Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne bileyim canım yaa,doğum kontrol hapı kullanıp 1 ay daha kaybetmiyeyim diorum ama,kullanmayınca n da soğan suyu ile geçecek mi bilmiorum..! eşim dalga geçio artık,her yemekten sonra ' aç bakalım ilaç torbanı'' dio

Haklısıııın biliyoruuum seni çok çok iyi anlıyorum..
Belki okumuşsundur geçmişte bilmiyorum ama bende kafama göre incir kürüne başladım.8-9 adet kynatıp içiyodum son günlerdede havuç katıyodum yumurtalığı çatlatıyomuş diye..malesef ilk ay olmadı.sonra diğer ayda evam etmek gerekiyomuş hadi onuda yapayım dedim yarıda kalmasın belki ikincisinde hamile kalırım dedim.BıR ÜMıııT..
SONRA ADETıM TAM 7 GÜN GECıKTı HAMıLEYıM DEDıM eşim kaç test aldı negatif inanmadık kan testi yaptırdık gene negatif(((((nasıl ağlamıştım nasıl üzülmiüştüm(
eşim her gece elleri karnımda uyur dua ederdi nlır allahım olsun diye..
haa incirin kilosu 13 tl bu ara tam 20 adet alıyodum bir haftada hem maddi ynden hemde piskolojk yıkıldık..doktora gittim dediğin gibi nuuuuur topu bir kist oluşmuştu..ali beyde bana tek başına klomen falan mı kullandın dedi??o ilaç aldığımı zanetmiş meğerse yumuşum gelişmiş ama çatlayamayınca kist oluşmuştu..
HADı BAŞTAN BANA DOĞUM KONTROL VERDı MECBUREN ıÇTıM AMA YIKILDIM BıR AY GıTTı DıYE VE DÜŞÜN ıLıŞKıYE BıLE GıRıYODUM KORUNMAMA RAĞMEN BACAKLARIMI KALDIRIYODUM BELKı BıR UMUT BELKı HAPLA BıLE HAMıLE KALIRIM DıYE O AYIMIDA DEĞERLENDıRMıŞTıM..böyle işte kusura bakma anlatmak istedim..

Yelizcim iyi dileklerin için Allah senden razı olsun....Yüce Rabbim sanada en çok istediğin şeyi,en kısa zamanda versin inşallah....

Canım beniiiiim yok değilsin biliyrum öyle olsa burda bir kelime girip te yazmazdın..inan hepimiz zamanla küstük hayata ama genede direndik illaki tuttuğumuzu koparıcaz..
Ne mutlu anneneki seni gibi bir kızı var.bak düşün hamile olsaydın belki annene yetişemezdin üzülürdün..rabbim herşeyi vesile eder.dur bakalım annen bir iyileşsin sende manevi olarak rahatladınmııııı gelsin bebişleeeeeeer..herşe yin bir vakti zamanı var..rabbim sana kolaylık versin anne baktığının mükafatını evladınla ödüllendirsin.

Arnavutçum,bebişlerin nasıllar bu arada,onları çok öpüyorum,lütfen onlara çok ama çok iyi bak,ben bilemedimkıymetlerini yavrular geldiğinde,aman ne olur dikkat et kendine,fazla kahkaha atma,ıkınma,birde şu sırlar çağla mevsimi,ben çok severim,ama gebe kaldığım sıralar deli gibi yiyordum,sonra deli gibide öksürüyordum,niye mi,boğazımda kalıyordu,yutulmuyor bir türlü,aman sen dikkat et.Yine söylüyorum,kolunu kaldırma bir yere,mutfak dolaplarında oluyor genelde bu hareketler,bırak eşin alsın,kesinlikle uzanma...Biraz anaç tavırlar içindeyim ama :) olsun,ilerde çok iyi niyetli bir insan olduğumu anlarsınız....Şimdilik öpüyorum seni...

Neden kusura bakayım bitanemmm..! Dertlerimiz,sevinçlerimiz sayesinde burada ark.olmadık mı..! senin,sizin fikirleriniz önemli olmasa,hadi kızlar bi akıl verin dermiyim ( seraphone içtim bu ay biliosun,2 tane yumurta oluşmuştu,demekki 1 tanesi kistleşmiş..! ilaç yaptı derken,bu ilaçtan bahsetmiştim..! Sırf hormon yüklenio bedenimize Bugün Ali fuat bey ne derse onu yapıcam,eve gelince de anlatıcam yeniden (nasipse tabi ) :))

amin aydan cığım rabbim hepimizin muradını versin,hastalarımıza şifalar versin tatlım.ben 2 gün önce gittiğim doktorumdan erken menapoza girmişsin bebek sahibi olman imkansız cevabını aldım ,yıkıldım düne kadar çok kötüydüm ama çıkmamış candan ümit kesilmez.biitkilerle şifa arıyorum şimdi.inşallah fsh düşücek ve benim yumurtalar çıkıcak inşallah.bnde anne olacağım.

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bizde bebek yapmaya karar verdk yalnız bişi sorcam adetim bttiği gün ilişki olursa hamile kalırmıyım

meraba kızlar bende sizler gibi istediğim halde hamile kalamıyorum ama size bişey sölemeliyim drunuzu çok ii seçin gerçekten hemen ileç önerip vicudumuza hormon yüklüyolar ben klomen kullnadım daha sonra uzun bi süre iğne kullandım ama bişey söleyimmi ben zaten normal adet olan biriyim yani yumurtam gelişiyodu zaten düzenli olarak tabii sonuçta okadar hormonu yeyince 5-6 kg aldım bu sferde dr zayıfla dedi sinir oldum ilaçta kullanmıyom dr ada gitmiyom şimdilik...olacaksa olur bu şekilde

İnşallah anne olacaksın Yeliz ...Hemde en hayırlı şekilde...Bak ne dicem,başka doktor denesen,gerçi ben hiç bir doktordan fayda göremedim,bu da şans doktor olayı ,ama yinede bir doktorla yetinme...Bu arada kaç yaşındasın?Böyle erken olurmu?Ailende hiç erken menopaza giren var mı,biraz ırsidir sanırım.

33 yaşındayım canım.annem de 42 de felan girmiş.ama ablam 34 yaşında 2.bebeğini doğurdu.ırsi olsa ablamda da olurdu.baaşka doktora gidicem ama.hayıt ı falan deneyim.fsh biraz düşer belki diyorum.inşallah rabbim isteyen herkese versin canımm.bunu kabullenmem çok zor olacak..

Ahh bu kilolar..! Alması ne kolay oysa dimi :)) ama bizim hastalığımızda zayıflamak şart..! düzenli regl olmak düzenli yumurtladığın anlamına gelmiomuş,bende bunu 1 kaç ay evvel öğrendim :) yani her ay 28-30 günde regl olan 1 kadın mutlaka yumurtlamıştır die 1 şart yok..! reglim çok düzenliydi ama yumurtlama malesef Rabbim ne eğlerse güzel eğler,bekletiosa bizi vardır mutlaka 1 bildiği..! ilaç konusunda okumuşsan anlamışsındır benim de kafam çok fazla karışık..! ne yapmalıyım bilmiorum,bu akşam Dr u sakin yakalayabilirsem sorucam hepsini:)

İyiler teyzesi maşallah herşey yolunda..allaha emanetler..
Merak etme tatlım çok iyi bakıyorum kendime ,zaten babalarıda iyi bakıyo bana sürekli telefon açıyo takipteyim.bir yere kıpırdayamıyorum..ceviz saatimi bile o söylüyokafamçokkarıştı..
Ne güzel canım hep benmi anaç olucam birazda siz söyleyin vallaa.iyi hissettiriyosunuz beni:) sağol eksik olma iyiki varsınız..
Tekrar çok sağol canım sende kendine çk iyi bak.bizde seni öpüyoruuuz tezooş:1hug: :asigim:

Olsun genede uzun yazdım okuduğunuz için teşekürler..belli olmuyo işte bazen küçük bir inanç bile herşeye vesile oluyo.benim nasibimde tüp bebek varmış ikiz olucağı varmış.o yüzden rabbim beni bu aşamaya kadar getirdi.aynı zamanda tecrübe oldu bana..bak gene aranızdayım sizin katettiğiniz yolu ben çoktan geçtim inşallah az da olsa elimden geldiğince ışık tutmaya çalışıyorum..
bende çok toydum keşke ben gibi biriyle karşılaşsaydım zamanında (YANLIŞ ANLAMAYIN GENE KENDİMİ BEN ÖVMÜYORUM)ama böyle zamanalarda insan bir akıl istiyo destek istiyo.çünkü malum doktorlar çok sömürgeçli HER KONUDAA..size boşuna tedavi yapıcaklar hem hormonlarınız alt üst olucak hemde para kazanacaklar..benneyaptımki
Tamam tatlım sen haber ver gene gelişmelerden selam söyle beden çok doktorumaa.s.

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bizde bebek yapmaya karar verdk yalnız bişi sorcam adetim bttiği gün ilişki olursa hamile kalırmıyım

Hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5
yeni bir anne adayı daha..
Canım o bünyeye bağlı birşey.onu en iyi sen anlayabilirsin bence..
ya ovulasyon testi alıp takip et ona göre ilişkiye gir..yada bazı yöntemler var ki %100 değil genede..
Bazı bayanlar erken yumurtlar genelde 10. gününden sonra başlar bazılarıda adete yakın..mesela benim 12.gün mutlaka yumuşlarım çatlardıboshayallersmile..hem akıntıda belli oluyodu hemde ovulasyon testi ile tespit etmiştim..

merhaba arkadaşlar ve ARNAVUT GÜZELı.bugün moralim pek ii değil.doktora gittim.benden progesteron testi istedi.ve yaptırdım.düşük çıktı.yumurtlama sorunu var sende dedi.evt bana ilaç verecek ama alt üst oldum.bnu bekliordum.nedense hissettim başından beri.yani işte böle.hayrlısı. yapacak bişey yok sanırım.çare Allah ta.

ya arkadaşlar bende klomeni bu 3 kez oldu kullanalı ama bir etkisi yok burda polen ile bal yiyp bir hafta sonra hamile kalan arkadaşlar varmış onu da yedim 9-10 gün falan ama yine birşey yok ne kadar devam etmeliyim. birde ben kız ken diane 35 kullanıyodum adet düzensizliğimden dolayı etkisi var ı ne diyonuz

slm arkadaşlar ben de klomeni 3 kez kullandım 2 gün oluyo biteli ama etkisi yok bal ile polen karıştırın yiyin demişiniz onu da 9 gün falan yaptım ne kadar kullanılması gerek

yumurtlamanın olduğunu nasıl anlıyonuz bir de ovulasyon dediğin şey nerde satılıyo eczanede mi kusura bakma biraz acemi olunca

slm arkadaslar, ben baska bi topik'e yazmistim ama daha sonra sayfalari okurken gordumki o sayfanin demirbaslari protesto edip buraya gelmisler bende tekrar buraya yazayim dedim eger bilen deneyen varsa paylasabiliriz...
ben 6.5yillik evliyim, 5.5yildir bebek istiyoruz, yani bir sene bile korunmadik bilseydim boyle arayacagimi hic korunurmuyduk!!!
neyse ben herseyi denedim beklide bu kk'da benim kadar tecrubeli yoktur...
yumurta takibi, 3-4 asilama(tam hatirlamiyorum), ve iki kez taze 5kez dondurulmus olmak uzere 7kez tup bebek (ilkinde tek, digerlerinde hep 2embriyo transfer edildi)...ve bunlarin sonucunda bir dusuk, birde gelismeyen gebelik yasadim...
bir senedirde bi komsumuz nerde gorse gel sana buhar yapalim diye yakama yapisiyo bu sefer kacamadim ve ctesi, pazar ve ptesi olmak uzere 3kez denedim, bugday, zeytinyag, ve maydonozu kaynattik uc gece kaynatip kaynatip oturdum....
su an kasiklarimda agrilarim var, adetimede daha var normalde 12nisan civari olacam...
deneyipte faydasini goren varmi?
paylasirsaniz cok sevinirm
ha bu arada bende pko var, ama bir yildan fazladir duzenli adet goruyorum ve esimdede biraz morfolojik birazda hareket sorunu var ama sayisi gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…