Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kovmakmıııı oda ne demek senin gibi muradına erenler olmazsa burda biz kimden destek alıcaz ümidimiz devam edecekk. allah analı babalı büyütsünn :teytey::teytey::teytey:

canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inş,canım kal aramızdaki biz seni görüp bizde hamile kalabiliriz diyelim canım,haklısın sitres büyük faktör ama napalım akıldanda çıkmıyo,allah hayırlısını nasip etsin inş hepimize.:Saruboceq:

kızlar sizden ricam ben hipo hastasıyım acaba bu bal polen çörek otu ve tarçın karışımı bendede bi fayda edermi bilgisi olan lütfen yazsın bide bizim yumurtalıklar görünmeyecek kdar küçük acba yumurtalıkları büyütebilirmi

arkadaşlar merhaba beni de aranıza alırmısınız?
arnavut güzelinin yazılarını uzun zamandır heyecanla takip ediyorum bende 2,5 senelik evliyim ama çocuk düşünmeye başlayalı 5-6 ay kadar oldu fakat şimdilik bir şey yok henüz doktora gitmedik kendimize 1 yıl şans tanıdık ama ben dayanamayıp arnavut güzelinin acı elma yağını denedim fakat herhangi bir akıntı gelmedi yakmada olmadı bu günlerde yumurtlama dönemim zaten bakalım çalışıyoruz
belki acı elma yağının faydası olur bu ay iyiki böyle bir alan var artık bende strese başlamıştım bebek olmuyor diye en azından bu süreyi aynı duyguları paylaşan arkadaşlarla aşmak daha kolay olacak diye düşünüyorum.

nerdesiiin seeen bakiim göbeşiii doluu bebiş .unuttun amma biziii..:teytey:kuzuum iyi olduğuna sevindiiimm..canım beniim allah bu duyguyu herkeze yaşatsııın senin gibi böyle bizde olalım inşallaaah..bak ben sana demiştim değişik hava iyi gelir yumurtalıklarına dimiii daha gitmeden önceee..sendee bize tavsiye ediyosun dimii bizdee bi dubayi yapıp geleliiimmmiiihihoyyyta şimdi seninki şehirdışındamı tutuu diyosuun..ne güzeel ne mutlu sanaaa.senii kocaman kucaklıyooor tekrar tekrar tebrik ediyoruum.ayrıcaa biryere gidemezsiiiin ne demek kovulmaak.farkındaysan bir benim topiğimdee hamilelerim beniz ziyaret ediyolar..diğerlerina bakıyorum bilgi alıcam soru sorucam yoklaaar..o yüzdeen herkez senden cevap bekliycek kaç kişiye umut olucaksııın inşallaaah ..sağlıcaklaa kaal yeğenimeee çok iyi bak annesiiiiii..çok mutlu olkii odaa mutlu bir bebiş olsuun..az mı dua ettik onun içiin küçük sıpaa

canıım nedemeeek hoşgeldiiiinn..sen hemen başlamışsın adaçayı yağınaa..peki yakmadı demişsin yaa aceba diyorum doğru şey aldığına eminsin dimii..nanemsi acımsı bir kokusu vaar,keskin dimii??akıntın olmaması normaldir zaten umarım sende ilthab yoktur inşallaaah..peki sana bir soru??nekadar korundun acebaa..çünkü hap bazen bir yıl koruyo o yüzden soruyorum yanlış anlamaa..
hem gerçekten artık kafana takmaa bak bütün hamileler onu diyoostres yapmamak en önemlisii..bak sende çok şanslısıın hem bizimle konuşurken daha rahat olucaksıın vee herşey düzene giricek.sadece sen değilsin bu problemi yaşayan bak hepimiz bekliyoruz sabırlaa..herşey şimdideen gönlünce olsuun ben inanıyorumkii benim uğurlu topiğiime giren hamile olarak çıkıyoo.allahın izniylee sendee en kısa zamanda sonuç alıcaksııın:dance:kendine çok iyi bak sağlıcakla kala.s.

faydaa edeeer.sen hele bi kullankaydirigubbakcemile5 ama düzenli 3 ay ok??sonra görüşürüüüz:dance:yerimseniben

burdayimmm simdi gelebildim ancak, kocisle gezdik bugün.

benjamin karisina dedi ki: altimi islattigimda da beni sevecek misin? cok güldüm ya.. kaydirigubbakcemile3

bu ay hic aklimdan cikmadi bebek meselesi. cok düsününce de olmuo biliosunuz. umudum hazirada. insallah o ay ev tutma ve tasinma derken, fazla düsünmem belki de olur... hayirlisi...

sen de mi dilber halacilardansin arnavut güzeliii. favori repligim: guzelligine guvenme yavruuuuumm, guzel degelsin :icecream:

vaay iyi yapmışsınıız gezin geziiin.çok arıyıcaaz bu günlerimiziii.aslında hiiç bilmiyoruuz bu günlerimiziiin kıymetiniii..

valla o benjamiiin çok ayıp etmiiş..ben olsam almazdıım:dilcikar:

canıım bu bebek meselesi hiç çıkmıyoo zaten dee düşünmüyo gibi yapmaya çalışıyoruuuz iştee..napalıım :sm_confused: inşallaah dediğin gibii ev meselesindee iyice oyalanırsınkii aklından çıkı verir dee sana ev hediyesi rabbim sanaa o mis kokullunu gönderseee:Saruboceq::asigim:

aaa sorma dilberin bir taklitlerini yapıyoruum varyaaakaydirigubbakcemile3ben çok seviyoruum taklit yapmayıı heleki sevdiğim insanların vucud dilerini anında kaparıım..zaten şivemde bozuk bakma böyle güzel yazdığımaa..kitap okumaya borçluyuum TERLEDİİİİM HAAAAA:jeyyar::1closedeyes:

saol canim yaaa. insallah tez zamanda kavusuruz bebislerimize. simdi hayit otu bölümünü okuorum, evde de bir kavanoz var, tr den getirmistim. onu mu denesem bir de diye düsünüyordum..

keske yanyana gelsekde seni bi görsem ya, cok merak ediorum buradaki arkadaslari. bütün kizlar toplansak diycem ama birimiz samda birimiz halepteyiz yani...

sana bundan sonra dilber diyim bari :jeyyar: aziiiiim de sen bana lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 GECE GECE BİZİİ BİŞEYLER Mİ BASTIIII GIIZ BİZİİİİ???anacım ne dirseen deee hiiç farketmeezz..
bende diyoruum keşkee hep yakınlarda olsaydıkda böyle buluşup buluşup konuşsaydıık..bendee herbirinizi merak ediyoruum..bir kaçıylada facebookta görüşüyoruum.sende kayıtlımısın kii orda kadınlar kulübü var oraya kayıt olursaan buluşuruuuz haaaa hürşiiiiiiiidyerimsenibenkaydirigubbakcemile5..

şu hayıt tohumunu çok duydum bendee ama ne bilim polendee hemen hemen aynıı görevi görüyoo..ama sen bilirsiin herşey piskolojine kalmış birşey..bakarsın o iyi geliir.e madem evdede varsaa kullan bakalım bişey olmaazkii:sm_confused:..canııım bir gün kaydirigubbakcemile5 görüşmek dileğilee

yok canim ben facebook ta kayitli degilim.
insallah bir gün karsilasiriz. Allah büyük :lepi:
dag daga kavusmaz, insan insana kavusurmus

yok canim ben facebook ta kayitli degilim.
insallah bir gün karsilasiriz. Allah büyük :lepi:
dag daga kavusmaz, insan insana kavusurmus

anacım kavuşsaktaa birbirimizimi tanıyabileceez anlımızda meyra basman bide arnavutgüzeli mi yazıyoookaydirigubbakcemile3sen kayıtlı ol bakem ozamaaan..
ben ALAMAYALARA MI GELECEEM???
biz gidiyoruuuz iyi geceleeerr sağlıcakla kaal..güzel haberini almamız dileğileeee:teytey::CüvCüv: :ecrin_bebek:

sana da iyi geceler canim. iyi isler anlarsin ya... :jeyyar:

canımmmmm bebişimin güzeller güzeli teyzesi bu zamanda böyle dostlar bulmuşum bırakır mıyım hiç hergün burdayım hepinizin çatır çatır doğurduğunu görmeden hiçbiryere gitmiyorum süprizzzzz her sorunuza tecrübem yettikçe yetişicem inşallah arnavut güzeli canım benim eşime okutuyorum her yazdığını o da çok mutlu oluyor az önce de eşinle o muhteşem düğün resimlerinize baktık allahım sizi nazarlardan saklasın ve mutluluğunuzu taçlandırsın inşallah muhteşemsiniz

canım benim okudum nasıl üzüldüm ama biliyorumki ilk gün böyle oluyo elde değil bende böyle olmuştum da hatta buraya ağlayarak yazmıştım... ama şimdi geçtiği gibi geçiyo işte.bu aralar giremiyorum ama aklımda hep sendeydi.adetime 2 gün var ve ben yine mıncıklamaya başladım bişey söleyeyimmi acımıyolarrrrrrr.hayırlısı bakalım umutlanmak istemiyorum çünkü adetin ilk günü çok zor geçiyo ozaman.ne güzel bi hamilemiz daha çıkmış allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım inşallah bizde birgün buraya hamileyiz diye yazacağız inşallah.hihoyyythihoyyyt

aah bu teyzee neler çektiiii,annesinin moralini düzeltmeek içiiiiin-tatlicadiarzu-ha sabret diye diyeee nihayeeet yeğenimiz geldidee yüzü güldüüüühihoyyyt canım arkadaşım beniiiim..
sen arada bize uğraa haberdar et,bebişimizin kalp atışlarını ilk ultrasyon fotorafını görünce heycanını anlatırsıın bizeeyerimseniben..
bize bol bol dua et ,yeğenime söylee onu göndereen yüce rabbimee desinkii birsürüü bekleyen eli boş annelere bebeklerini göndersiiin çok özledik onlarıı desiin..:çok üzgünüm:

canım eşindedee tebriklerimi sunarsan çok seviniriim..allah ona kucağına almayı nasib etsiiin baldızından sevgileeeryerimsenibenayrıcaa iltifatınız için çok teşekürederiiim :asigim:..güzel dileklerinizi için çok sağolun teşekür ederiima.s.sağlıcakla kaal canım beniiim allahım ikinizide korusuuna.s.

yazıcaz tatlım yazıcaaaz:dance:hiiiç şüphen olmasıın..yakındıır bizimde çığlıklarımııız.benim topiğim kürle değil inancınızlaa buralara kadar geldii.pozitif enerjiniz sayesinde oldu herşeey.güzel dualarınızlaa:1hug:..
canıım sen yeterki iyi ol a.ssürekli buraya uğramasan da olur ama bizi haberdar et mutlakaa..dilerim 2 gün sonra rabbimde sana bir evlat bağışlaaar:Saruboceq: sağlıcakla kaal bitaneem:1hug:

kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)

kızlar bakın ne bulduum..bunu hemen uygulayıın ..öpüyorum sizleriii..geleceğin annelerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…