E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.241
sizlere okadar katılıyorum ki bunu kelimelerle anlatamam.....
arzu sen facebookta hangisisiiiin??????*ben ordayım şu an
canıım öncelikleeee bu pozitiiif topiğeee buu nur yüzlüü arkadaşlarımın arasınaa hoşgeldiiiinn.sendeee çok şanslısıın biliyomusuun..sende bizim çığlıklarımızı mı duyduuun:teytey:baksanaa habiree hamile çıkıyoo yaaaw:dance:darısıı senin başınaaa inşallaaaaaah..amaaaa burdaa karamsar olmak yook bu topiğe giren hamile olarak çıkıyooo..o yüzdeeen sende lütfeeen artık kafana takmaaa bak kaç kişiydik kaç kişi kaldııık..gelen hamile kalıyo geleen hamilee kalııyoo rabbime şükürler olsuuuun..sendee takıl bizeee poleni tarçını eğer midene dokunmazsaaa 3 ay kullanmamız gerekicek kii göreceksin okadar bile sürmeyeceeekkaydirigubbakcemile5 sana sööööz..aç karnına yemeğe çalış ..bu kimyasal ilaç olmadığı için tamamen doğal o yüzden bünyemizdeki eksikleri tamamlayıncaya kadar içiceez..tamam hadi bakalım sanaa uğru getirsiin bu topiik.sağlıcakla kaal ve sakın kafaya takmıyosuuun olucaaaak gör bak:teytey:hihoyyyt:teytey::1hug:
sağol canım.polen tozu ve balmı yoksa polen tozu ve tarçınmı. ayrıca ne kadar yiyorsun aç karınla günde bir sefermi.
canım aç karnına istediğin zaman başlaa bu araa.
bir reçel kaşığı polen tozundan ye arkasında balı yee..sonraa tarçını da ister gene ayrı bir kapta ikisini balla karıştır onuda ister sıcak suya bir çay k.koy iç istersen tarçını sakızına koy çiğnee..günde bir sefer canıım..
Login | Facebook arzu sen burda kayıtlı değilsin canım sanırsaam ..başka yerde de bulamadım bak kopyaladığıma gir oraya kayıtlı ol ok görüşmek üzeree
aramıza yeni katılan arkadaşlar HOŞGELDİNİZZ...
kendinizi anne olmaya hazır hissediyormusunuzzz.
ozaman doğru adrestesiniz..
arnavut güzelinin iksiriyle allahın izniyle hepimiz hamiş olcaz..
ama acele etmek yok sırayla ok.
koca şımarığııı yerim ben seniiiii:asigim: kız yeni görenler beni üfürükçü sanmasınlar ..iksir miksiiirr.anam diycekler bu hocanın kendisine faydası yokkaydirigubbakcemile3..hem nerdesiin seen kaç gündüüürr.hastacık mı olduun??geçmedimi dahaaa:teselli:
ayyy sendemi hasta oldun latsibel. gecmis olsun canimmm. bahar havasi carpio böyle burda da ayni
meyracım çok sağol..bana sıcak hava yaramıyo sıcaklık 25 derece oldu ben hasta oldum..
ben geldim kimse bişey yazmamış. huhu arnavut güzeli nerelerdesin
ayy cok güldüm ya bensiz ne kaynatmissiniz bakim? yok dönme olursaymis felan ayyyy Allah korusun :Saruboceq:
az önce benjamin buttonun tuhaf hikayesi filmini izledim kimyam bozuldu kafamçokkarıştı
ayrica o bebk soranlara da kiziyorum aaaaa. size ne ayol, ister dogururum, ister dogurmam. keyfimin kahyasi misiniz? benimde görümcem sorar cok sinir oluom. bide adetin geldimi diye bile sordu bi kere, hepten deli etti beniiiklava:
[SIZE="2"aramıza hoşgeldin inşallah kürler sana bir melek getirecek canım hadi bakalım en kısa zamanda hamile haberini vermen dileği ile[/SIZE][/COLOR]2 gündür 1. sayfadan başlıyarak tüm yazıları okudum bazen mutlu oldum bazen üzüldüm. her sayfa bitip diğer sayfaya geçerken arnavutgüzelinin hamileyim yazmasını ümid ederek okudum. ama olmayınca olmuyor işte demekki vakti zamanı gelmemiş bende 3 yıllık evliyim ne bende ne eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen olmadı işte dün okumaya başlayınca bugün aktara gittim adaçayı yağı polen tarçın çörek otu ve bal aldım . adaçayı yağı şuanda olması gereken yerde kaydirigubbakcemile3 pekte yaktığını söyliyemem fakat ben biraz abarttım galiba aldığım bütün malzemeleri karıştırarak yemeye çalıştım 1 kaşık zorla yuttum diğerini yutamadım bununda bir yöntemi vardır mutlaka .
dilerim burdaki tüm arkadaşlar en kısa sürede bebeklerine kavuşurlar özellikle arnavutkızı kendi yazdığı kürlerle 8 kişi :CüvCüv:bu ay senden mühdeli haberleri bekliyorum ilk kez bitkisel kür kullanmaya başlayarak sizin kervanınıza katıldım .. ALLAHTAN HAYIRLISI ...
canım moralini bozma allah büyük bu bizim bir sınavımız onun için sabırlı ve güçlü olamız gerekir güzel allahım kulları için her zaman en hayırlı olanını veriyor bunu unutma her şeyin bir zamanı var bizim meleklerde bir gün gelecek sen canını sıkmabende hamile kalamıyorum.bu yüzden sinirlerim çok bozuk.2 yıllık evliyim.2 yıldır korunmuyoruz ama yinede olmuyor.
yoksa benmiyim o hamile 4 günüm var ama bu ay değişik bir şeyler hissediyorum mesela 5 gündür sağ kasığımda nasıl anlatayım bir yumurta büyüklüğünde ve su kesesi gibi bişeyler oynuyo kasığımda, ne bileyim ilk defa öyle bişey oldu inşallah 10. hamile ben olurum allahım ne olur bu ay gelsin bebeğim 6 senedir belki bu ay oldu diye diye kafayı yiyecem delikafaduldenKızlarr walla cemre arkadaşımızdan başka bir hamilemiz daha çıkacak gibi geliyooooo öyle hissediyooomm yineeeeeeeeee:ecrin_bebek:hadi hayırlısı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?