Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sagol canım allah razı olsun evet kendımı hiç sıkmadım doktor sormak ıstedıgın bişey varmı dedı bende yok araştırdım çok dedım tamam başlayalım o zaman dedı başladık ve bitti.ben üstümü giyindikten sonraa 1bayna vardı odaa rahım filmi çektircekmıs ama çok korkuyormuss doktroum benı çgrdı anlatırmısın bayana biragrın szızn varmı dedı bende yok dedım.olayı anlattım.kadında o zaman cuma çektircem dedi opuyorumnanaktanbencede şart canımm haklısın.çok çok haklısın canım birbirimiz bilgilendırmek çok güzel bişey doktorum istemeseydı sen dedıgın için ben gidip çektircektim ama doktora demeden rahım filmine bakalım dedı.allah razı olsun canım arkadaşım benım sagol sayende çok şey ögrendımm.yarın eşimin sprem testi var p.tesi doktora görünce inş.ondanda bişey cıkmada biran önce tedavıye başlarız.

hee bu arada unutmadan diyeyim dün başka bi topikte benım gibi pko bır arkadas vardı oda iğne tedavısıyle hamılee kaldı dün ögrendik degeri23 çıkmıss c.tesi tekrar kan tahlılı nyaptırcak inş.yükselır degerı.sankı kendım kalmıs gibi çok sevindim valla.inş.darısı bizlere :lepi:

haaa hayırlı olsuun ne güzel bir haber buu..allah herkeze nasib etsin.

canım benim ne demek hepimiz bunun için varız.yeterki siz bilgilenin doğru tedaviyi uygulayın bide mis kokulu evlatlarınıza kavuşuuuuuuun yeter.. daha ne isterim.pozitif olun ve beni teyze yapın tek isteğim bu sizden ..

hoşgeldin canım aramızaa..hakkında hayırlısı olsun .sende başla inşallah güzel olaylara vesile olur..şimdiden hayırlı olsun inşallah sanada uğur getirsin bu topik..sağlıcakla kalın

serrecan aramıza hoşgeldin canımmm.inş.sende kavusursun bebişine bitanem.

arnavut güzelim inş.ben senı yapcam yakında teyze umutluyum hemde çokk

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuyorum uzun zamandır bugünde yazmak istedim,bende bebiş isteyenlerdenim ve bugün 13 gündür incir kürü uygulyorum,umarım faydasını görürüm.

Yalnız aklıma takılan birşey var Arnavut güzeli kist oluştuğunu söylemişsin sen ve ben korkarak içyorum aceba bi zararı olurmu diyede korkuyorum.

Bu konuda kullanan arkadaşlar beni bilgilendirise çok sevinirim...en kısa zamanda herkesten bebiş haberleri gelir inşallah.

Hadi hayırlısı olsuun inşallaaaah bünyen cevap verir..bizi merakta bırakmayerimseniben

Canım inşallah seninde sonucun güzel olur emeğinin karşılığını alırsın..yanlız unutma herkezin bünyesi aynı değildir boshayallersmile bana ters tepti ama bu demek değilki sanada olucak.nolur tedirgin olmaa rahatça kullan.çok arkadaşım incirden hamile kaldılara.s

ınşallah faydası olur daha doğrusu uyguladığımız kürler vesile olur hepimize,çok düzenli bir şekilde kullanıyorum bakalım.birde içine havuç katıyorum bi altı yedi dakikada havuçla kaynatıyorum.

Yumurtaların kolay çatlamasına sebep oluyormuş oda.

İnşallah canım allah gönlüne göre versin canım..
herşey olur ama zamanla ve sabırla..

evet havuç bayağı faydalı..kalan incirlerlede keke koyabilirsin atmamış olursun hem..

hadi hayırlısı olsun inşallaaaah:)

slm arkadaşlar ban geldimm doktordan şimdii.eşimin sprem testi sonucları çok iyi degıl doktor jınekolojı uzmanına görünsün dedi normal yolla degılde asılama olabılr dedi moralım cok bozuk yaaaaaaaaaa

işyerindekılerınde surat beş karıs sankı be gezmeye gidiyorum niyee her hafta doktora gisdiyormusumda bılmem ne yaa sankı keyfımden gidiyorum heee

pardon yaaa üroloji uzamnına gönderdi eşimi

Hayırlısı olsun arkadaşım,eşin için keçiboynuzu kürünü denedinmi hç.

Burdan baya faydasını gören kişilerin olduğunu okudum ben o kürün ama denedinmi hiç bilmiyorum.

Geçmiş olsun canım benim..! Üzme kendini,üroloji mutlaka 1 çözümünü bulacaktır,dahası elimizde kapı gibi kürlerimiz var :) buynuz pekmezi bu tür sorunlarda çok iiymiş,dene bence..! İş yerindekileri de kafana takma dicem ama aynı sorun bende de var çok hevesliyiz sankii..! hee 1 de doğruluğunu bilmiorum bu yüzden araştır istersen ama,ilişkiden hemen önce erkeğin içeceği acı nescafe spermlerin hareketlenmesini sağlıomuş..!

Bırakma bence..! 1 hafta kullanıp son günü fayda gören var,1 haftayı tamamlamalısın..! alerji vs yaptı ise bilemem tabii ama iltihap gelmio die 2.gün bırakmak olmaz bence ..!

Hayırlısı olsun arkadaşım,eşin için keçiboynuzu kürünü denedinmi hç.

Burdan baya faydasını gören kişilerin olduğunu okudum ben o kürün ama denedinmi hiç bilmiyorum.

yok canım muygulamadık hiç ben tedavıye yenı başladım zaten yumurta takıbı pko rahım filmi derken eşime geldi sıra sprem testı yaptırdık hareketlıs ayısı az bende şimdi balyacam hemen keçiboynuzu kürüne canım bakalım hakkımızda hayırlısı inş.

sagol canım haklısın eşime keçiboynuzu küri yapcam iştee.baklaım nolcaaak.sayı iyi ama hareket sayısı az.evet yaaa işyerındekılere anlatıyorum durumumu ama yok ben hergun doktoramı gitcekmısım bılmme ne sankı keyfımden gidiyorum 1,30 2saat kalıyorum hemen işim bitsin geliriyorum laf yapıyolar sinir şeyler cıksam cıkamıyorum napalım katancaz artık bakalım inş.çhamıs kalırız devamlı gitmek zorunda kalmyız cenelerı kapanırr bunkarındaa

yok bırakmıcam kesinlikle, kaşınma falan yok alerji olmadı sadece o anlık bi yanmaydı. ecrincim geçmiş olsun sanada ..mutlaka bi çözüm bulunucaktır. üzme kendini.

sagol canım allah razı olsun bitanem bakalım keçiboynuzu kürüne başlaycam hayırlısı artık ne diyelim

Hiç ihmal etme canım keçiboynuzu kürünü çok etkili oluyormuş.ama düzenli kullanmak gerekiyo biliyosun.

Düzenli bir şekilde uygulayın inşallah fayadsını göreceksiniz.herşey nasip kısmet.

Hiç ihmal etme canım keçiboynuzu kürünü çok etkili oluyormuş.ama düzenli kullanmak gerekiyo biliyosun.

Düzenli bir şekilde uygulayın inşallah fayadsını göreceksiniz.herşey nasip kısmet.

yok canım sagol bitanem bakalımmm başlayacaz inş.

canım ben bal tarçın çörekotu kullanıyorum.....ayrıca bal polen kaarışımı yyorum.ama bal polene arı sütü de katılıyo sanırım....ben arı sütünü katmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…