Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:dance:arnavut güzeli 9. sırayı arkadaşımıza verdik hihoyyyt ama 10. sırada seni görmeyiiii çokkkkkkkkkkk istiorum nasıl durumlarr kaç gün var kırmızı kartaa bu ay umarım o kırmızı kart yeriniii büüyüükk mutluluklara bıraksın :içelim:

senağlamacanıııım duygulandırıyosuun beniiii..allaaahım buu cuma günüü hürmetinee dilerim bu arkadaşımın dediği doğru oluuur.çok sağol çook eksik olmaa allah razı olsuuun..diyorumda bazeeen ..hamile kalamadım belki ammaa okadar güzel dular aldımkii sayenizdeee..ben aslında çok şanslıyıım,her defasında allahımdan bir melek dilediğimdee bana yeni bir arkadaş kazandırdıı.bana dua eden bana namaz kılan..daha ne olsuun.o yüzdeen ben böylede mutluyuum gerçekteeen allahtaa her size dua ettiğimdee gerçekleştiriyoo.o yüzden tutuyo dualarıım bana o güzel enerjiyi verdiğiniz içiiin.sağol tekrar teşekürederiim ağzın bal yesiin herzamaan..senindee ozaman 11.anne adayımız ilan ediyoruum hadii çalışmalaraa başlayın boool boool..benimde bu gün adetimin 6.günü o yüzden bende bu ay çok donanımlıyıım bakalım nolucaak ama busefeer bende çok inanıyoruum ..pozitif düşünceleriniz iyidilekleriniz peşimi bırakmasın inşallaaah.sizi çok seviyoruum..iyiki bu topikteyiiim ve iyikiii 9..hamilemiz vaar çok şükür rabbim sanaaa:Saruboceq:..bana dualar eden bütün arkadaşlarıma 2 katını ver..sağlıcakla kaaal arzuuum:1hug::asigim:

merhaba durualya nasilsin? diger aylara gore herhangi bir degisiklik varmi? en kisa zamanda pozitif sonucunu alman dilegyle........:1hug:

Canım benim iyiyim şişkinlik dışında...bi de göğüslerim acıyor o kadar..aslında çokda ümitlenmiyorum...Umarım hepimiz hayırlı ve sağlıklı bir şekilde hamile kalırız..Polene devammhihoyyyt

yoksaaa 10. sen mi olceeeeeeen kız:dance: hihoyyyt :dance: hihoyyyt...hadiiii hadii inşallaaaaaah..o göbeşin içinde bebek olsuuuuuuun noluuurrr..:Saruboceq: :dance: :dance: :dance: herşey gönlünce olsuuun :içelim:sağlıcakla kaaal..dularımdasınııız:1hug:

hepinizii böyle görüceeeem duydunuzmu beniiiiiii böyleeee :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: ..

Anam yine ballandırdın tatlandırdın ortalığı o tatlı dilinle :dance:walla cuma cuma iyide geldi haaa sırnaşık şey:teytey::dance::lepi:

delikafadulden benimde adetimin 6. günü ama daha önce takip ettiğime göre sen 26 günde bir oluyorsun benim canı isterse geliyo istemezse ilaçla zorla getiriyoruz sen neler yapıyorsun ben adayağı ile başladım dün polen bal çörek otu ve tarçın karıştırmıştım içim almadı bu sabah sadece polen ve bal yedim daha sonra balla tarçını karıştırıp çay niyetine içtim evde civanperçemli karşık bitki çayı vardı onuda içiyorum dahada başka bişey yapsam bünye kaldırmaz hrhlade -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bu arada özel mesaj almıyorsun facebookta ki kadınlar kulubünde seni arıyorum 2 saattir ...

Son düzenleyen: Moderatör:

gözünüz aydın canım hem senin hemde ailenin,Allah kucağına almayı nasip etsin inş,:Saruboceq:

kizlaaarrr öncelikle hayirli cumalar.
birsey sormak istiyorum, tek tüpü faaliyette olan arkadaslar yada yumurta takibi yaptiranlar, iliskiden sonra o ay yumurtanin oldugu tarafa yatmak diye bisey duydunuzmu acaba? hani spermleri yönlendirmek acisindan... CADIARZU

Annemlerin komşusu bir kadın bahsediyodu hep bir tarafa yatmış ama o erkek çocuk istediği için hangi taraf bilmiyorum....... ben böyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum canım..

evet canım böyle birşey var benim arkadaşım dış gebelik geçirdi ve tek tüpü var şuanda doktorunun tavsiyesi açık olan tüpün yönünde yatması gerekiyormuş .:1hug:

Annemlerin komşusu bir kadın bahsediyodu hep bir tarafa yatmış ama o erkek çocuk istediği için hangi taraf bilmiyorum....... ben böyle duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum canım..

sırnaşık şey keşke annenlerin komşusu gibi seçme şansımız olsaydı ..olsundaaaa kız erkek ne olursa olsun dimi amaa:sm_cool:

merhaba zafful, hosgeldin aramiza.
sagolun arkadaslar cevap icin. dün gece denedim ama bakalim olucakmi kaydirigubbakcemile3

yani öyle cinsiyet ayrimi yapmiyoruz, olsunda farketmez diyoruz. cok enteresan seyler var bu cinsiyet konusunda. eger kadin üstte olursa kiz olur, erkek olursa erkek olur diye duymustum bende. ama sonucta bilimsel olarak x yada y kromozomuna bagli hersey, sen gec sen kal diyemiosun ki. kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 allah korusun benimki dönme olması yani alt üst durumu sürekli değişen bişey Şeniz

bende hamile kalamıyorum.bu yüzden sinirlerim çok bozuk.2 yıllık evliyim.2 yıldır korunmuyoruz ama yinede olmuyor.

bende hamile kalamıyorum.bu yüzden sinirlerim çok bozuk.2 yıllık evliyim.2 yıldır korunmuyoruz ama yinede olmuyor.

allah hayırlısını versin canım en yakın zamanda yavruna kavuşursun umarım. sende bitkisel yöntemler deniyormusun.

sırnaşık şey keşke annenlerin komşusu gibi seçme şansımız olsaydı ..olsundaaaa kız erkek ne olursa olsun dimi amaa:sm_cool:

ayy walla haklısın şekerim olsunda hayırlı ve sağlıklı olsun...baksana neler yapıyoruz bebiş için:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

slm arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.hepinize merhaba

Hoşgeldin canım aramızaa.s.bak arnavutgüzelimin başlattığı topic pozitif...sanada uğur getirsin inşallah...öyle sinirleri bozmak felan yok tamammı hadi bakalım ..ALLAH emeklerimizi boş çıkarmasın çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…