E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.261
CANIM ARKADASLARIM HEPINIZE COK COK TESEKKUR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ ICIN UMARIM EN YAKIN ZAMAN DA SIZLERIN DE YUZLERI GULER ALLAH KUCAGINIZI BOS BIRAKMASIN IYIKI BU DUYGUYU SIZLERLE PAYLASIYORUM HIC BIRINIZI TANIMASAM DA HEPINIZ BENIM KIZ KARDESLERIMSINIZ SIZLERI COK SEVIYORUM....kaydirigubbakcemile5 :1hug:
BEN 2,5 YILLIK EWLIYIM 10 AYDIR KORUNMUYORDUK 1 AY ADACAYI YAGI KULLANDIM 2 AY DA POLEN VE BAL KARISIMINI KULLANDIM AMA INANIN HERSEY BEYINDE BITIYOR BU AY YUMURTLAMA TARIHIMI BILE HESAPLAMAMISTIM NEZAMAN CANIMIZ ISTERSE OZAMAN YAPTIK SANKI ARTIK HAMILE KALAMAYACAGIMI DUSUNUYODUM KI KISA BIR ZAMAN DI DAHA KENDIMI SALDIM VE ISTEEEEEE MURADIMIZA ERDIK BILIYORUM HIC KOLAY DEGIL AMA STRESS OLMAMAK VE AKLIMIZI KARNIMIZDAN UZAK TUTMAK GEREKIYO..... HAMILE KALDIM DIYE BENI KOVMAZSINIZ INSALLAH.....:enbuyukkk:
CANIM ARKADASLARIM HEPINIZE COK COK TESEKKUR EDERIM GUZEL DILEKLERINIZ ICIN UMARIM EN YAKIN ZAMAN DA SIZLERIN DE YUZLERI GULER ALLAH KUCAGINIZI BOS BIRAKMASIN IYIKI BU DUYGUYU SIZLERLE PAYLASIYORUM HIC BIRINIZI TANIMASAM DA HEPINIZ BENIM KIZ KARDESLERIMSINIZ SIZLERI COK SEVIYORUM....kaydirigubbakcemile5 :1hug:
BEN 2,5 YILLIK EWLIYIM 10 AYDIR KORUNMUYORDUK 1 AY ADACAYI YAGI KULLANDIM 2 AY DA POLEN VE BAL KARISIMINI KULLANDIM AMA INANIN HERSEY BEYINDE BITIYOR BU AY YUMURTLAMA TARIHIMI BILE HESAPLAMAMISTIM NEZAMAN CANIMIZ ISTERSE OZAMAN YAPTIK SANKI ARTIK HAMILE KALAMAYACAGIMI DUSUNUYODUM KI KISA BIR ZAMAN DI DAHA KENDIMI SALDIM VE ISTEEEEEE MURADIMIZA ERDIK BILIYORUM HIC KOLAY DEGIL AMA STRESS OLMAMAK VE AKLIMIZI KARNIMIZDAN UZAK TUTMAK GEREKIYO..... HAMILE KALDIM DIYE BENI KOVMAZSINIZ INSALLAH.....:enbuyukkk:
arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız?
arnavut güzelinin yazılarını uzun zamandır heyecanla takip ediyorum bende 2,5 senelik evliyim ama çocuk düşünmeye başlayalı 5-6 ay kadar oldu fakat şimdilik bir şey yok henüz doktora gitmedik kendimize 1 yıl şans tanıdık ama ben dayanamayıp arnavut güzelinin acı elma yağını denedim fakat herhangi bir akıntı gelmedi yakmada olmadı bu günlerde yumurtlama dönemim zaten bakalım çalışıyoruz
belki acı elma yağının faydası olur bu ay iyiki böyle bir alan var artık bende strese başlamıştım bebek olmuyor diye en azından bu süreyi aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla aşmak daha kolay olacak diye düşünüyorum.
kızlar sizden ricam ben hipo hastasıyım acaba bu bal polen çörek otu ve tarçın karışımı bendede bi fayda edermi bilgisi olan lütfen yazsın bide bizim yumurtalıklar görünmeyecek kdar küçük acba yumurtalıkları büyütebilirmi
bak gördünmüü neler kaçırmışsıın yaa..hem sen nerdeydin bakeem hı de bakem aaa???yerimseniben
anacım o benjamini bende seyrettim hemde korsaan ayıptır demesee çıktığı ilk günden berii.ama ben çok beğendimdee sadece o bebek gibi karısının kucağında ölüyo yaa o çok komiktii..kaydirigubbakcemile3..
sendee o görümcene selam söylee bendeen hem dekiii doğurdummu kocamla plan yapıyoz beni tatile çıkaracakmış çocuğuda sana bırakıcam sen bakıcan dee.bu ne yaa amma bizi düşünüyolaar ..dıhkandıım haaaa
burdayimmm simdi gelebildim ancak, kocisle gezdik bugün.
benjamin karisina dedi ki: altimi islattigimda da beni sevecek misin? cok güldüm ya.. kaydirigubbakcemile3
bu ay hic aklimdan cikmadi bebek meselesi. cok düsününce de olmuo biliosunuz. umudum hazirada. insallah o ay ev tutma ve tasinma derken, fazla düsünmem belki de olur... hayirlisi...
sen de mi dilber halacilardansin arnavut güzeliii. favori repligim: guzelligine guvenme yavruuuuumm, guzel degelsin :icecream:
saol canim yaaa. insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize. simdi hayit otu bölümünü okuorum, evde de bir kavanoz var, tr den getirmistim. onu mu denesem bir de diye düsünüyordum..
keske yanyana gelsekde seni bi görsem ya, cok merak ediorum buradaki arkadaslari. bütün kizlar toplansak diycem ama birimiz samda birimiz halepteyiz yani...
sana bundan sonra dilber diyim bari :jeyyar: aziiiiim de sen bana lülülülülülü
yok canim ben facebook ta kayitli degilim.
insallah bir gün karsilasiriz. Allah büyük :lepi:
dag daga kavusmaz, insan insana kavusurmus
nerdesiiin seeen bakiim göbeşiii doluu bebiş .unuttun amma biziii..:teytey:kuzuum iyi olduğuna sevindiiimm..canım beniim allah bu duyguyu herkeze yaşatsııın senin gibi böyle bizde olalım inşallaaah..bak ben sana demiştim değişik hava iyi gelir yumurtalıklarına dimiii daha gitmeden önceee..sendee bize tavsiye ediyosun dimii bizdee bi dubayi yapıp geleliiimmmiiihihoyyyta şimdi seninki şehirdışındamı tutuu diyosuun..ne güzeel ne mutlu sanaaa.senii kocaman kucaklıyooor tekrar tekrar tebrik ediyoruum.ayrıcaa biryere gidemezsiiiin ne demek kovulmaak.farkındaysan bir benim topiğimdee hamilelerim beniz ziyaret ediyolar..diğerlerina bakıyorum bilgi alıcam soru sorucam yoklaaar..o yüzdeen herkez senden cevap bekliycek kaç kişiye umut olucaksııın inşallaaah ..sağlıcaklaa kaal yeğenimeee çok iyi bak annesiiiiii..çok mutlu olkii odaa mutlu bir bebiş olsuun..az mı dua ettik onun içiin küçük sıpaa
canım benim okudum nasıl üzüldüm ama biliyorumki ilk gün böyle oluyo elde değil bende böyle olmuştum da hatta buraya ağlayarak yazmıştım... ama şimdi geçtiği gibi geçiyo işte.bu aralar giremiyorum ama aklımda hep sendeydi.adetime 2 gün var ve ben yine mıncıklamaya başladım bişey söleyeyimmi acımıyolarrrrrrr.hayırlısı bakalım umutlanmak istemiyorum çünkü adetin ilk günü çok zor geçiyo ozaman.ne güzel bi hamilemiz daha çıkmış allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.sağolun kızlaaar çok teşekür ederim iyi temeniniz için.amma elimde değil o ilk gün herlade hormonlarım mı değişiyo nee,tutmaıyorum kendimii.hiç kolay değil inanın..ilk defa benden küçük olaaan ve benden sonra evlenen ve şimdide hamile olan kuzenimi kıskandıııım..ilk defaaa böyle bir duyguyu dün tattım..malesefkiii(
dün eşimle sabahtan oyumuzu kullandık güzel bir kahvaltı yaptık sonra hasta oludumu görünce eşimi evde bırakıp hemen aldım mp3 'mü taktım kullağıma motora tam takır tesisatlı bindim havada çok güzeldii..bayağı gezdim tek başınaa.aslında iyi gediii banaa..dedim kendi kendime,baksanaa çocuk olsaydı bunu asla yapamazdın,heleki hamileyken 9 ay motora hiç binmeden geçirmek heralde işkencee olcaktıı..sonra gene şükrettim rabbimee..zamanı var diyee geziyorum diyee.eşim hiç birşeyime karışıyo diyeee..bu yılda olmazsaaa direkt tüpçüye gidiceez allah nasib edersee yazımda varsaaa...laparoskopiydii bilmemneydi uğraşmıycaam..eşim sen iste yarın gidelim dedii.ama ben kabul etmediim varsın doğal olsun varsın süpriz yapayım ..hayalim oo rabbim inaşşaallah bu dileğimi gerçekleştiirir..cümlemizinkinii.sağlıcakla kalıın..
canımmmmm bebişimin güzeller güzeli teyzesi bu zamanda böyle dostlar bulmuşum bırakır mıyım hiç hergün burdayım hepinizin çatır çatır doğurduğunu görmeden hiçbiryere gitmiyorum süprizzzzz her sorunuza tecrübem yettikçe yetişicem inşallah arnavut güzeli canım benim eşime okutuyorum her yazdığını o da çok mutlu oluyor az önce de eşinle o muhteşem düğün resimlerinize baktık allahım sizi nazarlardan saklasın ve mutluluğunuzu taçlandırsın inşallahmuhteşemsiniz
canım benim okudum nasıl üzüldüm ama biliyorumki ilk gün böyle oluyo elde değil bende böyle olmuştum da hatta buraya ağlayarak yazmıştım... ama şimdi geçtiği gibi geçiyo işte.bu aralar giremiyorum ama aklımda hep sendeydi.adetime 2 gün var ve ben yine mıncıklamaya başladım bişey söleyeyimmi acımıyolarrrrrrr.hayırlısı bakalım umutlanmak istemiyorum çünkü adetin ilk günü çok zor geçiyo ozaman.ne güzel bi hamilemiz daha çıkmış allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım inşallah bizde birgün buraya hamileyiz diye yazacağız inşallah.hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?