gitmesi moralimi düzeltio:)))
Çok sevindim arkadaşım..! Demekki rahim ve rahimağzında herhangi 1 sorun yok,mantar,enfeksion,virüs gibi..! Bunlar spermin yumurtaya ulaşmasını engellio ..! :lepi:
kızlar smear sonuçlarım temiz çıkmış..
valla nedemek oldugunu bilmiorum ama bişilerin yolunda gitmesi moralimi düzeltio:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?