Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlere okadar katılıyorum ki bunu kelimelerle anlatamam.....

yaaa onlaraa nee yaaa onlara neee.bak şimdi sinirlendiiiimm..varyaa kıskanıyolaar bizi haa haberiniiz olsuun..takmayın diyorum kimseyiii siz kocalarınızaa bakııın yeter..onlarda bişey demedikten sonraaa keyfiniz bakıın yaaa...kıyamaam baak üzülmeyin soranlaradaa biz halimizden menunuz vallaa seneye düşünüyoruz diyin geçin..geziyorum vallaa sende evde otur çocuk bak diyorum gülereeek..şimd burda bişey yazıcaam alim allaah benii gomple atıcaklar bu sitedenlülülülülülü umurunuzda olmasıın canlarım beniiim siz bakmayın onlaraa..kafanızdan çıkarıın ..kaydirigubbakcemile5

arzu sen facebookta hangisisiiiin??????*ben ordayım şu an

sağol canım.polen tozu ve balmı yoksa polen tozu ve tarçınmı. ayrıca ne kadar yiyorsun aç karınla günde bir sefermi.

sağol canım.polen tozu ve balmı yoksa polen tozu ve tarçınmı. ayrıca ne kadar yiyorsun aç karınla günde bir sefermi.

canım aç karnına istediğin zaman başlaa bu araa.
bir reçel kaşığı polen tozundan ye arkasında balı yee..sonraa tarçını da ister gene ayrı bir kapta ikisini balla karıştır onuda ister sıcak suya bir çay k.koy iç istersen tarçını sakızına koy çiğnee..günde bir sefer canıım..

sağol arnavut güzeli.

nedemeeek zevkleee..sen yeterki hamiş kal başka bişey istemeeem.gerekirse gene yazarıım..:)

Login | Facebook arzu sen burda kayıtlı değilsin canım sanırsaam ..başka yerde de bulamadım bak kopyaladığıma gir oraya kayıtlı ol ok görüşmek üzeree

aramıza yeni katılan arkadaşlar HOŞGELDıNıZZ...
kendinizi anne olmaya hazır hissediyormusunuzzz.
ozaman doğru adrestesiniz..
arnavut güzelinin iksiriyle allahın izniyle hepimiz hamiş olcaz..
ama acele etmek yok sırayla ok.

koca şımarığııı yerim ben seniiiii:asigim: kız yeni görenler beni üfürükçü sanmasınlar ..iksir miksiiirr.anam diycekler bu hocanın kendisine faydası yokkaydirigubbakcemile3..hem nerdesiin seen kaç gündüüürr.hastacık mı olduun??geçmedimi dahaaa:teselli:

ayy cok güldüm ya bensiz ne kaynatmissiniz bakim? yok dönme olursaymis felan ayyyy Allah korusun :Saruboceq:
az önce benjamin buttonun tuhaf hikayesi filmini izledim kimyam bozuldu kafamçokkarıştı
ayrica o bebk soranlara da kiziyorum aaaaa. size ne ayol, ister dogururum, ister dogurmam. keyfimin kahyasi misiniz? benimde görümcem sorar cok sinir oluom. bide adetin geldimi diye bile sordu bi kere, hepten deli etti beniii klava:

.....
canım hocam benim bende seni yerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3...
çok sağol da bi türlü geçmiyo ..canım ya bi gelimde beni bi üflesene hala iyileşemedim.kışın böle grippp olmamıştım ya.
yarında kalabalık misafirim gelecek işden geldim evde harıl harıl temizlik yapıyorum.akşamada biraz pasta börek yapcam.. ya ne olmuş bu topiç böle gören gelmiş maşallah allah tamamını arttırsın..tü tü tükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyy sendemi hasta oldun latsibel. gecmis olsun canimmm. bahar havasi carpio böyle burda da ayni

ben bi pas pas çekip birde ortalıgın tozunu alıp geliyom (sadece salon)... kaybolmayın tamammı şekerler..döncem yine

ayyy sendemi hasta oldun latsibel. gecmis olsun canimmm. bahar havasi carpio böyle burda da ayni

meyracım çok sağol..bana sıcak hava yaramıyo sıcaklık 25 derece oldu ben hasta oldum..

ben geldim kimse bişey yazmamış. huhu arnavut güzeli nerelerdesin

meyracım çok sağol..bana sıcak hava yaramıyo sıcaklık 25 derece oldu ben hasta oldum..

ben geldim kimse bişey yazmamış. huhu arnavut güzeli nerelerdesin

anacım burdayııım..kayınvaldemi kardeşine kadar bırakıp geldiiim..o yüzden yoktuum..
misafirin varmış haa..sana kolay gelsiiiin..ne yapcan pasta böreek.??allaah ellerine sağlık şimdideen ,döktürürsüün sen hayran bırakırsıın herkezii kesiiinn..hamarat arkadaşıım..
evet maşallah topik canladı ama daha da canlanıcaak.bukadar kısa bir süre içindee hiç bir yiğidin harcı değil..ibrahim saraçoğlunuda geçtim beeenkaydirigubbakcemile3allahıma şükürler olsuuunn.bide babaannem sağolsuuun onun bilgilerii..ben şimdi biraz kocişle ilgileneyim okmuu bu gün hiç kalkmadım burdan ,bana yan yan bakıyoo vallaaaşutarafagitti:mymeka:kaydirigubbakcemile3

bak gördünmüü neler kaçırmışsıın yaa..hem sen nerdeydin bakeem hı de bakem aaa???yerimseniben
anacım o benjamini bende seyrettim hemde korsaan ayıptır demesee çıktığı ilk günden berii.ama ben çok beğendimdee sadece o bebek gibi karısının kucağında ölüyo yaa o çok komiktii..kaydirigubbakcemile3..
sendee o görümcene selam söylee bendeen hem dekiii doğurdummu kocamla plan yapıyoz beni tatile çıkaracakmış çocuğuda sana bırakıcam sen bakıcan dee.bu ne yaa amma bizi düşünüyolaar ..dıhkandıım haaaa

[SIZE="2"aramıza hoşgeldin inşallah kürler sana bir melek getirecek canım hadi bakalım en kısa zamanda hamile haberini vermen dileği ile[/SIZE][/COLOR]

[quote="cemre822, post: 6075769"]sen ne kadar temiz kalpli ne kadar ıyı kalplı bır arkadassın yaa ınanamıyorum saaana daha üç gün önce söylediğin kelımelere bak yaaa içine doğmus canımsın benımm....
KIZLARRRRR HAMİLEYİMMMMMMM hihoyyyt :CüvCüv: yaaa yok boyle bır duygu canım arkadaslarım allah hepınıze tez zamanda yasatsın ınsallah bu duyguyu ınanamadım saatlerce agladım mutluluktan esımde benımle bırlıkte agladı hala ınanamıyoruz :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:[/QUOTE]amanda aman 9. hamilemiz olmuş ne güzel allah tamamınada erdirsin inşallah ,,gözünüz aydın canım darısı bizim gibi bebek bekleyenlerinde başına

bende hamile kalamıyorum.bu yüzden sinirlerim çok bozuk.2 yıllık evliyim.2 yıldır korunmuyoruz ama yinede olmuyor.
canım moralini bozma allah büyük bu bizim bir sınavımız onun için sabırlı ve güçlü olamız gerekir güzel allahım kulları için her zaman en hayırlı olanını veriyor bunu unutma her şeyin bir zamanı var bizim meleklerde bir gün gelecek sen canını sıkma
Kızlarr walla cemre arkadaşımızdan başka bir hamilemiz daha çıkacak gibi geliyooooo öyle hissediyooomm yineeeeeeeeee:ecrin_bebek:hadi hayırlısı bakalımmm
yoksa benmiyim o hamile 4 günüm var ama bu ay değişik bir şeyler hissediyorum mesela 5 gündür sağ kasığımda nasıl anlatayım bir yumurta büyüklüğünde ve su kesesi gibi bişeyler oynuyo kasığımda, ne bileyim ilk defa öyle bişey oldu inşallah 10. hamile ben olurum allahım ne olur bu ay gelsin bebeğim 6 senedir belki bu ay oldu diye diye kafayı yiyecem delikafadulden

CANIM ARKADASLARIM HEPINIZE COK COK TESEKKUR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ ICIN UMARIM EN YAKIN ZAMAN DA SIZLERIN DE YUZLERI GULER ALLAH KUCAGINIZI BOS BIRAKMASIN IYIKI BU DUYGUYU SIZLERLE PAYLASIYORUM HIC BIRINIZI TANIMASAM DA HEPINIZ BENIM KIZ KARDESLERIMSINIZ SIZLERI COK SEVIYORUM....kaydirigubbakcemile5 :1hug:
BEN 2,5 YILLIK EWLIYIM 10 AYDIR KORUNMUYORDUK 1 AY ADACAYI YAGI KULLANDIM 2 AY DA POLEN VE BAL KARISIMINI KULLANDIM AMA INANIN HERSEY BEYINDE BITIYOR BU AY YUMURTLAMA TARIHIMI BILE HESAPLAMAMISTIM NEZAMAN CANIMIZ ISTERSE OZAMAN YAPTIK SANKI ARTIK HAMILE KALAMAYACAGIMI DUSUNUYODUM KI KISA BIR ZAMAN DI DAHA KENDIMI SALDIM VE ISTEEEEEE MURADIMIZA ERDIK BILIYORUM HIC KOLAY DEGIL AMA STRESS OLMAMAK VE AKLIMIZI KARNIMIZDAN UZAK TUTMAK GEREKIYO..... HAMILE KALDIM DIYE BENI KOVMAZSINIZ INSALLAH..... :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…